Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Tempaustoivo uskovilla ajassamme, joka sisältää syvän epävarmuuden ja huolen tulevasta kehityksestä maaplaneetallamme

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta Terry'n Nearing Midnight -kirjoitus viime maanantailta (24.10.2016), jossa sanotaan tiivistetysti se suunta, mihin maailma ja varsinkin Amerikka ja Lähi-itä ovat menossa lähitulevaisuudessa kun Uuden Maailmanjärjestyksen suunnittelijat punovat juoniaan maailman yhdistämiseksi, mikä tarkoittaa uuden Baabelin tornin luomista. Siihen tarvitaan nykyisen Amerikan alasajo ja globaali kriisi (kolmas maailmansota), jonka tuhkista New Age -kristus (Antikristus) nousee hallitsemaan Saatanan avustuksella ja häntä varten (Ordo Ab Chao). Onneksi uudestisyntyneillä kristityillä on Raamatussa mainittu tempaustoivo (lohtu), eli valvovat uskovat ylöstemmataan salaisesti Jeesuksen toisen tulemuksen myötä pilviin ennen tulevia koetuksia maapallolla, joihin sisältyy 7-vuotinen Antikristuksen valvoma vaivanaika (Ilm. 3:10). Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------


Hetken silmänräpäys
The Twinkling

October 24, 2016

http://www.raptureready.com/rap16.html

Sinä ja monet muut, jotka olette valinneet lukea tätä selostusta, olette todennäköisesti samaa mieltä. Löydämme itsemme ajasta, jossa tulevaisuus on todellakin hämärä. Se tosiasia tekee siitä huolen ajan–sisältäen syvän epävarmuuden.

Kun on olemassa monia eksistentiaalisia uhkia (vaikuttavat seikat ennakoivat mahdollista, jopa todennäköistä, tulevaa häiriötä elämiimme), useat katsovat marraskuun 8. päivään ahdistuksen luomalla varjolla, joka sumentaa heidän ajatuksensa.

Me olemme katselleet meidän amerikkalaisen elämäntapamme–lakiemme ja perinteidemme–purkamista. Olemme seuranneet prosessia, joka tapahtuu meidän suostumuksella, jopa ollessamme rikoskumppaneita niiden kanssa, joille me uskoimme äänemme pysäyttämään tuon rappeutumisen.

Huolestuttavampaa on se lähes varma asia, että jos presidenttiehdokas, joka tällä hetkellä johtaa mielipidekyselyjä (useimpien kyselyjen mukaan), menestyy vaaleissa, niin Amerikan alasrepiminen perustuksiltaan tulee saamaan lisävauhtia. Nykyisen presidentin julistama ”lupaus ja muutos (promise and change)”--joka ilmituotiin tammikuussa 2009--tullaan, pelkään pahoin, saattamaan päätökseen pian näiden vaalien jälkeen. Siinä tapauksessa globalistiset arkkitehdit ovat poistaneet sen, minkä uskon olevan viimeinen tiesulku heidän tavoitteessaan–repimään alas kansalliset itsemääräämisoikeudet.

Amerikka, maallisessa mielessä, on tuo tiesulku–siis kaikin kansallisin keinoin ja maailman poliitikkojen samoin kuin median–sekä uutisten että viihteen–avulla pyritään täysin tuhoamaan vastarinnassa oleva ehdokas heidän yhden-maailman järjestyksen visiolleen.

Lähes kaiken muun ollessa paikoillaan virittäytymiselle vaivanaikaan (Danielin 70. vuosiviikko), kuten se, että Israel on jälleen valokeilassa, UNESCOn vainoamana, joka kieltää Israelin historiallisen oikeuden maahansa, meillä on viime aikoina lisääntynyt joitakin todella vakavia huhuja sodasta. Venäjä ja Amerikan presidentin hallinto ovat astuneet äärimmäisen vaaralliseen aikakauteen, joka sisältää kansainvälistä juonittelua ja taktikointia. Clintonin kampanjan ja Barack Obaman hallinnon osoittaessa syyttävää sormeaan Vladimir Putiniin ja hänen hallintoonsa syyllisiksi sähköpostiviestien hakkerointiin ja tietojen luovuttamiseen Wikileaks'ille tarkoituksenaan vaikuttaa vaalien lopputulokseen, niin ei ainoastaan kylmä sota, vaan myös kuuma sota saattaisi olla tulossa, arvellaan joidenkin taholta.

Venäläiset ovat kiistatta liikkuneet Lähi-itään. Heillä on merivoimien ja kasvavien maavoimien sekä ilmavoimien valmiudet asemissa puolustamaan Syyrian diktaattoria. Tämä Yhdysvaltain hallitus ei ole nostanut sormeakaan vastustaakseen tätä Venäjän sotavoimien siirtymistä alueelle, mikä mainitaan Raamatun ennustuksissa selvemmin kuin mikään muu.

Obama on taitamattomuutensa kautta–tai, kuten olen enemmän altis epäilemään, hänen tahallisella toiminnallaan–mahdollistanut ISIS-joukkojen (ISIL, kuten hän kutsuu heitä) kehityksen. Amerikalla on nyt omien ilmavoimiensa kalustoa noilla alueilla, mikä joidenkin mielestä rinnastuu siihen, että sotaprovokaatiotapausta odotetaan tapahtuvaksi. Jälleen, olen vakuuttunut siitä, että se on kaikki osa globalistien orkestrointia, jota Saatana itse käyttää hyväksi tuodakseen oman kadotuksen lapsensa valtaan. Hyvin monet, jotka pohtivat kaikkea tätä, aistivat välikohtauksen tai teon lähitulevaisuudessa, joka räjähtää hallitsemattomiin seurauksiin. Silti minkään, huolimatta olosuhteista, ei tarvitse tähän kohtaan tapahtua käynnistääkseen pitkään odotetun katastrofin.

Venäläiset ilmeisesti yrittävät lietsoa suoran yhteenoton Amerikan ilmavoimien kanssa. Kiina yrittää nähtävästi provosoida yhteenoton Etelä-Kiinan merellä. Iran ampuu edustajiensa kautta Yhdysvaltain sotalaivoja, ilmeisesti kerjätäkseen osumaa, jotta voi vuorostaan aloittaa jotain.

Taloudellisen kuplan hulluus jatkaa kehittymistään halkeamispisteeseen saakka. Ja, meillä on presidentinvaalit kahden viikon kuluttua, joiden jotkut uskovat tuovan vieläkin suuremman kansallisen skitsofrenian ja mahdollisen sisällissodan, huolimatta siitä kumpi voittaa.

Minun hyvällä ystävälläni, Jack Kinsella'lla, oli valtavia oivalluksia, kuten monet, jotka tätä kolumnia lukevat, tietävät. Hän jätti meille Jumalan synnyttämiä ajatuksia juuri tätä aikaa varten, jossa olemme. Hän kirjoitti seuraavaa yhdessä hänen Omega Letter -kommentaarissaan.

”Elämme mitä pelottavimmassa epävarmuuden ajassa ihmiskunnan historiassa–jokin väärä siirto väärän kaverin toimesta voisi sytyttää tapahtumaketjun, jolla olisi potentiaalia tuhota ihmiskunta. Meillä on vain vähän aikaa levittää pelastuksen sanomaa, ja se ei auta, jos olemme pelosta halvaantuneita. Herra tiesi olosuhteista, jotka vallitsisivat juuri ennen Hänen paluutaan. Sen vuoksi Paavali päättää hänen selityksensä ylöstempauksesta tällä kehotuksella: ”Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” (1. Tess. 4:16-18)”

Jack oli juuri kirjoittanut upean jutun ylöstempauksesta. ”Lohtu”, josta Paavali vakuutti meitä, koski tuota silmänräpäyksen hetkeä, jonka Jack ja minä–ja, toivon että sinäkin–uskomme tapahtuvaksi kaikkien näiden asioiden perusteella, jotka ovat alkaneet toteutua (Luuk. 21:28).

--Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker