Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Last Trumpet Newsletter -- Heinäkuu 2016

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta heinäkuun 2016 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXV    Issue VII    July 2016

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Pahojen voimien vaikutus nykyaikana!
(The Influence Of Evil Forces In This Modern Age!)

”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.”

Galatalaiskirje 5:19-21

”Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi.”

5. Moos. 18:10-12

”Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.”

Apostolien teot 3:19


Tässä LTN:n numerossa tutkimme tämänpäivän ajankohtaisia tapahtumia ja ihmiskunnan taipumusta pahoille asioille. Jokaisen miehen, naisen, ja lapsen sisimmässä piilee luontainen halu saada hengellinen yhteys. Vaikka tämä halu voi olla hieno asia, jos se johtaa miehen tai naisen etsimään Jumalaa, se voi olla tuhoisaa niille, jotka kääntyvät muualle yrityksessä löytää hengellinen täyttymys. On muistettava, että Saatana on hengellinen olento, ja sellaisena hän toimii henkimaailmassa. Kun ihmiset haluavat liittyä tähän henkimaailmaan, heistä tulee usein okkultismin harjoittajia.

Kuten monet tämän uutiskirjeen lukijat tietävät, minun isäni, pastori David J. Meyer, oli voimakkaasti mukana okkultismin maailmassa ennen hänen ihmeellistä vapautusta ja pelastusta Herran Jeesuksen Kristuksen toimesta. Näin ollen hän käytti usein tätä uutiskirjettä foorumina varoittaakseen toisia okkultismin vaikutuksista, jotka ovat hyvin yleisiä tässä maailmassa nykyään. En kirjoita näistä aiheista niin usein kuin hän teki, mutta tunnen olevani pakotettu tässä uutiskirjeessä varoittamaan jokaista, että noituus on yhä yleistä tänäpäivänä, ja uskon okkulttisten harjoitusten vaikutuksen aiheuttavan hengellistä vahinkoa maassamme.

Tässä nykyajassa, se on usein vaikeaa vakuuttaa ihmisille, että noituus on jotakin enemmän kuin fantasiaa. Toki he ovat tutustuneet Harry Potter -kirjasarjaan, mutta tällainen materiaali on torjuttu harmittomaksi huviksi. Todellisia noitia ei ole olemassa nykyään, vai onko heitä? Kyllä, noituus on todellista ja se kukoistaa. Itseasiassa, jos sinun olisi matkustettava East Village'en New Yorkin Manhattanille, voit löytää kaupungin vanhimman noitapuodin. Tämä myymälä, mikä tunnetaan nimellä ”Enchantments (Loitsut)”, on ollut toiminnassa kolmekymmentäneljä vuotta ja on erikoistunut veistettyihin kynttilöihin, joita asiakkaat käyttävät kuvitellun ”hyvän magian” rituaaleihin. Myymälän omistajan mukaan, hänen asiakkaansa tulevat monista eri ammateista ja elämänaloilta. ”Saamme asiakkaiksi lääkäreitä, lakimiehiä, baarimikkoja, sekä ihmisiä, jotka ovat olleet ammattiaan harjoittavia pakanoita 20 vuoden ajan ja ihmisiä, jotka eivät ole koskaan ennen tehneet mitään tällaista elämässään”, myymälän omistaja sanoi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Luulen, että nykyisinä taloudellisina aikoina ihmiset etsivät jotain, jolla on paljon aktiivisempi kosketus tapahtumiin, kuten että, voin saada asioita tapahtumaan toisin kuin jotkut satunnaiset voimat maailmankaikkeudessa pystyvät toteuttamaan asioita.” (1)

The Guardian'in lokakuussa 2013 julkaiseman artikkelin mukaan, noituus on tehnyt paluuta kirjoissa, elokuvissa, ja televisio-ohjelmissa viime vuosina. Tällaisella materiaalilla on erityisen vahva vetovoima teinityttöihin, koska Wicca-noituudessa naisihminen on aina voimakkaampi kuin miesihminen. Palauttaen mieleen suuntauksen kohti noituutta 1990-luvulla, sosiaalisen historian professori Owen Davies Hertfordshire'n yliopistosta, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, oli sanonut seuraavaa, ”Kun Buffy and Charmed -vampyyrisarja oli kukkeimmillaan, sain kirjeitä teinitytöiltä, pääasiassa Amerikasta, jotka kysyivät neuvoa sille, mistä etsiä loitsuja. Nuo show't antoivat teinitytöille voimaantumisen tunteen; magiassa ja noituudessa on jotain hyvin houkuttelevaa. On myös ollut tutkimuksia tytöistä, jotka olivat kiinnostuneita noitanäytöksistä 1990-luvulla, ja niiden avulla seurattiin kuinka monesta tuli ammattiaan harjoittava wicca. Se ei ole valtava määrä, mutta on mielenkiintoista, että jotkut heistä katselivat esityksiä ja ajattelivat, 'Haluan tietää enemmän.'” (2) Kirjailija Ruth Warburton, joka on kirjoittanut romaanin nimeltä ”Witch Finder (Noidantappaja)”, myönsi avoimesti tarkoituksensa houkutella nuoria tyttöjä noituuden maailmaan. ”Yhä useammin yritämme saada tyttäremme uskomaan, että he voivat olla johtajia; he voivat kokea seikkailun; he voivat tehdä makeita juttuja, ja eräs asia koskien noitia on se, että nämä mahdollistavat sinut tunnustelemaan sitä hetkeä, jolloin tytöistä tulee teinejä ja käsittämään vallan, joka heillä on naisina ja miten piristävää se voi olla”, Warburton selitti. (3)

Hollywood on varmastikin osoittautunut tehokkaaksi rekrytointityökaluksi okkultismin harjoittajia varten. Itseasiassa, kun yliluonnollinen kauhuelokuva nimeltään Ouija julkaistiin vuonna 2014, Ouija-lautapelit kasvattivat myyntiään huimaavat 300 prosenttia kuukausina jotka seurasivat elokuvan julkaisua. (4)

Yksi merkittävimmistä okkultismielokuvista, joita on koskaan julkaistu, on elokuva nimeltään ”The Craft (Noitapiiri)”. Muistan isäni varoittaneen ihmisiä koskien tämän elokuvan vaaroja kun se julkaistiin vuonna 1996, ja siitä lähtien se on tuottanut huomattavaa kiinnostusta Wicca-noituuteen. Itseasiassa äskettäin julkaistu MovieFone -artikkeli julisti, ”The Craft -elokuvalle on annettu kunnia tärkeimpänä vaikuttajana tosielämän teinikiinnostuksen kasvulle Wicca-noituutta kohtaan viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana.” (5) Artikkelissa todetaan myös, että yksi elokuvan näyttelijöistä, Fairuza Balk, on tosielämän ammattiaan harjoittava noita. (6) Lisäksi havaittiin, että epätavallisia tapahtumia sattui tämän elokuvan kuvauksissa. Esimerkiksi kohtauksessa, jossa suoritetaan okkultistinen rituaali rannalla, parvi lepakoita ilmestyi yhtäkkiä kuin tyhjästä ja katosi hitaasti. (7) Kesäkuussa 2016 ilmoitettiin, että suunnitteilla on tehdä jatko-osa The Craft'iin. Puhuessaan tästä kehityksestä, elokuvatuottaja Douglas Wick sanoi, ”Tulee olemaan takaisinkutsuja alkuperäiseen elokuvaan, joten tulet näkemään yhteyden sen välillä, mitä tapahtui The Craft'in päivinä ja kuinka nämä nuoret naiset törmäsivät tähän magiikkaan monta vuotta myöhemmin.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Täällä on joitakin nuoria naisia, jotka jälleen kerran löytävät taian voiman, ja me tunnustelemme heidän tunne-elämäänsä, heidän halujaan, heidän pelkojaan, heidän kaipauksiaan, kun he tulevat voimaannutetuiksi.” (8)

Kyllä, on tullut selväksi, että okkultismi, olipa se Wicca-noituutta, saatanismia, tai muussa muodossa, on suosittua Hollywood'issa juuri nyt. Itseasiassa, kauhuelokuva, joka tunnetaan nimellä ”The Witch”, on ollut yllätyshitti, ja sitä on tukenut jopa Saatanan Temppeli -ryhmä Amerikassa. ”The Witch ei ole ainoastaan voimakas elokuvamainen kokemus, vaan myöskin vaikuttava esittely saatanallisesta oivalluksesta, joka tulee laittamaan leimansa nykyajan keskustelulle uskonnollisesta kokemuksesta”, kirjoitti Jex Blackmore, ryhmän tiedottaja. (9)

Voit löytää noituutta jopa Hallmark Channel'ista. Tätä kanavaa, jonka omistaa sama yhtiö, joka tunnetaan kuuluisasta tervehdyskortti-sarjasta, pidetään yleisesti perheystävällisenä TV-kanavana. Kuitenkin kesäkuussa 2016 ilmoitettiin, että heidän ohjelmansa, joka tunnetaan nimellä ”Good Witch”, on uusittu kolmannelle kaudelle. ”Faneja ihastutetaan maagisilla Cassie'n, Sam'in, ja Grace'n seikkailuilla – viehättäviä roolihahmoja, jotka ovat inspiroineet katsojiamme uskomaan magiikkaan, joka voidaan löytää meidän jokapäiväisestä elämästä. Olemme innoissamme kun näemme tämän valloittavan seikkailun jatkuvan kolmanteen kauteen”, totesi Michelle Vicary, joka on Programming and Network Publicity at Crown Media Family Networks'in varatoimitusjohtaja. (10)

Huolimatta monien ihmisten suositusta käsityksestä, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin hyvä noituus. Se tuomitaan useissa Raamatun kohdissa, sekä Vanhassa että Uudessa Testamentissa. Viidennen Mooseksenkirjan luvusta 18:10-12 löydämme seuraavan varoituksen, ”Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi.” Samalla tavoin, meille kerrotaan Galatalaiskirjeen luvussa 5:19-21, ”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.” Kaikkiin elokuviin, kirjoihin, tai televisio-ohjelmiin, jotka esittävät noituuden myönteisessä valossa, pitäisi Jumalan kansan olla tarttumatta. Ei ole epäilystäkään mielessäni, että tämä vallitseva okkulttinen aktiviteetti päästää valloilleen saastaisia henkiä ympäri maailmaa. Tämä on yksi monista syistä sille, että Amerikan Yhdysvalloilla on niin monia ongelmia nykyään.

Hillary Clintonin pahat henget! (The Evil Spirits Of Hillary Clinton!)

Hämmästyttävää kyllä, seuraava Yhdysvaltojen presidentti voisi olla nainen, joka on aktiivisesti mukana okkultismin käytännöissä. Entisen Yhdysvaltain ensimmäisen naisen (First Lady), Hillary Clintonin, joka on nyt demokraattien presidenttiehdokas Yhdysvaltojen vuoden 2016 vaaleissa, tiedetään käyneen keskusteluja kuolleiden kanssa. Raporttien mukaan Clintonin tiedetään puhuneen edesmenneen Eleanor Roosevelt'in kanssa Valkoisessa Talossa New Age -neuvonantaja Jean Houston'in avustuksella. (11) Tällainen toiminta on noituuden muoto, joka tunnetaan nekromantiana, ja se on kielletty Raamatussa. Vaikka Houston yritti myöhemmin vähätellä tätä toimintaa pelkkänä ”aivoriihi” -istuntona, Hillary Clintonin pakkomielle Eleanor Roosevelt'iin on laajalti tunnettua. Itseasiassa puheenkirjoittaja nimeltään Ted Widmer, joka työskenteli Bill Clintonille, muisteli tapahtumia, ”Puhuimme historiasta koko ajan. Tunsimme kuin Franklin ja Eleanor Roosevelt olisivat olleet ystävällismielisiä henkiä.” On myös mielenkiintoista huomauttaa, että Bill Clinton teki melko oudon toteamuksen tilaisuudessa vuonna 2012. Tässä tapahtumassa Bill kertoi yleisölleen, ”Kuten erinomaisesti opitte tietämään palvellessani presidenttinä, minun vaimoni, joka on nyt ulkoministeri, oli tunnettu siitä, että hän kommunikoi säännöllisesti Eleanor'in kanssa. Niinpä hän soitti viime yönä paluumatkaltaan Perusta kotiin muistuttaakseen minua sanomaan että: Se oli Eleanor, joka oli puhunut hänelle ja muistutti häntä, että hänen pitäisi mainita siitä.” Vaikka Bloomberg News väitti, että entinen presidentti ainoastaan vitsaili, (12) epäilen, että hän oli totuudenmukaisempi kuin ihmiset tajusivatkaan.

Hillary Clinton on lisäksi ilmaissut suurta ihailua Margaret Sanger'ia kohtaan, naista, joka perusti järjestön, josta lopulta tuli Planned Parenthood. Historia osoittaa, että Margaret Sanger halveksi lapsia. Hän uskoi rotujen puhdistamiseen eugeniikka-prosessilla ja hänen tiedetään pitäneen puheita ryhmille, jotka ovat sidoksissa Ku Klux Klan'iin. On huomioitava, että Hillary Clinton sai Margaret Sanger -palkinnon vuonna 2009 ponnisteluista abortin edistämiseksi. Kiitospuheessaan, Clinton kertoi yleisölle, ”Ihailen Margaret Sanger'ia suunnattomasti, hänen rohkeuttaan, hänen sitkeyttään, hänen visiotaan. Tunnen todellakin kunnioitusta häntä kohtaan, on olemassa paljon mitä voimme oppia hänen elämästään.” (13) Tietysti, Clinton on ylpeä hänen yhteydestään Planned Parenthood'iin, ja äskettäisessä puheessa, hän pyhitti kampanjansa pahalle järjestölle. ”Olen kiitollinen koko Planned Parenthood -perheelle. Teitte tästä kampanjasta omanne. Se kuuluu henkilökunnalle, lahjoittajille ja avuntarjoajille”, Clinton julisti. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Olen ylpeänä voinut seistä Planned Parenthood'in rinnalla jo pitkän aikaa, ja presidenttinä, minulla tulee aina olemaan tuki takananne.” (14)

Epäilen, että Hillary Clinton on nainen, jonka sisällä on monia pahoja henkiä. Itseasiassa entinen Salaisen palvelun agentti Gary Byrne on kertonut uudessa kirjassaan, että Clintonin on usein vallannut selittämättömät raivokohtaukset. ”Maan ensimmäisellä naisella oli useanlaista eloisuutta. Kerran hän hyökkäsi Raamatulla agenttia vastaan pikkuseikan vuoksi lyömällä häntä takaraivoon. Agentti sanoi hänelle suoraan, ettei se ollut hyväksyttävää. Hän kertoi minulle tämän tarinan itse”, Byrne kirjoitti kirjassaan, jonka nimi on Crisis of Character (Luonnevika). Byrne edelleen kirjoitti kirjassaan, ”Useimmat meistä tiesivät pönkittävänsä hänen väistämättömiä purkauksia. Niitä ei tapahtunut joka päivä, mutta suljettujen ovien takana saimme tietää niistä nopeasti. Julkisuudessa hän oli kaikkien paras ystävä. Yksityisesti, hän oli normaali itsensä.” Lisäksi Clintonin tiedettiin suullisesti heittävän rivouksia ilmaan ilman mitään havaittavaa syytä agentteja kohtaan, jotka olivat vastuussa hänen suojelemisestaan. (15)

Kertauksen vuoksi, Hillary Clinton on sekaantunut okkulttiseen nekromantian harjoittamiseen. Hän ehdottomasti rakastaa nähdä vauvoja teurastettavan barbaarisella abortin suorittamisella, väittää Margaret Sanger'ia inspiraation lähteeksi, ja on solvaava ihmisiä kohtaan, jotka työskentelevät hänelle. Tietysti hänen tiedetään myöskin olevan piintynyt valehtelija, ja minulla ei ole pienintäkään epäilystä, että hän on yksi pahimmista naisista, joita elää tänäpäivänä, ja silti, on hyvin todellinen mahdollisuus, että hän voisi olla seuraava Yhdysvaltojen presidentti.

Tuleeko Donald Trump pelastamaan Amerikan? (Will Donald Trump Save America?)

Tähän mennessä meidän kaikkien pitäisi pystyä näkemään, että Hillary Clintonista saataisiin kauhea presidentti, mutta entäpä Donald Trump? Tässä vaiheessa haluan sanoa, että olen hyvin tietoinen siitä, että monet lukijoistamme tukevat Donald Trump'ia ja toivovat, että hänestä tulee seuraava presidentti. Toivon todella, että jos hänelle suodaan presidenttiys, niin hän saisi aikaan myönteisiä muutoksia tähän maahan, mutta rehellisesti sanottuna, minulla on pahoja aavistuksia miehen suhteen. Ensinnäkin, ei niin kaukaisessa menneisyydessä, Donald Trump ei ollut ainoastaan rekisteröity demokraatti, vaan oli hyvin liberaali mies sanoissa ja teoissa. Vuonna 1999 Trump ilmestyi televisio-ohjelmaan nimeltä Meet the Press, ja totesi, että hän oli ”hyvin aborttimielinen (pro-choice)”. (16) Tämän jälkeen hän on väittänyt kokeneensa muutoksen sydämessä ja sanoo olevansa nyt aborttia vastaan (pro-life). Jos hänen sydämen muutoksensa on vilpitön, se on hieno asia, koska abortti on hyvin vakava synti, joka on tuonut suuren kirouksen tämän maan ylle. Toivon vain hänen vakaumuksensa olevan aito, ja että hän ei pelkästään sano, mitä konservatiivinen yleisö haluaa kuulla. Lisäksi vuonna 1999, hän kertoi talkshow -isäntä Larry King'ille, että hän on ”hyvin liberaali kun tulee kyse terveydenhuollosta” ja edelleen totesi, että hän kannattaa ”universaalia terveydenhuoltoa”. (17) Trump on myös lahjoittanut suuria summia menneisyydessä naiselle, joka on nyt hänen vastustajansa, Hillary Clintonille. Heillä oli erittäin lämpimät suhteet, niin että Hillary Clinton ja hänen aviomiehensä Bill istuivat eturivissä Trump'in häissä vuonna 2005. (18) Donald Trump on vaihtanut poliittista puoluettaan useammin kuin kerran. Vuonna 1999 hän jätti republikaanipuolueen ja tuli sitoutumattomaksi, sitten vaihtoi demokraattipuolueeseen vuonna 2001, ja lopulta vaihtoi takaisin republikaanipuolueeseen vuonna 2009. (19) Koskien homoseksuaalista elämäntapaa, Donald Trump on aina ollut sen puolesta ja on vielä nykyäänkin. ”Asun New Yorkissa. Tunnen monia, monia homoseksuaaleja. Valtavasti ihmisiä”, hän sanoi vuonna 2011. (20) Trump'in tuki homoseksuaalisuudelle sai hiljattain Gregory T. Angelo'n, Log Cabin Republikaanien puheenjohtajan, sanomaan, ”Hän on homomyönteisin ehdokas, joka puolueella on koskaan ollut presidentinvirkaa varten.” (21)

Donald Trump'in ymmärryksen puute hengellisissä asioissa on myös huolestuttavaa, erityisesti koska hän väittää olevansa kristitty. Hänen omien sanojensa mukaan, hän ei ole koskaan katunut syntejään. Vuoden 2015 lopulla, kun häneltä kysyttiin, että onko hän koskaan pyytänyt Jumalalta anteeksi, Trump'in vastaus oli, ”En ole varma, että olisin. Minä vain jatkan kampanjointia ja yritän tehdä parempaa duunia. En usko että olen (pyytänyt anteeksi). Ajattelen, että jos teen jotain väärin, niin yritän vain tehdä sen oikein. En tuo Jumalaa tuohon tilanteeseen.” (22) Toisena muistutuksena miehen kirjavasta menneisyydestä, valokuvassa, joka otettiin kesäkuussa 2016, oli esillä Donald Trump, Jerry Falwell Jr. (kuuluisan evankelisen pastorin, joka perusti Liberty University'n, poika), ja taustalla seinällä oli aikakauslehtiä esittäen Donald Trump'in kansikuvassa. Yksi näkyvästi esillä olleista aikakauslehdistä seinällä ei ole mikään muu kuin Playboy. On huomioitavaa, että haastattelussa, joka on esillä tässä saastaisessa lehdessä, Trump'ia siteerattiin sanomasta, että Äiti Teresalla ja Jeesuksella Kristuksella oli ”paljon suuremmat egot kuin olette koskaan ymmärtäneet”. (23) Yksi asia on varma, Donald Trump tarvitsee rukousta. Olisi hienoa, jos hän todella katuisi syntejään. Apostolien tekojen luvussa 3:19, meille sanotaan apostoli Pietarin toimesta, ”Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.” Meidän pitäisi myös olla tietoisia siitä, että meillä on vain yksi Vapahtaja, ja Hän on Herra Jeesus Kristus. Meidän on pantava uskomme, toivomme, luottamuksemme Jumalaan, eikä vain kuolevaiseen ihmiseen.

Evangelical Leader Tweets Pic Of Himself, Trump, Playboy Magazine

http://www.huffingtonpost.com/entry/jerry-falwell-jr-trump-playboy_us_576c0785e4b0b489bb0c9a8b (23.6.2016)

Lisääntyvä väkivalta Yhdysvalloissa! (Intensifying Violence In The United States!)

Niille, jotka seuraavat uutisia, on helposti havaittavissa että elämme väkivaltaisessa maailmassa. Esimerkiksi ei ole todellakaan pulaa väkivallasta Lähi-idässä, missä useita konflikteja on käynnissä jok'ikinen päivä. On aina ongelmia ja riitaa Afrikan eri alueilla. Etelä-Amerikkalainen Venezuelan kansakunta on myös myllerryksessä jossa ällistyttävällä 87 prosentin määrällä väestöstä ei ole rahaa ostaa ruokaa. (24) Kuten oli odotettavissa, tämä on aiheuttanut laajoja mellakoita ja ryöstelyä, ja valitettavasti, murhien määrä on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Joten entäpä Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen oletetaan olevan erittäin kehittynyt ja sivistynyt kansakunta. Silti raportteja on noussut pintaan, jotka osoittavat, että väkivaltarikokset ovat kasvussa, ja lainvalvontaviranomaisilla ei ole mitään selitystä tähän kehitykseen. Mitä tulee väkivaltarikosten kasvuun, FBI'n johtaja James Comey oli sanonut, ”Siitä on raportoitu paikallisilla tasoilla, mutta näkemykseni mukaan, se ei saa huomiota kansallisella tasolla, jonka se ansaitsee. En tiedä mikä vastaus on, mutta voi hyvänen aika sentään, meillä taitaa olla ongelma.” Myöhemmin hän jatkoi sanomalla, ”Joskus ihmiset sanovat minulle, 'No, lisäykset väkivallassa ovat historian alhaisimpia.' Miten se saa yhdenkään meistä tuntemaan yhtään paremmalta? Paljon enemmän ihmisiä kuolee tänä vuonna kuin viime vuonna, ja viime vuonna kuoli enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Ja en todellakaan tiedä miksi.” (25) Uskon, että väkivaltarikokset ja murhat ovat ytimeltään tulosta demonisesta aktiviteetista. Kun on lisäystä okkulttisessa aktiviteetissa, kuten kirjoitin aiemmin tässä uutiskirjeessä, on myös kasvua demonisessa toiminnassa. Jatkuva altistuminen väkivaltaiseen sisältöön elokuvissa ja televisiossa ei auta asiaa myöskään. Itseasiassa kesäkuun alussa 2016 raportoitiin, että 19-vuotias mies pidätettiin Indianapolis'issa, Indianan osavaltiossa, sen jälkeen kun hän tappoi kolme ihmistä neljän yön aikana. Associated Press'in kirjoittaman artikkelin mukaan, nuori mies innostui tekemään nämä murhat katsottuaan scifi-kauhuelokuvan, joka tunnetaan nimellä ”The Purge (Puhdistuksen yö)”. (26)

Yksi väkivaltaisimmista kaupungeista Yhdysvalloissa on Chicago, Illinoisin osavaltiossa, huolimatta siitä, että tällä kaupungilla on joitakin maan tiukimpia asevalvontasäädöksiä. Näyttää siltä, että joka kerta on vapaapäivä kun ihmisiä ammutaan Chicagossa. Memorial Day -viikonloppuna toukokuussa 2016 ammuttiin kuusi ihmistä Chicagossa samalla kun 56 haavoittui. (27) The Chicago Tribune raportoi, että tämä oli tappavin toukokuu, jonka kaupunki oli kokenut 21 vuoteen. (28) Kesäkuussa 2016, väkivalta puhkesi jälleen Father's Day -viikonloppuna Chicagossa, jolloin 13 ihmistä sai surmansa ja lisäksi 42 loukkaantui. Tämä väkivaltainen viikonloppu lisäsi ampumisten kokonaismäärän Chicagossa 1,780:een tänä vuonna. (29)

Merkittävin väkivallan tapahtuma viime päiviltä sattui kesäkuun 12. päivänä 2016, kun yksinäinen pyssymies astui yökerhoon Orlandossa, Floridan osavaltiossa, jossa hän sitten ryhtyi massamurhaamaan 49 ihmistä ja vahingoittamaan 53 muuta. Ampuja, Omar Mateen, tapettiin myös sinä yönä. (30) Yökerhoa, jossa tämä verilöyly tapahtui, kutsutaan nimellä ”Pulse (Syke)” ja sen asiakkaina oli suurimmaksi osaksi homoseksuaaleja. Median tekemien selvitysten mukaan, Omar Mateen'ia, joka oli afganistanilaista syntyperää, motivoi hänen islamilaiset uskomuksensa ja hän jopa vannoi uskollisuutta terroristijärjestölle nimeltä Islamilainen Valtio tai ISIS. On mielenkiintoista panna merkille, että Liittovaltion poliisi (FBI) oli kuulustellut kahdesti Mateen'ia menneisyydessä ja häntä ei pidetty uhkana. Itseasiassa, hänen ei ainoastaan sallittu ostaa aseita, vaan hän lisäksi työskenteli turvallisuusvartijana. (31)

Tosiasiat, kuten edellä selostettiin, ovat kaikki osa virallista tarinaa. On kuitenkin olemassa tiettyjä asioita tämän tarinan suhteen, jotka eivät ole aivan järkeenkäypiä. Ensinnäkin on noussut esille uutisraportti, joka osoittaa, että poliisit saapuivat klubille vain vähän sen jälkeen kun hyökkäys alkoi, mutta heitä erityisesti määrättiin niin, ETTEIVÄT he jahtaisi ampujaa 15-20 minuuttiin samalla kun he odottaisivat SWAT-tiimiä saapuvaksi sinne. ”Kuulimme kun ihmiset kirkuivat ja laukauksia ammuttiin”, sanoi konstaapeli Brandon Cornwell. Hän jatkoi sanomalla, ”Me vain periaatteessa pysyimme siellä, odottaen liikahdusta, ja me vain pidettiin asemamme kunnes SWAT saapui sinne. Ja sitten kun SWAT tuli paikalle, he käskivät meitä vetäytymään, että he voisivat ryhtyä valtaukseen, koska emme oikeastaan olleet taktisissa tamineissa – yllämme oli vain virkapukumme.” (32)

Meille on myös kerrottu, että ampujan motiivina oli viha homoseksuaaleja kohtaan ja että hän vannoi uskollisuutta ISISille. Kuitenkin todistajien mukaan, Omar Mateen oli nähty yökerhossa lukuisissa muissa tapauksissa ja hänen tiedettiin olevan itsekin homoseksuaali. Eräs todistaja oli sanonut, ”Hän kävi täällä vuosien ajan ja ihmiset tunsivat hänet.” (33) ”Joskus hän meni nurkkaukseen ja istui sekä joi yksinään, ja toisinaan hän oli niin humalassa, että oli äänekäs ja hyökkäävä”, sanoi toinen todistaja. (34) CBS News on lisäksi raportoinut, että mies, joka väittää olleensa yksi Mateen'in rakastajista, uskoo ampumisen olleen itseasiassa pikemmin kosto kuin terroriteko. ”Hän ihaili latinoja, gay-latinoja, ruskean ihon kanssa, mutta tunsi tulleensa torjutuksi. Hän koki heidän hyväksikäyttäneen häntä. Oli hetkiä Pulse -yökerhossa, jotka saivat hänet tuntemaan olonsa todella huonoksi. Kaverit käyttivät häntä hyväksi. Se todella vaikutti häneen”, mies totesi. (35) Selvästikin kaikki tässä tapahtumassa ei ole sitä miltä näyttää.

Tietenkään murha ei ole koskaan oikeutettu, ja on surullista, että niin monet menettivät henkensä. Kuitenkaan tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että homoseksuaalinen elämäntapa on synnillistä ja että Jumala inhoaa heidän käyttäytymistä. Tätä tapahtumaa on jo käytetty hyväksi homoseksuaalien taholta sympatian keräämiseksi, ja näinollen kristittyjen olot käyvät entistä vaikeammiksi, niiden, jotka pitävät tiukasti kiinni Raamatun totuudesta. Jopa paavi Franciscus on nyt sanonut, että kristittyjen täytyy pyytää anteeksi homoilta. ”Mielestäni kristillisen seurakunnan ei ainoastaan pitäisi pyytää anteeksi henkilöltä, joka on homoseksuaali, ja jota on loukattu, vaan on myös pyydettävä anteeksi köyhiltä, hyväksikäytetyiltä naisilta, lapsilta, joita on hyödynnetty työvoimana; sekä on pyydettävä anteeksiantoa sen vuoksi, että on tullut onnelliseksi omistamalla paljon aseita”, Franciscus sanoi. Hän jatkoi sanomalla, ”Seurakunnan on sanottava olevansa pahoillaan siitä, ettei ole käyttäytynyt niin kuin sen olisi monesti pitänyt – kun sanon 'seurakunta (the church)', tarkoitan meitä kristittyjä koska kirkko (the Church) on pyhä; me olemme syntisiä. Meidän kristittyjen täytyy sanoa, että olemme pahoillamme.” (36)

Lopuksi, minä tiedän, että me totisesti elämme vaikeita aikoja. Joukoittain ihmisiä elää pahojen voimien vaikutuksen alaisina, ja siten, tulemme kohtaamaan monia haasteita tulevina päivinä. Kuitenkin voimme saada lohtua Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, lupauksista, joka vakuuttaa meille Matteuksen luvussa 24:13, ”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja pyhittänyt elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin välittömästi. Tehdessäsi näin, löydät sitä voimaa, jota niin kipeästi tarvitaan kestääksemme loppuun asti.

Kiitos teille kaikille tuestanne tälle ministeriölle. Me Last Trumpet -ministeriössä olemme kiitollisia kun pystymme palvelemaan teitä. Toiveeni on, että Jumala siunaa teitä kaikkia voimallisesti tulevina päivinä. Jos sinulla on jokin rukouspyyntö, suuri tai pieni, me olemme täällä valmiina rukoilemaan puolestasi ja mitkä tahansa tarpeesi ovatkaan. Palvelemme kaikkivaltiasta Jumalaa, jolle mikään ei ole mahdotonta. Armo ja rauha teille Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Guardian, June 11, 2016, By Olga Oksman, http://theguardian.com.
02. The Guardian, October 26, 2013, By Sarah Hughes, http://theguardian.com.
03. Ibid.
04. The Daily Mail, November 30, 2014, By Neil Tweedie, http://dailymail.co.uk.
05. Moviefone, May 2, 2016, By Gary Susman, http://moviefone.com.
06. Ibid.
07. Ibid.
08. Entertainment Weekly, May 3, 2016, By Gerrad Hall, http://ew.com.
09. People Magazine, February 17, 2016, By Drew Mackie, http://people.com.
10. Deadline, June 2, 2016, By Denise Petski, http://deadline.com.
11. Bloomberg News, June 13, 2016, By Emily Greenhouse, http://bloomberg.com.
12. Ibid.
13. Life News, September 23, 2014, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
14. Life Site News, June 10, 2016, By Ben Johnson, http://lifesitenews.com.
15. Breitbart News, June 20, 2016, By Matthew Boyle, http://breitbart.com.
16. The Washington Post, July 9, 2015, By Hunter Schwarz, http://washingtonpost.com.
17. Ibid.
18. Ibid.
19. Ibid.
20. New York Times, April 23, 2016, By Maggie Haberman, http://nytimes.com.
21. NBC News, June 18, 2016, By Rob Smith, http://nbcnews.com.
22. Business Insider, January 17, 2016, By Maxwell Tani, http://businessinsider.com.
23. RedState, June 22, 2016, By Ben Howe, http://redstate.com.
24. Breitbart News, June 20, 2016, By Frances Martel, http://breitbart.com.
25. Associated Press, June 5, 2016, By Lisa Marie Pane and Don Babwin, Chicago, IL.
26. Associated Press, June 2, 2016, By Associated Press, Indianapolis, IN.
27. Associated Press, June 5, 2016, By Lisa Marie Pane and Don Babwin, Chicago, IL.
28. The Chicago Tribune, June 2, 2016, By Alexandra Chachkevitch, Rosemary Regina Sobol, and Jeremy Gorner, http://chicagotribune.com.
29. The Atlantic, June 20, 2016, By Matt Vasilogambros, http://theatlantic.com.
30. The New York Times, June 13, 2016, By Mark Mazzetti, Eric Lichtblau, and Alan Blinder, http://nytimes.com.
31. Ibid.
32. The Washington Post, June 21, 2016, By Stephanie McCrummen and Abigail Hauslohner, http://washingtonpost.com.
33. The Orlando Sentinel, June 13, 2016, By Gal Tziperman Lotan, Paul Brinkmann, and Rene Stutzman, http://orlandosentinel.com.
34. Ibid.
35. CBS Local News, June 21, 2016, By CBS Local News, http://newyork.cbslocal.com.
36. National Public Radio, June 26, 2016, By Colin Dwyer, http://npr.org.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker