Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Brexitin profeetalliset vaikutukset – mitä on odotettavissa lähitulevaisuudessa?

Tässä tuore suomentamani viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka keskittyy tässä ruotimaan Britannian äskettäisen EU-kansanäänestyksen Brexit-tulosta Raamatun profetian valossa ja lainailee mielenkiintoisia uutisartikkeleita. Lopussa Farag'in päivityksen jälkeen muutamia blogini vieraskirjakirjoituksia Brexitiin liittyen kuluneelta viikolta. Itse kirjoitan nimellä Olli.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – June 26th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 26.6.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-06-26.pdf

Pastori J.D. selittää miksi Iso-Britannian äänestystuloksella EU:sta lähtemiseksi on syviä profeetallisia seurauksia.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan käsitellä ällistyttävää Britannian kansanäänestystä EU:sta poistumiselle menneen viikon torstaina.
- Ymmärrän, että on joitakin, joiden mukaan tämä Brexit, kuten sitä kutsutaan, antaa iskun EU:n roolille maailmanhallituksessa.
- Kuitenkin väittäisin lujasti, että totuus on juuri päinvastainen, siinä mielessä, että tämä siirtää meitä lähemmäksi Uutta Maailman Järjestystä.
- Niiden hyväksi, jotka eivät ehkä ymmärrä kaikkea sitä dynamiikkaa jota tapahtui viime viikolla, annan jonkinlaisen yleiskuvan.
- Torstaina britit menivät vaaliuurnille äänestämään siitä pysyykö Yhdistynyt Kuningaskunta Euroopan Unionin jäsenenä vai ei.
- Joidenkin kauhuksi äänestystulos lähdön puolesta (the Leave Vote) voitti, mikä johti shokkiaaltoihin, jotka seurasivat jälkeenpäin erityisesti maailman rahamarkkinoilla.
The Guardian'in perjantain numeron mukaan, niin sanottu ”Brexit-paniikki” pyyhkäisi 2000 miljardia dollaria pois maailmanmarkkinoilta, koska pahin tapahtui. Artikkelia lainaten, ”On kulunut lähes 24 tuntia siitä kun ensimmäisen kerran tuli selväksi, että David Cameron'in EU-kansanäänestys ei ollut mennyt niin kuin pääministeri oli suunnitellut. Tuon tajuaminen on laukaissut yhden dramaattisimmista, epävakaimmista ja suorastaan pelottavimmista kaupankäynnin jaksoista viimeisellä vuosikymmenellä. Uudet arviot tänään sanovat, että Brexit pyyhkäisi yli kaksi biljoonaa dollaria markkinoiden arvosta, maailmanlaajuisesti...”

Entinen USA:n keskuspankin puheenjohtaja Alan Greenspan sanoi CNBC-kanavalle perjantaina, että Britannian lähteminen Euroopan Unionista voi itseasiassa olla alku ajanjaksolle, joka olisi jopa pahempi kuin lokakuun 1987 synkimmät päivät. Greenspan oli sanonut, ”Tämä on pahin aika jonka muistan siitä lähtien kun olen ollut julkisessa viranhoidossa”, ...”Ei ole mitään sen kaltaista, mukaanluettuna kriisi – jos muistat lokakuun 19. päivän 1987, jolloin Dow Jones -indeksi laski ennätykselliset 23 prosenttia? Luulin tuon olleen kaikkien mahdollisten ongelmien pohjakosketus. Tällä nykyisellä tapahtumalla on syövyttävä vaikutus, joka ei mene pois.” Entinen FEDin puheenjohtaja sanoi, että ”Britannian ongelman juuret ovat paljon syvemmällä.” Hän sanoi, että kansanäänestystulos tulee ”lähes varmasti” johtamaan Skotlannin kansallispuolueen (Scottish National Party) yritykseen ”herätellä henkiin Skotlannin itsenäisyyspyrkimyksiä”. Greenspan sanoi, että ”eurovaluutta on välitön ongelma”. Vaikka euro ja euroalue olivat suuria askelia liikehdinnässä kohti Euroopan poliittista yhdentymistä, niin ”se on epäonnistumassa”, hän sanoi. ...”Brexit ei ole loppu joukolle ongelmia, joiden aina ajattelin alkavan euron myötä, koska euro on erittäin vakava ongelma...”, Greenspan sanoi.

Lisäyksenä tähän ”hyvin vakavaan ongelmaan”, niin Fox News'in raportin mukaan Islamilainen Valtio (ISIS) vaatii iskuja Berliiniin ja Brysseliin ”halvaannuttaakseen” Euroopan historiallisen Brexit-äänestyksen vanavedessä.

Muuten, toivottavasti tiedät, että muuttoliike ja rankasti sanottuna muslimien tunkeutuminen Eurooppaan suurelta osin ruokki Brexit-voittoa. Daniel Greenfield kirjoitti mielenkiintoisen artikkelin Front Page -lehteen sanoen, ”Eilen britit nousivat ylös vapautensa tähden. Tänään maailma on erilainen paikka. ...Vaikka Londonistan, tuo jälki-Britannian kaupunki korkeine taloudellisine panostuksineen ja vähäisine muslimiväkijoukkoineen, äänesti äänivyöryllä pysyäkseen EU:ssa, niin ratkaiseva enemmistö englantilaisista äänesti heittääkseen hyvästit EU:lle. Tower Hamlets'in islamilaisesta linnakkeesta 67% äänesti pysyäkseen EU:ssa. Mutta turhaan. Kansan tahto voitti. Ja ihmiset eivät halua maahanmuuttajien raiskaajajoukkoja kaduilleen ja muslimien suorittamia joukkomurhia pubeihinsa. He olivat väsyneitä afgaanimaahanmuuttajiin, jotka asuvat tyylikkäissä taloissa neljine vaimoineen samalla kun raatoivat kovasti, ja ovat kyllästyneet näkemään tyttäreitään kierrätettävän ”aasialaisten”, Pakistanista kotoisin olevien taksikuskien vieressä tavalla, jota on täysin mahdoton erottaa ISISin harjoittamasta orjakaupasta samalla kun poliisi katsoi toisaalle, jotta ei näyttäytyisi rasistisena. Ja ennen kaikkea, he olivat kyllästyneet koko eurokraattiseen systeemiin, joka antoi sen kaiken tapahtua. ...Obaman ensimmäisen virassaolovuoden aikana, Count Von Rompuy julisti ylevästi, että ”vuosi 2009 on myös ensimmäinen globaaliin hallinnointiin perustuva vuosi.” Kuten monet tällaiset ennustukset, se osoittautui vaarallisen väärässäolevaksi. Ja nyt se voi hyvinkin olla niin, että vuosi 2016 tulee olemaan ensimmäinen alaspäinmenon ja putouksen vuosi globaalille hallinnalle. Vallitsevan järjestelmän vastainen tuuli on puhaltamassa läpi globaalin hallinnon natisevan talon. ...Globaali hallitus on kallis ja totalitaarinen homma, joka hiljentää sananvapauden ja kanavoi raiskaajia Syyriasta, Sudanista ja Afganistanista eurooppalaisten suurkaupunkien ja amerikkalaisten pikkukaupunkien kaduille.”

Lisää tähän kaikkeen se, mitä kutsun ”Hesekiel 38 tekijäksi”. Torstaina, The Washington Times julkaisi mielenkiintoisen artikkelin siitä miten Putin nautti näytöksestä kun EU hermoili. Lainaten Times'ia, ”On ollut maailmanlaajuinen hermostuneisuuden puhkeaminen pitkällä aikavälillä aina Britannian torstaiseen Brexit-äänestykseen asti, Euroopan Unionin poliitikkojen ja valtionpäämiesten ollessa raivoissaan siitä mahdollisuudesta että joku klubin jäsen sanoo ei kiitos ja kävelee pois utopiasta jonka he ovat luoneet. ...Mutta on olemassa yksi paikka missä poliitikot ovat vain istuskelleet ja nauttineet show'sta – Moskova. Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Kremlin johdon täytyy hymyillä nyt. ...On otaksuma, että Venäjä on tukenut Brexittiä hyvin peitellysti, toimiessaan täydessä kiistettävyydessä. Kuitenkin Kreml on ollut varovainen, ettei antaisi tämän tuen tulla lehdistön tietoon. ...Herra Putin tulee julkisuuteen koko Brexit-koettelemuksesta tuoksuen kuin ruusulta. Propagandalöytö on valtava. Varmasti on enemmän stressiä tulevaksi EU:n rajojen sisäpuolelta, kun maat, kuten Unkari ja Puola sivuuttavat Brysselin avoimien ovien agendan. Kuitenkin loppujen lopuksi, se asia, joka tappaa EU:n, on sen epäonnistuneet edistysmieliset käytännöt. Ne eivät toimi – eivät ole koskaan toimineet, eivätkä tulevaisuudessakaan toimi. Eikö olekin mielenkiintoista, että se sairaus, joka tappoi Neuvostoliiton – poliittisen ja kulttuurisen marxismin – on tappamassa Euroopan Unionia itseään?”

- Olipa miten tahansa, ja riittää kun sanon, että tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten tämä kaikki näyttäytyy edessä olevina päivinä ja viikkoina.
- Yksi asia, jonka voin sanoa varmuudella, on, että tämä on pelinmuuttaja (game changer) sanan varsinaisessa merkityksessä, koska se liittyy Raamatun profetiaan.
- Toivon sinun ystävällisesti sallivan minun selittää, miksi se on mielestäni niin, että tällä historiallisella Britannian kansanäänestyksellä on syviä profeetallisia implikaatioita.
- Tietäkää että ymmärrän täysin, miksi jotkut esittävät, että tämä antaa tuhoisan iskun maailmanhallitukselle.
- Kaikella kohtuudella, voin varmastikin nähdä, kuinka he tulevat tähän tulokseen erityisesti artikkeleiden, kuten edellämainitun Front Page'n, valossa.
- Pinnalta katsoen näyttäisi siltä, että vuosi 2016 on ”globaalin hallinnan” alaspäinmenon ja romahtamisen vuosi, mutta ehdottaisin muuta.
- Anna minun selittää; torstai-iltana, kun uutisia äänestystuloksesta alkoi tulla, sana, joka yhä uudestaan tuli mieleeni, oli ”pakko (force)”.
- Nimittäin maailmanuskonto, maailmanhallitus, ja yhden-maailman talous tulee Antikristuksen toimesta ”pakolla”.
- Me näemme tämän Ilmestyskirjan luvussa 13:16, joka koskee pedonmerkkiä, ja Danielin luvussa 9:27, joka koskee 7-vuotista rauhansopimusta.
- Syy, miksi tämä yksityiskohta on tärkeä, on se, että sillä viitataan siihen, että toimitaan ihmisten tahtoa vastaan joiden ylle globaali hallinta määrätään.
- Toisin sanoen Antikristus pakottaa kaikki ihmiset, suuret ja pienet, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan merkin ostamista ja myymistä varten.
- Lisäksi on luultavaa, että Antikristus ottaisi tämän kontrollin käyttöönsä skenaarion varjolla johon kuuluu maailmanlaajuinen kaaos.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan että saatamme nähdä muitakin Danielin ja Ilmestyskirjan profetioita alkavan toteutua.
- Erityisesti ”kymmenvaltioliitto” -profetian, niin kuin siihen viitataan, viimeisen maailmanvallan myötä lopunajassa.
- On itseasiassa neljä merkittävää kohtaa sekä Vanhassa että Uudessa Testamentissa, jotka ennustavat tästä tulevaisuuden ”kymmenvaltioliitosta”.
- Ne tunnetaan myös Kymmenen varpaan -profetiana Danielin kirjassa ja Kymmenen sarven -profetiana, joka löydetään Ilmestyskirjasta.
- Näin ollen, sekä Raamatun profetian opiskelijat että opettajat ovat pitäneet tarkkaavaisesti silmällä EU:ta tämän profetian täyttymyksenä.
- Ajan kulumisen vuoksi, annan sinulle vain hyvin lyhyen selityksen näistä profetioista aloittaen eräästä Danielin kirjassa.
- Kuningas Nebukadnessar näkee unen kuvapatsaasta, joka koostui kultaisesta päästä, hopeisesta rinnasta, pronssisista reisistä, rautaisista sääristä ja jaloista sekä varpaista, jotka olivat rautaa ja savea.
- Tätä on tulkittu valtakuntina, jotka hallitsisivat maailmanvaltoina. Tiedämme niiden olevan Babylon, Meedo-Persia, ja Kreikka.
Se on neljäs valtakunta, jota Daniel ei nimeä, mutta ymmärretään Rooman valtakuntana. John Walvoord kirjoitti tästä: Neljättä valtakuntaa ei nimetä Danielin kirjassa, mutta sen kuvataan jatkuvan siihen saakka jolloin Jumala perustaa valtakunnan, jota ei tulla koskaan tuhoamaan (Dan. 2:44). Normatiivinen tulkinta siis tunnistaisi neljännen valtakunnan Rooman valtakunnaksi. Unen tulkinnassa kiven nähdään iskevän kuvapatsasta jalkoihin niin että kuvapatsas tuhoutuu täysin, ja kiven koko kasvaa, kunnes se on suuri vuori, joka täyttää koko maan. ...Ilmestyskirjan profetiaa ajatellen, koskien tulevaa kymmenen kansakunnan konfederaation perustamista, sen painoarvoa lisää tuo aikaisempi Danielin kirjassa paljastettu profetia, siten, että jälleen kerran on kymmenen sarvea ja nämä hallitsijat ovat yhden hallitsijan, joka on kuvattu Ilmestyskirjan luvussa 13:3-8, ylivallan alaisuudessa. Tässä se on jopa selvempää kuin Danielin kirjassa, että profetia liittyy siihen, mikä on tulevaisuutta. Hallitsijalle, joka dominoi poliittista näyttämöä, julistetaan annettavaksi valta, jota hän harjoittaa 42 kuukautta. Tämä kolmen ja puolen vuoden jakso voitaisiin tunnistaa tulevaksi suureksi Ahdistuksen ajaksi, josta kerrotaan Danielin luvussa 12:1 ja Matteuksen luvussa 24:21, mikä puolestaan liittyy Danielin luvun 9:27 profetiaan ollen viimeiset 3,5 vuotta Danielin profetian 490 vuodesta, jotka on kuvattu Daniel 9:24-27 kohdassa. Tärkeämpää on se tosiasia, että 42 kuukautta (Ilm. 13:5) huipentuu Kristuksen toiseen tulemukseen jolloin, Ilmestyskirjan 19. luvun mukaan, Ilm. 13 peto otetaan kiinni ja heitetään tuliseen järveen (Ilm. 19:20).”
- Olen erittäin tietoinen argumentista, että Euroopan Unioniin jää vielä 27 kansakuntaa kun Britannia toteuttaa poistumisensa.
- On kuitenkin olemassa kaksi vaihtoehtoa, joista uskon, että tekisimme kaikki viisaasti, jos ottaisimme ensimmäiseksi huomioon sen, että monet kenties seuraavat Britanniaa.
- Toinen vaihtoehto tulee itseasiassa Facebookin kautta ystävältä nimeltään Sylvia Myers joka lähetti minulle seuraavan viestin:
Lähetin tämän toiselle Raamatun profetian ystävälle tänään, olen ollut Raamatun profetian tarkkailija 12-vuotiaasta lähtien ja katselin mielenkiinnolla Britannian vetäytymistä EU:sta. Monet odottavat EU:n kutistuvan 10 jäsenvaltioksi kuten Raamatussa ennustetaan, mutta esitän, että on jo olemassa 10 Euroopan hallitsijaa. On kymmenen rahayksikköä jotka hallitsevat. Kymmenen valuuttaa jos haluatte.” Hän jatkaa sitten luetellakseen kaikki kymmenen valuuttaa, joista monissa maissa on vain yksi, joka on euro. Hän jatkaa sanoen, ”Pidän silmällä EU:ta. Se on epäilemättä Nebukadnessarin kuvapatsaan varpaat (rautaa ja savea), vahvoja maita presidentteineen ja johtajineen sekä heikkoja maita, joita tuskin johdetaan edes komiteoiden avulla.” Ja sitten hän sanoo lopuksi, että se on vain pähkinänkuorianalyysi.
- Koska olen jakanut valtavan määrän tietoa, yritän selvittää sitä sen suhteen mihin tämä kaikki voisi todennäköisesti johtaa.
- Ensinnäkin näyttää siltä, että tämä saattaa olla sananlaskun ”jäävuoren huippu”, taloudellisesti, niin että se johtaa globaaliin talousromahdukseen.
- Tämä johtaisi sitten yhden-maailman rahattomaan talouteen, joka on profetoitu Ilmestyskirjan 13. luvussa, jota varten tekniikka on jo olemassa.
- Toiseksi näyttää myös siltä, että tämä voi liikuttaa maailmaa lähemmäksi profetian täyttymystä Hesekielin luvuissa 38-39 koskien Venäjää.
- Tämä johtuen Hesekielin jakeesta 38:13, mikä mainitsee Tarsiin nuoret leijonat, joiden monet uskovat olevan niitä, jotka tulevat Iso-Britanniasta.
- Jos näin on, niin pelaajat ovat paikoillaan maininnan nojalla nykypäivän Saudi-Arabiasta, joka löydetään myöskin Hesekielin jakeesta 38:13.
- Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on profetia kymmenen kansakunnan konfederaatiosta Danielin kirjassa ja Ilmestyskirjassa kertoen ennalta tästä lopullisesta vallassa olevasta imperiumista.
- Uskon todella maailmanlaajuiseen kaaokseen, joka varmasti seuraa jälkeenpäin ja johdattaa tämän Uuden Maailman Järjestyksen syntymiseen Antikristuksen alaisuudessa.
- Syynä tähän on se, että olemme näkemässä merkkejä täydellisestä maailman hallitusten ja talouksien romahtamisesta.
- Lopuksi haluan sanoa, että Raamatun profetiaa ollaan täyttämässä, mikä tarkoittaa sitä, että olemme lähempänä tempausta kuin olemme olleet koskaan ennen.
- Näin ollen meidän jokaisen velvollisuutena on pitää silmät auki ja olla valmiina, kun tavoitamme eksyksissä olevia samalla kun meillä vielä on aikaa.
- Jos et tunne Jeesusta Kristusta Herranasi ja Vapahtajanasi, pyydän sinua hartaasti kutsumaan Häntä tänään ja lykkäämättä sitä enää.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

----------------

Ollin blogin vieraskirjakirjoituksia 23.-30.6.2016 Brexitiin liittyen (viestit aikajärjestyksessä, vanhin ensin).


Vieraskirja


Päivämäärä: 23/06/2016, 22:42:50
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 101

Löisin vaikka vetoa, ettei Illuminati salli Britannian erota EU:sta, koska se tietäisi kuoppia, jopa eston, matkalle kohti Antikristuksen maailmanhallitusta. Tässä on sama juttu kuin Kreikan, Skotlannin ym. tapauksissa. Myöskään Trumpilla Amerikassa ei ole mitään mahdollisuuksia nousta presidentiksi. Illut vihaavat eristäytymistä ja globalisaatio jatkaa etenemistään. Joten huomenna aamulla maailma, EU-johtajat ja varsinkin rahamarkkinat huokaavat helpotuksesta kun jälleen yksi karikko kohti AK:n hallintavaltaa on ohitettu. Mutta muistakaa Herran vastaus ja se voi olla BIG SURPRISE!

Kesäpäivänseisauksena oli poikkeuksellinen valoilmiö taivaalla. Huomatkaa milloin viimeksi tapahtui. Onko merkki jostakin?!

Viime yönä nähtiin harvinainen ilmiö – viimeksi vuonna 1967

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/viime-yona-nahtiin-harvinainen-ilmio-viimeksi-vuonna-1967/5955774Päivämäärä: 24/06/2016, 10:22:46
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 102

Olin väärässä. "Ennustukseni" menevät näköjään säännöllisesti pieleen. Mutta riemuitsen silti tästä Britannian EU-erosta. Todella iloinen päivä EU-vastustajille. Eliitille ja rahamarkkinoille sitä vastoin musta päivä.

http://yle.fi/uutiset/eu-parlamentin_schulz_surullinen_paiva_meille_kaikille/8983055

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016062421787355_ul.shtml

Mitä nyt seuraa profeetallisesti? Luulen että Britannia oli jarruna tiiviimmälle liittovaltion kaltaiselle Unionille, joka voi nyt Saksan ja Ranskan johdolla integroitua syvemmin. Muodostuu kova ydin ja ulkopuolelle jäävät kaikki hangoittelijat, toivottavasti myös Suomikin.Päivämäärä: 24/06/2016, 10:42:42
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 103

Pääministeri Cameron eroaa. Pörssit syöksyvät Europassa. Lähden iloisin mielin mökille viettämään juhannusta.

http://www.iltalehti.fi/talous/2016062421787760_ta.shtml

http://yle.fi/uutiset/britannian_paaministeri_david_cameron_eroaa__yle_seuraa_hetki_hetkelta/8981931

Mitä tämä Donald Tusk oikein tarkoittaa lausumallaan?

Tusk: ”Mikä ei tapa, se vahvistaa”

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/tusk-mika-ei-tapa--se-vahvistaa/FYS9ZxE8

Saksan asema EU:ssa kyllä vahvistuu.Päivämäärä: 24/06/2016, 20:19:39
Nimi: kirjoittaja
Sijoitus: 1 104

voi olla, että lopullinen petovaltakunta syntyy yhdysvalloista(myös babylon) ja eu:sta vasta kolmannen maailmansodan jälkeen ja sitten vasta on britit mukana, kun tuli tämmöinen käänne?

tai sitten tulee se salaliittoteoreetikkojen ajattelema kymmenvaltioliitto maailman unioneista eli nwo(varmaan kolmannen maailmansodan jälkeen kaikki liittyvät unioneihinsa ak:n johdolla tässäkin skenaariossa)?Päivämäärä: 24/06/2016, 22:18:38
Nimi: kirjoittaja
Sijoitus: 1 105

rentouttavaa mökkiaikaa, Olli!Päivämäärä: 26/06/2016, 18:52:18
Nimi: veli martikainen
Sähköposti: sitrofus@gmail.com
Sijoitus: 1 106

Jospa se Brittien pääministeri olikin illujen asialla salliessaan kansanäänestyksen. Hänen toiveensa toteutui. Tämä voi poikia sellaisia levottomuuksia joka luo "laman" ja sekasorron. Sen jälkeen poikkeuslait.
Ja sitten vähitellen UMJ muodostuu.Päivämäärä: 28/06/2016, 15:07:26
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 109

Tämä seuraava Taunon viesti tulee vähän jälkijunassa, jonka käski laittaa foorumille. Palasin mökiltä eilen jossa mulla ei ole nettiyhteyttä eikä sähköjä.

-----------------

Joo ,,kova oli tama putous :

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/perjantain-saldo-porssiosakkeiden-hinnoista-katosi-2000-miljardia-dollaria/yP7rByEh

mielenkiinnolla odotamme maanataita,,

ja koskahan sit se tulee se 'bank holiday',,,

nakojaan jenkeissa harjoittelevat :

http://beforeitsnews.com/opinion-liberal/2016/06/reports-coming-in-creditdebit-cards-and-atms-down-banking-crisis-2531406.html

Saas nahda nyt sit miten tama lopun aika starttaa,,,,talousromahduksella 3. maailman sotaan ,,niin kuin new age porukat sanovat , tqi niin kuin useimmat meista tuumavat etta ensin sota ja tietty totaali talous kaaos kaupan paalle...

mutta joka tapauksessa tama englannin tulos oli varmasti illujen tekema jolla ne alkaa hajoittaa tata maailman systeemia,,
Taman maailman ajan loppu lahenee koko ajan,,,,,

----------------

Itse epäilen, että jos WWIII puhkeaa nyt kesällä, niin Britannia ei eroakaan EU:sta, sillä Cameron viivyttää jostain syystä eroaan alkusyksyyn ja Britannian virallisen eropyynnön jättämistä EU:lle.

Katsokaas miten olen päässyt MV-lehden sivuille:

http://mvlehti.net/2016/02/11/alex-jonesin-endgame-dokumentti-suomeksi/Päivämäärä: 28/06/2016, 15:14:10
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 110

Heh..Junckerilla paloi pinna brittimeppiin.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/juncker-raivosi-parlamentissa---mita-teet-taalla/gYj49UsfPäivämäärä: 28/06/2016, 23:21:24
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 111

Huimaa numerologiaa..Jumalan käsi kyseessä koskien brexittiä!

https://www.dollarvigilante.com/blog/2016/06/25/magic-number-7-brexit-collapse-falls-exactly-shemitah-date.html

"The last major market crash occurred on September 29, 2008. On that day, the Dow Jones fell 777 points, of all numbers…. its biggest one day point drop ever...On Friday, in the aftermath of Brexit, the Dow fell over 600 points. What’s interesting about Friday’s date?

It was 7 years, 7 months, 7 weeks and 7 days since September 29, 2008."

Tarkistakaa itse:

http://www.timeanddate.com/date/dateadd.htmlPäivämäärä: 30/06/2016, 00:07:23
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 112

No niin..illut viestitti uudella Independence Day -elokuvallaan brexitin ja varmaan paljon muutakin. Huom. Yhdysvalloissa elokuva sai ensi-iltansa "mustana perjantaina" 24.6.2016!!

INDEPENDENCE DAY 2 PREDICTED BRITAIN'S INDEPENDENCE FROM EU IN MOVIE POSTER *MUST SEE*

https://www.youtube.com/watch?v=coPHa0YMnMU (25.6.2016)

https://fi.wikipedia.org/wiki/Independence_Day:_Uusi_uhkaEttä näin minunkin analyysia Brexitistä, jolla on tarkoituksensa profeetallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker