Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 1. lokakuuta 2016

Islamin uhka USA:ssa nousee ja EU kokemassa muodonmuutoksen pian! – Shimon Peresin kuolema on virstanpylvästapahtuma!

Tässä tuore suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka aloittaa tämänkertaisen kirjoituksensa käsittelemällä islamilaista terrorismia Yhdysvalloissa, jolle Obaman hallinnon kautta luodaan ikäänkuin eväät. Sitten käsitellään Lähi-idän tilannetta ja erityisesti Iranin (+Venäjän) kasvavaa roolia siellä, joka on ennustettu Raamatussa. Euroopan Unionin muodonmuutos lähiaikoina otetaan myös esille tärkeänä profeetallisena kehitysaskeleena. Lopuksi pastori Lindsey huomauttaa Israelin entisen presidentin ja pääministerin, Shimon Peres'in, kuoleman merkityksestä tässä lopunajassa.

-------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

September 30th, 2016

Viimeaikainen terroritapausten ryöppy Yhdysvalloissa on huolestuttavaa. New Yorkin ja New Jerseyn pommitusten sekä puukotusten Minnesotan ostoskeskuksessa myötä, on selvää, että terrorihyökkäykset Yhdysvaltain sisällä ovat kasvussa.

Olen edelleen huvittunut, toisinaan hämmästynyt, kuinka innokkaita meidän virkamiehemme ovat julistamaan välittömästi, ettei yksikään näistä tapahtumista ole terrorismia, varsinkaan islamilaista terrorismia.

Tietenkään kukaan meistä ei halua heidän toimivan hätiköidysti ja automaattisesti ilmoittavan kaikki väkivallan teot terrorismiksi, mutta myöskään emme halua heidän automaattisesti julistavan, ettei kyse ole terrorismista! Miksi he eivät vain voi odottaa, kunnes he saavat lisätietoa? Miksi heti ilmoittaa, ettei se ole terrorismia, ja sitten lähes välittömästi alkavat palata takaisin kiistakysymykseen?

Ilmeisesti näiden virkailijoiden refleksinomaisen reaktion tarkoituksena on yrittää suojella muslimiyhteisöä miltään liialliselta syytökseltä. Kuitenkin tulos on, että muslimien suojelemisen sijaan, he itseasiassa suojelevat islamin ideologiaa. He antavat automaattisesti väkivaltaiselle ja sortavalle väärälle uskonnolle kulkuluvan.

Tavallaan sama kuin FBI myöntäisi koskemattomuuden epäillyille tai todistajille ennenkuin he saavat selville mitä informaatiota epäillyt tai todistajat voivat tarjota.

No, yksi asia näyttää varmalta. Yhä useamman korkean riskin henkilön päästäminen Yhdysvaltoihin ei ole vastaus.

Olemme varoittaneet Eurooppaa mahdollisesta karaistuneiden tappajien tulvasta, joita virtaa poispäin Lähi-idästä. Miksi emme piittaa omasta neuvostamme? Sen sijaan, hallinto on ilmoittanut, että se on dramaattisesti lisäämässä ”pakolaisten” määrää, jotka se hyväksyy kaikkein levottomimmilta ja ideologisesti vaarallisimmilta alueilta maan päällä.

Filosofianamme on perinteisesti ollut, että on parempi taistella ekstremistejä vastaan heidän kotimaissaan kuin taistella heitä vastaan omalla maaperällämme. Nyt olemme vetäytymässä taistelusta siellä ja tuomme heidän sotilaansa tänne. Syiden takia, jotka tiedetään vain Washingtonin eliitin harhaanjoutuneissa mielissä, meidän uuden politiikkamme pyrkimyksenä on tuoda taistelu tänne!

Koska tämä on taistelua terrorismia vastaan, se tarkoittaa sitä, että kasvavassa määrin sitä tullaan käymään amerikkalaisissa ostoskeskuksissa, kirkoissa, kouluissa, urheilutapahtumissa, ydinvoimaloissa, vesivarastoissa, ja toimistotorneissa. Toisin sanoen, pehmeitä kohteita Amerikan maaperällä.

Ja jos menneisyys tarjoaa jonkin viitteen, emme tule avaamaan oviamme kristityille pakolaisille vaikka kristittyjen kansanmurha riehuu eri puolilla Lähi-itää ja Afrikkaa.

Mitä tulee Lähi-itään, Islamilainen Valtio näyttää menettävän maata sekä Irakissa että Syyriassa. Media haluaa meidän uskovan, että Irakin sotilaallinen menestys on ollut mahdollista vain Yhdysvaltain ilmaiskujen tuella. Nyt, se on varmastikin tärkeä seikka, mutta ilmavoimat yksinään eivät koskaan voita sotaa.

Todellisuudessa se johtuu siitä, että Irakin hallituksen maavoimat ovat saaneet apua ryhmältä, joka koostuu 40 yksityisestä shiia-taistelujoukosta. Ne ovat kuin sekalainen ryhmä järjestyspartioita tai lynkkaavia väkijoukkoja Vanhassa Lännessä.

Itseasiassa suurimmalla osalla näistä taistelujoukoista on vahvat siteet Hizbollah'iin ja shiia-terroristivaltio Iraniin. Lisäksi iranilainen kenraali Qassem Suleimani on ollut apuna näiden erillistaisteluosastojen muodostamisessa ja koordinoinnissa. Jos muistatte, Suleimani on hämärä Iranin Al-Quds -joukkojen johtaja, joka välitti sopimuksen Venäjän tuomiseksi Lähi-itään.

Reuters ja muut uutistoimistot ovat kertoneet, että iranilaisia taistelujoukkoja operoi myöskin Irakin maaperällä. Nämä ryhmät, erityisesti Hizbollah, edesauttavat samanlaiseen menestykseen Syyriassa.

On totta, että ISISin hallussa oleva maa-alue on kutistumassa. Ja vaikka USA:n ilmakampanja on ollut tärkeää, todellinen avain on ollut Venäjän, Iranin, ja Hizbollah'in osallisuus sotatoimiin. Tämä voi olla tapaus, jossa lääke on pahempi kuin tauti!

Heidän menestyksensä ISISiä vastaan seurauksena, Venäjästä on tulossa keskeinen toimija energia-rikkaassa Lähi-idässä. Tietenkin suuri voittaja alueella on Iran. He ovat käyttäneet ISISin läsnäoloa verukkeena sijoittaakseen sotavoimiaan avainasemiin kaikkialla alueella.

Aivan kuten Raamattu on ennustanut näille viimeisille päiville.

Äskettäin Euroopan Unionin johtajat kokoontuivat huippukokoukseen Slovakiassa. Se oli kaikkea muuta kuin normaalia kokoustapaa.

He keskustelivat myllerryksestä, jonka on luonut viimeaikainen Lähi-idän siirtolaistulva – jonka valtiot, kuten Saksa ja Ranska toivottivat aluksi tervetulleeksi ja jopa kannustivat siihen. Sitten he keskustelivat mahdollisesta EU:n hajoamisesta Britannian eron myötä ja uhkaavasta useiden muidenkin valtioiden karkaamisesta EU:sta.

Jotkut vanhoista Varsovan liiton maista ovat muodostamassa erillistä liittoumaa vastustaakseen Brysselin löysäkätisyyttä. Jopa Välimeren alueen jäsenvaltiot ovat liittymässä yhteen vastustaakseen EU:n käskyjä.

Eurooppa tänään ei ole yhtenäinen. Se on murtumassa pitkin ennustettavia rajoja.

Mutta sen sijaan, että perääntyisi ankarista vaatimuksistaan jäsenvaltioilleen, EU:n vaaleilla valitsemattomat byrokraattiset johtajat ovat kaksinkertaistamassa panoksiaan. Nyt he ehdottavat EU:n rannikkovartioston luomista, joka alkaisi partioida heidän rantavesiään vuoden loppuun mennessä.

He ovat jo ehdottaneet Euroopan armeijaa korvaamaan yksittäisten jäsenvaltioiden asevoimat.

Itseasiassa, Jean-Claude Juncker, Euroopan komission puheenjohtaja, vaatii vieläpä ”Euroopan Yhdysvaltojen” luomista vuoden loppuun mennessä. [Juncker möläytti European Forum Alpbachissa elokuun lopulla 2016, että valtioiden rajat ovat "huonoin keksintö ikinä". Lue http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-pomo-juncker-rajat-ovat-huonoin-keksinto-ikina-6575929. Suom. huom.]

On hämmästyttävää nähdä kaiken tämän tapahtuvan Raamatun profetian valossa. Euroopan täydellinen muodonmuutos on tapahtumassa silmiemme edessä.

Raamattu sanoo, että kun pöly hälvenee, niin ne, jotka ovat jäljellä, liittyvät yhteen yhdeksi lopulliseksi supervaltioksi – uudeksi Rooman imperiumiksi. Uudesta Rooman valtakunnasta nousee Antikristus.

Ystävät, tämä ei ole enää vain Raamatun profetiaa, tämä on Raamatun todellisuutta!

Lopuksi tällä viikolla haluan jatkaa viimeaikaista keskustelua ”lunastuksesta” tarkastelemalla lyhyesti päivää historiassa, joka muutti ikuisiksi ajoiksi Jumalan ja ihmisen välisen suhteen – päivä, jolloin Jeesus kuoli.

Kuolemallaan, Hän ”maksoi kokonaan” velkakirjan, jossa jokainen mies ja nainen, joka on elänyt tai tulee elämään, on velallinen. Ainoa kysymys, joka nyt jää jäljelle, on se, että hyväksymmekö tuon ilmaisen anteeksiannon lahjan, jonka Jeesus hankki ja jonka Jumala nyt ulottaa meille?

Älä missaa ”Viimeistä Jom Kippuria (The Final Yom Kippur)” tämän viikon ohjelmassa.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä.

Haluan vielä tehdä huomautuksen äskettäin menehtyneestä entisestä Israelin pääministeristä, presidentistä, valtiomiehestä, ja Nobelin rauhanpalkinnon saajasta, Shimon Peres'istä. Vaikka hän oli usein arvoituksellinen hahmo piirtyvässä draamassa koskien Israelin valtiota, niin sitä ei voi kiistää, että hänellä oli valtava vaikutus näihin tapahtumiin.

Hän oli viimeinen elossaoleva merkittävä toimija Israelin valtion synnyssä – Jumalan työaikakello profeetallisessa skenaariossa. Hänen poismenonsa on kuitenkin uusi virstanpylväs, joka muistuttaa meitä siitä, että aika on marssimassa nopeasti kohti tapahtumien huipentumaa tämän armotalouskauden päättyessä.

Varmista, että olet valmiina siihen, mitä on tulossa seuraavaksi!

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker