Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

UNESCOn onneton päätöslauselma Jerusalemista kun Israelin Jumala on laittanut nimensä kaupungin päälle

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka keskittyy tuoreeseen uutiseen menneeltä viikolta, jossa merkittävä YK:n alainen järjestö kieltää juutalaisten historiallisen yhteyden Jerusalemin itäosaan eli vanhaankaupunkiin. Tämä päätös noudattaa Sakarjan kirjan 12. luvun profetiaa, jonka mukaan kaikki maan kansakunnat kokoontuvat Jerusalemia vastaan viimeisinä päivinä. Jumala on kuitenkin laittanut nimensä kaupungin päälle ja suojelee sitä. Pastori J.D. havainnollistaa tämän erinomaisesti suomentamassani profetiapäivityksessä.

Nyt se on sitten virallista. UNESCOn johtokunta ratifioi eilen 18.10.2016 viime viikon päätöslauselmaluonnoksen, jossa kielletään juutalaisten yhteys Jerusalemin Länsimuuriin.

https://worldisraelnews.com/watch-unesco-adopts-anti-semitic-jerusalem-resolution/ (18.10.2016)

------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 16th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 16.10.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-10-16.pdf

Pastori J.D. paneutuu tuoreisiin uutisiin tältä kuluneelta viikolta koskien YK:ta ja Israelia katsottuna Sakarjan kirjan 12. luvussa mainitun profetian linssin läpi.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan meidän paneutuvan tuoreisiin uutisiin tältä kuluneelta viikolta, jotka liittyvät YK:hon ja Israeliin.
- Huomaa, että teen näin keskellä sitä taustaa, että on olemassa jopa ällistyttävämpää kehitystä, koska se liittyy Venäjään, ja nyt Jemeniin.
- Samalla kun olemme katsoneet tätä kehitystä viime viikkoina Hesekielin 38. luvun linssin läpi, niin tänään me keskitymme Sakarjan kirjan lukuun 12.
Sakarja 12:1-10”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa – Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.”
Tämän ymmärryksen Sakarjan profetiasta myötä aloitan Arutz Sheva'n tiistaisella artikkelilla, jossa he raportoivat UNESCO'n sanoneen, ettei juutalaisilla ole mitään yhteyttä Temppelivuoreen. Raportin mukaan, YK hyväksyi päätöslauselman torstaina kieltämällä juutalaisten yhteyden Temppelivuoreen ja Länsimuuriin. Päätöslauselmaa kannatti 24 valtiota, mukaanlukien Venäjä ja Kiina. Kuusi maata vastusti ja 26 maata äänesti tyhjää. Päätöslauselma pitää sisällään sen, että Länsimuuriin ja Temppelivuoreen tullaan viittaamaan niiden arabialaisilla nimillä ja heprealaiset termit paikoille näkyvät vain lainausmerkeissä YK:n viittauksissa. Aiemmin Israel oli yrittänyt estää päätöksen, jopa pyytäen Vatikaania auttamaan päätöslauselman estämiseksi. Vatikaani nauttii tarkkailijan asemaa UNESCO'ssa.

Se oli torstaina, sitten perjantaina, Fox News raportoi, että Israel oli keskeyttänyt yhteistyönsä UNESCO'n kanssa edellämainitun Jerusalemia koskevan päätöslauselman vuoksi. Lainaten raporttia, ”Israel keskeytti yhteistyön UNESCO'n kanssa perjantaina, päivä sen jälkeen kun YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö hyväksyi päätöslauselmaluonnoksen, joka Israelin mukaan kieltää syvän, historiallisen juutalaisyhteyden pyhiin paikkoihin Jerusalemissa. UNESCO'n päätöslauselmaluonnos, jota useat arabimaat tukivat, käyttää vain islamilaista nimeä kukkulan laella sijaitsevasta yhdistelmästä, joka on pyhä sekä juutalaisille että muslimeille, käsittäen Länsimuurin, jäänteen raamatullisesta temppelistä ja pyhimmän paikan, missä juutalaiset voivat rukoilla.”

- On tärkeää ymmärtää, että kaikki kolme maailman pääuskonnoista esittävät vaatimuksia Jerusalemin suhteen, mutta kuitenkin, vain kaksi näistä ovat oikeutettuja siihen.
- Puhun tietysti juutalaisuudesta ja kristinuskosta jotka molemmat ovat oikeutettuja vaatimuksiinsa, mikä tekee islamin vaatimuksista täysin laittomia.
- Tosiasia on, että Jerusalemia ei mainita edes yhdesti Koraanissa huolimatta muslimien yrityksistä tulkita toisin.
- Samalla kun Koraani ei mainitse Jerusalemia kertaakaan, Raamattu mainitsee Jerusalemin 806 kertaa, 660 mainintaa Vanhassa Testamentissa ja 146 mainintaa Uudessa Testamentissa.
- Kysymys, joka täytyy esittää, on että miksi. Miksi sellainen liikehdintä, jossa juutalaisilta pyritään riistämään Jerusalem, on saamassa vetovoimaa?
- Vastataksemme tähän miksi-kysymykseen, meidän ei tarvitse katsoa muualle kuin Raamatun sivuille, mistä me löydämme kohtia, joissa Jumala laittaa nimensä Jerusalemin päälle.
- Toivon sinun ystävällisesti kestävän minua jäljellä olevan aikamme, kun kerron siitä, miten Jumala on laittanut nimensä Jerusalemin omistusoikeuteen.
- Jumala ei ainoastaan laittanut nimeänsä Jerusalemin omistusoikeuteen kirjaimellisesti, vaan Hän myöskin laittoi nimensä Hänen kansansa omistusoikeuteen ikiajoiksi.
- Yksi korkeimmista siunauksista, joita voit asettaa johonkuhun Lähi-idässä, on lausua ja julistaa Jumalan nimi ylläsi.
Neljäs Mooseksenkirja 6:22-27”Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille: Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua; Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen; Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä."”
- Sen lisäksi, että Jumala laittoi nimensä Israelin lasten ylle, Hän myöskin laittoi nimensä Jerusalemin, Israelin ikuisen pääkaupungin, ylle.
Toinen Aikakirja 6:6a”Mutta Jerusalemin minä olen valinnut nimeni asuinsijaksi...”
Toinen Aikakirja 12:13b”...hän (Rehabeam) hallitsi seitsemäntoista vuotta Jerusalemissa, siinä kaupungissa, jonka Herra oli valinnut kaikista Israelin sukukunnista, sijoittaaksensa nimensä siihen.”
Toinen aikakirja 33:7b”...Jerusalemiin, jonka minä olen valinnut kaikista Israelin sukukunnista, minä asetan nimeni ikiajoiksi.”
Toinen Kuningastenkirja 21:4b"Jerusalemiin minä asetan nimeni."
- Nyt kysymys kuuluukin, mikä on Jumalan nimi. Toisin sanoen, me tiedämme, että ”Jumala” on hänen tittelinsä, mutta mikä on Jumalan nimi.
Eräs kommentaattori kirjoitti tästä: ”On yleisesti hyväksytty tosiasia, että Jobin kirja on vanhin kirja Raamatussa. On yleisesti hyväksyttyä, että Job eli patriarkaalisella aikakaudella, ja mahdollisesti jopa edelsi Aabrahamia. Jobille Jumalan yleisnimi oli 'El Shaddai'.”
Adam Clarke kirjoitti kommentaarissaan: ”El Shaddai, olen Jumala Kaikkiriittoisa; shadah'ista, vuodattamaan, tuomaan uutta valoa. Olen sellainen Jumala, joka vuodattaa siunauksia, joka antaa heille runsaasti, yllin kyllin, jatkuvasti.”
Pastori J. Mark Martin'illa Phoenix'in Golgatan kappelista (Calvary Chapel), Arizonan osavaltiossa, oli tällaista sanottavaa; ”Heprean kirjain ”Shin” on juutalaisten käyttämä lyhenne nimelle ”El Shaddai”. ”Jerusalemin vanhakaupunki” muistuttaa ”Shin”-kirjainta muodoltaan tehden mahdolliseksi sen, että Jumala Kaikkivaltias laittoi nimensä kirjaimellisesti Jerusalemiin.”
- Ehdottaisin, että tämä Shin, lyhenteenä Jumalan nimelle, mikä on El Shaddai, on itseasiassa Jerusalemin päällä, kuten Jumala sanoi.
- Mieti näitä kuvia Jerusalemin vanhastakaupungista, joka hahmottuu kaupungin muurien mukaisesti, kun me heijastamme Jumalan nimen sen päälle.

   
- Yksinkertaisesti sanottuna, tämän yksistään pitäisi romuttaa mikä tahansa myytti siitä, että Jerusalem kuuluu jollekin muulle kuin Israelille, jolle Jumala on sen antanut.
- Muista, että tämä on vain yksi pala profetian palapelistä, joka tänäpäivänä on tulossa kokoon toteutumisessaan kuin koskaan ennen.
- Lopuksi, jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluaisin kertoa pelastuksen evankeliumista Jeesuksessa Kristuksessa.
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. Itkeäkö vai nauraako? Mihin maailma on menossa sitä on vaikea ymmärtää muutoin kuin kasvavana kapinana Jumalaa vastaan ja henkivaltojen nousevana vaikutuksena, minkä Jumala on tietysti sallinut ihmisen paatumuksen ja pahuuden tähden. Henki meinaa salpautua kun kuuntelee ja katselee uutisia nykyään, mutta Jumalalla ei ole mitään hätää tai kiirettä puhumattakaan paniikista. Mitä tekee siis Jumala levossansa? Hän nauraa, näin ilmoittaa Psalmi 2, erikoisesti mainiten Siionin ja sen Kuninkaan, nuhdellen maan tuomareita ja kuninkaita. Unesco harjoittaa tuomarinvirkaa kirjoittaen historian uusiksi perustuen valheeseen, on siinä Jumalalla syytäkin nauraa ja kehottaa järkiintymään! Jumalan viha on syttymäisillään ja pian Hän hukuttaa jumalattomat, mutta me, jotka Häntä pelkäämme ja siis rakastamme totuutta, saamme olla autuaita! Mitä tähän voi muuta sanoa Jumalan naurun päälle kuin: halleluja, ylistys ja kiitos, sillä Sinä Herra olet Kuningasten Kuningas ja herrain Herra.

    Jukka

    Psalmi 2: http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ps.+2%3A1&rnd=1476986856494

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker