Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Palmyran Riemukaaren kopio Lontooseen Baalin temppelin holvikaaren sijaan huhtikuussa 2016

Tässä tuore pastori J. D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän keskittyy lähinnä vain yhteen asiaan, eli äkilliseen muutokseen alkuperäistä suunnitelmaa koskien pystyttää Lontooseen ja New Yorkiin kopiot Syyrian Palmyrassa sijaitsevista Baalin temppelin holvikaarista. Nyt viime viikolla tulleen uutisen mukaan tästä on luovuttu ja Baalin temppelin sijaan aiotaan pystyttää Palmyran Riemukaari Lontooseen ja ei samanaikaisesti New Yorkiin, jos ollenkaan sinne. Uutinen on hämmästyttävä ja saa pohtimaan, että kuka muutoksesta päätti ja miksi. Kuitenkin alkuperäinen suunnitelma riittää jo osoittamaan, että länsimaiden pyrkimys on korvata todellinen Raamatun Jumala väärillä jumalilla, mikä johtaa jumalalliseen tuomioon. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 10th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 10.4.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-04-10.pdf

Pastori J.D. puhuu äkillisestä muutoksesta koskien suunnitelmia pystyttää Riemukaaren kopio Baalin temppelin holvikaaren sijaan nyt vain Lontoossa eikä samanaikaisesti New Yorkissa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä käsittelen asiaa, joka tuli tietooni liittyen uutiseen Baalin temppelin holvikaaresta (Arch of the Temple of Baal).
- Näin siksi, että näyttää nyt ilmeiseltä, että on ollut jonkinlaista perääntymistä koskien jäljennöksiä joita ollaan sijoittamassa New Yorkiin ja Lontooseen.
- Se mitä haluan tehdä, on aloittaa alusta, jolloin tämä juttu tuli julkisuuteen ja sitten vien sinut nopeasti siihen, mitä tapahtuu tällä hetkellä.
Aloitan tällä The Guardian'in raportilla, mennen taaksepäin joulukuun 28. päivään viime vuonna, otsikolla, ”Palmyra arch that survived Isis to be replicated in London and New York (Palmyran holvikaari, joka säilyi ehjänä ISISin käsittelyltä, on tarkoitus monistaa Lontooseen ja New Yorkiin).” Siinä he sanovat, että kopiot 15-metrisestä Baalin temppelin sisäänkäynnistä Syyriassa tullaan rakentamaan Lontooseen ja New Yorkiin ”uhman eleenä”. Lainaten artikkelista, ”Jäljennösten rakentaminen on keskipisteenä tapahtumille UNESCOn maailmanperintöviikkona, joka on suunniteltu huhtikuulle teemanaan replikaatio ja jälleenrakentaminen. Sitä on myös luonnehdittu uhman eleeksi uskonnollisten ääriainesten pyrkimyksille poistaa todistuskappaleita Lähi-idän islamilaisuutta edeltävästä historiasta.”

Samana päivänä, viime vuoden joulukuussa, The United Press International News myöskin raportoi tästä otsikolla, ”Syyrian Palmyran holvikaari, jota Islamilainen Valtio uhkaa, aiotaan luoda uudelleen Lontoossa, New Yorkissa.” Tässä se mitä heillä oli sanottavanaan, ”Kaksituhatta vuotta vanhan Baalin temppelin holvikaarijäljennöksiä, viimeisten jäljelläolevien osien joukosta muinaisessa Palmyran kaupungissa, Syyriassa, joita on purettu Islamilaisen Valtion toimesta, tullaan pystyttämään Lontooseen ja New Yorkiin. Temppeli on systemaattisesti tuhottu, lukuunottamatta 50 jalkaa korkeaa holvikaarta yhdessä harvojen jäljellejääneiden rakennuselementtien kanssa, jotka ovat vielä pystyssä. Temppeli, joka vihittiin vuonna 32 jKr. mesopotamialaiselle Baal-jumalalle, houkutteli 150,000 turistia vuosittain aina vuoteen 2011 asti, jolloin Syyrian sisällissota alkoi.”

Tämä tuo meidät kuluneeseen viikkoon, ja kiistaan, joka puhkesi blogosfäärissä, kun ristiriitaisia raportteja nousi esiin, että se ei olekaan Baalin temppelin holvikaari, joka aiotaan kopioida Lontooseen ja New Yorkiin, vaan se onkin ”Triumfikaari (Arch of Triumph)” sen sijaan. Ja kaiken kukkuraksi, on myös raportoitu, ettei tätä tapahdu samanaikaisesti New Yorkissa ja Lontoossa huhtikuun 19. päivänä, vaan olisi vain Lontooseen sijoittuva. Kuten voitte kuvitella, sosiaalinen media oli juovuksissa kärsimättä mitään pulaa antikristillisistä antagonisteista, jotka loivat nopeasti sellaisia tunnisteita, kuten ”Conspiracy Theorists (salaliittoteoreetikot)” ja ”Christian Extremists (kristilliset ääriainekset)” ja kaikkea siltä väliltä. Nyt tässä on ongelma, sillä tämä nähdään taas yhtenä tapauksena, jossa raamatunprofetian opiskelijoita ja opettajia on jälleen kerran huijattu, johon minulla on tapana vastata rakastavasti, ”not so fast (ei niin nopeasti)!”
Tämä Telegraph'in artikkeli perjantailta, huhtikuun 8. päivältä, selittää miksi. Otsikko kuuluu, ”Why the Arch of Triumph of Palmyra is being recreated in London - 1,800 years after it was built (Miksi Palmyran Riemukaarta ollaan luomassa Lontooseen – 1,800 vuotta sen jälkeen kun se rakennettiin).” Siinä sanotaan, ”Institute for Digital Archeology (IDA) paljasti viime joulukuussa, että se aikoo käyttää tietojaan ja asiantuntemustaan rakentaakseen, ei ainoastaan yhtä, vaan kaksi kopiota Palmyran holvikaarista – paljastettavaksi samanaikaisesti ...Lontoossa sekä ...New Yorkissa – se tuotti uutisotsikoita ympäri maailmaa. Sittemmin on ollut jonkin verran vetäytymistä alkuperäisestä ideasta. Ei tule olemaan samanaikaista paljastusta New Yorkissa – he saattavat kuljettaa Lontoon holvikaaren sinne myöhemmin, tai rakentaa kokonaan uuden – ja Palmyran holvikaari, jota ollaan rekonstruoimassa, ei ole enää Baalin temppelin sisäänkäynti (joka säilyi ehjänä räjäyttämisyritykseltä elokuussa 2015), vaan Riemukaari (osittain tuhoutunut lokakuussa), joka aiemmin sijaitsi Suuren Pylväikön (Great Colonnade) toisessa päässä.”

- Tämä tuo esiin useita kysymyksiä, päällimmäisenä sen, miksi he muuttivat mielensä ja päätyivät sen asemesta Riemukaareen?
- Toinen kysymys, joka tulee esille, on se, että milloin tämä päätös tehtiin, ja ehkäpä vielä tärkeämpää, kuka itseasiassa teki sen.
- Vaikka emme tiedä vastauksia näihin kysymyksiin, me tiedämme, että viime vuoden joulukuusta lukien, kyse oli Baalin temppelin holvikaaren rakentamisesta.
- Pidän varsin mielenkiintoisena sitä, että edellä mainitussa Telegraph'in artikkelissa, he toteavat, että se tuotti uutisotsikoita ympäri maailmaa.
- Syy, miksi pidän tätä mielenkiintoisena seikkana johtuu siitä, että tämä viittaa siihen, että he ovat kohdanneet tarpeeksi merkittävää vastustusta muuttaakseen suunnitelmiaan.
- Kuitenkin, riippumatta siitä mitä tapahtui, niin tosiasia on, että Baalin holvikaaren jäljennöksiä suunniteltiin huhtikuun 19. päivälle.
- Tässä tulee se mihin pyrin tällä kaikella, eli uskon, että koska tämä oli alkuperäinen suunnitelma, niin se itsessään riittää.
- Tällä tarkoitan, että riippumatta päätöksestä kopioida sen asemesta Triumfikaari, niin se riittää, että tarkoituksena oli ensiksi kopioida Baalin temppelijäännöksiä.
- Toisin sanoen, juuri se seikka, että he edes suunnittelivat tekevänsä jotakin tämänkaltaista on todistus siitä, että kirjoitus on seinällä.
- Näin tulen tähän johtopäätökseen, kun vastikään elokuussa viime vuonna ällistyttävä näytös Hindu-jumalatar ”Kalista” valaisi Empire State Buildning'ia.
- Pointti on tämä: Amerikka on jo kauan sitten korvannut ainoan todellisen ja elävän Jumalan näillä demosilla väärillä jumalilla, ja edelleen tekee niin.
- Sen ei oikeastaan pitäisi olla mikään yllätys, koska Raamattu on silmiinpistävästi hiljaa mitä tulee Amerikan Yhdysvaltoihin.
Ehkä meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Tuomarien kirjaan nähdäksemme, mitä tapahtuu, kun kansakunta palvelee Aramin (Syyrian) jumalia: Tuomarien kirja 10:6-7, 13-14 (KR 33/38)”Mutta israelilaiset tekivät jälleen sitä, mikä oli pahaa Herran silmissä, ja palvelivat baaleja ja astarteja ja Aramin jumalia, Siidonin jumalia, Mooabin jumalia, ammonilaisten jumalia ja filistealaisten jumalia, ja he hylkäsivät Herran eivätkä palvelleet häntä. Niin Herran viha syttyi Israelia kohtaan, ja hän myi heidät filistealaisten ja ammonilaisten käsiin… Mutta te hylkäsitte minut ja palvelitte muita jumalia; sentähden en minä enää teitä pelasta. Menkää ja huutakaa avuksenne niitä jumalia, jotka olette valinneet; pelastakoot ne teidät ahdinkonne aikana.”
Perhaps we need look no further than to the book of Judges to see what happens when a nation serves the gods of Syria: Judges 10:6-7, 13-14 (NKJV) — 6 Then the children of Israel again did evil in the sight of the LORD, and served the Baals and the Ashtoreths, the gods of Syria, the gods of Sidon, the gods of Moab, the gods of the people of Ammon, and the gods of the Philistines; and they forsook the LORD and did not serve Him. 7 So the anger of the LORD was hot against Israel; and He sold them into the hands of the Philistines and into the hands of the people of Ammon. We’re then told in verse thirteen the Lord’s response to the children of Israel, when they cried out to Him …13 Yet you have forsaken Me and served other gods. Therefore I will deliver you no more. 14 Go and cry out to the gods which you have chosen; let them deliver you in your time of distress.”
- Lopetan yksinkertaisesti sanomalla sen, jonka olen sanonut monta kertaa aiemminkin, että tempaus (uskovien ylösotto) ennen Ahdistusta (pre-tribulation) on välitön.
- Jos et ole vielä koskaan huutanut avuksesi Herran Jeesuksen Kristuksen nimeä, niin minä hartaasti kehotan sinua tekemään niin nyt, ja lykkäämättä sitä enempää!


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. Lontoossa paljastettiin todellakin 19.4. Palmyran Riemukaari joka johtaa Baalin temppeliin. Miksi valittiin ajankohta juuri 19. huhtikuuta, joka aloittaa 13-päiväisen jakson kohti noitien Beltaine-sapattia 1.5.?

    "Arch Of Palmyra" Unveiled In London England (Portal Of Hell's Gate)

    https://www.youtube.com/watch?v=6JyJ4vm0nkE (19.4.2016)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker