Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

”Klovni”-ilmiö jyllää Amerikassa ja muualla Halloweenin edellä ollen vain yksi esimerkki lisääntyvästä demonisuudesta ja pahan ihannoinnista – olosuhteet nykyään kuin Nooan päivinä?!

Tässä tuore viime viikon perjantainen viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka keskittyy tässä puheessaan pahan ja sen eri muotojen kasvavaan ihannointiin erityisesti Amerikassa vuotuisen Halloween-juhlan edellä. Tätä saatanallista ja ällöttävää juhlaa on edeltänyt viime aikoina ”kammottavat pellet” -ilmiö, joka on rantautunut tänne Suomeenkin. Tätä sairasta touhua siis analysoidaan tässä suomentamassani viikkoraportissa, joka muutenkin esittää nykymaailman semmoisena, kuin Jeesus ennusti sen olevan juuri ennen Hänen paluutaan maaplaneetalle. Raamatun profetia on se kirkas valo, jonka avulla voimme tietää, missä kohdin mennään tällä hetkellä ja se osoittaakin Kristuksen morsiusseurakunnan pikaiseen ylösottoon ennen tulevia Jumalan tuomioita.

-------------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

October 21st, 2016

Ovatko ”kammottavat pellet” tulleet vielä kaupunkiisi?

No, ne paraikaa näyttäytyvät pikku- ja suurkaupungeissa ympäri Amerikkaa. Jopa muissakin maissa.

Vaikka näyttää siltä, että se on enimmäkseen makaaberia villitystä nuorten ihmisten keskuudessa, joita kiehtoo kaikki outo ja ...no... pelottava, on ollut raportteja ”klovneista”, jotka yrittävät houkutella lapsia metsiin ilkeitä tarkoitusperiä varten. Poliisi on jopa pidättänyt heitä joissakin paikoissa.

Television uutisohjelmat ympäri maailmaa tekevät jääkylmän vakavia raportteja tästä villityksestä.

”Kammottava pelle” -ilmiö on luultavasti vaaraton, mutta se saa meidät esittämään yhden kysymyksen: Miksi nuoret amerikkalaiset tuntevat lisääntyvästi vetoa kaikkeen demoniseen?

Mikä johtaa minut huomautukseen: Ilmeisesti kaikki demoninen myy.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa Amerikan huvipuistoihin Halloween-kaudella. Jopa kaikkein viattomimmat ja hauskimmat teemapuistot omaksuvat uhkaavan, pelkoa-aiheuttavan luonteen tänä aikana.

Ja ei enää Kasperin tyylisiä ystävällisiä kummitushahmoja, vaan nyt puistot esittävät mitä ällöttävimpiä, kauhistuttavimpia, vastenmielisimpiä, jopa demonisia ja saatanallisia hahmoja. Ja nykyaikaisten edistysaskeleiden myötä ehostuksessa ja tekoelimissä, tuloksena olevat ”olennot” omaavat potentiaalin arpeuttaa asiakkaiden psyyke-elämää. Erityisesti nuorten, viattomien asiakkaiden.

Tutkittuani tätä juttua, minun täytyy myöntää, että vaikka vain tarkastelemalla ”olentojen” kuvia, monet kuuluisista huvipuistoista pelästyttävät minut esittelyllään.

Ja nykyinen televisio-ohjelmien kausi ei ole kaukana jäljessä. Ohjelmat, kuten ”The Exorcist (Manaaja)”, ”Lucifer”, ”The Walking Dead (Zombie)”, sekä ”American Horror Story (Amerikkalainen kauhutarina)”, esittelevät ja romantisoivat teemoja ja kuvia, joita voidaan ainoastaan kuvata demonisina, jopa saatanallisina. Ne ovat uskomattoman häiritseviä ja vaarallisia, sekä psykologisesti että hengellisesti.

Luulen, että ihmiset ovat niin nälkäisiä jollekin, jolla täyttää hengellinen tyhjiö elämässään, että he ovat valmiita kääntymään Saatanan puoleen ja räikeään pahaan. Ja tietenkin, Saatana on enemmän kuin iloinen tulviessaan tuohon tyhjiöön. Kuitenkaan hän ei voi koskaan täyttää sitä, sillä vain Jumala voi tehdä sen.

Mutta yksi asia Saatanasta on se, että hän ei ole koskaan tyytyväinen. Hän haluaa aina lisää.

Juuri nyt, nämä ovat fiktionalisoituja ja keksittyjä kuvauksia kivusta ja kuolemasta ja rappeutumisesta, mutta Saatana ei lopeta ennenkuin hänellä on tämä kaikki todellisena.

Voimme nähdä omassa yhteiskunnassamme, että verenhimo, joka on nyt täyttämässä meidän huvituksiamme, pahenee. Kuinka pitkälle se voi edetä? Kuinka kauan menee ennenkuin turrutetut ja kyltymättömät väkijoukot vaativat todellisia juttuja – aitoa verta, aitoa kidutusta, aitoja murhia, livenä ja väreissä?

Näemme tämän etenemistä monissa ”Fight Club” -otteluissa ja esityksissä. Joka vuosi ne käyvät yhä raaemmiksi ja vaarallisemmiksi. Ja joka vuosi paikalla olevat väkijoukot ja TV-katsojaluvut lisääntyvät.

Suuressa puheessaan toisesta tulemuksestaan, joka löydetään Matteuksen luvusta 24, Jeesus sanoi, ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.” (Matteus 24:37)

Millaista oli niinä päivinä? Genesis 6:5 sanoo, ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat...”

Yksi tärkeimmistä tavoista, jolla paha ajattelu ilmaisee itsensä, on väkivallan kautta. Genesis 6:11 sanoo, ”Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.” Kuulostaa tutulta, eikö vain?

Kansallinen Vähittäiskauppias yhdistys (National Retail Foundation) sanoo, että tänä vuonna amerikkalaiset kuluttavat 8.4 miljardia dollaria Halloweenia varten – suuri osa siitä on juhlaa väkivallalle, pahuudelle, ja demonisuudelle.

Halloween, joka muuten, tulee meille tiettyjen kristillisten perinteiden vääristelyn kautta, on lokakuun 31. päivänä. Tuo päivä on myös Martti Lutherin muistopäivä, joka postitti ”95 teesiään” Mainz'in arkkipiispalle. Muutamaa päivää myöhemmin hän tunnetusti naulasi ne Wittenbergin linnankirkon (All Saints' Church) oveen, Saksassa.

Tämä tapahtuma synnytti uskonpuhdistuksen. Jälleen kerran, sana kiirisi kauas pelastuksen todellisesta luonteesta, jonka mukaan, ”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja.” (Efesolaiskirje 2:8)

Ensi vuonna vietetään tuon tapahtuman 500-vuotispäivää. Joten ehdotukseni on, että me kaikki käännämme tämän Halloweenin joksikin positiiviseksi. Aloittakaamme vuosi pohtimalla Martti Lutherin rohkeutta ja uskonpuhdistusta, ja kiitos Jumalalle tuosta kunniakkaasta paluusta todelliseen evankeliumiin.

Tiesitkö, että 1. maailmansota taisteltiin ensisijaisesti yhdeksän kansakunnan kesken, ja sitä kutsuttiin maailmansodaksi? Se on juuri se määrä valtioita, jotka ovat tällä hetkellä osallisina sodassa Lähi-idässä! Ja se ei sisällä terroristiryhmiä, kuten ISIS, Al-Qaida, Hizbollah, ja Hamas.

Koko alue palaa konfliktien myötä.

Ja kukaan ei ole pois laskuista.

Äskettäin huthit, shiia-muslimiheimojen ryhmä – Iranin rahoittama ja ohjaama – joka on syössyt Jemenin veriseen sisällissotaan, hyökkäsi yhdysvaltalaista sotalaivaa USS Mason'ia vastaan. Amerikkalainen hävittäjäalus oli kansainvälisillä vesillä Punaisen meren eteläpäässä.

He ampuivat kolme ohjusta amerikkalaisalusta kohti. Mason pystyi välttämään iskun, ja sitten kosti tuhoamalla kolme huthien tutka-asemaa.

Caroline Glick Jerusalem Post'ista totesi, ettei ollut mitään muuta tapaa hutheille rohjeta ”altistamaan itsensä Yhdysvaltain armeijan kostoiskulle, jos heitä ei olisi määrätty tekemään niin heidän iranilaisten johtajiensa kautta. Kysymys kuuluu, että miksi Iran päätti avata tulen hyökkäykselle Yhdysvaltoja vastaan?”

Sitten Ms. Glick vastasi omaan kysymykseensä: ”Iran... haluaa korvata Yhdysvallat alueellisena hegemoniana Yhdysvaltojen kustannuksella.”

Viimeiset kahdeksan vuotta Yhdysvaltojen vähenevää vaikutusvaltaa Lähi-idässä on jättänyt johtajuustyhjiön, jota ollaan nopeasti ja dramaattisesti täyttämässä Iranin ja Venäjän toimesta. Juuri kuten Raamattu ennusti näille viimeisille päiville.

Vuosien varrella olen kuullut monia vastaväitteitä Raamatun profetian ja ”lopunaikojen” tutkimukselle. Uskon, että se on surullista, koska tämä on erityinen sukupolvi. Me tosiaankin elämme todeksi viimeisten päivien raamatullista skenaariota.

Tuhansien vuosien ajan Jumalan miehet ja naiset ovat innolla odottaneet ennenaikaisesti sitä aikaa, jossa me nykyään olemme etuoikeutettuja elämään. Saamme nähdä ja kokea, mitä he pystyivät vain kuvittelemaan.

Mutta liian monet piilottavat päänsä välipitämättömyyden hiekkaan. He sanovat, että he haluavat esittää myönteistä sanomaa ja että Raamatun profetiassa on kyse vain tuhosta ja hävityksestä.

Mutta ystävät, se vain ei ole totta.

Aadamin ja Eevan ajoista lähtien, ihmiset ovat taistelleet ja vahingoittaneet toisiaan jokaisella mahdollisella tavalla. Kaikki päivät ennen Kristuksen paluuta – ei vain nämä välittömästi edeltävät päivät ennen sitä – ovat olleet täynnä väkivaltaa ja kuolemaa.

Se on Jeesuksen paluu joka lopettaa kurjuuden, joka on ottanut valtaansa ihmiskunnan näinä tuhansina vuosina.

Se ei ole tuhoa ja hävitystä! Se on toivoa! Se on meidän autuaallinen toivomme!

Ja se on täsmälleen sitä, mitä haluan kertoa teille tällä viikolla.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker