Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 2. kesäkuuta 2016

Last Trumpet Newsletter -- Kesäkuu 2016

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta kesäkuun 2016 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXV    Issue VI    June 2016

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Päivittäiset vaarat nykyaikana!
(Daily Hazards In This Modern Age!)

”Minä tulin suureksi ja yhä suuremmaksi, yli kaikkien, jotka olivat olleet ennen minua Jerusalemissa. Sen ohessa pysyi minussa viisauteni. Enkä minä pidättänyt silmiäni mistään, mitä ne pyysivät, enkä kieltänyt sydämeltäni mitään iloa, sillä minun sydämeni iloitsi kaikesta vaivannäöstäni, ja se oli minun osani kaikesta vaivannäöstäni. Mutta kun minä käänsin huomioni kaikkiin töihin, joita minun käteni olivat tehneet, ja vaivannäköön, jolla olin vaivannut itseäni niitä tehdessäni, niin katso: se oli kaikki turhuutta ja tuulen tavoittelua; eikä ole hyötyä mistään auringon alla.”

Saarnaaja 2:9-11

”Tämän minä painan sydämeeni, sentähden minä toivon. Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut: se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni häneen. Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua.”

Valitusvirret 3:21-26

”Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa; mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.”

Roomalaiskirje 5:1-5


Tässä LTN:n numerossa tutkimme taas kerran ajankohtaisia tapahtumia ja päivittäisiä vaaroja joita kohtaamme tässä nykyajassa. Kun isäni, pastori David J. Meyer, oli täällä maan päällä, hän uskollisesti saarnasi evankeliumia neljän vuosikymmenen ajan ja julkaisi tätä uutiskirjettä 29 vuotta. Vaikka monet ihmiset arvostivat hänen työtään, hänellä oli myös lukuisia arvostelijoita. Yleisin valitus, joka langetettiin isääni vastaan, oli se, että hän oli liian negatiivinen, puhuen usein maailmanlopusta ja tulevasta Herran tuomiosta. On totta, ettei hän koskaan vältellyt vaikeita aiheita, ja hän aina tarjosi rehellisen ja suoran arvion maailman tilanteesta. Hän kuitenkin saarnasi myös suuresta ja ihanasta toivosta, joka meillä on Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa. Sen sijaan, tiedeyhteisö varoittaa meitä jatkuvasti ilmastonmuutoksesta ja väittää että maailmamme on katastrofin partaalla. Miehet ja naiset, jotka lakkaamatta pommittavat meitä tällä synkällä sanomalla ovat todellisia synkkyyden ja tuomion saarnaajia. Tietenkään, eräs äänekkäimmistä ilmastonmuutoksen hälyttäjistä ei ole edes tiedemies. Se oli entinen Yhdysvaltain varapresidentti Al Gore, joka julkaisi elokuvan nimellä ”Epämiellyttävä totuus” kymmenen vuotta sitten. Huolimatta siitä tosiseikasta, että elokuvan ennustukset eivät ole toteutuneet, Al Gore edelleen soittaa hälytyskelloja, ja väittää, että tilanne tänäpäivänä on epätoivoisempi kuin koskaan. ”Anteeksi että uskaltaudun kuulostamaan mahtipontiselta, mutta ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla”, Gore julisti hiljattaisessa haastattelussa. ”Voittaminen merkitsee katastrofaalisten seurauksien välttämistä, jotka voisivat kerta kaikkiaan katkaista ihmiskunnan tulevaisuuden. Se tarkoittaa käyrien taivuttamista alaspäin, niin että ilmaston lämpenemistä aiheuttava saaste lakkaa kertymästä ilmakehään ja alkaa vähentyä määrässä.” (1)

Vaikka kristittyjä usein arvostellaan uskomasta siihen, mitä Raamattu kertoo meille tämän planeetan lopullisesta määränpäästä, tiedeyhteisö uskoo myös, että maapallolla on edessään tulinen hävitys. Artikkelissa, joka julkaistiin huhtikuun 13. päivänä 2016 Live Science'n toimesta ja jota edelleen CBS News jakeli, kysytään otsikossa kysymys: ”What Will Happen to Earth When the Sun Dies? (Mitä tapahtuu maapallolle kun Aurinko sammuu?)” Vaikka artikkelin kirjoittaja väittää, että Aurinko ei sammu seitsemään tai kahdeksaan miljardiin vuoteen, hän väittää, että viime kädessä Maa ja kaikki sen asukkaat ovat tuomittuja. Artikkeli antaa lisäksi ymmärtää, että kun Aurinko romahtaa itsestään, se kasvaa suuremmaksi ennenkuin se kuolee ja lopulta aiheuttaa maapallon paistumisen ja sulamisen sekä valtamerten haihtumisen. Sen jälkeen esitetään, ettei ainoastaan Maata kuluteta tulella, vaan niin käy myös planeetoille Merkurius ja Venus. (2) Mielenkiintoisesti Raamattu puhuu myös Maan tulella kuluttamisesta. Toisen Pietarinkirjeen luvusta 3:10 me luemme, ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.”

Vaikka tiedemiehet väittävät, että se on miljardeja vuosia ennenkuin tämä lopullinen tuho tapahtuu, he ovat jo etsimässä ratkaisua. Live Science'n artikkelin mukaan, ihmiskunnan on ehkä löydettävä keino siirtyäkseen Mars tai Neptunus -planeetoille, vaikka artikkeli jatkaa toteakseen, että nämä kaksi tulisivat myöskin erittäin kuumiksi. (3) Samaan aikaan, Yhdysvaltain liittohallituksen alainen ilmailu- ja avaruushallintovirasto, tai NASA, etsiskelee jatkuvasti ”Maan kaltaisia planeettoja”. Itseasiassa toukokuussa 2016 ilmoitettiin, että tiedemiehet ovat löytäneet kolme uutta planeettaa, jotka heidän mukaansa ovat samankaltaisia maapalloon nähden. ”Nämä planeetat ovat niin lähellä, ja niiden tähti niin pieni, että voimme tutkia niiden ilmakehää ja koostumusta. Tämä on jättipotti avaruusalalle”, totesi Julien de Wit Massachusetts'in teknologiainstituutista. (4) Olen kiitollinen tietäessäni, että ihmiskunnan toivo ei lepää Maan kaltaisen planeetan löytämisessä tai Marsin asuttamisessa. Kyllä vain, me löydämme toivomme Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Sillä kuten meille kerrotaan Roomalaiskirjeen luvussa 5:1-2, ”Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.”

Uusi teknologia, jonka tarkoitus on seurata ja valvoa sinua! (New Technology To Track And Monitor You!)

Oli aika, jolloin useimmat ihmiset olisivat reagoineet kauhulla kuunnellessaan laitteista, joita ollaan sijoittamassa heidän koteihinsa. Kuitenkin indikaattorina siitä kuinka paljon ajat ovat muuttuneet, monet ihmiset, jotka ovat halukkaita kokeilemaan huippuluokan teknologiaa ja haluavat uhrata yksityisyyden mukavuussyistä, ovat nyt sijoittamassa tällaisia laitteita vapaaehtoisesti koteihinsa.

Lähes vuosi sitten, Internetin jälleenmyyjä nimeltä Amazon.com julkaisi uuden tuotteen, jota he kutsuvat Amazon Echo'ksi. Tämä laite on musta lieriömäinen kaiutinjärjestelmä, kooltaan vain vähän yli 9 tuumaa korkea ja siinä on mukana seitsemän sisäistä mikrofonia. Laite kytketään langattomasti Internetiin ja se hyödyntää äänitunnistusjärjestelmää joka tunnetaan nimellä ”Alexa”. Laitteen käyttäjät voivat kutsua sitä nimeltä, ja näin tehdessään he voivat kysyä siltä kysymyksiä, joihin laite sitten antaa vastauksia. Pyynnöstä sillä on myös kyky lukea uutisia ääneen, soittaa musiikkia, tai jopa tehdä ruokatavaratilauksia. (5) Laite on otettu hyvin vastaan, ja arviossa, jonka julkaisi tekniikan verkkosivusto nimeltä CNET, kirjoittaja julisti, ”En tiennyt että haluaisin puhua kodilleni kunnes puhuin kodilleni. Nyt, elettyäni Amazon Echo'n kanssa vuoden verran, puhun sille joka päivä.” (6) Amazon Echo'a pidetään uutena osana modernista ”älytalosta”, mutta onko se todella älykästä sijoittaa laite kotiisi joka voi kuunnella kaikkea mitä sinä teet ja sanot?

Toukokuussa 2016 ilmoitettiin, että Google on kehittänyt laitteen, joka on samankaltainen verrattuna Amazon Echoon. Tämä laite, jota on kutsuttu ”Google-kodiksi (Google Home)”, on myöskin varustettu mikrofoneilla ja sillä on on kyky vastata suullisesti kyselyihin. Laite, jota ollaan mainostamassa ohjauskeskuksena nykyaikaiselle kodille, jopa mahdollistaa käyttäjien käyttää äänikomentoja valojen päällepanemiseksi tai säätää oman kodin lämpötilaa. (7) Kuten on Amazon Echo'n kanssa, Google Home -laite kuuntelee aina. Ottaen huomioon tosiasian, että Googlen tiedetään työskentelevän läheisesti Yhdysvaltain hallituksen kanssa, niin ehkäpä se ei ole vain Google joka kuuntelee näissä kodeissa.

Joissakin tapauksissa uutta teknologiaa, joka loukkaa meidän yksityisyyttämme, tyrkytetään käyttäjille, jotka eivät halua sitä. Vain muutama päivä sitten, äitini kertoi minulle, että Microsoft oli asentanut heidän uuden Windows 10 -käyttöjärjestelmänsä hänen tietokoneelleen ilman hänen suostumusta. Oli yllättävää kuulla, että näin merkittävä teknologiayritys käyttäisi taktiikkaa, joka liitetään yleensä rikollisfirmoihin, mutta tutkinnan kautta, sain tietää, että Microsoft oli todellakin käyttämässä petollisia taktiikoita huijatakseen käyttäjiä asentamaan Windows 10:n koneisiinsa. Vastauksessa uutiskanavan nimeltä Forbes tiedusteluun, Microsoft perusteli tekojaan ja tarjosi seuraavan vastauksen: ”Ilmaisen Windows 10:n päivitystarjouksen päättyessä heinäkuun 29. päivänä, haluamme auttaa ihmisiä päivittämään parhaan Windows -version.” Lausunto jatkui myöhemmin sanoen, ”Asiakkaat voivat valita hyväksyäkö vai kieltäytyä Windows 10 -päivityksestä.” (8) Miksi käyttäjät saattaisivat kieltäytyä ilmaisesta päivityksestä uusimpaan käyttöjärjestelmään? Ehkä siksi, että Windows 10 seuraa käyttäjiensä toimintaa. Itseasiassa, yksi sen uusimmista ominaisuuksista on henkilökohtainen ääniaktivoitu avustaja nimeltä ”Cortana”. Se toimii samalla tavalla kuin teknologia, jota Amazon Echo ja tuleva Google Home käyttävät, sekä äänentunnistusteknologia, joka on rakennettu useimpiin älypuhelimiin. Käyttöjärjestelmä seuraa käyttäjää muillakin tavoin. Itseasiassa, aikakauslehti Newsweek kertoi elokuussa 2015, että Windows 10 jopa pitää kirjaa siitä, mitä näppäillään, mainiten, että virallisissa tietosuojatiedoissa on Microsoftin ilmoitus: ”Sinun näppäilyt ja käsin kirjoittamat sanasi kerätään talteen.” (9) [Itselläni kävi niin, että pahimmillaan jouduin katkaisemaan kannettavasta tietokoneestani virran, kun Microsoft tyrkytti uutta käyttöjärjestelmäänsä Windows 7 -koneelleni. Näin tapahtui kun yhtäkkiä ilman mitään ennakkoilmoitusta tietokoneeni meni uudelleenkäynnistystilaan ja asentamaan Windows 10 -päivitystä koneelleni. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin katkaista tietokoneesta virta, muuten päivitys olisi päässyt alkamaan. Apu päivityksen estämiseksi jälkeenpäin löytyi sitten täältä: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-2000001185763.html. Suom. huom.]

Epäilemättä, suuri ponnistus on käynnissä varmistamaan, että jokainen mies, nainen, ja lapsi on kytketty järjestelmään ja häntä valvotaan. Ei vain uusia laitteita, jotka helpottavat massojen seuraamista, ole tekeillä joka vuosi, vaan ponnisteluja tehdään saamaan Internet kaikkien saataville. Tekniikka, joka on nyt kehitteillä, on nimeltään Li-Fi. Raporttien mukaan tämä tekniikka käyttää menetelmää, joka tunnetaan valaistusdatansiirtona, tai VLC:nä, välittämään Internet-yhteys valonlähteiden välityksellä. Tulevaisuuden suunnitelmat vaativat, että LED-kevytlamput varustetaan tällä tekniikalla, joka saattaisi mahdollistaa Internet-yhteyden hankaliinkin paikkoihin. ”Kaikki mitä meidän tarvitsee tehdä on asentaa pieni mikrosiru kaikkiin mahdollisiin valaistuslaitteisiin ja tämä sitten yhdistäisi kaksi keskeistä toimintoa: valaistuksen ja langattoman tiedonsiirron. Tulevaisuudessa meillä ei ainoastaan ole 14 miljardia kevytlamppua, vaan meillä voi olla 14 miljardia Li-Fi -yhteyttä maailmanlaajuisesti käyttöönotettuna puhtaamman, vihreämmän ja jopa valoisamman tulevaisuuden varalle”, sanoi Li-Fi -keksijä Harald Haas Edinburgh'in yliopistosta Skotlannissa. (10)

Samaan aikaan kasvavaan määrään harrastajia ympäri maailmaa on istutettu mikrosiruja. Eräs tällainen henkilö on mies Minnesotan osavaltiosta nimeltään Tim Shank. Mies, joka on tieteiskirjallisuuden innokas harrastaja, uskoo, että hän on parantanut elämänsä laatua istuttamalla useamman mikrosirun hänen kehoonsa. ”Se on minusta erittäin innostava käsite, että voimme olla enemmän kuin miksi meidät on rakennettu. Se on todella lähde, josta runsas intohimoni tulee, koska on niin monia rajoituksia ja ehtoja, joita meillä ihmisinä on, jotka voimme voittaa, jos laitamme itsestämme vähän energiaa siihen yritykseen ja hieman teknologiaa”, Shank arveli. Osa Shank'in aiemmista mikrosiruista tekee jo asioita, kuten avaa ovia, on vuorovaikutuksessa tietokoneen kanssa, ja mahdollistaa hänen käyttää älypuhelintaan. Toiveena hänellä kuitenkin on, että hänen viimeisin mikrosirunsa mahdollistaa hänen luopua esineiden, kuten käteisen rahan ja luottokorttien, kuljettamisesta. ”Toivon, että tämä mahdollistaa minun olla kuljettamatta lompakkoa tai luottokorttia tai avaimia mukanani”, Shank totesi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Mielestäni on olemassa selvät merkit siitä, että olemme kaikki siirtymässä yhä lähemmäksi sisäistämään teknologiaamme.” (11)

Edelleen edistääkseen propagandaa koskien ihmisten siruttamista, niin NBC News -uutiskanavan tytäryhtiö Tampassa, Floridan osavaltiossa, julkaisi jutun toukokuun 13:ntena, joka esittää, että vastuullisten vanhempien pitäisi istuttaa lapsiinsa mikrosirut siltä varalta, että he eivät koskaan katoa tai joudu siepattaviksi. Artikkelissa ja siihen liittyvässä videossa, joka on julkaistu heidän verkkosivuillaan, esiintyy innostunut äiti, jonka mielestä lasten siruttaminen on hieno idea. ”Jos se säästää lapseni, ei ole mitään kamaa, joka on liian ekstriimiä. Mikrosiruttaminen olisi ylimääräinen suojakerros, jos jotain pahaa tapahtuu”, äiti selitti. (12) Lisäksi raportissa oli esillä insinööri Bostonista, Massachusetts'in osavaltiosta, nimeltään Stuart Lipoff. ”Haluan kertoa ihmisille, että tekniikka on jo täällä, ja se on ollut hengissä 1990-luvun alusta lähtien. Itseasiassa kaksi yritystä kehitti mikrosirut ihmisille ja testasivat heitä. Ne olivat listautumisannin kynnyksellä, mutta joutuivat vararikkoon. Ihmisten tulisi olla tietoisia siitä, että tätä ollaan tekemässä juuri nyt. Armeija ei ole ainoastaan testaamassa tätä loppuun, vaan hyödyntää jo nyt sen ominaisuuksia. Ei ole kyse siitä, jos se tapahtuu, vaan milloin”, Lipoff selitti. (13) Raportin videossa, toimittaja Melanie Michael lopettaa seuraavalla pahaenteisellä lausumalla: ”Voit lyödä vetoa, että jossakin, jonain päivänä, joku tulee onnistumaan tässä, ja voisimme nähdä nuo mikrosirut kaikilla.” (14)

http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2016/05/breaking-666-it-has-begun-nbc-your-children-will-be-microchipped-sooner-rather-than-later-2017-per-obamacareheres-the-facts-2504944.html

https://www.youtube.com/watch?v=vKd-8EUT_Kk (16.5.2016)


Liiallinen teknologia voi olla vaarallista terveydelle! (Excessive Technology Can Be Hazardous To Your Health!)

Maailma, jossa elämme nykyään, on enemmän kytköksissä oleva kuin koskaan. Tässä nykyajassa, joka on täynnä tabletti-tietokoneita, älykelloja, ja älypuhelimia, ihmisillä on nyt valmiudet käyttää heidän sosiaalisen verkottumisen sivustojaan, vaikka he ovat liikkeellä. Tämän seurauksena on syntynyt riippuvuus teknologiaan, ja monia ihmisiä koskien, erityisesti nuorten kohdalla, he ovat ilmeisen kykenemättömiä katkaisemaan yhteyden. Ei ole harvinaista nähdä ihmisten tarkistavan puhelintaan ravintolassa, sosiaalisissa kokoontumisissa, tai jopa kirkossa. Ongelma on karannut niin käsistä, että jotkut ravintolat ovat tarjonneet alennuksia asiakkaille, jotka ovat halukkaita laittamaan pois puhelimensa aterian aikana, kun taas muut yritykset ovat kieltäneet matkapuhelinten käytön suoraan. (15) Valitettavasti vempainten, kuten älypuhelinten, runsas käyttö, on johtanut useisiin terveysongelmiin monille käyttäjille, kuten niskakipuun, selkäkipuun, ja heikentänyt silmien toimintaa. Puhuessaan siitä mitä tapahtuu ihmiskehossa, kun käyttäjät katsovat jatkuvasti alaspäin tarkistaakseen älypuhelimiaan, kiropraktikko Bob Yakovac oli sanonut seuraavaa, ”Se ei ole ensimmäinen kerta kun katsot alas, se on 10,000:s kerta kun painat pääsi alas ja yhtäkkiä, sinä sanot, 'Man, it's killing me! (Hei, tämä tappaa minut!)' Lisäksi hän selitti, ”Kun ihmiset kaikki painavat päänsä alas... heidän oman päänsä painoksi tulee noin 60 paunaa (=27 kilogrammaa).” Rappeuttavia tiloja, jotka liittyvät älypuhelinten ja tabletti-tietokoneiden käyttöön, on havaittu niinkin nuorilla potilailla kuin kaksivuotiailla. (16) Tri. Mark Jacquot, näönhuollon kliininen johtaja LensCrafters'illa, varoitti myös vahingoista, joita aiheutui älypuhelinten ja muiden vempainten, joissa on näytöt, liiallisesta käytöstä. ”Monet millenniaaleista, jotka ovat joko college-iässä tai työvoimassa, katsovat näyttöihin jatkuvasti. Tietenkin olemme kaikki liimattuja puhelimiimme juuri nyt”, Jacquot sanoi. Myöhemmin hän jatkoi sanomalla, ”Lukittuneena oleminen lähietäisyydelle pitkäksi aikaa voi joskus aiheuttaa silmien tarkennusjärjestelmän kramppaamista, joka, vaikka et tiedä paljoakaan silmän anatomiasta, ei vain kuulosta hyvältä... ja sitä se ei ole.” On mielenkiintoista huomata, että myopiasta, joka yleisesti tunnetaan likinäköisyytenä, kärsii nyt ainakin 42 prosenttia kaikista amerikkalaisista, jotka ovat iältään 12-54 vuoden välillä. (17)

Alhainen moraali Yhdysvalloissa! (Low Morale In The United States!)

Monille amerikkalaisille tänään on tunnusomaista alhainen moraali. Jopa kun Yhdysvaltain presidentti Barack Obama leuhkii saavutuksistaan ja väittää, että asiat ovat paremmin kuin koskaan, niin raportit osoittavat, että monet amerikkalaiset ovat eri mieltä hänen kanssaan. Itseasiassa, tutkimus, joka julkaistiin huhtikuussa 2016, havaitsi että 66.1 prosenttia amerikkalaisista, jotka vastasivat, ovat sitä mieltä että Yhdysvallat on väärillä raiteilla. (18) Virallisesti työttömyysaste Yhdysvalloissa on laskenut ainoastaan 5 prosenttiin. (19) Kuitenkaan virallinen työttömyysastelukema ei ole tarkka esitys siitä, kuinka monet amerikkalaiset ovat todella työllistettyinä. Työvoimatilastoja tutkivan viraston (Bureau of Labor Statistics, or BLS) mukaan työvoiman osallistumisaste huhtikuussa 2016 oli 62.8 prosenttia. (20) Toisin sanoen, vähemmällä kuin 63 prosentilla kaikista työikäisistä amerikkalaisista iältään 16 vuotta tai vanhempia on työpaikka. Hämmästyttävää kyllä, Washington Free Beacon raportoi huhtikuun 22. päivänä 2016, että yhdellä joka viidestä perheestä Yhdysvalloissa ei ole ansiotyöntekijää kotitalouksissaan. (21) Lisäksi Associated Press'in tekemä kysely havaitsi, että täydet kaksi kolmasosaa amerikkalaisista, joita kartoitettiin, eivät pystyisi kattamaan tuhannen dollarin tai sen yli meneviä hätätilannekustannuksia. (22) Puhuessaan tästä kehityksestä, Caroline Ratcliffe Urban Institute'sta oli sanonut seuraavaa, ”Mitä enemmän saamme tietää amerikkalaisten taseista, niin se näyttää melko hälyttävältä.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Ihmiset ovat äärimmäisen haavoittuvia jos heillä ei ole säästöjä. Ja se on kustannus veronmaksajille samoin. Puute säästöistä voi johtaa asunnottomuuteen, tai muihin ongelmiin.” (23) Toinen tutkimus, jonka Federal Reserve julkaisi vuonna 2015, havaitsi, että 47 prosentilla vastaajista ei ole tarvittavia varoja kattamaan 400 dollarin hätätilannetta. (24)

Niin monien amerikkalaisten kamppaillessa taloudellisesti, se ei ole yllätys kuulla valitushuutoja liittovaltion vähimmäispalkan nostamiseksi 15 dollariin tunnissa. Kuitenkin tällainen lisäys voi tarkoittaa sitä, että pienituloiset amerikkalaiset hinnoitellaan ulos työpaikoilta kokonaan. Itseasiassa, minimipalkkaa Kalifornian ja New Yorkin osavaltioissa on nostettu 15 dollariin tunnilta viime päivinä, ja jotkut yritykset ovat jo reagoimassa. Esimerkiksi pikaruokaketju Wendy on ilmoittanut suunnitelmista asentaa automaattikioskeja ravintoloihin ympäri maata vuoden loppuun mennessä. (25) Samaan aikaan, entinen McDonald'sin toimitusjohtaja Ed Rensi on varoittanut, että yhä useammat ravintolat todennäköisesti korvaavat työntekijänsä koneilla lähitulevaisuudessa. ”Jos tarkastellaan robottilaitteita, jotka ovat tulossa ravintola-alalle – niin se on halvempaa ostaa 35,000 dollarin robottikäsivarsi kuin palkata työntekijä, jonka tehoton työ ranskalaisten perunoiden pussitukselle maksaa 15 dollaria tunnilta. Se on järjetöntä ja se on hyvin tuhoisaa ja se on inflatorista ja se tulee aiheuttamaan työpaikan menetyksiä kaikkialla tässä maassa, jollaista et tule uskomaan.” (26) Voisiko tämä todella tapahtua Yhdysvalloissa? No, jotain vastaavaa on jo tapahtumassa Kiinassa. Toukokuussa 2016 BBC kertoi, että kiinalainen teknologiavalmistaja nimeltään Foxconn on korvannut 60,000 työntekijää roboteilla. ”Me sovellamme robottitekniikkaa ja muita innovatiivisia valmistustekniikoita korvaamaan toistuvia tehtäviä, jotka aikaisemmin teetettiin työntekijöillä, ja koulutuksen avulla myös mahdollistamme työntekijöidemme keskittyä korkeampiin lisäarvoa omaaviin elementteihin valmistusprosessissa, kuten tutkimukseen ja kehitykseen, prosessinohjaukseen, ja laadunvalvontaan”, Foxconn sanoi lausunnossaan. (27)

Tässä vaiheessa meidän ehkä pitäisi pohtia sitä mahdollisuutta, että on olemassa tiettyjä pahoja organisaatioita ja yksilöitä tässä maailmassa, jotka haluavat turmella kansaa. Lähtien vuoden 2008 Suuresta Taantumasta monet uusista työpaikoista, joita on tullut lisää, ovat matalapalkkaisia ja huonompia entisiin työpaikkoihin verrattuna. Näin ollen merkittävällä määrällä amerikkalaisia on vaikeuksia selviytyä näillä alhaisilla palkoilla, mikä on tuonut tullessaan laajalle levinneen tyytymättömyyden tilan. Tämän seurauksena näemme vaatimuksia lisäämään merkittävästi minimipalkkaa. Jos tämä lisäys toteutetaan, se voi aiheuttaa reaktion, joka johtaa monien näiden matalapalkkaisten työpaikkojen häviämiseen kokonaan, kun työvoimaa korvataan koneilla. Näillä työttömien massoilla ei olisi sitten mitään muuta keinoa kuin kääntyä heidän hallituksensa puoleen toimittamaan heidän tarpeensa, ja ennen pitkää voisimme nähdä täysin sosialistisen hallituksen Yhdysvalloissa. Tällainen kehitys valmistelisi Yhdysvaltoja ottamaan paikkansa maailmanhallituksessa, joka pannaan toimeen ja hallinnoidaan Yhdistyneiden Kansakuntien toimesta.

Sosiaalinen ja taloudellinen romahdus Venezuelassa! (Social And Economic Collapse In Venezuela!)

Eteläamerikkalaisen Venezuelan valtion pitäisi olla vauras maa. Onhan tässä maassa maailman suurimmat öljyvarannot, ja öljy varmasti on saavuttanut mainetta kannattavana liiketoimintana vuosien varrella. Silti hallitus Venezuelassa on sosialistinen, ja vuosien jälkeen hallituksen huonoa asioiden hoitoa, talous on romahtanut. Monet ongelmista, joita venezuelalaiset kohtaavat tänäpäivänä, johtuvat edesmenneen Hugo Chavez'in politiikasta, joka oli Venezuelan presidenttinä vuodesta 2002 lähtien aina kuolemaansa saakka vuonna 2013. Hänen seuraajansa, Nicolas Maduro, on jatkanut sosialistista politiikkaa, joka johti karkeaan ylikulutukseen ja hyperinflaatioon. Miten huono tilanne Venezuelassa onkaan? Kansainvälinen valuuttarahasto, tai IMF, arvioi, että inflaatio nousee 720 prosenttiin tässä Etelä-Amerikan maassa tänä vuonna. (28) Inflaation seurauksena, Venezuelan valuutta, joka tunnetaan bolivar'ina, on lähes arvoton. ”Viime huhtikuussa ostin hedelmiä ja vihanneksia 430 bolivar'illa. Viime lauantaina samat tavarat maksoivat minulle 14,000 bolivar'ia”, sanoi Venezuelan kansalainen Juan Carlos Bacalhau. (29) Tilanne on mennyt niin hirveäksi, että useimmilla venezuelalaisilla ei ole enää varaa ostaa tarvikkeita, joita me pidämme itsestään selvinä täällä Yhdysvalloissa.

Elintarvikepula Venezuelassa on johtanut epätoivoon. Jopa kansakunnan sotilailla on vaikeuksia saada kunnon ateriaa, minkä vuoksi kuusi jäsentä heidän armeijastaan pidätettiin äskettäin vuohien varastamisesta. ”Se ei ole hyvä merkki, kun armeijallasi ei ole tarpeeksi ruokaa, ja kun armeija on siirretty vartioimaan ja turvaamaan elintarvikelinjoja. Tämä on kotoperäinen ongelma, joka on käynnissä koko maassa”, julisti Jason Marczak, joka on Latinalaisen Amerikan talouskasvuhautomon (Latin America Economic Growth Initiative) johtaja. (30) Väkivalta on myöskin vaivaamassa kansakuntaa ja on arvioitu, että 28,000 ihmistä murhattiin Venezuelassa viime vuonna. Tämän seurauksena useimmat kansalaiset eivät enää tunne olevansa turvassa ulkosalla ja eivät enää lähde kodeistaan pimeän tultua. (31) Ehkä nuorten miesten massojen Yhdysvalloissa, jotka puolustavat sosialismia, pitäisi katsahtaa tiukasti Venezuelaan päin. Venezuela on erinomainen esimerkki siitä, mitä sosialismi voi tehdä maalle.

Maailmassa, jossa elämme tänään, on olemassa taustalla oleva tunne epätoivosta ja turhuudesta. Kuitenkin nämä tunteet eivät ole mitään uutta. Itseasiassa tätä toivottomuuden tunnetta voidaan havaita Raamatun Saarnaajan kirjassa, joka on katsottu kuningas Salomonin tekemäksi. Saarnaajan luvussa 2:9-11 sanotaan, ”Minä tulin suureksi ja yhä suuremmaksi, yli kaikkien, jotka olivat olleet ennen minua Jerusalemissa. Sen ohessa pysyi minussa viisauteni. Enkä minä pidättänyt silmiäni mistään, mitä ne pyysivät, enkä kieltänyt sydämeltäni mitään iloa, sillä minun sydämeni iloitsi kaikesta vaivannäöstäni, ja se oli minun osani kaikesta vaivannäöstäni. Mutta kun minä käänsin huomioni kaikkiin töihin, joita minun käteni olivat tehneet, ja vaivannäköön, jolla olin vaivannut itseäni niitä tehdessäni, niin katso: se oli kaikki turhuutta ja tuulen tavoittelua; eikä ole hyötyä mistään auringon alla.” Huomaa, että kuninkaana, Salomonilla voisi olla kaikki mitä hän halusi. Silti kaikki hänen rikkautensa ja aineellinen omaisuutensa eivät voisi juurruttaa häneen tarkoituksellisuuden tai täyttymyksen tunnetta. Kuitenkin kirjan lopussa Saarnaajan kirjoittaja ymmärtää mikä on todella tärkeää. Saarnaajan luvussa 12:13 meille sanotaan: ”Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä.” Se on vain Luojamme, joka voi antaa meille tarkoituksen tunteen ja täyttää tyhjiön elämässämme. Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Emme voisi tehdä sitä, mitä teemme, ilman apuanne ja se on suuri siunaus palvella teitä. Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme juuri äskettäin julkaisseet uuden musiikki-CD:n, jossa esitetään pianoinstrumentaaleja äitini, Shirley Meyer'in, soittamina. Levyn nimeksi on annettu ”Victory in Jesus” ja siinä on 21 kaunista virttä ja gospel-kappaletta. Jos olet kiinnostunut saamaan tämän CD:n, voit kirjoittaa meille ja pyytää kopiota tai vierailla verkkosivuillamme, jonka osoite on listattu lähdeluettelon alapuolella. Kuten aina, olemme valmiita rukoilemaan sinun ja tarpeittesi puolesta, jos sinulla on jokin rukouspyyntö. Me tiedämme, että Jumala kuulee ja vastaa rukouksiin! Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Daily Caller, May 24, 2016, By Michael Bastasch, http://dailycaller.com.
02. Live Science, April 13, 2016, By Jesse Emspak, http://livescience.com.
03. Ibid.
04. News Corp. Australia Newwork, May 3, 2016, http://news.com.au.
05. CNET, February 15, 2016, By Ry Crist and David Carnoy, http://cnet.com.
06. Ibid.
07. Time Magazine, May 18, 2016, By Lisa Eadicicco, http://time.com.
08. Forbes, May 23, 2016, By Gordon Kelly, http://forbes.com.
09. Newsweek, August 1, 2015, By Lauren Walker, http://newsweek.com.
10. Science Alert, November 24, 2015, By BEC Crew, http://sciencealert.com.
11. CBS Local News, May 3, 2016, By Susan Elizabeth Littlefield, http://minnesota.cbslocal.com.
12. WFLA News, May 13, 2016, By Melanie Michael, http://wfla.com.
13. Ibid.
14. Ibid.
15. Huffington Post, November 17, 2014, By Katy Hall, http://huffingtonpost.com.
16. CBS Local News, May 19, 2016, By Kym Gable, http://pittsburgh.cbslocal.com.
17. Healthline, May 4, 2016, By Shawn Radcliffe, http://healthline.com.
18. CNBC, April 14, 2016, By Jeff Cox, http://cnbc.com.
19. Bureau of Labor Statistics, Unemployment Rate, May 26, 2016, http://bls.gov.
20. Bureau of Labor Statistics, Labor Force Participation Rate, May 26, 2016, http://bls.gov.
21. Washington Free Beacon, April 22, 2016, By Ali Meyer, http://freebeacon.com.
22. Associated Press, May 19, 2016, By Ken Sweet and Emily Swanson, New York, NY.
23. Ibid.
24. Ibid.
25. The Washington Times, May 12, 2016, By Kelly Riddell, http://washingtontimes.com.
26. The Daily Caller, May 24, 2016, By Connor D. Wolf, http://dailycaller.com.
27. BBC News, May 25, 2016, By Jane Wakefield, http://bbc.com.
28. Washington Post, May 4, 2016, By Matt O'Brien, http://washingtonpost.com.
29. The Telegraph, May 21, 2016, By Szu Ping Chan, http://telegraph.co.uk.
30. CNBC, May 5, 2016, By Fred Imbert, http://cnbc.com.
31. Time Magazine, May 20, 2016, By Ioan Grillo and Jorge Benezra, http://time.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker