Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Miten olla tempausvalmis kristittynä äskettäisen Orlandon islamisen terrori-iskun valossa?

Tässä juhannuksesta johtuen vähän jälkijunassa pastori J. D. Farag'in toissaviikkoinen Lähi-idän profetiapäivitys, jossa aluksi käsitellään Orlandon terrori-iskun syyn vierittämistä kristittyjen niskoille joidenkin taholta ja samalla islamin paapomista nyky-Amerikassa. Ei myönnetä millään, että islam-uskonto oli perimmäisenä syynä joukkoampumiseen. Toiseksi käsiteltäväksi asiaksi pastori Farag ottaa kristittyjen valmistautumisen ylösottoa varten, jolloin meidän pitäisi olla valona ja suolana maailmalle eikä kätkeä lamppua vakan alle. Siksi meille osoitetut talentit pitää käyttää Jumalan valtakunnan hyväksi, jotta eksynyt maailma ja tempauksesta jäljelle jääneet saisivat tietää totuuden pelastuksesta ja käynnissä olevasta petoksellisesta toiminnasta Uuden Maailman Järjestyksen luomiseksi, jolloin Antikristus tulee hallitsemaan määrätyn ajan. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

----------------------

Mid-East Prophecy Update – June 19th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 19.6.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-06-19.pdf   

Pastori J.D. puhuu kysymyksestä, mitä kristittyjen tulee tehdä ollakseen valmis tempaukseen hiljattaisen Orlando'n islamilaisen terrori-iskun valossa.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseemme, on kaksi asiaa, joihin pyytäisin tarvittavan ajan niiden käsittelemiseksi.
- Ensimmäinen koskee sitä, mitä sanoin viime viikon päivityksessä koskien samaa Jumalaa palvovia muslimeja ja kristittyjä.
- Tietäkää, etten ehdottomasti milloinkaan sanoisi sitä, koska Allah on väärä kuujumala ja Jehova on ainoa todellinen ja elävä Jumala.
- Toinen asia koskee kysymystä, jonka minulle ovat esittäneet monet koskien nykyistä rakennusprojektiamme.
- Kysymys kuuluu, että miksi me ryhdymme kirkonrakennusprojektiin, jos seurakunnan tempaus voi nyt tapahtua milloin tahansa?
- Itseasiassa aion tänään antaa vastauksia tähän kysymykseen tekemällä jotakin hiukan erilailla, kuin tavallisesti teemme.
- Näinollen toivon, että kärsivällisesti kuuntelet tämänkertaista päivitystä, kun puhun asiasta, mitä kristittyjen tulee tehdä.
- Tarkemmin sanoen, mitä meidän kristittyinä pitäisi tehdä näinä viimeisinä päivinä valmistautuaksemme ja ollaksemme valmiita tempaukseen.
- Viime viikkoina olemme keskittyneet pääasiassa sen profeetalliseen merkitykseen, kuinka nopeasti kaikki muuttuu geopoliittisesti.
- Yksi näin tekemisen tahattomista seurauksista on, että monta kertaa se jättää jotkut ymmälleen, koskien sitä, mitä voimme tämän kaiken suhteen tehdä.
- Vielä pahempi on, että ymmällään oleminen antaa tietä epätoivolle siinä mielessä, että tunnemme avuttomuutta tehdä mitään maailman pahuudelle. 
- Esimerkiksi, mitä voimme tehdä sille tosiasialle, että kristityt ovat itseasiassa niitä, joita syytetään islamilaisesta terrori-iskusta?
Viime sunnuntaina The Washington Examiner julkaisi artikkelin uutisoiden, että ACLU:n asianajajien mukaan kristilliset konservatiivit ovat vastuussa joukkoampumisesta Orlando'n homobaarissa, koska he ”loivat tämän homovastaisen ilmapiirin...” ACLU:n henkilökunnan asianajaja nimeltä Chase Strangio, meni jopa niin pitkälle, että twiittasi, ”Tiedättehän, mikä on vastenmielistä – ajatuksenne, rukouksenne ja Islamin pelkonne luotuanne tämän homovastaisen ilmapiirin.”
 
- Jos olet yhtään minunlaiseni ja minä luulen, että olet, niin olit yhtä hämmentynyt kuin minäkin Islamin suopeasta uutisoinnista.
- Imaamit jatkoivat Islamin maalaamista rauhaa rakastavan uskonnon kankaalle ottaessaan etäisyyttä Omar Mateen'iin.
- ”Asevalvonnan” petoksena tämä jälleen nousi keskeiseen asemaan. Tällä kertaa vain näyttää olevan varmaa, että lainsäädäntöä seuraa.
Suonet anteeksi kömpelyyteni, jolla sanon tämän, mutta tämä muslimiterroristi ei murhaavan riehumisensa aikana vannonut uskollisuutta NRA:lle eikä huutanut, että Jeesus on suurempi, ennenkuin teurasti uhrinsa Jeesuksen nimessä. Keskiviikkona Fox News raportoi muslimiterroristin hyytävistä sisäpiirin Facebook -viesteistä. Omar Mateen ei vain mennyt Facebookiin vannomaan uskollisuuttaan ISIS:ille,vaan hän jopa uhkaili lisäiskuilla viimeisessä viestissään, jossa hän esitti pahaenteisen ennustuksen sanoen: ”Lähipäivinä tulette näkemään Islamilaisen Valtion iskuja USA:ssa.”
 
Minulle tämä on selvästi kohdan 2. Tess. 2:7-12 toteutuminen: Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”
- Minun on esitettävä itselleni tämä kysymys: Mitä voi kukaan meistä tehdä saadakseen petetyn maailman uskomaan, että tämä on se väkevä eksytys?
- Tosiasia on, että voin huutaa ja kiljua televisioni ääressä, mutta se ei mitenkään auta näyttämään heille, että ei tällä tavalla.
- Sen tosiasian nojalla, että Kristuksen hylkäävän maailman kohtalo on jo sinetöity, ei todellakaan ole mitään, mitä voisin tehdä asioiden muuttamiseksi.
- Sanoisin, että jokainen yrityksemme saneerata tai uudistaa tämä paha maailma ovat tuomittuja epäonnistumaan, koska se ei yksinkertaisesti ole oikea tapa.
- Esimerkiksi tienviitasta Honolulussa, jossa lukee, ”tämä tie ei vie Kaneoheen”, ei ole meille yhtään mitään hyötyä. 
- Sitä vastoin tienviitta, jossa lukee ”tämä tie vie Kaneoheen”, ei ole meille vain hyödyksi, vaan myös osoittaa meille tien saavuttaa päämäärämme.
- Uskon, että olet kanssani samaa mieltä siitä, että tämä maailma ei ole lopullinen päämäärämme. Lopullinen päämäärämme on uusi taivas ja uusi maa.
- Tämä on se tienviitta, jonka me tarvitsemme osoittamaan meille tien, totuuden ja elämän, Jeesuksen; Isän tykö ei ole muuta tietä, paitsi Hänen kauttansa. 
- Tämän vuoksi haluaisin kertoa sinulle, miksi seurakuntana ennen tempausta teemme, mitä teemme.
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on se, mitä kutsun syyksi kaiken sen takana,mitä teemme seurakuntana uskon kautta, kunnes Herra tulee.
- Ensiksi astuimme ulos uskossa ja luotimme, että Jumala antaa meille oman paikan, kun adventtikirkko ilmoitti meille vuokrasopimuksestamme. 
- Jos koskaan on ollut aika luottaa Jumalaan ja astua ulos mukavuusvyöhykkeeltään uskon kautta, niin se on nyt näinä pahoina aikoina, joita elämme.
- Toiseksi Jumalan varojen hoitajina meitä vaivaa yhä enemmän pitää niitä pankissa pienellä korolla.
- Ne eivät olleet pelkästään täysin hyödyttömiä Jumalan valtakunnalle vaan myös haavoittuvia johtuen suuresta taloudellisesta epävarmuudesta. 
- Suuret summat rahaa pankissa voivat haihtua yhdessä yössä, jos jotakin tapahtuu. Todelliselle omaisuudelle näin ei voi käydä.
- Tästä syystä näemme tämän kiinteistökaupan ja rakennuksen saneerauksen kysymyksenä huoneenhaltijuudesta.
- Ajattelen talenttivertausta, jota Jeesus opetti ja vapisen ajatellessani, että joskus olisimme kuin se, joka hautasi talenttinsa.
- Lisäksi me myös näimme tämän kirjaimellisesti kirkkorakennuksella ”asioimisena”, kunnes Hän tulee tietäen, että Hän voi käyttää sitä jäljelle jääneiden hyväksi.
- Tämä on lopputulos, että seurakuntana ja henkilökohtaisesti, ensiksi kristittynä ja toiseksi pastorina, meidän täytyy jatkaa suolana ja valona.
Matteus 5:13–16: Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi. Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.”
- Mielestäni jokaisen uskovan ja Jeesuksen Kristuksen seuraajan velvollisuus on saavuttaa kadotettuja ja tehdä pelastetuista opetuslapsia.
- Vien sen askelta pitemmälle ja sanon, että Jumalan Sana tekee hyvin selväksi, että teemme kerran tilin siitä, mitä teimme ja mitä Hän uskoi meille. 
- Kohdassa Lk. 12:48 Jeesus sanoo, että jokaiselta, jolle on paljon uskottu, paljon enemmän vaaditaan.
- Sallinet vielä minun jakaa yhden viimeisen ajatuksen, koska se liittyy olemiseen sen hyvä huoneenhaltija, mitä Jumala on uskonut meille. 
- Usein minulle esitetään kysymys koskien sitä mahdollisuutta, että jokin katastrofi tapahtuisi ennen tempausta.
- Vastaus on kaksiosainen ja molemmat osat tulevat Matteuksen evankeliumista ja ensimmäinen on Öljymäen puheesta luvussa 24.
Matteus 24:37-42: Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.”
Matteus 6:19–34: Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi. Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys! Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa? Ja mitä te murehditte vaatteista? Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää. Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä. Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, eikö paljoa ennemmin teitä, te vähäuskoiset? Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?' Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan. Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa.”
Psalmi 37:25–26: Olen ollut nuori ja olen vanhaksi tullut, mutta en ole nähnyt vanhurskasta hyljättynä enkä hänen lastensa kerjäävän leipää. Aina hän on armahtavainen ja antaa lainaksi ja hänen lapsensa ovat siunaukseksi.”
- Päätän sanomalla vain, että mikään edellä jakamastani ei koske sinua, jos et ole koskaan tullut pelastavaan Jeesuksen Kristuksen tuntemiseen.
- Näin on, koska sinun täytyy uudestisyntyä päästäksesi Jumalan valtakuntaan taivaassa ja ollaksesi siunattu ja varjeltu täällä maan päällä. 
- Ellet tunne Jeesusta Kristusta Pelastajanasi, niin minä kerjään sinua huutamaan Häntä avuksi tänään ja ettet enää lykkää sitä pitemmälle. Se tapahtuu näin:
Room. 3:10: Niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
Room. 3:23: Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
Room. 5:12: Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet
Room. 6:23: Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Room. 5:8: Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.
Room. 10:9-10: Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
Room. 10:13: Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker