Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Onko presidentti Obama järjiltään? – Kaikki mitä hän tekee on kiroukseksi USA:lle!

Tässä oikein hyvä artikkeli tähän ajankohtaan Rapture Ready -profetiasivustolta, jossa kirjoittaja pohtii presidentti Barack Hussein Obaman henkistä tilaa kun hän on koko ajan vetämässä omaa maataan kirouksen tilaan huonoilla päätöksillään ja suunnannäytöillään. Varsinkin Obaman kanta homokysymyksiin ja suhtautuminen Israeliin on Jumalan Sanan pohjalta tuomittavaa ja saa ajattelemaan, että Obama on täysin sokea Raamatun totuudelle tai sitten hän on aivoton marionetti, jota vedetään kuin pässiä narussa sielunvihollisen toimesta. Joka tapauksessa nykyinen USA:n valtaeliitti ja ihmiset, jotka Obamaa ovat äänestäneet ja kannattavat yhä, joutuvat maksamaan kovan hinnan, sillä Jumala ei katso läpi sormien Obaman hallinnon tekemisiä. Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------

Onko presidentti Obama järjiltään?
By Daymond Duck
June 2016

https://www.raptureready.com/featured/duck/dd231.html

Samalla kun pohdin tarkoituksenmukaisuutta kirjoittaa artikkeli otsikolla, ”Is President Obama Insane (Onko presidentti Obama järjiltään)”, presidentti Obama kutsui Donald Trump'in veroehdotuksia ”hulluiksi”. Ja suurinpiirtein noina aikoina Hillary Clinton kutsui Donald Trump'in ideoita ”vaarallisen sekaviksi”. Ja, muistin että marraskuussa 2015 YK:n tiedottaja nimeltään Rupert Colville kutsui tehoiskua maahanmuuttoa vastaan ”kovin, kovin typeräksi”.

Joten ajattelin, että jos Yhdysvaltain presidentti voi päätellä, että Donald Trump on ”hullu”, ja Hillary Clinton voi sanoa, että hän on ”vaarallisen sekava”, ja YK:n tiedottaja voi päätellä, että hän on ”tyhmä”, niin sen pitäisi olla oikeutettua profetiakirjoittajalle kysyä, ”Onko presidentti Obama järjiltään?”

Kysymys johtui siitä, että asiantuntijapaneeli kävi keskustelua presidentti Obaman julistuksesta, että koulujen tulisi pohjata WC-politiikkansa sukupuoli-identiteettiin biologisen sukupuolen sijasta.

Yksi paneelin jäsen, sunnimuslimi-oppinut nimeltään sheikki Hamza Yusuf sanoi sunnimuslimien, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella (lähes 1,5 miljardia muslimia), ajattelevan, että amerikkalaiset ovat tulleet hulluiksi.

Monet väittävät, että sheikki käytti vain sanontaa, mutta WC-ongelma tulee presidentti Obamalta, ei useimmilta amerikkalaisilta. Se on presidentti Obaman julkilausuma WC-tilojen käytöstä, joka ei ole normaalia. Monet amerikkalaiset ovat kuin sunnimuslimeja, joiden mielestä se on parhaimmillaankin outoa.

Sana ”pakkomielle” viittaa itsepintaiseen kiinnostukseen jostakin, mikä ei ole normaalia ja se varmasti sopii presidentti Obamaan.

Hän kehotti Illinoisin lainsäätäjiä laillistamaan homoavioliitot. Hän ajoi ”Älä kysy Älä kerro” -säännön kumoamista armeijassa. Hän puski gay-agendaa kaikkialle maailmaan. Hän valaisi Valkoisen Talon homosateenkaarivärein kun samaa sukupuolta olevat avioliitot laillistettiin. Hän poseerasi LGBT (seksuaalivähemmistöt) -aikakauslehden kansikuvassa.

Hän sanoi samaa sukupuolta olevien avioliittojen arvostelua vihapuheeksi (se tarkoittaisi että meillä on lähes 1,5 miljardia sunnimuslimi-vihaajaa Amerikan ulkopuolella). Hän sanoi, että haluaa perintönsä olevan maineessaan koskien homokysymyksiä yms. Joten se ei ole oikein sanoa, että hänellä on epänormaali kiinnostus homokysymyksiin?

Noin seitsemän viikkoa ennenkuin presidentti Obama antoi tämän julkilausuman, jossa lähes 1,5 miljardin muslimin samanmielisyys on hullua, Amerikan lastenlääkärien yhdistys (The American College of Pediatricians) julkaisi raportin, joka sanoo, että lasten aivopeseminen ajatuksella että he voivat valita sukupuolen merkitsee lapsen hyväksikäyttöä. He lisäsivät, että ”Ihminen, joka ajattelee että hän (he/she) on jokin, jota hän ei ole, on parhaimmillaankin merkki sekavuudesta.”

Jos presidentti Obama ei ole hullu, niin miksi hän sitten antoi julkilausuman, joka merkitsee lapsen hyväksikäyttöä? Jos hän ei ole irrationaalinen, niin miksi hän vaatii kouluja sallimaan ”sekavien” poikien mennä WC:hen tyttöjen kanssa ja sallimaan ”sekavien” tyttöjen mennä WC:hen poikien kanssa? Voisiko olla niin, että hänen henkinen tilansa on sama kuin niiden, joita Amerikan lastenlääkärien yhdistys kutsuu ”sekaviksi”?

Mutta haluan siirtyä johonkin muuhun, joka on silkkaa hulluutta.

Presidentti Obama ei selvästikään usko Raamattuun. Muutoin kuilua sen välillä mitä Raamattu sanoo homokysymyksestä ja mitä Hra. Obama sanoo siitä ei olisi olemassa.

Joka tapauksessa, kesäkuun 3. päivänä 2016 hän lähetti John Kerry'n Pariisiin liittymään Ranskaan ja 26 muuhun valtioon ja järjestöön (monenkeskinen ryhmä) yrityksessä pakottaa Israel sopuun, joka johtaisi Lähi-idän rauhansopimukseen.

Varteenotettavat raamatuntutkijat tietävät, että sopimus (monenkeskisen ryhmän kanssa) Lähi-idän seitsenvuotista rauhaa varten merkitsee Antikristuksen nousua ja Ahdistuksen ajan alkua. Se johtaa miljardien ihmisten kuolemaan, Harmagedonin taisteluun yms.

Voi olla uskomatta Raamattuun, olla hullu tai jopa pahempi – käynnistääkseen tämän suuren katastrofin, jolloin kaikki mitä tarvitaan, on jättää Israel yksin.

Varteenotettavat raamatunprofetian tutkijat tietävät myöskin, että jos kansakunta haluaa olla suuri – niin silloin tuo kansakunta siunaa Israelia. Mutta jos kansakunta päättää ryhtyä Israelia vastaan, niin jotakin pahaa tulee tapahtumaan tuolle kansalle (1. Moos. 12:3; Obadja 1:15).

Joten tapahtuiko jotakin pahaa Ranskassa tai Yhdysvalloissa äskettäin? Käyppä ajattelemaan sitä, kyllä!

Juuri sinä päivänä kun Ranska järjesti huippukokouksen Pariisissa, Seine-joki rikkoi rantavallinsa ja sai aikaan erään pahimmista tulvista, joita Pariisi ja jotkut ympäröivät pikkukaupungit ovat kokeneet vuosikymmeniin, ja lisäksi sadetta ropisi maahan, eikä se laantunut.

Ja täsmälleen samana päivänä Yhdysvalloissa, Teksasin Houston ja 31 piirikuntaa olivat keskellä viikon mittaista tulvimista, jonka odotettiin pahentuvan entisestään viikonlopun sateesta. Ainakin 16 ihmistä kuoli.

En tiedä onko presidentti Obama hullu, sekaisin, riivattu, tai onko hänellä aivovaurio johtuen huumeiden käytöstä vai onko kyse jostain muusta. Tiedän vain, että Raamattu sanoo Jumalan antavan ihmisten, jotka hylkäävät Hänet, mennä kelvottoman mielensä valtaan (Room. 1:28). Ja presidentti Obaman ajattelutapa koskien homokysymystä, lasten kasvatusta sekä rauhanprosessia on outo ja ulkopuolella Jumalan tahdon.

Tiedän myös, että nämä asiat eivät ole hyväksi USA:lle ja lopulta tulee olemaan hinta maksettavaksi.

Prophecy Plus Ministries
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker