Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Raamatun valerauha-profetia täyttynyt Obaman puheessa vastikään?! – Juutalaiset kabbalistit eli johtavat Israelin nykyrabbit aikovat tuoda Messiaansa pian näyttämölle!

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä kaksi tärkeää ajankohtaista osiota suomennettuina, joista ensimmäisessä David Bay kertoo israelilaisen uutislehden jutun, jonka mukaan johtavat rabbit Israelissa odottavat kaltaistaan Messiasta tulevaksi hyvinkin pian ja näin rinnastuvat Jeesuksen aikaisiin fariseuksiin ja saddukeuksiin, jotka myöskin odottivat kuningas-Messiaan, valaistuneen salaseuran jäsenen, saapumista. David selittää miten he hyljätessään Israelin Jumalan alkoivat palvella Saatanaa ja murhasivat näin oikean Messiaan, Jeesuksen Kristuksen. Toisessa suomentamassani viikkokirjeen osiossa kerrotaan tärkeä uutinen, joka sisällöltään voi tarkoittaa ratkaisevan Raamatun lopunajan profetian toteutumista ennen jotain suurta katastrofia, jossa suuri Babylon eli Amerikka kukistuu (Ilm. 18). Kyseessä saattaa olla Paavalin ennustama valheellisen rauhan julistaminen ennen seurakunnan ylösottoa Herran päivänä (1. Tess. 5:1-6).

-----------------------

Cutting Edgen viikkokirje 27.4.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2704
I. USKOMATON VAHVISTUS MEIDÄN DVD'lle, "Secret Societies Killed Jesus Christ (Salaseurat tappoivat Jeesuksen Kristuksen)"!

Israelin nykyiset kabbalistipapit uskovat tulevan Messiaan olevan yksi heistä ja hänet synnytetään heidän ”valaistuneilla” pyrkimyksillä!

Juutalaiset kabbalisteja edeltäneet fariseukset ja saddukeukset myöskin uskoivat Jeesuksen olleen salaseuran jäsen ja häntä oltiin tuomassa yleisön eteen ”valaistuneiden miesten” toimesta!

UUTISKATSAUS: ”Johtavat israelilaiset rabbit: Messiaan aika tulla”, Israel Today, 25. huhtikuuta 2016

Vain päivää ennen Pääsiäisen (Passover) alkamista viime viikolla, kaksi Israelin huomattavimmista rabbeista kokoontuivat keskustelemaan myöhässä olevasta Messiaan tulemisesta. Rabbi Moishe Sternbuch on rabbiinisen tuomioistuimen pää ja johtaja yhdessä Israelin suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista ultra-ortodoksijuutalaisten kommuuneista. Rabbi Chaim Kanievsky'a pidetään johtavana auktoriteettina ultra-ortodoksijuutalaisten yhteisössä.”

Nämä ”huomattavat rabbit” ovat kabbalisteja, kuten me näemme hieman myöhempänä tässä uutisjutussa kun toinen heistä lainaa kabbalistien tekstiä ”Babylonialaisessa Talmud'issa”. Nyt kun tiedät, että nämä rabbit ovat hengellisesti identtisiä verrattuna kabbalisteja edeltäneisiin fariseuksiin ja saddukeuksiin, jotka ohjasivat roomalaisia ristiinnaulitsemaan Jeesuksen, olet valmis vastaanottamaan seuraavan järkyttävän paljastuksen.

... Meidän täytyy tuoda Messias.”

Salli minun toistaa tämä rienaava lausunto.

... Meidän täytyy tuoda Messias.”

Tämä vakaumus oli fariseusten ja saddukeusten, jotka juonivat tappaakseen Jeesuksen, kohtalokas kompastuskivi, koska he eivät halunneet ”kärsivän palvelijan” statuksen omaavaa Messiasta, vaan valloittavan kuningas-Messiaan, joka kukistaisi ahdistavan Rooman imperiumin.

Sinä ymmärrät, fariseukset ja saddukeukset olivat lakanneet uskomasta kaikkivaltiaaseen Jumalaan, kaikkivoipaiseen Persoonaan, joka omisti paljon enemmän voimaa kuin kaikki ihmiset ja demoniset voimat maan päällä yhteensä. He lakkasivat uskomasta, että Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala omaisi tarpeeksi raakaa voimaa, niin että Hän voisi tuoda Messiaan maailman näyttämölle mitä uskomattomimman ihmis- ja demonivoiman edessä halki maailmankaikkeuden. He uskoivat, ettei Israelin Jumala ollut yhtään voimakkaampi kuin muiden maiden, kuten Egyptin ja Babylonian jumalat. He alkoivat palvella Saatanaa.

Kun he huomasivat, että Jeesus oli toteuttamassa ”kärsivän palvelijan” messiasprofetioita, he juonivat murhatakseen Hänet, jotta voisivat tuottaa heidän oman Messiaansa, valloituskuninkaan.

Kun he käynnistivät juonensa Jeesuksen murhaamiseksi, heidän uskonsa oli identtinen kabbalistien uskoon, joka juuri ilmaistiin viime viikolla: ”We need to bring Messiah (Meidän täytyy tuoda Messias).”

Kuten meidän yllä näytetyssä DVD'ssä, "Secret Societies Killed Jesus Christ (Salaseurat tappoivat Jeesuksen Kristuksen)", niin heti kun ymmärrät että kabbalisteja edeltäneiden fariseusten mielestä Jeesus oli vain salaseuran valaistunut mies, jonka voi tappaa rankaisematta, et koskaan enää lue evankeliumeja samalla tavalla uudelleen.

Tulet käsittämään sen kuinka Jeesus pystyi olemaan niin ystävällinen ja armollinen haiseville syntisille, kuten publikaaneille ja prostituoiduille samalla kun ei osoittanut minkäänlaista myötätuntoa fariseuksille, julistamalla kerta toisensa jälkeen, että he olivat Saatanan kaltaisia ja olivat menossa Helvettiin.

Jeesus tiedosti, että juutalaiset, jotka koostuivat fariseuksista ja saddukeuksista, eivät olleet juutalaisia Hänen silmissään!

Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat...” (Ilmestyskirja 3:9)

Tämä kuvaus identifioi täydellisesti nykyisen juutalaisjohdon tänäpäivänä.

Ja, he tosissaan aikovat ”tuoda Messiaan”, kabbalistisen salaseuran valaistuneen miehen ja valloituskuninkaan!

Tämä DVD – "Secret Societies Killed Jesus Christ (Salaseurat tappoivat Jeesuksen Kristuksen)" – voi olla hengellisesti kaikkein paljastavin video jonka olet koskaan nähnyt!

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2729
Kun nämä nykypäivän kabbalistit ”tuovat Messiaansa” maailman näyttämölle, he synnyttävät yhden suurimmista historian tapahtumista.

Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.” (Ilmestyskirja 6:1-2)

Kabbalistimessias tulee olemaan Antikristus! Älä epäile sitä!
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1652
IV. Rohkeasti välittämättä nykyisistä uutistrendeistä, presidentti Obama julistaa maailman elävän ”rauhallisessa aikakaudessa (Peaceful Era)”!

Ollaanko profetiaa ”rauhasta ja turvallisuudesta (Peace and Safety)” toteuttamassa meidän päivittäisissä uutisissa?


Puhuessaan maailman johtajille maailman suurimmilla teollisuusmessuilla Saksan Hannover'issa maanantaina, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama tunnusti hyvän tuurinsa saadessaan elää aikana, jota hän pitää ”kaikkein rauhallisimpana” aikakautena ihmiskunnan historiassa. Hän mainitsi merkittävät edistysaskeleet koulutuksessa, elämän pitkäikäisyyden, terveydenhuollon, ja demokratian leviämisen esimerkeiksi joistakin niistä monista eduista elää tässä ajassa.”

Ylpeästi, Obama lisäsi luetteloon äärimmäiset harppaukset sosiaalisessa tasa-arvossa. 'Ympäri maailman olemme suvaitsevaisempia, antamalla enemmän mahdollisuuksia naisille, homoille ja lesboille kun me puskemme takaisin kiihkoilua ja ennakkoluuloja vastaan', hän sanoi.”

Presidentti yksinkertaisesti pyyhkäisi sivuun kaikki vastalauseet, kun hän on selvästikin väärässä sen suhteen että meidän nykyinen aikakautemme olisi ”kaikkein rauhallisin”, ja tehdessään näin, hän täytti keskeisen aikakauden lopun profetian.

Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1. Tess. 5:3)

"For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape." (1 Thess 5:3)

Siten, ihmiskunnalla on jälleen yksi vahva osoitus siitä, että aikakauden loppu ja kadotuksen lapsen (Antikristus) tuleminen ovat käsillä. Maailman mahtavin ihminen kertoo kaikille, jotka haluavat kuulla, että maapallo on nyt siunatussa ”rauhan” ja turvallisuuden ajanjaksossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker