Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kaikenlainen laittomuus ja hyökkäys vapaata kristillisyyttä vastaan lisääntynyt tänä vuonna ollen merkkinä tempauksen läheisyydestä

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka käy läpi uutisjuttuja menneeltä viikolta, jotka osoittavat ajan lyhyyteen kunnes Herra Jeesus palaa noutamaan morsiusseurakuntansa tuuliin ja pilviin. Maailmassa, ja varsinkin Amerikassa, väkivalta on lisääntymässä jopa esivaltaa vastaan ja joukkoampumisia tapahtuu enemmän kuin koskaan. Sitten johtavan eliitin jäseniä paapotaan, jotta eivät saisi syytteitä ilmiselvistä rikoksista, joita ovat tehneet virassa ollessaan, ja tämä vallassaoleva poliittinen eliitti käy Israelin kimppuun verbaalisesti kun juutalaisvaltio uskaltaa puolustaa itseään palestiinalaisterroristeilta. Laittomuuden huippuus on homoseksuaalien hyökkäys kristillisiä seurakuntia ja muita tahoja vastaan, jotka haluvat pitäytyä Raamatun totuudessa ja toimia sen mukaisesti. Näinollen ei mikään ihme jos Jumalan tuomiot yllättäen tulevat maanpiirin ylle (Ilm. 3:10). Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – July 10th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 10.7.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-07-10.pdf

Pastori J.D. jakaa sitä mitä Herra puhui hänelle monien häiritsevien tapahtumien valossa kuluneelta viikolta, aina FBI'n johtajan James Comey'n ilmoituksesta, poliisien salamurhaan Dallasissa, ja kaikkea siltä väliltä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan jakaa kanssanne sitä mitä Herra puhui minulle kuluneen viikon tapahtumien valossa.
- Se oli vilkas viikko, aina FBI'n James Comey'n ilmoituksesta, poliisien salamurhaan ja kaikkeen siltä väliltä.
- Kai voisi sanoa, että samalla kun kristittyinä meidän ei pitäisi olla yllättyneitä tai huolissaan, se on ainakin hieman häiritsevää.
Aloitan sillä mikä todennäköisesti oli kaikkein häiritsevin uutinen menneeltä viikolta, alkaen tästä Times of Israel'in eilisestä raportista kuinka ”tuhannet mielenosoittajat valtasivat kadut Yhdysvaltain kaupungeissa sen jälkeen kun musta ääriajattelija ampui kuoliaaksi viisi poliisia rauhanomaisen marssin aikana poliisiväkivaltaa vastaan Teksasissa. ...Vaikka Valkoinen Talo ei sulkenut pois mitään yhteyttä asemiehen ja tunnettujen ”terroristijärjestöjen” välillä, Johnson'in Facebook-sivu sitoo hänet useisiin radikaaleihin mustien liikkeisiin, jotka listataan viharyhmiksi. ...Pyssymies kertoi poliisille, ettei hän kuulu mihinkään järjestäytyneeseen ryhmään. Mutta Micah Johnson'in sivu sitoo hänet useisiin järjestöihin, jotka on listattu viharyhmiksi Southern Poverty -lakikeskuksessa (SPLC), joka tutkii tällaisia liikkeitä Yhdysvalloissa. Ryhmiin, joista hän ”piti”, kuuluu New Black Panther Party (NBPP) ja Nation of Islam, jotka molemmat tunnetaan vihamielisistä antisemiittisistä ilmaisuistaan ja näkemyksistä valkoihoisia vastaan, the SPLC sanoi lausunnossaan.”

Mitä tulee Nation of Islam'iin, Louis Farrakhan on monta kertaa julistanut muslimiseurakunnalleen, että valkoiset ihmiset tietävät ansaitsevansa kuolla, ja samalla huutaen ”Allahu Akbar”. Oli mielenkiintoista panna merkille, että kun torstai-illan ja varhaisen perjantaiaamun tapahtumat alkoivat valjeta, kerrottiin että Johnson ei ainoastaan toistanut Farrakhan'in lausuntoja valkoisista ihmisistä, erityisesti valkoihoisista poliiseista, jotka ansaitsevat kuolla, vaan hän myös totesi että, ”the end was near (loppu on lähellä)”.
Valitettavasti, kuten on usein asianlaita, kun paha käy vierailulla, se seikka, että nämä poliisit olivat isiä, aviomiehiä, veljiä, ja poikia, hukkuu hulluuden suohon. Näinollen haluan käyttää tilaisuutta hyväksi kunnioittaakseni heitä, ja tehdessäni näin pyydän sinua rukoilemaan niiden poliisien puolesta, joita meillä on seurakunnassamme, kaikkien niiden puolesta joihin minulla on ollut etuoikeus tutustua. Ensinnäkin, tässä kuvassa on Brent Thompson vastanaineena, Patrick Zamarripa, joka teki kolme Irakin reissua, Michael Krol, joka muutti Dallas'iin tullakseen poliisiksi, Mike Smiths, joka jätti jälkeensä vaimon oltuaan 17 vuotta naimisissa, ja Lorne Ahrens, joka oli 14 vuoden veteraani poliisivoimista ja myöskin hän jätti jälkeensä vaimon. Mitä tulee poliiseihin, joita meillä on täällä kirkossamme, rukoilkaamme Urban Bolibol'in, Paula Harris'in ja Art Kendall'in puolesta.
Tämä johtaa meidät uusiin häiritseviin uutisiin menneeltä viikolta, nimittäin ällistyttävään FBI'n johtajan James Comey'n ilmoitukseen, joka koskee Hillary Clinton'in sähköpostiviestejä. Pidin tätä Arutz Sheva'n artikkelia melkolailla mielenkiintoisena. Sen otsikkona on, ”What FBI’s Comey could not say – but Rashi did (Mitä FBI'n Comey ei voinut sanoa – mutta Rashi sanoi).” Artikkelissa he sanovat, ”Kyllä, FBI'n johtaja myönsi, että Hillary Clinton oli ”varomaton” ja syyllinen ”sähköpostipalvelimiensa huonoon hoitelemiseen”. Mutta hän ei ollut tarpeeksi syyllinen syytteeseenpanoa varten. Syyllinen, … mutta ei tarpeeksi syyllinen – se on sen kaiken ydin. Tehkäämme nopea syöksähdys Kirjoituksiin. Mitä tulee Sodomaan, me tiedämme, että ihmiset olivat mätiä, mutta eivät täysin. He olivat luihuja, Rashi'n mukaan – mutta tarpeeksi fiksuja, jotta eivät jäisi kiinni. Jos, esimerkiksi, oli vastoin lakia varastaa 10 omenaa, he varastivat 9.”

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, koska se liittyy Yhdysvaltain ulkoministeriöön, niin samana päivänä The Times of Israel raportoi kuinka Yhdysvaltain ulkoministeriö syytti Israelia järjestelmällisestä Palestiinan maan takavarikoimisesta sen jälkeen kun juutalaisvaltio hyväksyi 800 asunnon rakentamisen Länsirannalle ja Itä-Jerusalemiin. Epätavallisen voimakkaasti muotoillussa lausumassa, tiedottaja John Kirby sanoi, että raportit uusien rakennuslupien myöntämisistä, jotka tulivat sunnuntaina vastauksena kahteen tappavaan terrori-iskuun, saattavat kyseenalaiseksi Israelin sitoutumisen kahden valtion ratkaisuun. ”Jos se on totta, tämä raportti olisi viimeisin askel siinä mikä näyttää olevan systemaattinen prosessi maanvaltauksia asutusten laajennuksille ja siirtokuntien laillistamiselle, joka pohjimmiltaan heikentää näkymiä kahden valtion ratkaisulle. Vastustamme tällaisia toimenpiteitä, joiden uskomme olevan haitallisia”, Kirby sanoi. Hän lisäsi, että Washington on ”syvästi huolestunut” siirrosta. ...Ulkoministeriön lausuntoa seurasi samankaltainen julkinen paheksuminen YK:n pääsihteeriltä, Ban Ki-Moon'ilta, päivää aikaisemmin. YK:n johtaja on ”syvästi pettynyt” siitä, että Israelin ilmoitus tuli vain muutama päivä viime viikon keskeisen raportin julkaisun jälkeen Lähi-idän diplomaattisen kvartetin – Yhdysvaltojen, Euroopan Unionin, Venäjän ja Yhdistyneiden Kansakuntien – toimesta, jossa Israelia kehotettiin lopettamaan siirtokuntien rakentaminen, tiedottaja Stephane Dujarric sanoi lausunnossaan maanantaina.

Tämä hallinto ei ole ainoastaan Israelia vastaan, vaan myöskin kristittyjä, josta osoituksena tämä Fox News'in mielipidekirjoitus Todd Starnes'in kynästä koskien sitä miten 'Joidenkin' kirkkojen on noudatettava transsukupuolisiin liittyviä vessalakeja Iowan osavaltiossa. ”Onko kirkko julkisen majoituksen paikka ja jos on – niin onko seurakuntien noudatettava syrjinnänvastaisia lakeja koskien sukupuolta ja seksuaalista suuntautumista? Se on kysymys, jonka nosti esiin Iowan kansalaisoikeuksien komission julkaisema esite. He väittävät, että seurakunnan, joka avaa ovensa yleisölle, olisi noudatettava lakeja jotka koskevat seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettiä. ...Chelsey Youman, First Liberty'n henkilökuntapäällikkö, kertoi minulle että Iowan politiikan seurannaisvaikutuksia ei voi liioitella. ”Tämä on ennennäkemätön siirto valtionvirastolta valtuuttamaan, että milloin tahansa kirkko avaa ovensa yleisölle, niin se automaattisesti kelpaa julkisen majoituksen paikaksi”, Youman sanoi. ”Ja tämä on vain jäävuoren huippu.” ...Juristi Youman sanoo minulle, että jos säännöt pannaan täytäntöön, se voisi johtaa huomattaviin vaikeuksiin ihmisten uskon kannalta. ”Osavaltio väittää, että sillä on valtuudet säädellä mitä seurakunta jopa opettaa – mitä heidän on lupa sanoa saarnastuolista – myöskin kuinka he toimivat koskien kysymyksiä sukupuolesta ja seksuaalisuudesta”, hän sanoi. ”Jos seurakunnalla on oppi tai teologia, joka on ristiriidassa osavaltion kanssa ja he puhuvat siitä – he voivat saada lain koko painon niskaansa kaatamaan heidät.”

Oletan, että sen ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että The Daily Caller'in perjantaisen numeron mukaan kalifornialainen tuomari on ohjeistanut, että kristillinen deittailusivusto, Christian Mingle, joka on verkkofoorumi kristityille sinkuille, jotka etsivät parisuhdetta, on nyt sovitettava homoseksuaalisille käyttäjille. Kaksi homomiestä Kaliforniassa nostivat oikeusjutun ChristianMingle'n emoyhtiötä Spark Network'ia vastaan, joka lisäksi hallinnoi CatholicMingle.com'ia, AdventistSinglesConnection.com'ia, BlackSingles.com'ia, sekä mobiilisovellus CROSSPATHS'ia. He väittivät, että sivuston laiminlyönti majoittaa homokäyttäjiä rikkoi Unruh -kansalaisoikeuslakia, osavaltion syrjinnänvastaista lakia. ...Spark Network joutuu lisäksi maksamaan 9,000 dollaria kahdelle kantelijalle ja korvaamaan heidän asianajokulunsa.

Suomentajan kommentti: Tämän amerikkalaisen kristinuskon vastaisen hulluuden ja laittomuuden levitessä on mainittava myöskin itänaapurimme, Venäjän, uusimmasta tempauksesta kristittyjä ja yleensä tavallisia kansalaisia vastaan tuossa yhteiskunnassa, joka on nyt palaamassa Neuvostoliiton aikoihin. Kyse on uudesta ”isovelilaista”, joka käytännössä tekee Venäjästä ”orwellilaisen” valvontayhteiskunnan, jossa mm. vapaata kristillisyyttä ei voi enää harjoittaa, vaan kaiken kristillisyyden on tapahduttava valtiolle uskollisen ortodoksisen kirkon puitteissa. Kaikenlainen lähetys- ja evankelioimistyö maassa on nyt kielletty heinäkuun lopusta alkaen, jolloin uusi laki astuu voimaan. Presidentti Vladimir Putin allekirjoitti Venäjän duuman ja parlamentin ylähuoneen hyväksymän lain 7.7.2016. Karhu-peto nousee (Dan. 7:5)! Lue enemmän sivuilta:

- Alussa mainitsin halusta jakaa sitä mitä Herra oli puhunut minulle tämän ja muiden häiritsevien tapahtumien valossa.
- Suonet anteeksi sen yksinkertaisuuden, mutta se, mitä Herra puhui minulle, on, että meidän on jatkettava otteemme irrottamista tästä maailmasta.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että niille meistä, jotka asumme täällä Yhdysvalloissa, on todella tärkeää löysätä otettamme Amerikasta.
Johannes 15:18-25 (KR 33/38)”Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä. Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa. Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi'. Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne. Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt. Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat. Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni. Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni. Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä'.”
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com