Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Baalin temppeli New Yorkiin ja Lontooseen huhtikuussa 2016! – Oprah Winfrey'n pääsiäissanomana tänä vuonna New Age -opetus, että Jeesusta ei koskaan ristiinnaulittu! – Syyrian presidentin Bashar al-Assadin valta kuihtuu rauhanneuvotteluiden myötä! – Palestiinalaiset siirtyvät lähemmäksi sotaa Israelin kanssa! – Raportti lyttää Yhdysvaltain ”Common Core” -opetussuunnitelman järjettömäksi!

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje, jonka kaikki viisi ajankohtaista osiota suomensin. David Bay kirjoittaa aiheistaan järjestyksessä seuraavin otsikoin: 1) Amerikkalainen tunnettu TV-kasvo Oprah Winfrey opettaa heresiaa Kristisuskosta Pääsiäisenä 2016 kun toistelee New Age -kirjansa A Course in Miracles väittämiä. 2) New Yorkiin ja Lontooseen suunnitteilla Palmyran kaupungin Baal-jumalan temppelirakennuksista otettujen kopioiden pystyttäminen palvontapaikoiksi. 3) Syyrian diktaattori Assad aiotaan syrjäyttää vähitellen länsimaiden toimesta, kun hänen valtaansa riisutaan käynnissä olevissa rauhanneuvotteluissa. 4) Palestiinalaiset Fatah ja Hamas yhdistymässä virallisesti yhtenäishallituksen muodossa, jotta voivat kukistaa Israelin. 5) Amerikassa Obaman hallintakaudella muodostettu Common Core -opetussuunnitelma julkista koulua varten palvelee ainoastaan Uutta Maailman Järjestystä (NWO).

-------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 30.3.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1652
I. Opray Winfrey edisti häpeättömästi Antikristuksen sanomaa, ettei Jeesus koskaan kuollut, että Hänen veriuhrauksellaan ei ollut merkitystä, ja että matka surmattuun Kristukseen ja Hänen ristillensä olisi ”viimeinen turha matka” ihmiskunnalle.

Lopullinen luopumus, joka on ennustettu Kristilliselle Kirkolle, on nyt vankasti juurtunut ja täydessä kukassaan. Antikristuksen ilmestyminen ei voi olla kovin kaukana!


Muistuttaen hieman kulttimaista henkilöä, joka väittää, ettei Saksan holokaustia koskaan tapahtunut, Oprah Winfrey'n 'Jeesus' – Kirjan A Course in Miracles (Ihmeiden kurssi) New Age Jeesus – sai jokaisen uskomaan, ettei ristiinnaulitsemista tapahtunut koskaan. Kun kristityt ympäri maailman ovat juhlineet Kristuksen ylösnousemusta tänä viikonloppuna, Oprah'in 'Jeesus' kirjassa A Course in Miracles (ACIM) sai maailman uskomaan, ettei 'surmatulla Kristuksella ole mitään merkitystä'.”

Minusta on erittäin huolestuttavaa, että standardimaisia New Age -opetuksia, jotka alkoivat näyttäytyä okkulttisissa kirjakaupoissa vuonna 1976, jolloin liike aloitti valtavirtaponnistelunsa, ollaan nyt popularisoimassa suosittujen ikonien, kuten Oprah Winfrey, taholta! Nykyään, kymmenet miljoonat sinisilmäiset naiset ovat menossa osoittamaan suosiotaan jokaiselle yksittäiselle opilliselle harhaopille, joka tulee hänen suustaan.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2632
Mieti näitä esimerkkejä, ja itke sielujen tähden, jotka tulevat viettämään ikuisuuden Helvetissä johtuen näistä harhaopeista.

* ”Ristiinnaulitseminen ei muodostanut sovitusta; ylösnousemus teki sen. Monet vilpittömät kristityt ovat ymmärtäneet tämän väärin.” (ACIM-teksti, s. 36)

* ”Matkan ristille pitäisi olla viimeinen 'turha matka'.” (ACIM-teksti, s. 52)

* ”Uhraus käsitteenä on täysin tuntematon Jumalalle. Se nousee yksinomaan pelosta, ja peloissaan olevat ihmiset voivat olla häijyjä.” (ACIM-teksti, s. 37)

* ”Tieto sijaitsee sinussa, valmiina paljastettavaksi ja vapaa kaikesta terrorista, joka piti sen piilossa. Rakkaudessa ei ole mitään pelkoa. Laulu Pääsiäisestä on iloinen kertosäe Jumalan Pojasta, jota ei koskaan ristiinnaulittu. Kohottakaamme silmämme yhdessä, ei pelosta, vaan uskossa.” (ACIM-teksti, s. 428)

* ”Älä tee säälittävää virhettä 'tarrautumalla vanhaan karuun ristiin'.” (ACIM-teksti, s. 52)

Nämä hengellisesti säälittävät heresiat ovat niin raskaita, että jokainen joka uskoo niihin, tulee kadottamaan ainoan tien ikuiseen pelastukseen, jonka Kaikkivaltias Jumala on tarjonnut meille. Äärettömässä armossaan ja rakkaudessaan, Jumala itse tuli ihmiseksi ja ilmestyi maapallolle kuollakseen sijaisuhrina kaikille ihmisille, jotka hyväksyvät Hänen sijaisrangaistuksensa.

Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.” (2. Kor. 5:21)

Huudamme Vanhan Testamentin kirjoittajan kanssa, ”Kuka on Jumala, niinkuin sinä”.

Vasta kun henkilö ”tarrautuu vanhaan karuun ristiin” voi hän pelastua. Kuuntele tärkeintä Kirjoitusta, joka opettaa tätä todellisuutta.

Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita...” (Joh. 3:18; KR 33/38)

"He who believes in Him [who clings to, trusts in, relies on Him] is not judged [he who trusts in Him never comes up for judgment; for him there is no rejection, no condemnation—he incurs no damnation]..." (John 3:18, KJV/Amplified Bible Commentary)

Huomaa, että ainoa tapa saada iankaikkinen elämä Taivaassa on ”tarrautua, luottaa, turvata Häneen”!

Tällaista henkilöä ”ei koskaan tuomita; ei hylätä, ei julisteta kelpaamattomaksi – hänelle ei aiheudu mitään kadotusta...”

Mikä suuri ja loistava uutinen! Kaikki mitä henkilön on tehtävä, on ”tarrautua vanhaan karuun ristiin” ja Vapahtajaan, joka uhrasi itsensä veriuhrina ollen hyväksyttävä teko Kaikkivaltiaalle Jumalalle, ja näin hän pelastuu.

Mutta kuuntele, mitä tapahtuu kaikille niille, jotka eivät tarraudu vanhaan karuun ristiin:

...mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.” (Joh. 3:18; KR 33/38)

"but he who does not believe (cleave to, rely on, trust in Him) is judged already [he has already been convicted and has already received his sentence] because he has not believed in and trusted in the name of the only begotten Son of God. [He is condemned for refusing to let his trust rest in Christ’s name.]" (John 3:18, KJV/Amplified Bible Commentary)

Oprah Winfrey levittää ikuisesti kadottavaa harhaoppia! Ystävät, älkää antako ihmisten kuunnella häntä!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1319
II. Amerikka jälleen kerran paljastaa todellisen sisäisen luontonsa, kun se sallii pystyttää uuden Baalin temppelin New Yorkin Times Square'lle!

New York City'sta tulee näin hengellisesti sopusointuinen Baalin palvontaan, jota on suoritettu Washington D.C:n hallintokeskuksessa (Government Center) 1700-luvun lopulta saakka!

Amerikka on nyt valmis vastaanottamaan maailman ”Kristuksen”, johtajan Helvetistä, jota Raamattu kutsuu ”synnin mieheksi”!


Ensi kuussa, raamatullinen pakanuuden symboli, joka hävitettiin monoteismin ilmestyttyä patriarkka Aabrahamin myötä, tulee nousemaan kahdessa keskeisessä maailman kulttuurikeskuksessa, Lontoossa ja New Yorkissa … Käyttämällä hyväksi tuhansien valokuvien tietokantaa, Digitaalisen Arkeologian laitos (Institute for Digital Archaeology) tulee luomaan täysikokoisen, 15 metriä korkean, 3D-painetun kopion sisäänkäynti-holvikaaresta Palmyran temppeliin ...”

Baalin palvonta nousi jatkuvasti esiin kaikkialla Lähi-idässä muinaisina aikoina, mukaan lukien Israelissa, provosoiden Jumalan suureen vihaan. Muinaisen Baalin palvonnan tärkein symboli oli hänen erektiossa oleva peniksensä, joka muulla tavalla tunnetaan ”obeliskina”, tai Washington Monumenttina, joka on kuvattu meidän palkitun DVD:n kannessa,  "Riddles In Stone: Secret Architecture of Washington, D.C."! (Arvoituksia kivessä: Washington D.C:n salainen arkkitehtuuri!)

Kuuntele kun Jumala käskee Israelin oikeamielistä kuningasta tuhoamaan Baalin obeliskit:

...vaan kukistakaa heidän alttarinsa ja murskatkaa heidän patsaansa ja hakatkaa maahan heidän asera-karsikkonsa.” (2. Moos. 34:13; KR 33/38)

"But you shall destroy their altars, dash in pieces their pillars (obelisks, images), and cut down their Asherim [symbols of the goddess Asherah]..." (Exodus 34:13; KJV/Amplified Bible Commentary)

...ja toivat ulos Baalin temppelin patsaat ja polttivat ne.” (2. Kun. 10:26; KR 33/38)

"They brought out the pillars or obelisks of the house of Baal and burned them." (2 Kings 10:26)

Hän poisti vieraat alttarit ja uhrikukkulat, murskasi patsaat ja hakkasi maahan asera-karsikot.” (2. Aik. 14:3; KR 33/38)

"He took away the foreign altars and high places and broke down the idol pillars or obelisks..." (2 Chronicles 14:3)

Kun kaikki tämä oli päättynyt, lähtivät kaikki saapuvilla olevat israelilaiset Juudan kaupunkeihin ja murskasivat patsaat, hakkasivat maahan asera-karsikot ja kukistivat uhrikukkulat ja alttarit perinpohjin koko Juudassa, Benjaminissa, Efraimissa ja Manassessa...” (2. Aik. 31:1; KR 33/38)

"Now when all this was finished, all Israel present there went out to the cities of Judah and broke in pieces the pillars or obelisks, cut down the Asherim, and threw down the high places [of idolatry] and the altars ... until they had utterly destroyed them all." (2 Chronicles 31:1)

Israel oli rehevä viiniköynnös, joka teki hedelmiä. Mitä runsaampi sen hedelmä oli, sitä runsaammin se teki alttareita; mitä parempi sen maa oli, sitä parempia patsaita se pystytti.” (Hoos. 10:1; KR 33/38)

"Israel is a luxuriant vine that puts forth its [material] fruit. According to the abundance of his fruit he has multiplied his altars [to idols]; according to the goodness and prosperity of their land they have made goodly pillars or obelisks [to false gods]." (Hosea 10:1)

Kuten osoitamme meidän DVD:ssä, "Riddles In Stone" (Arvoituksia kivessä), Washington D.C:n hallintokeskus palvelee yhtä hallitsevaa pakanajumalaa, Baalia. Hänen obeliskinsa – Washington Monumentti – seisoo rohkeasti poliittisen vallan jalustalla, Valkoisen Talon ja Kongressin välimaastossa. Levitys obeliskin edessä on toinen saatanallinen luomus, ”Heijasteleva uima-allas”! Luciferilaiset uskovat, että vesistö on erityinen portaali Taivaan ja maan välillä, jota demonit voivat helposti käyttää kulkeakseen edestakaisin Saatanan käskyläisten asuttaman henkimaailman ja maallisen ulottuvuuden välillä.

Mutta meillä on lisää Baalin edustajia. Hallintokeskuksen julkisissa rakennuksissa on rintakuvia Baalista ja hänen puolisostaan, maissijumalattaresta (Corn Goddess). Baal omistaa Washington D.C:n, ja on tehnyt sitä alusta alkaen, koska Baal on vapaamuurariuden jumala ja meidän keskeiset perustajaisämme olivat vihkiytyneitä vapaamuurareita!

Vaikka Jumala varmisti, että keskiverto-amerikkalaisten sydämet vihittiin Hänelle vuoden 1741 Suuressa herätyksessä (Great Revival), meidän perustajaisiemme suunnitelmana oli vihkiä liittohallitus ja kansakunnan tulevaisuus Baalille.

Katuasettelut (street layouts) jopa julistavat vapaamuurarikristuksen tulemusta, Baalin reinkarnaatiota, sitä, jota Raamattu kutsuu ”Antikristukseksi”. Me osoitamme tämän tosiasian meidän DVD:llä, "Riddles In Stone".

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2459
Palatkaamme tähän esillä olevaan uutisjuttuumme saadaksemme lisätietoa Baalin palvonnasta.

”Temppeli oli alunperin omistettu Mesopotamian jumalalle, Baalille, jonka pääasialliset palvontamuodot olivat lasten elävältäpolttamiset ja biseksuaaliset orgiat. Symboloiden suurta uskontoa, joka haastoi juutalaisuuden, Baal mainitaan Raamatussa 90 kertaa, tullen näin arkkityypiksi pahan palvonnasta.”

Pystytkö näkemään, miksi Jumala vihasi Baalin palvontaa niin suuresti? Näetkö, miksi Hän määräsi heidän alttarinsa ja obeliskinsa tuhottaviksi ja poltettaviksi? Silti Amerikka on vihitty Baalille aivan alusta saakka, vuonna 1776!

Mutta on vielä hiukkasen kauhua ymmärrettäväksi. Vapaamuurarius on käyttänyt suurta kontrollia meidän liittovaltion viranomaisten sekä presidenttiyden yllä. Presidentti Obama on 32. asteen Prince Hall -muurari, ja presidentit George H.W. Bush ja George W. Bush kuuluivat Skull & Bones -muurareihin.

Useat kymmenettuhannet miehet kaikissa yhteiskuntamme kerrostumissa ovat vapaamuurareita. Miksi tämä tosiasia on tärkeää? Me osoitamme tässä edelläkuvatussa DVD:ssämme, "Freemasonry: Fatal In The First Degree" (Vapaamuurarius: Kohtalokasta jo ensimmäisellä asteella), että vapaamuurarius on saatanallista ensimmäiseltä Sinisen Loosin asteelta suoraan halki 33. asteeseen. Vapaamuurariuden ensimmäinen aste on otettu suoraan saatanismin ensimmäiseltä asteelta, jossa vihitty kumartaa polvillaan Baalille ja Luciferille ja NAI Baalin! Ensimmäinen vihkimisaste on hengellinen avioliitto Baal-jumalan kanssa.

Nyt, Amerikka on rakentamassa uutta epäjumalankuvaa Baalille, Washington D.C:ssä. Jumala sanoo meille:

”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta... Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” (Ilm. 18:2-5)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2633
III. Syyrian presidentti Assadilta on riisuttu suurin osa hänen vallastaan, kun sodan ja rauhanneuvotteluiden yhdistelmä hitaasti ammentaa tyhjiin hänen aikaisemman diktatuurinsa voiman.

Kun neuvottelut on saatettu päätökseen, Assad ei pysty vastustamaan globaalia painetta luovuttaa kansallinen suvereniteettinsa, jotta supervaltio #7 voidaan perustaa.

UUTISKATSAUS: Analyysi: Assad, rehabilitoitu diktaattori – Hän todennäköisesti johtaisi vain hajanaista osaa maasta”, The Jerusalem Post, 29.3.2016

”kysymykseen, onko Syyrian presidentti Bashar al-Assad yhä vallassa vuoden päästä ja sinä luultavasti saat vaiteliaan vastauksen .. hän voisi edelleen kompastua ja pudota vallankahvasta … Lännen johtajat ovat jo muuttaneet asenteitaan Bashar al-Assadin vallassapysymisen suhteen ...”

Hän todennäköisesti hallitsisi vain hajanaista osaa maasta...”

Assad ei pystyisi enää vastustamaan kansallisen suvereniteettinsa määräämistä supervaltio #7:n alaisuuteen, mikä koskee kaikkia Lähi-idän osapuolia; ja, hänelle saatetaan sanoa, että hän voi pysyä vallassa tietyn aikajakson ennenkuin väistyy, paljolti samalla tavalla kuin Pohjois-Vietnam suostui pidättäytymään sen lopullisesta hyökkäyksestä kahden vuoden ajaksi siihen asti kunnes amerikkalaiset sotilaat olivat jättäneet maan.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655
IV. Palestiinalaiset siirtyvät lähemmäksi sotaa Israelin kanssa!

Lopultakin, radikaali/terroristinen Hamas sulautuu hieman vähemmän radikaalin ryhmittymän, Fatah'in, kanssa.

Hamas tulee nopeasti valtaamaan Fatah'in ja yhdistää resurssinsa suunnitelmassaan tuhota Israelin valtio.


”Valtuuskunnat kilpailevista arabiterroristiryhmistä, Hamas'ista ja Fatah'ista (PLO), tapasivat lauantai-iltana Doha'ssa, Qatarissa, keskustellaakseen heidän vuoden 2014 yhteensovittamissopimuksensa toteuttamisesta, johtava Hamas'in jäsen Ismail Radwan kertoi Turkin valtiolliselle uutistoimisto Anadolu'lle … Huhtikuussa 2014, Hamas ja Fatah allekirjoittivat yhtenäistämissopimuksen, joka edellytti yhtenäishallituksen muodostamista valvomaan parlamentti- ja presidentinvaaleja. Yhtenäishallitus muodostettiin kaksi kuukautta myöhemmin, mutta se ei koskaan hallinnoinut Hamas'in johtamalla Gazan kaistaleella eikä PLO:n johtamilla palestiinalaishallinnon alueilla.”

Hamas'in johto on jo pitkään väittänyt, että palestiinalaiset eivät koskaan kykenisi onnistuneesti tuhoamaan Israelia niin kauan kuin heidän johtajuutensa olisi jaettu Fatah'in ja Hamas'in kesken.

Ei voisi olla mitään suurempaa merkkiä lähestyvästä sodasta Israelin ja palestiinalaisten välillä kuin jos nämä kaksi kilpailevaa ryhmittymää voisivat yhdistyä.

Sodan äänet Israelissa kasvavat koko ajan pahaenteisimmiksi!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2672
V. ”Common Core” (yhteinen opetussuunnitelma) on aggressiivisesti laajentamassa liittohallituksen ulottuvuutta jokaikiseen julkisen koulun luokkahuoneeseen Amerikassa – jopa niihin kouluihin, joiden ylläpitäjät taistelevat aggressiivisesti tätä koulutuksellista syöpää vastaan.

Common Core” on 'järjetön' opetusstandardi ”Common Herd'ia” (yhteistä laumaa) varten!


Common Core -standardeja koskeva aloite on osa kasvavaa painostusta keskittää koulutus, sanoo Heritage -säätiö uudessa raportissaan – kokoelma asiantuntijoiden esseitä Yhdysvaltain koulutuspolitiikasta.”

Verbi, jota käytetään tässä lauseessa, on aivan liian mieto välittääkseen aidon kauhun ja vaaran lastemme koulutuksessa. Sanat ”keskittää koulutus” pitäisi lukea ”kaapata kontrolli koulutuksesta”. Liittovaltion valtuuttamat ”standardit” ovat olleet niin ”järjettömiä”, että opiskelijat, jotka valmistuvat tämän uuden Public School -järjestelmän sisällä voivat juuri ja juuri puurtaa tehdastyöläisinä tässä tulevassa Uudessa Maailman Järjestyksessä!

Itseasiassa, tässä edelläkuvatussa DVD:ssä – "Escaping The Trap of Common Core: Setting Our Children Free" (Pakeneminen Common Core -ansasta: Meidän lastemme vapaaksi saattaminen) – me lainaamme John D. Rockefeller'iä sanomasta, ettei hän halua korkeasti koulutettuja lukion (high school) suorittaneita, vain tehdastyöläisiä!

Tuleva Uusi maailmanjärjestys tuottaa teollisuuden pohattoja, kuten Rockefeller, valittavine työmehiläisineen, jotka saavat olla kiitollisia vain siitä, että heillä on jokin, mikä hyvänsä, työpaikka tässä uudessa järjestelmässä!

Ja, kyllä, sivumennen sanoen, pohattojen jumala, kuten John D. Rockefeller, tulee olemaan vapaamuurarimessias, jota Raamattu kutsuu Antikristukseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker