Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 7. kesäkuuta 2016

PM Netanyahu lainaa Raamatun profetioita Jerusalem-päivänä 5.6.2016 puhuessaan Jerusalemin jakamattomuudesta ja Riemuvuosi -suunnitelmasta! – Suuri enemmistö demokraattipuolueen äänestäjistä kannattaa Hillary Clintonin pyrkimistä edelleen presidentiksi, vaikka hän olisi syytettynä rikoksesta!

Israelilaisia sotilaita länsimuurilla 7.6.1967

Tässä tuore suomentamani Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) eilispäivältä, josta suomensin kaksi ensimmäistä osiota. Ensimmäisessä jutussa David Bay mainitsee Israelin ja sen arabinaapureitten käymän Kuuden päivän sodan 49. vuosipäivästä, jota juhlittiin viime sunnuntaina Jerusalem-päivänä pääministeri Netanyahun johdolla. Merkittävää tilaisuudessa oli se, että Netanyahu lainasi Raamatun profetioita kun puheeksi tuli Israelin ennallistaminen ja juutalaisten kotiinpaluu mailleen ja lisäksi PM piti tiukasti kiinni Jerusalemin jakamattomuudesta, niin ettei paluuta vuoden 1967 rajoille enää ole. Joten turhaa vaahtoamista tämä koko rauhanprosessin elvyttäminen Ranskan, Saudi-Arabian ym. taholta kun palestiinalaiset nimenomaan vaativat Itä-Jerusalemia tulevan valtionsa pääkaupungiksi. Toisessa uutiskirjeen osiossa kerrotaan lyhyesti amerikkalaisten demokraattipuolueen äänestäjien moraalittomuudesta kun he eivät välitä siitä vaikka heidän presidenttiehdokkaansa olisi ulkoministerinä ollessaan tehnyt vakaviakin rikoksia joiden takia häntä nyt syytettäisiin.

----------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, June 6, 2016I. Kun Israel juhlii tärkeän Kuuden päivän sodan (5.-10. kesäkuuta 1967) 49. vuosipäivää, pääministeri Netanyahu töräytteli keskeisiä Raamatun profetioita.

Israelin nykyhallitus on kaikkein Raamattu-orientoitunein ja konservatiivisin, joka Israelilla on koskaan ollut nykyhistoriansa aikana.

UUTISKATSAUS: PM Netanyahu: Kukaan ei poista meitä maastamme”, Israel National News, 6.6.2016

”Pääministeri Benjamin Netanyahu puhui sunnuntai-iltana Jerusalem-päivän juhlassa Mercaz Harav Yeshiva'ssa Jerusalemissa, missä hän vannoi, ettei juutalaisia koskaan poistettaisi mailtaan. 'Rakkaus Jerusalemiin yhdistää meidät kaikki yhdeksi ihmiseksi, jolla on yksi sydän. Muistan jaetun Jerusalemin kaupungin, jolloin jordanialaiset vartioivat aidalla. Tuo tilanne ei tule koskaan enää toistumaan. Jerusalem pysyy kokonaisena', hän sanoi.”

Pääministerillä on täytynyt olla Jumalan lupaus mielessään:

Silloin minä käännän kansani Israelin kohtalon, ja he rakentavat jälleen autiot kaupungit ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja juovat niiden viiniä, he tekevät puutarhoja ja syövät niiden hedelmiä. Minä istutan heidät omaan maahansa, eikä heitä enää revitä pois maastansa, jonka minä olen heille antanut, sanoo Herra, sinun Jumalasi.” (Aamos 9:14-15)

Jooelin kirjassa, meillä on paljon samanlaisia ennustuksia. Ja voimme nähdä, että tämä ennallistaminen tapahtuu aikakauden lopussa, koska näemme viittauksia ”Herran päivään”, ja luvussa 2:1-11, näemme profetioita, jotka ovat rinnakkaisia Jeesuksen vastaaviin Matteuksen luvussa 24 ja Ilmestyskirjassa. Luvussa 2:18, Jumala toteaa selvästi Hänen ennallistamisteemansa, kun Hän sanoo, ”Niin Herra kiivaili maansa puolesta ja sääli kansaansa.” Sitten Jumala ilmoittaa, kuinka Hän siunaa Israelia näinä viimeisinä päivinä, ja miten Hän aikoo suojella maata sotilaallisesti. Sitten, luvun 3 jakeessa 1, Jumala sanoo, ”...niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon...” Jälleen, Jumala ennustaa Israelin paluuta luvattuun maahansa.

Pääministeri antoi myös herätyshuudon kaikille juutalaisille palata kotiin, ollen toinen aikakauden lopun profetia.

Efraim on oleva niinkuin sankari, ja heidän sydämensä on iloitseva niinkuin viinistä. Heidän lapsensa näkevät sen ja iloitsevat; heidän sydämensä riemuitsee Herrassa. Minä olen viheltävä heille ja kokoava heidät, sillä minä lunastan heidät, ja he lisääntyvät, niinkuin lisääntyivät ennen. Kun minä sirotan heidät kansojen sekaan, muistavat he minua kaukaisissa maissa; ja he lastensa kanssa saavat elää ja palata takaisin. Minä tuon heidät takaisin Egyptin maasta ja kokoan heidät Assurista; minä vien heidät Gileadin maahan ja Libanonille, eikä heille ole riittävästi tilaa.” (Sakarja 10:7-8)

Juutalaisia on virtaamassa takaisin Israeliin, eri puolilta maailmaa. Aivan kuten Jumala lupasi, edellä, Hän viheltää heille ja kokoaa heidät. Aivan niin kuin pääministeri sanoi:

”Hän kannusti juutalaisia ympäri maailmaa tulemaan Israeliin, sanoen, 'Jokaisen juutalaisen todellinen paikka on Israelin valtio'.”

Netanyahu käänsi sitten huomion Jerusalemiin.

UUTISKATSAUS: PM Netanyahu ilmoittaa 'Jerusalemin Riemuvuosi' -suunnitelmasta, Israel National News, 2.6.2016

”PM ottaa vastaan kolme uutta ministeriä hallitukseen, asettaa esille massiivisen investointisuunnitelman pääkaupunkia varten … Pääministeri ilmoitti sitten massiivisesta menosuunnitelmasta elvyttää Jerusalemin laskevaa high tech -teollisuutta.”

”Nimitti 'Riemuvuosi-suunnitelman' – merkiten 50 vuotta kuluneeksi vuonna 2017 Itä-Jerusalemin vapauttamisesta vuonna 1967 – ohjelma, jolla pyhitettäisiin yli 850 miljoonaa sekeliä (220 miljoonaa dollaria) Israelin pääkaupungin kehittämiseen ja infrastruktuuriin. Suunnitelma julkistettiin vain muutama päivä ennen kaupungin yhdistymisen vuosipäivää – Jerusalem-päivää (5.6.2016).”

Itseasiassa Israel astuu 50. vuoteen Jerusalemin vapauttamisesta päivä sen jälkeen kun 49. vuosipäivä on tullut ja mennyt. Jokainen päivä sen jälkeen on osa 50. vuotta. Koska Kuuden päivän sota päättyi 10. kesäkuuta, niin silloin 11. kesäkuuta 2016 on päivä numero yksi 50. vuotta. [Itseasiassa Israel valtasi Itä-Jerusalemin 7.6.1967, joten tänään 7.6.2016 on kaupungin vapauttamisen 49. vuosipäivä – hyvin profeetallista. Lue esim. http://www.israelprofetiassa.fi/6. Suom. huom.]


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2270
DVD

II. Yllättäen 71% demokraattipuolueen äänestäjistä kannattaa sitä, että Hillary'n pitäisi jatkaa pyrkimistä presidentiksi, vaikka hän olisi syytettynä!


”Vahva enemmistö demokraattien äänestäjistä kannattaa sitä, että Hillary Clintonin tulisi pyrkiä presidentiksi vaikka häntä syytettäisiin törkeästä rikoksesta joka kytkeytyy hänen yksityisen sähköpostitilinsä käyttöön ollessaan ulkoministerinä … Clintonia arvosteltiin voimakkaasti ulkoministeriön ylitarkastajan raportissa viime viikolla hänen sähköpostitilinsä käytöstä. Raportti huomautti toistuvista varoituksista kyberturvallisuuden suhteen, jotka sivuutettiin, ja sai selville että henkilökuntaa, joka ilmaisi huoltaan, käskettiin 'olla koskaan enää puhumasta ministerin henkilökohtaisesta sähköpostisysteemistä'.”

Vaikka virka-asia Obaman hallinnon sisällä ei vaadi kaikkia varokeinoja turvaamaan arkaluontoista Top Secret ja Above Top Secret -tietoa, niin se voi käpristää aidon konservatiivin hiuksia, mutta demokraattiäänestäjien enemmistö ei siitä yksinkertaisesti välitä.

He eivät välitä jos Hillary röyhkeästi rikkoo lakia.

He eivät välitä jos Hillary vaaransi meidän tiedustelutiedon keräämisen.

He eivät välitä jos Hillary vaaransi salaista ihmisvarallisuutta ympäri maailman.

He eivät välitä jos Hillary'n mielestä hän on lain yläpuolella.

”Sanders on vältellyt kommentoimasta erityisesti tätä selvitystä, mutta kampanjajohtaja Jeff Weaver epäili keskiviikkona, josko hän voisi jatkaa, jos syyte tipahtaa. 'Se olisi vaikeaa pitää kilpaa edelleen käynnissä', Weaver sanoi Fox News'ille keskiviikkona, kun häneltä kysyttiin mielipidekyselystä.”

Jos Hillary ei tiennyt, että hän rikkoi lakia ja vaaransi tärkeää tiedusteluomaisuutta, niin silloin hän on epäpätevä presidentiksi, ja se on aivan yhtä huolestuttavaa kuin mikä tahansa muukin asia Clintonissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker