Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kuusi esimerkkiä Joyce Meyer'in vääräoppisuudesta

Tässä lyhyt Samuel Korhosen suomentama Truth Watch'in artikkeli amerikkalaisesta menestysteologiaa julistavasta väärästä opettajasta, Joyce Meyer'istä, jonka suosio maailmalla ja Suomen Siionissa on valitettavan korkea huolimatta Raamatun yli menevästä opetuksesta, jossa on gnostilaisia piirteitä. Artikkelissa luetellaan kuusi suurta harhaa Meyer'in sanomina, jotka vääristävät Kristuksen evankeliumin. Suomessa tämän eksyttäjänaisen kirjoja myy mm. Kuva ja Sana verkkosivuillaan ja kristillinen TV7 on täysin hurahtanut Meyer'iin ohjelmillaan (ks. http://www.tv7.fi/vod/series/27/).

------------------

Joyce Meyer: Vääräoppinen

Hiljattaisessa Huffington Post'in artikkelissa amerikkalainen pastori Rick Henderson 'tuli ulos' nimeten sekä Joyce Meyer'in että Joel Osteenin vääriksi opettajiksi. Tämä on merkittävää. Harva pastori tänä päivänä on valmis puolustamaan totuutta. Palvelutyöjärjestömme Truth Watch on valittanut tätä tosiasiaa yli 12 vuoden ajan. Useimmat heistä pelkäävät enemmän jonkin seurakuntansa osan vihaa kuin Jumalan vihaa.

Pastor Rick listaa kuusi esimerkkiä Meyer'in karkeasta harhasta. Ehkä pahimmat ovat kaksi viimeistä, joissa hän myöntää, että hänen opetuksiaan Jeesuksesta ja helvetistä ei löydy Raamatusta – ne ovat tulleet hänelle 'erityisen ilmestyksen' kautta. Hän sanoo myös, ettei enää ole syntinen ja määrää, että pelastuaksesi sinun on uskottava, mitä hän sanoo Jeesuksesta ja helvetistä. Yhdistettynä Meyer väittää olevansa Raamatun vastaisesti synnitön olento, joka voi saada uutta ilmoitusta, joka meidän kaikkien oletetaan hyväksyvän kyselemättä. Meyer on tyyppiesimerkki väärästä opettajasta, joka väittää saavansa erityisiä gnostilaisia oivalluksia, jotka muistuttavat enemmän Muhammedin saamia ilmoituksia, kuin jotakin etäisesti tosi kristinuskoon liittyvää. Vieläkin traagisempi, kuin Meyer'in ylimieliset harhaluulot, on se jatkuva kannatus, joka hänellä on ihmisten keskuudessa, jotka ovat selvästi ei-kristittyjä, tai niin heikosti juurtuneet uskossa, että voivat langeta tähän hömppään. On selvästi monia seurakuntia, jotka eivät opeta oikeaa oppia, muutoinhan Meyer'in typerä hurskastelu tunnistettaisiin siksi roskaksi, jota se on.

Seuraavassa tämän pastorin luettelo Meyer'in vääristä opetuksista. Kutakin opetusta seuraa lainaus Meyer'iltä. Artikkelin kokonaisuudessaan voit lukea tästä linkistä: http://www.huffingtonpost.com/pastor-rick-henderson/osteen-meyer-prosperity-gospel_b_3790384.html
 
 1. Hän opettaa, että ristillä Jeesus kirjaimellisesti lakkasi olemasta Jumalan Poika: ”Hän olisi voinut auttaa itseään aina siihen saakka, kun sanoi, että sinun käsiisi minä annan henkeni. Siinä vaiheessa hän ei voinut tehdä enää mitään. Hän oli tullut synniksi. Hän ei ollut enää Jumalan Poika. Hän oli synti.” 
   
 2. Hän opettaa, että Jeesus meni helvettiin ja hänestä tuli ensimmäinen uudestisyntynyt ihminen: ”Tiedätkö jotakin? Sillä hetkellä, kun tuo veriuhri hyväksyttiin, Jeesus oli ensimmäinen koskaan uudestisyntynyt ihmisolento. Se todella tapahtui, kun hän oli helvetissä.” 
   
 3. Hän opettaa, että Jeesus maksoi meidän syntimme helvetissä: “Kenelläkään ei ole toivoa päästä taivaaseen, ellei usko tätä esittämääni totuutta. Et voi päästä taivaaseen, ellet usko koko sydämestäsi, että Jeesus otti sinun paikkasi helvetissä” – Kirjasta:  The Most Important Decision You Will Ever Make

 4. Hän opettaa, että sanoilla on voima ja sinä voit vapauttaa taivaan voiman sanojesi kautta. 
   
 5. Hän opettaa, että sinä tarvitset erityisen ilmestyksen Jumalalta ymmärtääksesi, mitä hän (Joyce) opettaa, koska se EI sisälly Raamattuun: ”Raamattu ei edes löydä mitään keinoa selittää tätä. Ei todellakaan. Siksi sinun on saatava se ilmestyksen kautta. Ei ole sanoja selittämään, mitä kerron teille. Minun on vain luotettava Jumalaan, että Hän panee sen sinun henkeesi, niinkuin Hän pani sen minun henkeeni.”

 6. Hän opettaa, ettei ole enää syntinen.

2 kommenttia:

 1. Laitoin vahingossa kommentin 7.6 artikkeliin , kun tarkoitus oli tähän , joten tässä uudelleen : Mitä mieltä Marie Licciardon opetuksista ja toiminnasta , hän on aloittamassa , jollein jo aloittanut puhujakiertuetta Suomessa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Never heard of Marie Licciardo. Täytyy joskus tutustua. Lähetä Samuel Korhoselle sama kysymys; hän on asiantuntija näissä ja saattaa suomentaa jotain aiheeseen liittyvää, jos löytyy netistä (smlkorhonen@gmail.com).

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker