Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Myrskyinen Ramadan -kuukausi 2016, jonka aikana useita terrori-iskuja Lähi-idässä ja Orlandon yökerhoisku

Tässä tuore viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka nyt kesäkuun puolenvälin tienoilla 2016 haluaa kertoa meneillään olevan muslimien Ramadan -kuukauden tähän asti myrskyisestä ajasta. Paastokuukausi on ollut verinen ja vaatinut useita ihmishenkiä terrori-iskuissa, joita äärimuslimit uhkasivatkin tehdä ennen muslimien juhlakauden alkamista. Nähtäväksi jää mitä vielä tapahtuu ennen Ramadanin loppumista heinäkuun alussa. Pastori Lindsey kertoo myös nousevasta Israel-vastaisuudesta kun koko maailma Sakarjan kirjan 12. luvun mukaisesti on nousemassa juutalaisvaltiota vastaan rauhan verukkeella. Lopussa upea looginen johdattelu Jeesuksen Kristuksen pelastustyöhön koko maailman syntien sovittajana. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

--------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

June 17th, 2016

Lähes kaksi viikkoa on ollut myrskyinen Ramadan.

Se on ollut sitä vääräuskoisille.

Ramadan on kuukauden mittainen juhla ollen muistona oletetusta Koraanin paljastamisesta profeetta Muhammedille.

Alhaisin taso tähän mennessä on äärimuslimin murhaava riehuminen homojen yökerhossa Orlandossa, Floridassa. 50 ihmistä kuoli ja lisäksi 53 haavoittui.

Neljä israelilaista tapettiin Ramadaniin liittyvässä hyökkäyksessä ravintolaan Tel Aviv'issa viime viikolla.

Ja on ollut useita muita terroritekoja Lähi-idässä siitä asti kun muslimien paastokuukausi alkoi kesäkuun 5. päivänä. Se kestää heinäkuun 5. päivään saakka ja olen varma, että voimme odottaa lisää traagisia tapahtumia.

Vaikka presidentti kutsui ampumista ”terroriteoksi”, hän lisäsi nopeasti, että se oli myös ”vihateko”. Luulisin, että jokainen terroriteko on vihateko. Mutta mitä tiedän?

Kuitenkin presidentin luonnehdinta jättää oven auki sille, että Orlandon ampuja, Omar Mateen, ei tehnyt sitä, mitä hän teki, johtuen hänen islamilaisesta uskosta, vaan koska hän vihasi homoja.

No, ensinnäkin, se on melko turvallista sanoa, että radikalisoituneena muslimina, Mateen vihasi homoseksuaaleja. Useimmat muslimiterroristit tekevät näin. Suurin osa islamilaisista yhteisöistä ja hallituksista tekee näin. Itseasiassa, se on laitonta olla homoseksuaali monissa muslimimaissa. Ja useimmiten, homoja syytetään ja joskus teloitetaan.

Mutta, toisin kuin presidentti, voimme olettaa Mateen'in sitoutuneen tähän julmuuteen hänen islaminuskonsa seurauksena. Ensinnäkin, koska hän sanoi niin. Itseasiassa, hän soitti hätänumeroon 911 ja vannoi uskollisuuttaan ISISille. Useat ravintolan asiakkaat, jotka pakenivat, sanoivat kuulleensa hänen huutavan, ”Allahu Akbar!” Sitten ISIS julkaisi videon, jossa he ottivat vastuun vaikutuksestaan riehunnalle.

Lopulta muutaman tunnin kuluttua ampumisesta saimme tietää, että FBI oli tutkinut Mateen'ia vuonna 2013 ja uudelleen vuonna 2014 johtuen hänen terrorismi-sympatioistaan.

Lisäksi raportteja on nyt alkanut nousta esiin, että Mateen'in vaimo on ehkä tiennyt iskusta etukäteen ja kenties jopa kuskasi hänet yökerholle tuona yönä.

Mutta poliittisesti korrekti suuri yleisö pitää edelleen kiinni mistä tahansa vihjeestä, että tätä hirvittävää tekoa on saattanut inspiroida kaikki muu paitsi Mateen'in islamilainen radikalisoituminen. Ja he sivuuttavat islamistiterrorismin vaikutuksen meidän rajojemme sisäpuolella ja pyrkivät tekemään tästä asekontrolli-kysymyksen.

Ja niin traagista kuin tämä onkin – pahin joukkoampuminen Amerikan historiassa ja pahin terrori-isku Amerikassa sitten 9/11-iskujen – se on kaikki vain osa nykyistä kehityssuuntaa. Olemme alkaneet nähdä uusia tasoja radikaalista islamilaisesta raakuudesta. Sekä väkivallan määrä että sen kauhistuttava luonne näyttävät eskaloitumista.

Afganistanista esiintulevat jutut Talebanin toimista alkavat kilpailla ISISin julmuuksien kanssa. Ja jatkuva raporttien virta muslimien välienselvittelyistä Lähi-idässä ovat alkaneet turruttaa meidän länsimaisia tuntoaisteja.

Mielestäni olemme astumassa uuteen aikakauteen mitä kutsun ”Hengelliseksi Maailmansodaksi”. Ja uskon, että yhä enemmän tulemme näkemään konfliktien keskittymistä sotaan kristinuskoa vastaan ja sotaan Israelia vastaan.

Ja vaikka Israel kärsii vakavasta sisäisen terroritoiminnan määrällisestä kasvusta, sitä vastaan ollaan liittoutumassa uudenlaisesti maailman hallitusten taholta.

Ranska isännöi äskettäin rauhankonferenssia rauhan saamiseksi Lähi-itään. Monet länsimaat osallistuivat tapahtumaan. Ne olivat siellä keskustellakseen keinoista saada aikaan ”rauha” konfliktiin Israelin ja palestiinalaisten välillä. Joskin kummallista, ettei Israelia ja palestiinalaisia kutsuttu paikalle. Ranskan hallitus lupasi, että ne kutsuttaisiin myöhempiin istuntoihin, jotka pidetään järjestelyjen keksimiseksi rauhaa varten Lähi-idässä.

Mukavaa heiltä, vai mitä sanot?

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry osallistui huippukokoukseen. Vaikka hän kehotti varovaisuuteen pakottavien Israelia koskevien rajoitusten suhteen ja vastusti aikataulun asettamista, hän kuitenkin allekirjoitti kokouksen lopputiedotteen (kommunikean).

Joidenkin tarkkailijoiden mielestä kommunikea oli varsin mieto. Mutta siihen sisältyi lausunto, joka oli melko häiritsevä. Siinä sanottiin, että osallistujien tavoitteena on ”päättää täysin miehitys joka alkoi vuonna 1967”.

Hyväksymällä tämän kommunikean, Yhdysvallat liittyi muihin kansakuntiin kutsumalla Israelia ”miehitysvallaksi”. ”Päättää täysin miehitys joka alkoi vuonna 1967” on epäsuora tapa sanoa, että Israelin pitäisi vetäytyä vuoden 1967 rajalinjoille. Nuo rajalinjat ovat mahdottomia puolustaa.

Nykyinen Yhdysvaltain hallitus ja useimmat maailman kansat pitävät kiinni harhasta. He uskovat, että jos palestiinalaisia lepytellään, he muuttavat itsensä terroristiyhteisöstä ystävällisiksi naapureiksi.

Se olisi kuin USA yrittäisi voittaa 2. maailmansodan luovuttamalla Marylandin, Virginian, ja puolet Washington D.C:stä Natsi-Saksalle.

Ja sitä paitsi, Israel tietää, että mikä tahansa palestiinalaishallinnon kanssa saavutettu sopimus pitää olla Hamasin kunnioittama kun se valtaa koko Palestiinan hallinnon ja sille kuuluvat alueet. Ja tämä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, koska Mahmoud Abbas on 81 vuoden ikäinen ja sairas.

Mutta Hamasia hallinnoidaan perustamiskirjalla joka julistaa: ”Palestiinan ongelmaan ei ole muuta ratkaisua kuin Jihad.”

Hamasin terrorismi ja viha on suoraan sidottu islaminuskoon. Joten älä odota heidän muuttavan kantaansa milloin tahansa piakkoin.

Oletko huomannut jotain viime aikoina? Lähes kaikki moderni teknologia on yhteydessä Internetiin!

Kyllä, se oli vitsi! Tietenkin olet huomannut!

Tietokoneet, älypuhelimet, videopelit, satelliitit, lentokoneet, autot, kodinkoneet, pankit, sairaalat, luottokorttisi, investointisi, sairaanhoitopalvelusi, ja luetteloa voisi jatkaa loputtomiin. Ne kaikki kuuluvat yhteen jättimäiseen planeettatietokoneeseen.

”Yhteenliitettävyys” mahdollistaa Internetin tehdä niitä uskomattomia asioita joita se tekee. Mutta ”yhteenliitettävyys” tekee siitä myös vaarallista.

Se tekee kaikista laitoksistamme ja jokaisen meistä alttiiksi hakkereille, jotka yrittävät jatkuvasti pujahtaa suojiemme ohi ja varastaa sen mitä he löytävät sieltä.

”Identiteettivarkaus” on yksi nopeimmin kasvavista rikoksista nykypäivän maailmassa. Ja, ennemmin tai myöhemmin, se vaikuttaa meihin kaikkiin. Se voi olla vähäinen haitta, tai se voi totaalisesti tuhota jonkun elämän.

Nimesi edustaa sinun määräysvaltaa, ja se on se, minkä hakkerit yrittävät varastaa. He haluavat käyttää määräysvaltaasi mennäkseen mitä salaisimpiin paikkoihin ja varastaakseen sinulta.

Sama pätee meidän hengelliseen elämään. Saatana etsii jatkuvasti tapoja varastaa sinun hengelliset siunauksesi, rauhan, ja iankaikkisen tulevaisuutesi varastamalla meidän auktoriteettimme.

Mutta Jeesus Kristus maksoi historian suurimmalle hakkerille samalla mitalla. Ottamalla päälleen koko maailman synnit, ja maksamalla rangaistuksen noista synneistä, Jeesus Kristus teki jotain täysin odottamatonta.

”Identiteettivarkaudessa” joku VARASTAA toisen henkilön nimen. Mutta Jeesus teki päinvastoin. Hän antoi meille ”identiteettilahjan”! Hän ANTAA meille Hänen hyvän nimensä, ”nimen joka on kaikkia muita nimiä ylempänä.” (Fil. 2:9)

Kun hyväksymme Hänet Herranamme ja Vapahtajanamme, Jumala antaa meille Jeesuksen Kristuksen ”luottokelpoisuuden”. Ja sen mukana, auktoriteetin, jonka Hänen nimensä saa aikaan.

Siksi Jeesus sanoi opetuslapsilleen, että heillä olisi valta tehdä jopa suurempia tekoja kuin Hän teki, koska Hän antoi heille Hänen auktoriteettinsa.

Mutta, Hän sanoi, ”Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa.” (Luuk. 10:20)

Toisen Korinttolaiskirjeen luku 5:21 selittää sen täydellisesti: ”Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.”

Ja tuo on Hänen ”identiteettilahjansa” sinulle.

Hyväksy se tänään.

Don't miss this week's Report on TBN, Daystar, CPM Network, The Word Network, various local stations, www.hallindsey.com or www.hischannel.com. Check your local listings.

Watch this week's Report before it airs! An HD quality MP4 download of each week's show will now be available for purchase from the website. Visit the store at www.hallindsey.com to get your report.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com