Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kuolleena löydetyn Princen nimikappale ”Purple Rain” ennustaa 3. maailmansotaa eli ydinsotaa lähitulevaisuudessa! – Presidentti Obama haluaa Britannian pysyvän EU:ssa sen takia että kansallisen riippumattomuuden aika on nyt ohi!

Tässä tuore viime viikon perjantain Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), josta suomensin kaksi merkittävää osiota. Ensimmäisessä David Bay kertoo poptähti Princen äkillisestä kuolemasta, joka voi olla Illuminatin tekosia, koska Prince oli myynyt sielunsa saatanalliselle Hollywoodin musiikkiteollisuudelle. Tämä huomataan erityisesti hänen kuuluisimmasta kappaleestaan ”Purple Rain”, joka sanoituksensa myötä lienee illujen piiloviesti lähestyvästä ydinsodasta, jonka tuhkista nousee Uusi Maailman Järjestys (NWO) johtajanaan Raamatun Antikristus. Princen albumi ”Purple Rain” muuten julkaistiin tasan 39 vuotta (39=3x13) Hiroshiman atomipommin räjäyttämisestä, eli 6.8.1984. Toisessa suomentamassani uutisosiossa kerrotaan Barack Obaman NWO-möläytyksistä brittiläisessä sanomalehdessä vastikään, kun hän puolusteli Britannian pysymistä EU:n jäsenenä silmälläpitäen tulevaa EU-kansanäänestystä, joka järjestetään Iso-Britanniassa kesäkuussa 2016.

Huom: uutishälytyksen jälkeen muutama vieraskirja-viesti blogistani, jotka liittyvät Princen kuolemaan. (viestit aikajärjestyksessä, vanhin ensin)

------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, April 22, 2016
 
 

I. Superrocktähti Prince kuoli äkillisesti 57 vuoden ikäisenä!

UUTISKATSAUS: ”Legendaarinen artisti Prince löydetty kuolleena 57-vuotiaana”, Hollywood Reporter, perjantai, 22. huhtikuuta 2016

”Tuotteliaalla taiteilijalla ja multi-instrumentalistilla oli tavaramerkkinä soundi, joka koostui syvästä elektronisesta gruuvi-funkista sisältäen provosoivaa seksuaalista lyriikkaa ja sydäntä-lävistäviä balladeja, joita laulettiin puhtaalla falsetilla … Prince, tuottelias multi-instrumentalisti ja virtuoosimainen esiintyjä, löydettiin luolleena kotoaan ja äänitysstudioltaan Minnesotasta varhain torstaina (21. huhtikuuta 2016)...”

Prince oli niin suosittu, että sinun täytyy mennä Michael Jackson'iin löytääksesi jonkun suositumman. Miljoonat ihmiset rakastivat hänen ääntään, hänen musiikkiaan ja hänen persoonallisuuttaan. Prince oli enemmän kuin kykenevä yhdistämään henkilökohtaisesti monenlaisia populaarimusiikin ystäviä.

Kuitenkin Prince lauloi myös ruikuttavan kauniin laulun nimeltä, ”Purple Rain (purppurasade)”, jonka sanoitus näyttää selostavan yksityiskohtaisesti tappavan uraani-myrkytyksen kohtalokkaista seurauksista koko maailmalle. Nämä sanat myöskin viittaavat Ilmestyskirjan 6. luvussa mainitun ”2. sinetin suuren miekan” vaikutuksiin pelastumattomalle maailmalle!


”Mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa Prince'a kuin laulun kautta? Vain tunteja sen jälkeen kun 57-vuotias laulaja löydettiin kuolleena hänen Minnesotan kodistaan, Paisley Park'ista, Jennifer Hudson osoitti kunniaa hänelle New Yorkin Broadway'lla. Cynthia Erivo'n ja muun The Color Purple -musikaalin näyttelijäkaartin liittyessä häneen, Jennifer Hudson osoitti villisti kunniaa esittämällä kappaleen 'Purple Rain'.”

Mitä tällä vuoden 1984 rock-kappaleella on tekemistä uraani-myrkytyksen kanssa koko maailman yllä? Ennenkuin vastaamme tähän kysymykseen, lainatkaamme asiaankuuluvia otteita arkistoidusta Headline News -artikkelista, otsikolla ”Purppuranpunaiset auringonlaskut, purppuranpunaiset pilvet sekä purppurasade ovat tulossa kaupunkiisi!”, NEWS2191 (suomennettu).

”Sen jälkeen kun atomipommit räjäytettiin Nagasakin ja Hiroshiman yllä 2. maailmansodan lopussa, auringonnousut, auringonlaskut ja sateet olivat purppuranpunaisia kuukausien ajan. Mikä sai taivaan punavioletiksi Japanin yllä ydiniskujen jälkeen?”

”Uraanioksidi oli lähde ja syy purppuranpunaisiin auringonnousuihin, auringonlaskuihin ja purppurasateisiin. Uraanioksidi oli atomiaseiden sivutuote, joka aiheutti laajalle levinnyttä syöpää, terveysongelmia ja synnynnäisiä epämuodostumia Hiroshimassa ja Nagasakissa vuosien ajan ja nykyään sekä lähitulevaisuudessa Irakissa ja Pohjois-Afrikassa...” (Ibid.)

Nyt, huomaa tämä kuva, otsikolla ”Nuclear Winter (ydintalvi)”. Laskeuma taivaalla on väriltään purppuranpunainen (punavioletti).

Ollaanko meille kertomassa jotakin meidän kollektiivisesta tulevaisuudesta? Muistatko Cutting Edgen opetuksen siitä, että Illuminati rakastaa sähköttää sen nyrkiniskuja? Ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi artikkelit:

NEWS2104”HÄTKÄHDYTTÄVÄ PALJASTUS: NYT ME TIEDÄMME MIKSI ILLUMINATI ”SÄHKÖTTÄÄ HEIDÄN NYRKINISKUJAAN”: FEMAn KOLME ENNUSTUSTA, ELOKUVISSA JA TV-OHJELMISSA, KUVAAVAT HYVIN ONNETTOMUUTTA JOTA HE SUUNNITTELEVAT”

NEWS2076”SYNKKIÄ MERKKEJÄ: LUONNONILMIÖT NYKYÄÄN SAMANSUUNTAISIA VIIMEAIKAISIIN KATASTROFIELOKUVIIN NÄHDEN”

Tämän tiedon ollessa taustalla, niin ”sähköttikö Illuminati nyrkiniskujaan” Prince'n laulun, ”Purple Rain” välityksellä? Purppurasateet, purppura-auringonlaskut, ja purppurapilvet näyttävät kaikki olevan osa koko ihmiskunnan lähitulevaisuutta.

Me uskomme, että näyttämöä ollaan asettamassa tuomioiden, jotka löydetään Ilmestyskirjasta, toteutumiselle:

Sinetti #2”Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!" Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.” (Ilm. 6:3-4)

Uskomme, että uraani-myrkytys on mitä varmimmin ”suuri miekka”, ja se ympäröi planeettaamme juuri nyt!

Sinetti #4”Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilm. 6:7-8)

Jos maailma seisoo lopullisen maailmansodan – kolmas maailmansota, joka on suunniteltu synnyttämään vapaamuurarikristus – kynnyksellä, kuten me kaikki ajattelemme, niin meidän pitäisi pystyä näkemään joitakin näistä tuomioista muodostumassa horisontissa! Uskomme, että tämä purppurataivasilmiö on juuri sellaista kehitystä!

Me uskomme, että ”Purple Rain” on laulu koskien radioaktiivista varoitusta koko maailmalle.

Ja se on edeltäjä 2. sinetin ”suurelle miekalle”.


III. Presidentti Obama käytti mitä erikoisinta puolustusta sille miksi Iso-Britannian täytyy pysyä Euroopan Unionissa:

Kansallinen riippumattomuus on nyt ohi ja saa antaa tietä kollektiiviselle käytännölle!


”Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on kirjoittanut mielipidepalstalle Britannian Daily Telegraph -sanomalehteen hahmotellakseen miksi hänen mielestä Britannian pitäisi pysyä Euroopan Unionissa (EU). Hänen perusteluidensa ytimessä on: että Britannian äänivalta olisi mennyttä ilman Brysselin byrokraatteja; maan heikkous käsitellä suurinta terrorismin tukijavaltiota eli Irania (ilman EU:ta); massa-yksityistämisen hyväksyvä TTIP -vapaakauppasopimus; ja se tosiasia, että kuolleet amerikkalaiset sotilaat haudataan Euroopassa.”

Britit tänäpäivänä nauravat presidentti Obaman kulttuuriselle tietämättömyydelle.

Mutta, konservatiivit ovat raivoissaan siitä, että on tullut aika kansallisen suvereniteetin luovuttamiselle, kun Yhdysvaltain presidentti esitti kuolleen kansallisen suvereniteetin yhdeksi syistä pysyä Euroopan Unionissa!

”Ja sitten tulee hyökkäys ajatukselle itsenäisistä valtioista itsekseen olevina. Presidentti Obama vaatii, että ”kollektiivista toimintaa” kaivataan enemmän kuin ajatusta itsenäisistä maista: käsitys, että nuo samat amerikkalaiset varusmiehet kuolivat taistellessaan oman maansa puolesta:

”Ja nykymaailmassa, vaikka me kaikki vaalimme itsemääräämisoikeuttamme, kansakunnat, jotka käyttävät vaikutusvaltaansa tehokkaimmin, ovat valtioita, jotka tekevät sen kollektiivisen toiminnan kautta, kuten tämänpäivän haasteet edellyttävät.”

Valtamedian propaganda on nyt saavuttanut niin korkean ja kattavan tason, että vapaan maailman johtaja voi nousta rohkeasti lausumaan, että kansallinen suvereniteetti on tapettu ”kollektiivisella toiminnalla”! Tervetuloa Uuden maailmanjärjestyksen uljaaseen uuteen maailmaan!
VIERASKIRJAVIESTEJÄ BLOGISTANI AJALLA 22.-24.4.2016

Päivämäärä: 22/04/2016, 14:22:02
Nimi: Olli
Sijoitus: 985

Amerikkalainen poptähti Prince kuoli yllättäen eilen vain 57-vuotiaana. Jälleen herää epäilys.

PRINCE DEAD AT 57: IF EVER THERE WAS TIME FOR AN ILLUMINATI THEORY, THIS IS IT

http://commonsenseconspiracy.com/2016/04/prince-dead-at-57-if-ever-there-was-time-for-an-illuminati-theory-this-is-it/

https://www.youtube.com/watch?v=bwjefpNkuas

Obama diggasi Prince'a..

Obama Hosts Secret Prince Concert At The White House

http://www.breitbart.com/big-government/2015/06/15/obama-hosts-secret-prince-concert-at-the-white-house/ (15.6.2015)

"If President Obama was disappointed when Democrats handed him a trade defeat on Friday, perhaps he let his worries fade away during an exclusive concert he had at the White House with Prince."

-----------

Päivämäärä: 24/04/2016, 16:52:16
Nimi: Olli
Sijoitus: 990

Juuri edesmenneen popikoni Princen nimikappale "Purple Rain" ennustaa ydinsotaa! Tuskin sattumaa, että hän kuoli juuri nyt.

New York Times kirjoitti vuonna 1985 seuraavaa:

http://www.nytimes.com/1985/01/17/arts/critic-s-notebook-rock-music-or-songs-on-the-end-of-the-world.html

"The presumption of imminent catastrophe also colors the songs on ''Purple Rain.'' The central image of the soundtrack's majestic title song has Prince and his true love reconciled just in time for the end of the world. Amid a cloudburst of nuclear precipitation (''purple rain'') they are united in the hereafter. In ''Let's Go Crazy,'' Prince impersonates a sidewalk preacher exhorting frenzied pleasure-seeking in the face of extinction: ''We're all excited, but we don't know why; maybe it's cuz, we're all gonna die.'' The song builds to a screeching hail of electric guitar and ends in an explosion. There's just no escaping the sense that Prince isn't merely alerting us to nuclear peril, he is lusting for doomsday."

Onpa huvittavaa. Amerikassa julkiset rakennukset, sillat ym. värjäytyivät purppuran värisiksi Princen äkillisen kuoleman jälkeen.

Prince’s Death: Bridges, Buildings Across Country Turn Purple to Honor Music Icon (Video)

https://www.thewrap.com/prince-death-bridges-buildings-burn-across-usa-the-country-united-states-video/

http://www.huffingtonpost.com/entry/purple-prince-memorials_us_57193bace4b0d912d5fe0de7

-----------

Päivämäärä: 24/04/2016, 17:11:29
Nimi: Olli
Sijoitus: 991

Edelliseen liittyen tämä Pasi Toivosen suomentama CE:n artikkeli Prince'stä ja kappaleestaan "Purple Rain" (purppurasade) on ajankohtainen juuri nyt.

http://www.heinola.org/~patato/cef2191.html

Tallensin artikkelin CEF-kotisivuilleni:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/CE2191_--_Purppuranpunaiset_auringonlaskut_seka_purppuranpunainen_sade_ovat_tulossa_sinun_kaupunkiisi.pdf

-----------

Päivämäärä: 24/04/2016, 18:34:55
Nimi: Olli
Sijoitus: 992

Huomasitteko artikkelista kun David Bay sanoi, että Princen albumi "Purple Rain" julkaistiin 6.8.1984, eli täsmälleen 39 vuotta (39=3x13) Hiroshiman atomipommin jälkeen.

Todiste päivämäärästä:

http://www.allmusic.com/album/release/purple-rain-mr0001983641

-----------

Päivämäärä: 24/04/2016, 18:53:30
Nimi: Tauno
Sijoitus: 993

lisaa pricesta :

http://prince.org/msg/7/92268

ja tommosta arviota :

http://therundownlive.com/prince-murdered-for-exposing-chemtrails-on-live-tv-in-illuminati-blood-sacrifice-satanic-ritual/

satanismin perussymbolit :

http://www.exposingsatanism.org/showthread.php/121-Signs-and-Symbols-of-Satanism

-----------

Että silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com