Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Mitä VT:n Israel edellä, sitä Amerikka nykyään eli Baalin, väärien jumalien, palvonta tuo Jumalan tuomion tälle entiselle suurelle kansakunnalle

Tässä erittäin tärkeä ja ajankohtainen profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta toissapäivältä, jossa hän ottaa esille tuoreehkon raportin, jonka mukaan Baalin palvonta tuodaan konkreettisesti näkyville New Yorkiin ja Lontooseen tässä kuussa saatanistien ja noitien merkittävän juhlajakson aloituspäivänä. Hyvinkin voi sanoa, että tässä konkretisoituu se väärä jumalanpalvonta ja todellisen Jumalan hylkääminen, jota länsimaat, ja näistä eritoten Amerikka, ovat toteuttaneet erityisesti viime vuosikymmenen aikana. Amerikka eräänlaisena toistona muinaisen Israelin teokratiasta, jossa kansa sai siunausta Jumalalta tottelemalla Hänen käskyjään ja tuomion hylkäämällä Herran, on nyt samalla tavalla luopunut oikeasta jumalanpalveluksesta ja kohtaa piakkoin tuomion, josta kerrotaan tarkemmin Ilmestyskirjan luvussa 18. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 3rd, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 3.4.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-04-03.pdf

Pastori J.D. puhuu profeetallisesta merkityksestä koskien Baalin temppelijäljennöksen rakentamista Times Square'lle New Yorkiin 19. huhtikuuta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion kommentoida jostakin, joka kiinnitti useiden ihmisten huomion tällä menneellä viikolla.
- Se mistä puhun, ovat raportit, joiden mukaan Baalin temppelin kopio tullaan rakentamaan New Yorkiin samoin kuin Lontooseen huhtikuun 19. päivänä.
- Se oli haastattelun Jan Markell'in kanssa jälkeen tulevaa radiolähetystä varten, kun päätin tarkastaa joitakin artikkeleita tämän asian tiimoilta.
Yksi tällainen artikkeli julkaistiin perjantaina Charisma News'in toimesta, otsikolla, ”Temple of Baal in New York Is Going Up Just Before Baal's Biggest Day of the Year (Baalin temppeli New Yorkissa nousee ylös juuri ennen vuoden suurinta Baalin juhlapäivää).” Siinä he kysyvät, ”Onko se vain sattumaa, että 48 jalkaa korkean holvikaaren jäljennökset, jotka seisoivat Baalin temppelin edessä Syyrian Palmyrassa, aiotaan laittaa esille Times Square'lla New York City'ssa ja Trafalgar Square'lla Lontoossa täsmälleen 13 päivää ennen Baalin suurinta juhlapäivää vuodessa? Okkultismin maailmassa, 13 on kapinan luku ja nämä holvikaaret aiotaan asettaa näytteille tarkalleen 13 päivää ennen merkittävää okkulttista Beltaine-juhlapäivää toukokuun 1. päivänä.” He jatkavat lainaten kirjaa vuodelta 1995 otsikolla ”Circle of Intrigue, concerning the significance of these dates to Satanists” (Juonen kaari liittyen näiden päivien merkitykseen saatanisteille). ”Saatanallisen kalenterin mukaan koskien korkeita juhlapäiviä, huhtikuun 19. päivä aloittaa veriuhrijakson Pedolle, huipentuen suureen kliimaksiin 1. toukokuuta joka vuosi. Toukokuun 1. päivää (May Day), tietenkin, juhlitaan Punaisella torilla (huomaa väri, punainen) Moskovassa joka vuosi valtavalla paraatilla ja spektaakkelilla. Se oli toukokuun 1. päivä 1776 Bavariassa, kun Adam Weishaupt perusti Illuminati-järjestön, ja se oli 1. toukokuuta, kun muinaiset druidit kunnioittivat heidän suurta auringonjumalaansa ja -jumalatartaan estottomalla festivaalilla joka koostui vihkimisistä (initiaatiot), seksiorgioista, juomingeista, ja ihmisuhrauksesta.”

- Niille teistä, jotka olette kanssamme meidän torstai-illan raamattutunnissamme koskien Vanhaa Testamenttia, niin olette varmaan hyvin tietoisia siitä kuka Baal on.
- Olemme nyt Toisessa Kuningastenkirjassa, suoritettuamme loppuun Ensimmäisen Kuningastenkirjan, jossa saimme tietää profeetta Elian taistelusta Baalin profeettoja vastaan.
- Meillä on selonteko siitä mitä tapahtui 1. Kun. 18 luvussa, jolla sanoisin olevan syvällinen profeetallinen merkitys meille tänäpäivänä.
- Ystävällisesti saanen antaa teille taustoitusta, jotta voisin selittää paremmin, miksi se on niin, että uskon tämän olevan ”sopivaan aikaan puhuttu sana” tätä aikaa varten.
- Ahab'in, ja hänen surullisenkuuluisan jumalattoman Iisebel-vaimonsa, pahan hallituskauden aikana, Israel antautui täysin saatanalliseen Baalin palvontaan.
- Mennään profeetta Eliaan, jonka Jumala kutsuu uhmaamaan Ahab'ia koskien hänen ja Iisebelin suorittamaa Israelin johdatusta Baalin palvontaan.
1. Kuningastenkirja 18:17-21”Ja nähdessään Elian Ahab sanoi hänelle: "Siinäkö sinä olet, sinä, joka syökset Israelin onnettomuuteen?" Tämä vastasi: "En minä syökse Israelia onnettomuuteen, vaan sinä ja sinun isäsi suku, koska te hylkäätte Herran käskyt ja koska sinä seuraat baaleja. Mutta lähetä nyt kokoamaan kaikki Israel minun luokseni Karmel-vuorelle, sekä neljäsataa viisikymmentä Baalin profeettaa ja neljäsataa Aseran profeettaa, jotka syövät Iisebelin pöydästä." Niin Ahab lähetti sanan kaikille israelilaisille ja kokosi profeetat Karmel-vuorelle. Ja Elia astui kaiken kansan eteen ja sanoi: "Kuinka kauan te onnutte molemmille puolille? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä; mutta jos Baal on Jumala, seuratkaa häntä." Eikä kansa vastannut hänelle mitään.”
- Oletan että tässä kohtaa voisit sanoa ikäänkuin, peli käyntiin, koska se mitä seuraa, on kuuluisa taistelu Jumalan ja Baalin välillä.
- Oikeastaan se saa hieman humoristisen sävyn, kun Baalin profeetat, jotka menevät ensin, eivät saa mitään vastausta Baalilta, salamoiden ja ukkosen jumalalta (huom. Suomessa tunnetaan Ukko-jumalana).
- Elia alkaa sitten pilkata heitä sanomalla, että ehkä heidän jumalansa on varattu, tai unessa, tai mikä pahempaa, voi olla, että hän on hemmottelemassa itseään.
1. Kuningastenkirja 18:28-29”Niin he huusivat vielä kovemmin ja viileksivät itseään tapansa mukaan miekoilla ja keihäillä, niin että heistä vuoti verta. Kun puolipäivä oli kulunut, joutuivat he hurmoksiin, aina siihen hetkeen asti, jolloin ruokauhri uhrataan. Mutta ei ääntä, ei vastausta, ei vaarinottoa!”
- Koska olen varma, että monet teistä tietävät, mitä tapahtuu seuraavaksi, riittää kun sanon: Elia astuu kehään ja kehottaa tulta tulemaan taivaasta alas.
- Näin Herran tuli laskeutui ja kulutti polttouhrin, puut, kivet ja mullan sekä nuoli veden, joka oli ojassa.
1. Kuningastenkirja 18:39-40”Kun kaikki kansa näki tämän, lankesivat he kasvoillensa ja sanoivat: "Herra on Jumala! Herra on Jumala!" Mutta Elia sanoi heille: "Ottakaa Baalin profeetat kiinni; älköön yksikään heistä pääskö pakoon". Ja he ottivat heidät kiinni. Ja Elia vei heidät Kiisonin purolle ja tappoi heidät siellä.”
- Tässä se mihin pyrin tällä kaikella, sillä aivan kuten Israel hylkäsi Herran käskyt, ja seurasi Baalia, niin on maailma tekevä.
- Tarkemmin sanottuna Yhdysvallat. Surullista kyllä, tämä kansakunta on hylännyt todellisen ja elävän Jumalan ja seurannut vääriä jumalia.
- Väitän, ettei meidän tarvitse katsoa kuin tämän kansakunnan nykyiseen tilaan nähdäksemme kuinka huono se on, ja menossa vain pahemmaksi.
- Kysymys kuuluu, jos Jumala tuomitsi Israelin Baalin seuraamisesta, niin eikö se kestäisi syynä Jumalalle tuomita Amerikka myöskin.
- Vaikka ymmärrän tämän retoriseksi kysymykseksi, kai isompi kysymys ei ole niinkään se, että tuomitseeko Jumala Amerikan, vaan milloin Hän tekee sen.
- Olen siinä uskossa, että Jumalan tuomion raskas käsi on jo tämän, kerran niin siunatun ja suuren maaplaneetan kansakunnan päällä.
- Viime viikolla, olimme Toisen Kuningastenkirjan 9. luvussa, jossa profetia koskien Iisebeliä toteutui noin 14 vuotta Ahab'in kuoleman jälkeen.
- Syy, miksi huomautan tästä asiasta, on se, että Ahab hallitsi 22 vuotta ennen kuolemaansa, mikä tarkoittaa, että Ahab ja Iisebel hallitsivat yhteensä 36 vuotta.
- Pointtina on se, että Jumala salli jumalattomuuden ja pahuuden näennäisesti menestyä esteettä 36 vuoden ajan ennenkuin Hän toi tuomion.
- Tämä on kouluesimerkki siitä, kun joku sanoi, ”Jumalan oikeudenmukaisuuden pyörät kääntyvät hyvin hitaasti, mutta myöskin jauhavat erittäin hienoksi.”
- Toisin sanoen, vaikka se voi tuntua siltä, että Jumala viivyttelee Hänen tuomionsa aikaansaamisessa, sieltä on tulossa päivä kun hän toteuttaa sen!
- Ehkäpä kestät minua kun lopuksi luen Pietarin toista kirjettä, jossa hän selittää, miksi Jumalan viiveet eivät ole Jumalan kieltoja.
2. Pietarinkirje 3:9”Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker