Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kulku kohti profetioiden täyttymistä 7-vuotisessa vaivanajassa on lähtenyt liikkeelle Brexitin, tuoreiden islamilaisten terrori-iskujen sekä Venäjän, Turkin ja Israelin viimeaikaisella lähentymisellä

Tässä tuore suomentamani viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka luo katsauksen Raamatun profetian kannalta tärkeimpiin kuluneen viikon uutistapahtumiin. Näitä ovat erityisesti Brexit -kansanäänestystuloksen vaikutus, lisääntyneet islamilaiset terrori-iskut Ramadan -kuukauden lopussa sekä Venäjän, Turkin ja Israelin keskinäinen liennytys suhteissaan, mikä liittyy Hesekielin lukujen 38-39 profetiaan ns. Googin sodasta, jonka takana on mm. taloudelliset intressit.

---------------------

Mid-East Prophecy Update – July 3rd, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 3.7.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-07-03.pdf

Pastori J.D. puhuu siitä kuinka islamilaiset terrori-iskut, Euroopan rakennemuutos, ja Lähi-idän uudelleenryhmittäminen ovat luomassa pysäyttämättömän vauhdin, kun me näemme profetioiden, jotka täyttyvät 7-vuotisessa Ahdistuksen ajassa, alkavan toteutua nyt.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä minun täytyy ystävällisesti pyytää että kestätte minua kun käyn läpi kaikkea sitä mitä tapahtui vain menneellä viikolla.
- Kun teemme näin, yhdistän profeetallisia pisteitä ikään kuin saadaksemme paremmin käsitystä noista tapahtumista.
- Aloitamme käsiteltävän viikon jatkuvalla polemiikilla koskien Britannian lähtemistä EU:sta, jonka tärkein seuraus on supervaltion luominen.
Maanantaisen Russia Times'in raportin mukaan, joka käsitteli vuodettua asiakirjaa, puolalainen mediaorganisaatio väittää, että on olemassa pomminvarma suunnitelma luoda ”supervaltio” Pariisi-Berliini -akselin varaan... Näyttää siltä, että Saksalla ja Ranskalla on, lähteen mukaan, valmis suunnitelma uudistaa Euroopan Unionia, jossa visioidaan EU:n jäsenvaltioiden syvää yhdentymistä. Uskotaan, että jos ehdotettu asiakirja toteutetaan, niin silloin perustetaan yksi eurooppalainen valtio – Euroopan Unionin sijaan. Kuten mainitsin viime viikolla, niin pohjimmiltaan tällä voi olla syviä profeetallisia vaikutuksia kun se liittyy profetioihin Danielin kirjassa ja Ilmestyskirjassa.

Valitettavasti jollain tapaa Brexit on melkein vanha uutinen jo monestakin syystä, eikä vähiten sen takia, että kulunut viikko oli täynnä Islamilaisen Valtion iskuja, jotka seurasivat jälkeenpäin, alkaen tiistaina Istanbulin lentokentältä. Fox News'in mukaan 42 ihmistä kuoli ja 238 loukkaantui.

Tiistaista Islamilaisen Valtion terrori-iskua seurasi perjantaina ISISin isku Bangladesh'issa, joka The Washington Post'in mukaan vaati yhden amerikkalaisen hengen 19 muun kanssa.

Sitten oli toinen Amerikan kansalainen, joka kuoli islamilaisen terroristin käsissä menneellä viikolla. Se oli torstaina, Israelissa, kun muslimiarabiterroristi puukotti 13-vuotiaan tytön kuoliaaksi, kun hän oli nukkumassa sängyssään kotona Kiryat Arba'ssa. Kuitenkin, niinkuin Jewish Press uutisoi, se kohtasi täydellisen hiljaisuuden Valkoisesta Talosta.

Ehkä meidän pitäisi olla tyytyväisiä hiljaisuuteen Valkoisesta Talosta, koska silloin, kun he puhuvat terroristihyökkäyksestä, he syyttävät kristittyjä, aseita ja vihaa eivätkä Islamia hyökkäyksestä. Pidin tätä maanantaista The Daily Caller'in artikkelia aika mielenkiintoisena. He kertoivat terroristijärjestö Al-Qaidan erään haaran neuvoneen tulevia terroristeja ottamaan kohteekseen valkoihoisia ihmisiä iskuilleen estämään poliitikkoja ja lainvalvontaviranomaisia sivuuttamasta heidän terroritekoja tavallisina viharikoksina. Tämä neuvo, jonka julkaisi Arabian niemimaan Al-Qaida -osasto (AQAP) ja ensimmäiseksi noteerasi The Foreign Desk, tulee vanavedessä Omar Mateen'in ampumisrellestystä Pulse -yökerhossa Orlandossa. Vaikka Mateen ilmaisi ääneen tukeaan Islamilaiselle Valtiolle, ja ISIS hyväksyi tämän tuenosoituksen, oikeusministeri Loretta Lynch on vältellyt ampumisen leimaamista islamilaiseksi terroriteoksi, ja sensijaan sanoi, ettei Mateen'in todellista motiivia ehkä saada koskaan tietää. Tosiasia, että Mateen hyökkäsi homojen yökerhoon erityisenä iltana, joka oli omistettu latinoille, on osaltaan edesauttanut tällaisia vääristymiä ja lisäksi suuri osa tiedotusvälineistä syyttää hyökkäyksestä pikemmin homoseksuaalisuutta vastustavia konservatiivisia kristittyjä kuin Islamia. Estääkseen tällaisia vääristymiä syntymästä poliitikkojen taholta, AQAP sanoo, että tulevien hyökkääjien pitäisi ehdottomasti havitella valkoihoisia ihmisiä.

Olkoonpa kuinka tahansa, niin keskellä kuluneen viikon terrori-iskuja, ja todennäköisyyttä, etteivät ne ainoastaan jatku, vaan myöskin lisääntyvät, oli huippukokous Kanadan, Yhdysvaltojen ja Meksikon kesken keskiviikkona Ottawassa, jossa he ilmoittivat virstanpylväs-sopimuksesta koskien ilmastonmuutosta ja ylistivät Tyynenmeren kauppasopimuksen etuja. National Public Radio'n (NPR) mukaan, huippukokouksen jälkeen, Obama puhui lehdistötilaisuudessa, jossa hän oli sanonut, että globalisaatio, puhuessaan maailmantaloudesta, on 'täällä' ja 'valmis'.

Tämän kaiken lisäksi, Israelin ja Turkin välillä allekirjoitettiin sopimus, jonka avulla he ”silmäilevät” Israelin maakaasun toimittamista Turkkiin. The Times of Israel'in mukaan, Israel ja Turkki valmistautuvat saamaan täydelliseksi sopimuksen, jonka pohjalta pian nähtäisiin Israelin kaasun virtaavan sen entiselle liittolaiselle, jonka kanssa ystävälliset suhteet palautettiin juuri äsken, sanoi maan energiaministeri muutama päivä sen jälkeen kun nämä kaksi maata allekirjoittivat lähentymissopimuksen lopettamaan vuosia kestäneet jäätävät suhteet.

Kuten saattaisitte arvata, Putinin Venäjä oli myöskin nopea liennyttääkseen heidän suhteita Turkkiin, kuten Yahoo News raportoi tiistaina. Näyttää siltä, että Venäjä tulee poistamaan matkustusrajoituksensa Turkkia koskien, ja samoin jatkamaan heidän kaupallista yhteistyötään Turkin kanssa.

- Kaikki tämä herättää kysymyksen siitä, mitä tämä kaikki geopoliittisessa maisemakuvassa tapahtuva kehitys merkitsee Raamatun profetian kannalta.
- Ehdotan, että kaikki yhdessä osoittaa profeetallisesti samaan suuntaan, koska se liittyy erityisesti Israeliin.
- Jos kuorit kaikki kerrokset pois päältä, niin se mitä löydät ytimestä koskien kaikkea sitä mitä tapahtuu Israelissa ja Israeliin liittyen on profetia Hesekielin luvussa 38.
Ehkä kestät minua hiukkasen kun lainaan Amir Tsarfat'ia ja pyydän rukoilemaan hänen puolesta. Ensinnäkin mitä tulee rukoukseen, ja kuten varmaan tiedätte, olemme etuoikeutettuja varatessamme Amir'in puhumaan tänne Calvary Chapel Kaneohe'en torstaiksi, elokuun 4. päivänä, ja sunnuntaiksi, elokuun 7. päivänä. Ongelmana on se, että hänen viimeisimmällä lennollaan Yhdysvalloista takaisin Israeliin, Amir epähuomiossa jätti kassin koneeseen, joka sisälsi hänen matkustusviisuminsa Yhdysvaltoihin. Näinollen, hänellä on tapaaminen suurlähetystössä ensi tiistaina heinäkuun 12. päivänä klo 11:40 aamupäivällä Israelin aikaa saadakseen hyväksynnän matkustusviisuminsa korvaamista varten. Rukoilkaa Amir'in puolesta, koska ilman viisumia, hän ei pysty matkustamaan tänne ja puhumaan elokuussa.
Tuon sanottuani, saanen lainata Amir'ia, jolla on valtavasti profeetallista oivallusta hänen Behold Israel -bloginsa ja -sovellustensa kautta. Lisäksi voit seurata häntä Twitterissä, kuten minä teen. Seuraavaksi, osittain, on Amir'in antamia kommentteja koskien muutosta Israelin suhteissa Turkin ja Venäjän kanssa Raamatun profetian valossa. ”Viimeaikaisten hymyjen takana Moskovassa pääministeri Netanyahu'n ja Venäjän presidentti Vladimir Putin'in välillä ja ystävällisten suhteiden palauttamissopimuksen Turkin presidentti Erdogan'in kanssa takana on labyrintti salaisia intressejä, joista tärkein on kaasu! Koukku leuassa ...koskien Hesekiel 38:aa tulee olemaan taloudellinen hyöty ja ei ole mitään houkuttelevampaa maailman energia-suurvallalle kuin täydellinen kontrolli maakaasun ja öljyn suhteen siinä osassa maailmaa. ...Turkin ja Israelin suhteiden palauttamissopimus perustuu myös täsmälleen samaan salaiseen agendaan: kaasuun. Israel tarvitsee Turkin aluetta pystyäkseen rakentamaan putken kaasulleen siirrettäväksi Eurooppaan. Ilman Turkin kaasuputkea, meidän miljardien dollarien tulot haihtuisivat ilmaan yhtä nopeasti kuin kaasua tulee Välimeren pohjasta. Turkkilaisille se on tapa osoittaa arabi- ja muslimimaailmalle, että he ”saivat Israelin polvilleen”; silti israelilaisille se on vähäinen hinta maksettavaksi tulevaisuuden liiketoiminnastaan. Kuitenkin... sillä hetkellä kun Venäjästä tuntuu epämukavalta Israelin kaasunviennin kanssa ja turkkilaiset näkevät, että Israel hyötyy siitä enemmän kuin heidän ”nöyryytystekonsa” hyödytti, joka olisi jo unohtunut silloin, äänensävy Moskovassa sekä Ankarassa tulee muuttumaan dramaattisesti. Itseasiassa, kaasu ja öljy ovat nyt pöydällä syynä mille tahansa yhteistyölle tai mahdolliselle kriisille näiden kolmen maan kesken. Joten, se on vain ajankysymys kunnes alue saavuttaa kiehumispisteen ja Venäjä sekä Turkki – Iranin, Libyan ja Sudanin avustamina – tulevat käynnistämään kuuluisan Googin ja Maagogin sodan Israelia vastaan.”

Suomentajan kommentti: Minusta näyttää täysin selvältä, että jos tämä skenaario on totta, niin Googin sota käydään vasta 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä, sillä vie aikansa ennenkuin Israelin kaasu alkaa virrata Eurooppaan Turkin kautta. Vaivanajan ensimmäinen puolisko on melkoisen rauhallista aikaa (Ilmestyskirjan 1. sinetti), mutta noin puolivälissä Ahdistusta (Tribulation) alkaa tulipunainen hevonen laukata Googin sodan muodossa (Ilmestyskirjan 2. sinetti). Googin sodan jälkeen alkaa ns. Jaakobin ahdistus, joka kestää 3,5 vuotta.
- Tässä tärkein asia lopuksi: Kaikki tapahtuu nyt hyvin nopeasti, niin että se on itseasiassa luonut pysäyttämättömän vauhdin.
- Nimittäin, se johtuu kasvavasta islamilaisten terrori-iskujen määrästä maailmanlaajuisesti, Euroopan rakennemuutoksesta, ja Lähi-idän uudelleenryhmittämisestä.
- Tästä syystä johtuen, uskon todella, että näemme profetioiden, jotka täyttyvät 7-vuotisena vaivanaikana, alkavan toteutua nyt.
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker