Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Roomalaiskatolisuus ja Hillsong tuomitsevat kristillisen uskon väärän yhteyden luomiseksi, joka pitää sisällään islamin uskon hyväksymisen

Tässä paljastusta nykyisin maailmalla varsin suositusta australialaisesta Hillsong -seurakuntaliikkeestä, joka on levittänyt lonkeronsa kaikkialle maailmaan ”ylistysmusiikkinsa” ja konferenssiensa kautta, ja on nyt roomalaiskatolinen. Kyse on suuresta eksytyksestä, jossa protestantismi yritetään yhdistää roomalaiskatoliseen kirkkoon, joka taasen puolipakanallisena kulttina, Babylonin porttona, palvoo epäjumalaa ja ajaa Antikristuksen Uutta Maailman Järjestystä (NWO), johon kuuluu uskontojen synkretismi eli maailmanuskonto roomalaiskatolisen paavin johdolla. Kuten Martti Luther aikoinaan sanoi, niin RKK on ihmistekoinen uskonto, jossa Jumalan Sana sivuutetaan ihmisten perinnäissäännöillä ja pelastus ei olisikaan yksin armosta yksin uskon kautta Kristukseen, niinkuin apostoli Paavali opettaa UT:n kirjeissään. Valaisevan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------

Hillsong paljastaa krislamilaisen roomalaiskatolisen ohjelmansa

Älä sano meille, että Hillsong palvoo Jeesusta. Älä sano meille että Hillsong on kristillinen.

Tosiasia on tämä: Hillsong on roomalaiskatolinen.

Totuus on niin selvästi nähtävissä, kun katsoo alla olevaa Terry Crist'in videota, joka selittää Hillsong'in roolia heidän ”ylistysmusiikissaan” ja paljastaa agendan Hillsong'in vuosittaisen musiikkikonferenssin takana heidän yrityksessään yhdistää protestantismi roomalaiskatoliseen kirkkoon.

Hillsong on valinnut puolensa ja harkitusti toimii kristinuskoa vastaan rohkaisten kansaa palvomaan roomalaiskatolisuuden jumalaa. Tämä on kiistämätöntä ja käy täysin selväksi, jos vain luet kaikki lähteet ja linkit tässä artikkelissa.

Roomalaiskatolinen kirkko (RKK) opettaa, että uskova ei pelastu eikä tule vanhurskaaksi Jumalan edessä yksin armosta yksin uskon kautta Kristukseen. RKK:n magisterium kiroaa helvettiin jokaisen, joka uskoo, että tämä on evankeliumi. Pelastus tulee RKK:n kautta.


ROOMALAISKATOLISUUS TUOMITSEE KRISTILLISEN USKON

RKK tuomitsi protestanttisen uskonpuhdistuksen Trent'in kirkolliskokouksessa marraskuussa 1544. RKK reagoi Martin Luther'in pelastuksen evankeliumia koskevia kirjoituksia vastaan. Luther ja monet muut yrittivät uudistaa kirkkonsa Jumalan Sanan mukaan.

Se oli roomalaiskatolinen kirkko, joka anatematisoi (ikuisesti kirosi / tuomitsi) Lutherin ja uskonpuhdistajat helvettiin RKK:n ”erehtymättömän magisteriumin” ”apostolisella” ja ”jumalallisella” arvovallalla. Tämä on syy, miksi RKK on toinen uskonto – ei kristillinen. Heidän arvovaltansa on ihmisessä – ei Jumalan Sanassa.

Trent'in kirkolliskokouksessa he ikuisesti kirosivat jokaisen, joka pitäytyi pelastuksen evankeliumiin, tai joka vastusti heidän ihmistekoista uskontoaan. Lue tästä lisää:


Olemme jopa varoittaneet lukijoitamme siitä tosiasiasta, että roomalaiskatolisuus edelleen pitäytyy näihin erehdyksiin, jotka tuomitsevat ihmisiä ikuiseen helvettiin.

”Jotkut ihmiset edistävät erityisen houkuttelevaa ideaa: Kaikilla tosi kristityillä, riippumatta kuinka elävät, on ehdoton varmuus pelastuksesta, kun vastaanottavat Jeesuksen sydämeensä ”henkilökohtaisena Herranaan ja Vapahtajanaan”. Ongelma on, että tämä käsitys on vastoin Raamattua ja vakiokristillistä opetusta. Raamattu tekee selväksi, että kristityillä on moraalinen pelastusvarmuus... mutta Raamattu ei opeta, että kristityillä olisi takuu taivaasta. Ei voi olla mitään ehdotonta pelastusvarmuutta. – Pillar of FIRE, Pillar of TRUTH, WYDSYD08, Published by Catholic Answers, Inc. 2008. [Source]

Tämä on väärää oppia, jonka protestanttiset isät helposti torjuivat. Tämän opin vastustamisesta RKK poltti protestantteja roviolla. Tämä oppi sai RKK:n julistamaan, että protestantit eivät ole kristittyjä.

Jumalan Sana opettaa, että taivaan ja ikuisen elämän takuu ja varmuus on Pyhän Hengen voima, joka asuu siinä ihmisessä, joka luottaa Jeesuksen työhön Golgatan ristillä. Protestanttinen liike seisoo Raamatun päällä. RKK luottaa lopullisena auktoriteettina edelleen paavin erehtymättömyyteen ja ”ihmisten perinteisiin”, ei Raamattuun.

Tämä on syy, että RKK on kultti – eikä kristillinen järjestö: se ei ole vastuussa kenellekään. Se nostaa johtajiensa julistukset Jumalan sanan yläpuolelle ja väittää olevansa erehtymätön. Tänä päivänä he jopa opettavat sinulle tätä:

”Opettaessaan virallisesti magisterium on erehtymätön, koska Jeesus lupasi lähettää Pyhän Hengen ohjaamaan apostolit ja seuraajat ”kaikkeen totuuteen” (Joh. 16:12-13).” [Source]


HILLSONG KÄÄNTYY ROOMALAISKATOLISUUTEEN

Huomasit, että lähdelinkki yllä (Hillsong: This is war!) vei sinut aikaisempaan artikkeliin, jossa Hillsong osallistuu roomalaiskatoliseen maailman nuorten päivän (World Youth Day) tapahtumaan Sydney'ssä vuonna 2008.

Heidän bändinsä Hillsong 'UNITED' veti ylistystä viimeisenä iltana roomalaiskatolisten osallistuessa pakanalliseen eukaristian käytäntöönsä. Sen jälkeen, kun saimme todistaa Hillsong'in osallistuvan tähän pakanalliseen tapahtumaan, olemme pohtineet pitkään, milloin Hillsong lopullisesti tekisi päätäksen ”palata kotiin” Babylonin porton tykö.

Emme tiedä tarkalleen, milloin Hillsong kääntyi roomalaiskatolisuuteen. Terry Crist antaa meille kuitenkin arvokasta tietoa siitä, kuinka hän näki Hillsong'in roolin roomalaiskatolisten, evankelikaalien ja Hillsong'in uskovien yhdistämisessä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Videolla Crist antaa tärkeän tiedon osana Hillsong -perhettä. Nyt hän ja hänen seurakuntansa ovat ylpeästi osa Hillsong -liikettä.

Kun on kuunnellut allaolevasta linkistä ladattavan videon, niin on kiistämätöntä, että:

Hillsong on roomalaiskatolinen.


Kuten Terry Crist meitä valistaa, niin Hillsong näyttää toimineen RKK:n kanssa kulissien takana pettääkseen kristittyjä olemaan ”yhdistettyjä” pakanallisen RKK:n kanssa. Ja kuinka he sitten tekivät sen?

Hillsong -musiikkinsa ja konferenssiensa kautta.

Miksi heidän suositulle bändillensä muuten olisi annettu nimi UNITED?*

VIDEON TRANSSKRIPTIO

”Olen Terry Crist, City of Grace -seurakunnan pastori ja järjestön, Governor’s Council of Faith and Community partnerships, puheenjohtaja. Haluan onnitella tri Gary Kinnaman'ia, Joe Tersini'a, piispa Olmsted'ia ja piispa Navaras'ia heidän erinomaisesta työstään katolisten ja evankelikaalien yhteen tuomisessa. Jotakin väkevää tapahtuu, kun kokoonnumme Jeesuksen persoonan ympärille.

Seurakuntamme on globaalin seurakuntaperheen nimeltä Hillsong jäsen. Ensimmäinen seurakuntamme sijaitsee Australian Sydney'ssä, jossa saarnaan tänä viikonloppuna, muuten olisin kanssanne. On ollut ihanaa nähdä muutaman viime vuoden aikana, kuinka katoliset ympäri maailman ovat ottaneet seurakuntamme laulut ja alkaneet laulaa niitä yleisesti, sellaisia lauluja kuin: ‘Shout to the Lord’ ja ‘Mighty to save’.

Itseasiassa kysyntä meidän lajimme palvonnalle on tullut niin suureksi karismaattisissa katolisissa seurakunnissa, että olemme Hillsong -konferenssissa muutaman viime vuoden aikana tarjonneet kanavan karismaattisille, katolisille ja evankelikaaleille tulla yhteen ylistämään. Ja on kaunista nähdä, mitä tapahtuu, kun kokoonnumme Jeesuksen persoonan ympärille.

Jesaja 52 jae 8 sanoo: ”kun vartija laulaa yhdessä, hän näkee silmästä silmään.” Niin monesti meillä on taipumus keskittyä siihen, mikä erottaa meitä, sen sijaan, että keskittyisimme mieheen, joka yhdistää meitä. Jeesus on tuo Jumalihminen, joka kutsuu meitä kaikkia tykönsä ja kun vastaamme siihen, niin jotakin tuonpuoleista tapahtuu, jotakin, joka yhdistää meidät paikassa, joka on niin paljon syvempi kuin vain pelkkä sopimus. Ja tuosta yhteydestä tulee yhteinen tehtävä, siitä tulee yhteinen muutos ja se on todella sydämeni syvimmässä. Sydämeni ikävöi sitä päivää, jolloin toimimme yhdessä ja palvomme yhdessä ja sen kautta me muutamme kaupunkimme yhdessä Jumalan kunniaksi.

On kunnia olla tällä matkalla kanssanne ja minä odotan sitä kaikkea, mitä Jeesus on valmistanut meille, kun nojaamme Häneen ja ylistämme Häntä ja tunnustelemme kumppanuuksiamme yhdessä ja minä uskon, että siitä se paras vielä Phoenix'ille tulee.”

Source: Terry Crist, Terry Crist Greeting for “Celebration of Christian Unity”, Vimeo, https://vimeo.com/128450270, Published 21/05/2015 12:47AM EST. (Accessed 02/05/2016.)


HILLSONG AJAA KRISLAMIA JÄLLEEN

On tärkeää panna merkille, että roomalaiskatolisuus on vuosisatojen ajan hyväksynyt islamin sallittuna kristillisenä uskona. Tämä tieto on Vatikaanin omalta verkkosivustolta:

Kirkon suhde muslimeihin. ”Pelastuksen suunnitelma käsittää myös ne, jotka tunnustavat Luojan, joiden joukossa ensikädessä ovat muslimit; nämä tunnustavat pitäytyvänsä Aabrahamin uskoon ja yhdessä meidän kanssamme palvovat yhtä armollista Jumalaa, joka viimeisenä päivänä tuomitsee ihmiskunnan.” [Source]

Haluat varmaan tietää, miksi ”apostoli” Terry Crist on niin innokas liittymään ekumeeniseen roomalaiskatoliseen / Hillsong -liikkeeseen? Tässä toinen syy, miksi:

Vietin juuri puolitoista päivää pienen evankelikaalisten pastorien ja 15 muslimi-imaamin / sheikin ryhmän (Egyptistä, Afganistanista ja Somaliasta) kanssa keskustellen uskonkäsityksistämme, uskonnollisista eroistamme, yhteisestä ihmisyydestämme ja tarpeesta suojella uskonnollisia ja etnisiä vähemmistöjä eri puolilla maailmaa. Esitettiin tiukkoja kysymyksiä ja rehellinen vuoropuhelu alkoi. Toivon voivani jatkaa tuota keskustelua paikallisten imaamien kanssa lähimmäistemme rakastamisen tähden, jakaen uskoani, edistäen yhteisömme yhteistä hyvää ja suojellen uskonnonvapautta täällä ja ulkomailla. Suunnittelen kertoa tästä vähän enemmän saarnassani sunnuntaina. Toivottavasti näen teidät siellä.

Kuvavahvistus ja erityiset kiitokset Ps@BobRobertsjrs'lle ja Ps @TylerJPHX'lle keskustelujen helpottamisesta.

Source: Terry Crist, Instagram, https://www.instagram.com/p/BD3PwW6s0fR/?hl=en, Published 07/2015/2016. (Accessed 06/05/2015.)


Olemme nähneet tällaista ”yhteistä” vuoropuhelua ennenkin. (See the ‘A Common Word’ document.)

Muista – Brian Houston on henkilökohtaisesti mentoroinut ja hyväksynyt Terry Crist'in ja hän on jopa puhunut Hillsong'in päämajassa Sydney'ssä. Crist vain ajaa Brian Houston'in ekumeenista ohjelmaa paikallisessa yhteisössä Hillsong'in musiikin käyttöoikeuksien laajentamiseksi.

Ja Crist ajaa julkisesti Hillsong'in Krislam-ohjelmaa, jonka Brian Houston vahingossa paljasti vuonna 2014:HILLSONG EI OLE KRISTILLINEN SEURAKUNTA

Kristittyjen on tärkeää ymmärtää, että Hillsong ei ole kristillinen seurakunta. He ovat mukautuneet RKK:n linjoille. Hillsong'in jumala ei mitenkään eroa siitä jumalasta, jota Baabelin kuningas pakotti Sadrakin, Meesakin ja Abednegon palvomaan.

Baabelin ja Hillsong'in jumalan ero on, että Hillsong vain lätkäisee 'Jeesuksen' ”kultaiseen kuvaansa” ja on päivittänyt musiikki-instrumenttinsa palvontaan.

”Silloin astui heti kaldealaisia miehiä esiin syyttämään juutalaisia. He lausuivat ja sanoivat kuningas Nebukadnessarille: "Kuningas eläköön iankaikkisesti! Sinä, kuningas, olet antanut käskyn, että jokainen, joka kuulee torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, langetkoon maahan ja kumartaen rukoilkoon kultaista kuvapatsasta, ja että joka ei lankea maahan ja kumarra, se heitetään tuliseen pätsiin. On juutalaisia miehiä, joiden hoitoon sinä olet antanut Baabelin maakunnan hallinnon, Sadrak, Meesak ja Abednego: nämä miehet eivät välitä sinun käskystäsi, kuningas; he eivät palvele sinun jumaliasi eivätkä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt.” Daniel 3:8-12

Jos et ole YHDISTYNYT (UNITED) Hillsongin kanssa ylistyksessä ja uskonkäsityksissä niin monien mielestä sinua ei voi pitää edes todellisena tai oikeana kristittynä. Sinä olet nyt vähemmistöä. Tuki suusi – ja palaa kuolleeseen uskonnolliseen seurakuntaasi. Kuulet Hillsong'in jäsenten suoltavan tyypillisiä kultinomaisia NAR-lausuntoja: ”Jumala tekee uuden asian... Katso, mikä määrä ihmisiä on mukana siinä, mitä Jumala tekee... Mikä sinä olet tuomitsemaan... Miksi repiä maahan sitä, mitä Jumala rakentaa... Jumala on siunannut Hillsong'ia...”

 
Brian Houston

Juuri niin Hillsong'in auktoriteetti (magisterium) toimii. Heidän auktoriteettinsa ei mitenkään eroa RKK:n auktoriteetista (magisterium).

Jos olet Hillsong'in arvostelija, olet pelastuksen ulkopuolella. Jos arvostelet Hillsong'in paavikuningasta ja paljastat, mitä jumaluutta he palvovat, niin siitä seuraa, että sinut demonisoidaan, syytetään, ettet ole Kristuksen kaltainen, vaan kateellinen ja ”uskonnollinen”. Ja olemme nähneet, kuinka Hillsong henkilökohtaisesti pyydystää ihmisiä, parjaa heitä ja heittää heidät (kuvaannollisesti) ”pätsiinsä”.

Ajatteletko, että nyt menee liian pitkälle? Tosiasia on, että Australiassa ihmiset elävät Hillsong'in mafiaverkoston pelossa. Katso vain, kuinka he kohtelevat Tanya Levin'in kaltaisia ihmisiä, tai puhuvat seurakunnista, jotka kyseenalaistavat heidät, tai paljastavat heitä tunnustamattomista synneistä. Hillsong'in mukaan Tanya Levin'in kaltaiset ihmiset ovat lunastuksen ulkopuolella. He ovat notkistaneet polvensa rakentamalleen kultaiselle kuvalle, kutsuvat kaikkia yhteen väärässä yhteydessä ja ovat kironneet kristityn Babylonin liekkeihin.

 
Kehotamme lukijoitamme: pitäkää kiinni virsistä. Pitäkää kiinni Sanasta. Uskoanne parjaavat pahat luopuneet ihmiset, jotka pakottavat teitä väärän ylistyksen kautta notkistamaan polvenne epäjumalalle ja väärälle jumalalle oman profiilinsa nostamiseksi. Seisokaa Lutherin ja kumppanien kanssa, jotka vastustivat oman aikansa uskonnollisia eläimiä, ennemmin kuin notkistivat polvensa heidän ”kultaiselle kuvallensa”.

”Tässä seison enkä muuta voi.”

On aika, että elvytämme tämän suositun uskonpuhdistusta luonnehtivan sanonnan, jotta kristityt voivat seisoa yhdistettyinä Totuudessa ja paljastaa katolisen Hillsong'in vaarat.

”Sola Fide, Sola Scriptura, Solus Christus, Sola Gratia, Soli Deo Gloria…”

RKK ja Hillsong tuomitsevat ylläolevat solat. Näin meidän kuitenkin täytyy seisoa heitä vastaan ja näin meidän tulee uskollisesti saarnata sisäpuolella oleville:

Pelastus on yksin uskosta Kristukseen yksin armon kautta, kuten on ilmoitettu yksin Raamatussa yksin Jumalan kunniaksi.”UNITED – Myöhäissateen Uuden Järjestyksen liike (NOLR) ja Uuden Apostolisen Uskonpuhdistuksen (NAR) oppi ylistyksestä opettavat, että puhdas ylistys rakentuu, kun seurakunta on YHDISTETTY. He käyttävät sellaisia jakeita kuin Ps. 133:1; Joh. 17:21; Ps. 22:3 ym. Siksi Hillsong ja muut NAR-seurakunnat, kuten C3 Church, pitävät vuosittaisia konferensseja, jotka keskittyvät kirkkokuntien YHDISTÄMISEEN. He uskovat, että tässä Jumala ennallistaa ja yhdistää seurakunnan ja tuo lopunajan herätyksen.

NOLR ja NAR onnistuivat tässä petoksessa rakentamalla tarkoituksella karismaattisen uudistuksen / liikkeen, joka yksinkertaisti sekä roomalaiskatolisen että protestanttisen teologian väärän yhteyden luomiseksi. Se, mikä paavilla ja NARismaattisella liikkeellä on yhteistä, on heidän mystiset / gnostilaiset käytäntönsä, erehtymätön apostolinen auktoriteetti ja kirkkauden (glory) teologian oppi (menestysevankeliumi).

The NOLR and NAR achieved this deception by deliberately constructing the Charismatic Renewal/Movement which dumbed down both Roman Catholic theology and Protestant theology to create a false unity. What the pope and the NARismatic movement have in common are their mystical/gnostic practices, infallible apostolic authorities and the doctrine of the theology of glory (prosperity theology).

1 kommentti:

  1. Lisätietoa http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker