Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

William Butler Yeats'in runo ”Toinen Tulemus” hyvin aktuelli tänäpäivänä – ihmiset aistivat jotakin suurta tapahtuvaksi pian!

Tässä tuore suomentamani Watchman Warning -raportti tunnetulta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka ottaa esille kuuluisan okkultistisen runon, joka mitä ilmeisimmin on kirjoitettu automaattikirjoituksella 1900-luvun alkupuolella. Tämä runo on saanut ihmisiltä tänä vuonna suurta kiinnostusta osakseen ja siksi pastori Lindsey näkee siinä suuren ajanmerkin Jeesuksen toiselle tulemukselle kun maailma on vaipumassa pakanuuteen ja peto on heräämässä.

---------------------

Kaikki hajoaa
Things Fall Apart
by Hal Lindsey 29.9.2016

http://www.hallindsey.com/ww-9-29-2016/

William Butler Yeats'in ”The Second Coming (Toinen Tulemus)” on yksi laajimmin siteeratuista runoista 20. vuosisadalta. Itseasiassa yksi yritys, joka valvoo tällaisia asioita, sanoo, että sitä ollaan siteerattu tänä vuonna enemmän kuin koskaan.

Otsikko ei viittaa Kristuksen paluuseen, vaan paluuta ikivanhaan hirviöön – pakanuuteen. Vasta löydetty suosio runolle, joka on kirjoitettu vuonna 1919, kertoo paljon siitä, missä ihmiskunta näkee itsensä vuonna 2016. Ja, ilman että tarkoitetaan, se palvelee voimakkaana muistutuksena sille, että Jeesus on tulossa hyvin pian!

Runo alkaa;

Yhä kääntyen, kääntyen kehässä laajemmassa (Turning and turning in the widening gyre)

Haukka ei kuule haukkametsästäjää; (The falcon cannot hear the falconer;)

Kaikki hajoaa, keskus ei pysty pidättelemään; (Things fall apart; the centre cannot hold;)

Anarkia pääsee irti maailmassa. (Mere anarchy is loosed upon the world.)

”Kehä (gyre)” tarkoittaa kierrettä tai pyörrettä. Yeats kuvaa, kun haukka lentää kehässä, joka on liian suuri kontrollin ylläpitämiseksi. Sitten, loistavalla yksinkertaisuudella, hän ilmaisee ihmisen dilemman alkaen Aadamin ajoista ja Eevan synnistä tähän hetkeen asti – ”Kaikki hajoaa (Things fall apart)”

Viime kuussa, The Wall Street Journal julkaisi artikkelin koskien syitä runon kasvavalle suosiolle ja vaikutukselle. The Journal nimesi otsikoksi, ”Eräänlainen varoitus maailmalle, joka on astumassa pimeään, anarkistiseen aikakauteen.”

Analyysi median tietokannalla, Factiva'lla, osoittaa, että runoa siteerattiin enemmän vuoden 2016 ensimmäisinä kuukausina kuin kokonaisina vuosina viimeiseltä kolmelta vuosikymmeneltä. ”Things fall apart (Kaikki hajoaa)” on eniten siteerattu lause. Seuraavaksi eniten lainattu lause palaa Yeats'in kuvaukseen haukasta ja haukkametsästäjästä – ”The centre cannot hold (Keskus ei pysty pidättelemään)”. ”Mere anarchy is loosed upon the world (Anarkia pääsee irti maailmassa)” on kolmanneksi lainatuin lause.

Yeats'in elämänkerrassa, Oxfordin professori Roy Foster kirjoitti, ”On turvattomuuden, epävakauden, ja vaaran aistimus, sekä tunne siitä, että jotakin järkyttävää on nurkan takana. Uskon, että olemme nähneet karkeiden petojen nousua, erityisesti aavikkomaissa.”

Varmasti jokin ilmestys on käsillä;

Varmasti Toinen Tulemus on käsillä.

Toinen Tulemus! Tuskin nuo sanat ovat väärässä

Kun valtava kuva tulee esiin Spiritus Mundi'sta

Vaivaa näköäni: jossakin aavikon hiekassa

Muoto, jolla on leijonan keho ja ihmisen pää

Tyhjä ja säälimätön katse kuin auringolla

Liikuttaa hitaita reisiään....

Ilmaisu ”Spiritus Mundi” tarkoittaa ”maailman henkeä”. Yeats käytti sfinksiä tämän hengen ruumiillistumana. ”Muoto, jolla on leijonan keho ja ihmisen pää, Tyhjä ja säälimätön katse kuin auringolla.”

Hirviö liikkuu, mutta minne? Yeats näki sen suuntaavan kohti Betlehemiä – säälimätön peto matkalla nielemään Kristus-lapsen.

Pimeys laskeutuu jälleen; mutta nyt minä tiedän

Nuo kaksikymmentä vuosisataa tylyä unta

Kiusattiin painajaisella keinuvan kehdon kautta

Ja mikä karkea peto, sen hetki tulla viimein tajuihinsa

Laahustaa kohti Betlehemiä syntyäkseen?

Yeats ei ollut mikään Jumalan profeetta. Hänellä oli elinikäinen rakkaussuhde okkultismiin, hän harjoitti ”automaattikirjoitusta”, ja ihaili Mussolini'a. Wikipedia sanoo, ”Istuntojen aikana, joita pidettiin vuodesta 1912 lähtien, henki, joka kutsui itseään nimellä 'Leo Africanus' ilmeisesti väitti, että se oli Yeats'in demoni.”

”Toinen Tulemus (The Second Coming)” esittelee painajaismaisen näkymän tulevaisuudesta, jolloin Saatana voittaa sotansa Jumalaa vastaan. Se on käsitys, jonka paholainen haluaisi jokaisen omaksuvan. Ja kiinnostuksen runoon ollessa näinkin korkea, se on nähtävästi tapahtumassa.

Ihmiset kääntyvät runon puoleen tänäpäivänä, koska kielikuvasto näyttää kuvaavan maailmaa vuonna 2016. Terrorin, korruption, taloudellisen vaaran, ja ydinuhkan ajassa, ihmiset näkevät yhteyden ja samastuvat lauseisiin, ”the centre cannot hold (keskus ei pysty pidättelemään)”, ”mere anarchy is loosed upon the world (anarkia pääsee irti maailmassa)” ja, ennen kaikkea, ”things fall apart (kaikki hajoaa)”.

Mutta minulla on hyviä uutisia. Asiat eivät ole rikkoutumassa. Kyllä, nämä ovat vaikeita aikoja. Tyyris Tyllerö (Humpty Dumpty) putosi ja meni rikki. Ja maailman johtajilla ei ole mitään hajua kuinka korjata se.

”Mutta on Jumala taivaassa!”, Daniel sanoi. Ja se on vieläkin vastaus. Meidän Jumalamme tuntee lopun alusta lähtien, ja mikään ei tavoita Häntä yllätyksellä. Daniel jatkoi sanoen, ”Hän on ilmoittanut... mitä tapahtuu viimeisinä päivinä.” (Daniel 2:28 NASB)

Eräässä artikkelissa, joka on julkaistu Rapture Ready -sivustolla, Jan Markel kirjoitti, ”Asiat eivät ole rikkoutumassa – ne ovat loksahtamassa paikoilleen.”

Se on täsmälleen näin. Nämä eivät ole kristityn epätoivon päiviä, vaan toivon ja suuren kunnioituksen. Silmiemme edessä, maaplaneetta muotoutuu, kuten Jumalan sana kuvaili 2,500 vuotta sitten!

Maailmassa, jopa mahtavimmat miehet ja naiset tuntevat turvattomuutta. Erittäin rikkaat rakentavat massiivisia luksusbunkkereita kotiensa alle. Tavallisten kotien keskuudessa, suurin trendi on lisätä ”turvahuone”. Ihmiset ovat peloissaan. He aistivat, että jotakin valtavaa on tapahtumassa, mutta he eivät tiedä miten olla valmiina.

Kuinka jännittävää, että meillä, jotka olemme Kristuksessa, on vastaus! Ja todistaaksemme sen, Jumala antoi profetian, joka ennustaa meidän aikamme täydellisesti. Olkaamme uskollisia kertoaksemme heille. ”Taivaassa on Jumala ja Hänen sanansa täytetään!”

1 kommentti:

  1. ”Mutta on Jumala taivaassa!”, Daniel sanoi. Ja se on vieläkin vastaus. Meidän Jumalamme tuntee lopun alusta lähtien, ja mikään ei tavoita Häntä yllätyksellä. Daniel jatkoi sanoen, ”Hän on ilmoittanut... mitä tapahtuu viimeisinä päivinä.” (Daniel 2:28 NASB)

    Eräässä artikkelissa, joka on julkaistu Rapture Ready -sivustolla, Jan Markel kirjoitti, ”Asiat eivät ole rikkoutumassa – ne ovat loksahtamassa paikoilleen.”

    Se on täsmälleen näin. Nämä eivät ole kristityn epätoivon päiviä, vaan toivon ja suuren kunnioituksen. Silmiemme edessä, maaplaneetta muotoutuu, kuten Jumalan sana kuvaili 2,500 vuotta sitten!

    Maailmassa, jopa mahtavimmat miehet ja naiset tuntevat turvattomuutta. Erittäin rikkaat rakentavat massiivisia luksusbunkkereita kotiensa alle. Tavallisten kotien keskuudessa, suurin trendi on lisätä ”turvahuone”. Ihmiset ovat peloissaan. He aistivat, että jotakin valtavaa on tapahtumassa, mutta he eivät tiedä miten olla valmiina.

    Kuinka jännittävää, että meillä, jotka olemme Kristuksessa, on vastaus! Ja todistaaksemme sen, Jumala antoi profetian, joka ennustaa meidän aikamme täydellisesti. Olkaamme uskollisia kertoaksemme heille. ”Taivaassa on Jumala ja Hänen sanansa täytetään!”
    Totisesti, amen!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com