Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Väkivaltainen sekasorto vallitsee länsimaisessa yhteiskunnassa joka on maallistunut ja valjastettu löyhällä moraalilla – elämme kuin Nooan päivissä!

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan ja eskatologin, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti menneeltä viikolta, jossa hän ruotii lisääntyneitä väkivallantekoja ajassamme kun ihmiset ovat alkaneet käyttäytyä kuin eläimet. Turkin epäonnistunut vallankaappausyritys otetaan myös esille, josta "diktaattori" Erdogan ottaa täyden hyödyn itselleen. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

---------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

July 22nd, 2016

Amerikan poliisiviranomaisia vastaan hyökättiin, sitten heitä salamurhattiin. Viattomiin iskettiin, jotka islamilainen terroristi teurasti 19 tonnin painoisella kuorma-autolla Ranskan Nizzassa. Islamiin kallellaan oleva Turkin hallitus murskasi armeijan kapinan ja tiukensi otettaan maastaan. Mielipuoli Pohjois-Korean johtaja testasi sukellusveneestä laukaistavaa mannertenvälistä ballistista ohjusta (ICBM).

Tämä on ollut tapahtumarikas, stressaava, ja traaginen viikko maailmassa. Ja ne ovat vain kourallinen monista onnettomuuksista ja katastrofeista, joita on tapahtunut maailmanlaajuisesti vain muutamana viime päivänä.

Amerikassa, et voi kieltää, että olemme näkemässä ”sodan poliiseja vastaan”. Valitettavasti siihen on kannustettu, ellei jopa tehty töitä sen edistämiseksi, hallinnon korkeimmilta vaikutuspaikoilta.

Useimmat ihmiset katselevat näitä kauheita väkivallantekoja ja miettivät, mitä me teemme väärin yhteiskuntana. Presidentti Obama ja muut syyttävät siitä aseita. Mutta yleisesti ottaen meillä on enemmän asevalvontaa kuin koskaan ennen.

Ehkä meidän pitäisi pohtia sydämen asioita. Yhteiskuntamme riisuu yksilöt toivostaan ja arvokkuudestaan, ja sitten ihmettelee miksi ihmiset käyttäytyvät kuin eläimet.

Me murhaamme 700,000 vauvaa kohtuihin joka vuosi, ja sitten ihmettelemme miksi meidän lapsemme eivät ymmärrä, että elämä on arvokasta.

Useimpien ihmisten mielestä meidän täytyy palata, kansakuntana, vanhoihin arvoihin totuudesta, oikeudenmukaisuudesta, kunniasta, ja rakkaudesta. Emme kuitenkaan voi tehokkaasti opettaa näitä arvoja lapsillemme jos jätämme Jumalan pois opetuksesta!

Ranska on toipumassa toisesta siviilien joukkomurhasta kaduillaan viimeisten seitsemän kuukauden aikana. Itseasiassa, Ranska hoippuu sisällissodan partaalla johtuen massiivisesta islamilaisesta syövästä, jonka se on sallinut kehittyä aivan maan sydämessä.

Ranskalaiset kohtaavat karun tulevaisuudennäkymän pysyvästi laillisessa ”hätätilassa”. Ranskan presidentti Hollande totesi hiljattain, että jos tämä toteutuu, ”se tarkoittaa, että emme olisi enää tasavalta lakien kanssa joihin voimme vedota kaikissa olosuhteissa.”

Onko se mikään ihme? Ranskasta on tullut hengellinen joutomaa.

Ranskassa, se on harvinainen yksilö, joka joskus käy kirkossa. Protestantit muodostavat alle 3% väestöstä. Vain 27% ranskalaisista sanoo edes uskovansa Jumalaan. Ja yli kolmasosa noista 27%:sta on muslimeja, jotka eivät usko Raamatun Jumalaan, vaan Allah'iin.

Tämä kuulostaa pelottavasti kuin tulevaisuuden Amerikalta jos jatkamme alaspäin nykyistä polkuamme.

Monet valtamedian jäsenet yrittävät tehdä suurta numeroa siitä tosiasiasta, että terroristi, joka murhasi 84 ihmistä Ranskan Nizzassa viime viikolla, ei ollut ”harras muslimi”. Näyttää siltä, että he ovat helpottuneita, elleivät jopa onnellisia, että hän oli paha ihminen, mutta ei ”radikaali muslimi”.

Nämä ymmärtämättömät ihmiset (jotka valitettavasti käyttävät suunnatonta valtaa maailmassamme) tulkitsevat aivan väärin islamilaisten terroristiryhmien vetovoiman.

Terroristiryhmät eivät rekrytoi hartaiden muslimien keskuudesta. He tarkoituksellisesti etsivät pahoja ihmisiä. He etsivät niitä, joiden elämä on niin kamalaa, että he tietävät, ettei heillä ole mitään mahdollisuutta päästä ”paratiisiin” huomioiden kaikki islamin säännöt.

Miksi? Koska islam tarjoaa ”oikotien” lunastukseen ja paratiisiin.

Tämä oikotie on ”marttyyrikuolema”.

Siksi radikaalit islamilaiset terroristiryhmät rekrytoivat kaikkein väkivaltaisimpien ja verenhimoisimpien ihmisten keskuudesta maailmassa. Siksi radikaali islam on räjähtämässä Amerikan vankiloissa.

Se tarjoaa keinon – kodifioitu Koraanin suurassa, ja Hadith'issa – elää pahan elämää, mutta, aivan viime hetkellä, takaa hyväksynnän ”Jannah'iin”, tai muslimien versioon paratiisista: Kuole väkivaltaisesti tappamalla Allah'in vihollisia.

Ja roistoille, jotka ”uskovat”, mutta eivät ”harjoita” islamia, tuo oikotie ikuiseen paratiisiin on voimakas kannustin hillittömään väkivaltaan. Ja Hadith lupaa, että tuollainen väkivaltainen kuolema ei edes satu!

Tässä on islamin ja kristinuskon ero: Islam lupaa ikuisen paratiisin jokaiselle, joka on halukas kokemaan hirvittävän kuoleman kylvämällä tuhoa Allah'in vihollisille. Kristinusko lupaa ikuisen paratiisin jokaiselle, joka haluaa hyväksyä ilmaisen anteeksiantamuksen lahjan, kun Jeesus Kristus kärsi hirvittävän kuoleman hankkiakseen meille sen.

En usko, että sinun täytyy olla rakettitiedemies tai aivokirurgi selvittääksesi kumpi on parempi tarjous!

Viime viikon vallankaappausyritys Turkissa saattaa osoittautua hyvän onnen iskuksi hallituksen voimamiehelle, Recep Tayyip Erdogan'ille. Se istuu kätevästi hänen suunnitelmiinsa islamilaistaa perinteisesti sekulaari Turkki.

Vaikka se oli syytetyn Turkin armeijan (perinteisesti Turkin maallisen perustuslain vartijoita) alullepanema, Erdogan on hyödyntänyt heikkoa vallankaappausyritystä vahvistaakseen otettaan kansakunnasta. Hän antoi välittömästi potkut 2,700 tuomarille ja syyttäjälle ja erotti yli 15,000 opettajaa ja kasvattajaa. Hän lisäksi peruutti toimiluvat 21,000 opettajalta yksityisissä kouluissa, joista suurimmalla osalla – olen melko varma siitä – ei ollut mitään tekemistä armeijan ”valtausyrityksen” kanssa.

Kaikkiaan muutaman ensimmäisen päivän kuluessa vallankaappausyrityksestä, hallitus on pidättänyt tai erottanut enemmän kuin 60,000 turkkilaista työpaikoistaan tai viroistaan. Ja kuten kaikki mahdolliset diktaattorit, Erdogan on tähtäämässä – ja on aiemminkin tähdännyt eliminointi mielessään – opposition jäseniin, toimittajiin, opettajiin ja professoreihin, oikeuden ja lääketieteen ammattilaisiin, sekä korkea-arvoisiin armeijan jäseniin.

Tulevina viikkoina tiedämme enemmän Turkin vallankaappausyrityksen luonteesta, mutta en yllättyisi, jos saamme tietää, että siihen rohkaistiin, ellei jopa ollut lavastettu, Erdogan'in itsensä toimesta, tarjoamaan tekosyy anastaa itselleen suurempi kontrolli Turkin hallinnosta.

Jos näin on, se voi pysyvästi vakiinnuttaa Turkin tielle, jossa siitä on tulossa täysimittainen ”islamilainen tasavalta” kuten Iran on.

Lopuksi, kun otetaan huomioon vain kuluneen viikon mullistukset, haluan käsitellä ”uskovan auktoriteettia Kristuksessa”.

Meidän täytyy ymmärtää kokonaan ”auktoriteetti”, joka meillä on ”Kristuksessa”, koska edessämme olevat päivät ovat tummia ja vaarallisia. Me tulemme tarvitsemaan tuota auktoriteettia.

Tällaisina aikoina, meidän täytyy tietää KEITÄ ME OLEMME ja MITÄ ME OLEMME Kristuksessa Jeesuksessa. Se on avain selviytymiseen ja voittoon kunnes Hän palaa sieppaamaan meidät pois tästä vanhasta maailmasta.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker