Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 16. kesäkuuta 2016

Pilkkaajat toteuttavat Raamatun profetiaa nykypäivänä – jotkut karismaattiset julistajat, kuten Beth Moore, vääristävät pilkkaajia koskevien Raamatun kohtien merkityksen

Seuraavaksi tähän maailmanaikaan sopiva Roger Oakland'in keväinen kommentaari tältä vuodelta, jossa painotetaan Raamatun profetian merkitystä nykyään, kun eletään viimeisiä päiviä ennen Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa. Tunnusmerkkinä tälle ajalle on Raamatun ennustamat pilkkaajat, jotka kieltäytyvät hyväksymästä Raamatun profeetallisia varoituksia tuomiopäivästä. Tässä Samuel Korhosen suomentamassa kommentaarissa nuhdellaan erityisesti niitä pilkkaajia, jotka tunnustautuvat Kristuksen seuraajiksi, mutta epäilevät sitä, mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä.

---------------------

Pilkkaajia tulee

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888


Raamatun profetia on toteutumassa, kun kirjoitan tätä kommentaaria. Vaikka moni tunnustava kristitty sivuuttaa yhteyden nykytapahtumien ja tuhansia vuosia sitten kirjoitettujen Raamatun kohtien välillä, niin neuvoni on, että näiden pilkkaajien olisi viisasta herätä.

Se tosiasia, että tänä päivänä on pilkkaajia, toteuttaa Raamatun profetian. Koskien viimeisiä päiviä Pietari julistaa:

Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." [1]

Pietari selventää, että hänen julistuksensa on viimeisten päivien sukupolvelle, joka päättää näytellä tietämätöntä Raamatun totuudesta. Sensijaan näihin kapinallisiin vaikuttavat pelkät ihmiset, jotka esittävät menneisyydestä ja tulevaisuudesta arvailuun perustuvia väitteitä. Pietari jatkaa:

Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. [2]

Ilmeisesti Pietari viittaa kahteen erilliseen tuomioon. Toinen on Nooan suuri vedenpaisumus, joka tapahtui menneisyydessä ja tuomitsi silloisen maailman. Toinen tuomio on vielä tulevaisuudessa – lähisellaisessa. Globaalin tulvan sijaan se tuomio on globaali tulinen katastrofi myös jumalattomia ihmisiä vastaan, aivan kuten Nooan aikana. On ilmeistä, että Pietari viittaa siihen tosiasiaan, että tämä jälkimmäinen tuomio tapahtuu aikana, jolloin ”pilkkaajat” ovat niitä, jotka kieltävät, että Raamatun profetialla olisi jotakin arvoa. Aikaisemmin 2. Pietarinkirjeen ensimmäisessä luvussa on lausunto, joka selittää Raamatun profetian tärkeyttä ja asettaa tämän näkökulmaan. Hän sanoo:

Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. [3]

Minun mielestäni tämä näyttää olevan ensimmäinen varoitus hänen myöhemmin mainitsemilleen pilkkaajille, jotka kieltäytyvät hyväksymästä Raamatun profeetallisia varoituksia. Jumalan Sana on kuin pimeässä paikassa loistava valo. On tosiasia, että pienikin määrä valoa pimeässä paikassa saa aikaan hyvin suuren muutoksen. Raamattu kuvailee Saatanan valtakuntaa pimeytenä ja Jumalan Sanaa valona.

Valitettavasti jotkut kristityt ovat vääristäneet näiden viimeisten päivien pilkkaajia koskevien raamatullisten varoitusten merkityksen. He sanovat, että todellisia pilkkaajia näinä aikoina ovat ne, jotka varoittavat hengellisestä petoksesta ja hylkäävät maailmanlaajuisen yhteyden liikkeen, joka muka sisältää suuria merkkejä ja ihmeitä. Raamattu kuitenkin sanoo, että viimeisten päivien korvamerkkejä ovat hengellinen eksytys, luopuminen ja valheelliset merkit ja ihmeet.

Katso esim. seuraava video.

Scoffers Will Come (15.3.2016)


Photo taken from a 2 second still of the YouTube video:
Used in accordance with the U.S. Fair Use Act.

Ja aivan kuten VT:n profeettojen päivinä, kun heidän varoituksistaan ei välitetty ja heitä pilkattiin, niin myös näinä päivinä on oleva varoituksia Jumalan ihmisiltä. [4]

Tämän kommentaarin tarkoitus on tavoittaa pilkkaajia – niitä, jotka hylkäävät Raamatun kokonaisuudessaan tunnustaen olevansa Kristuksen seuraajia, mutta epäilevät sitä, mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä – ja muistuttaa uskovia, että aivan kuten Jumala tuomitsi maailman menneisyydessä vedellä (kuten fossiilit todistavat), niin Hän tulee lähitulevaisuudessa tekemään sen, mitä sanoi tekevänsä. Jeesus tulee pian. Oletko valmis?


Viitteet

[1]  2. Piet. 3:3-4

[2]  2. Piet. 3: 5-7

[3]  2. Piet. 1:19

[4]  (Ks. Mt. 24:24, 2. Ts. 2:3 ja 11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker