Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 18. lokakuuta 2016

Uusi Alien -elokuva ”Arrival” elokuvateattereihin 11.11.2016 – valmistaa massoja Antikristuksen ilmestymiselle

Poimin viime perjantain Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert) yhden mielenkiintoisen osion suomennettavaksi, jossa David Bay lainaa uutislähdettä uusimmasta Hollywoodin Alien -elokuvasta, jonka ensi-illaksi on määrätty Yhdysvalloissa 11. marraskuuta eli 11.11. Tämä on numerologisesti kiintoisaa, koska New Age -okkultistit ja saatanistit pitävät lukua 11 pyhänä ja se kuvaa heidän messiastaan, eli Raamatun Antikristusta. Lisäksi nimenomaan alienit tai ufot näyttelevät keskeistä roolia Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) syntymisessä, jonka johtoon nousee New Age -kristus (alien-ihminen). Tämä tuleva elokuva voi hyvinkin toimia viimeisenä eksytysvälineenä ja valmentajana pettämään ihmismassat, jotta he hyväksyisivät väärän messiaan, joka nousee 3. maailmansodan tuhkista hallitsemaan maailmaa seitsemän vuoden ajaksi, kunnes Herra Jeesus tuhoaa Antikristuksen toisessa tulemuksessaan maan päälle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Arrival_(elokuva)

-------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, October 14, 2016


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2746
DVD

II. Uutta Alien -elokuvaa – ”Arrival (Saapuminen)” – on määrä alkaa näyttää 11.11. (marraskuun 11. päivä)


Arrival on sellainen tieteiselokuva josta uneksimme. Se sai suuret tähdet, laajan konseptin, ja mitä kauemmin se menee, sitä enemmän se vaatii yleisöltä. Rytmitys on järjestelmällinen, tarina kiehtova, ja elokuvanteko kaunista. Sinulla harvoin on hajuakaan minne se on menossa – mutta heti kun päästään sinne, et voi saada sitä pois mielestäsi.”

Perustuen Ted Chiang'in novelliin Story Of Your Life, Arrival'in pääosassa esiintyy Amy Adams Tri. Louise Banks'ina, kansainvälisenä kielitieteilijänä, joka kutsutaan paikalle kääntämään salaperäisen alien-lajin, joka on rauhanomaisesti laskeutunut 12 avaruusaluksen kanssa kaikkialle planeetalle, ilmeistä puhekieltä … Sitten hänen seuraansa liittyy teoreettinen fyysikko nimeltään Ian Donnelly (Jeremy Renner), ja yhdessä he lyöttäytyvät muukalaisiin yrittäessään saada vastauksia kaikkiin suuriin kysymyksiin: Miksi olette täällä? Mitä haluatte? Mistä olette kotoisin?”

Jóhann Jóhannsson'in elokuvamusiikki luo ainutlaatuisen tunnelman aavemaisesta ja uhkaavasta, mutta silti miellyttävän. Bradford Young'in elokuvaus saa kaiken tuntumaan eteeriseltä, joka vetää yleisöä lähemmäksi roolihahmoja … Lopulta kuitenkin Arrival'issa on todellakin enemmän kyse sen ideoista kuin mistään muusta. Heti kun nämä ideat valuvat aivoihisi, ja alat suodattaa niitä läpi kauniiksi muokatun elokuvan, jota juuri katselit, koko asia kehittyy kuin perhonen toukasta. Näennäisesti yksinkertainen elokuva, jota olit katsomassa, paljastuu mietiskelyn juhlaksi.”

Kysymys, joka minulla on tästä arvostelusta, kuuluu, että onko tämä elokuva eräänlaista mielenhallintaa, jossa katsoja altistetaan semmoisille ajatuksille, että he haluavat hyvin paljon uskoa alieneiden olemassaoloon.

Eliitti jatkaa ihmiskunnan valmistamista hyväksymään alienit eli muukalaiset!

New Age -kannattajat väittävät, että alieneita on olemassa, ja ne yrittävät auttaa johdattaakseen meidät maapallon asukkaat uusiin, tietoisuuden korkeampiin tasoihin, jotka mahdollistavat Kristuksen ilmestyä. William Cooper kertoo meille alieneiden merkityksestä Antikristuksen ilmestymisessä.

Voitko kuvitella, mitä tapahtuu jos … Avaruusolennot laskeutuvat Valkoisen Talon nurmikolle … ja Messias esittelee itsensä maailmalle, ja tämä kaikki hyvin lyhyessä ajassa?” ["Behold A Pale Horse", by New Age author, Bill Cooper, p. 177]

Ei ole epäilystäkään siitä, että amerikkalaiset ovat todella rakastuneita kaikenlaisiin muukalaisiin ja ufoihin. Eikä mikään ihme, sillä meitä on ruokittu säännöllisellä ruokavaliolla vuodesta 1938 lähtien, suunnattomalla painotuksella niitä kohtaan 2. maailmansodasta saakka. Ihmiset tykkäävät olla kiihottuneita, ja mikään ei kiehdo niin paljon kuin muukalaiset toisesta maailmasta. Toisesta maailmansodasta lähtien alien -elokuvat ovat näyttäneet muukalaisten olevan vihamielisiä joissakin elokuvissa ja ystävällisiä muissa. 'E.T.' on hyvä esimerkki näyttäessään muukalaiset ystävällisinä olentoina, joilla tuntuu olevan meidän parhaat etumme mielessään.

Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat alieneiden olevan vain harmitonta ajanvietettä, New Age -kannattajat ottavat ne hyvin, hyvin vakavasti. Lisäksi he väittävät, että alieneita on olemassa, ja ne yrittävät johdattaa meitä maapallon asukkaita uusiin, korkeampiin tietoisuuden tasoihin, jotka mahdollistavat Kristuksen ilmestyä. Jos et usko minua, kävele vain mihin tahansa New Age -kirjakauppaan, ja tutki lukuisia niteitä alieneista ja ufoista. Tai, jos surffaat netissä, näppäile ”New Age” hakukoneeseen. Sitten, selaa alaspäin monia listauksia ja huomaat kuinka useasti alieneihin ja ufoihin viitataan.

Laittoman eli Antikristuksen tuleminen on Saatanan työn ja toiminnan tulosta...” Tämä lause kertoo meille, että tämän lopun ajan eksytyksen lähde on Saatana. Älä erehdy sen suhteen, Saatanan yliluonnollinen voima tuottaa kaikkein uskomattomimman petoksen, jota maailma on koskaan nähnyt. Tämä petos näyttää niin uskomattomalta, että ihmisten mielet kirjaimellisesti häivytetään. Tässä vaiheessa meidän täytyy muistuttaa kuulijoitamme, että Saatana ja hänen enkelinsä, jotka tunnetaan myös demoneina, kykenevät muuttamaan itsensä ihmisen ja ei-ihmisen muotoihin pettääkseen ihmisiä. Kuten Paavali totesi niin kaunopuheisesti, ”...saatana itse tekeytyy valkeuden enkeliksi.” Pidä tämä seikka mielessä, kun tutkimme lisää tätä aihetta.

Nyt takaisin Paavalin paljastuksiin.

...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.” (2. Tess. 2:9-10)

Ainoat ihmiset, jotka petetään, ovat pelastumattomia; tämä totuus sopii täydellisesti Jeesuksen väitteeseen Matteuksen luvussa 24:24, missä Hän sanoo, että valitut, Jumalan valittu kansa, eivät voi eksyä. Tämä pelastumattomien pettäminen saa itselleen valtavan merkityksen johtuen seuraavasta jakeesta, ”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.” (2. Tess. 2:11) Tämä erittäin pelottava jae paljastaa, että Jumala itse on mukana tässä vaiheessa, tarkoituksellisesti paaduttaen niiden ihmisten sydämet ja mielet, jotka ovat hylänneet Evankeliumin totuuden.

...Vuonna 1982, Michael London L.A. Times'ista kokosi kahdeksan ihmisen ryhmän yhteen, joilla oli kokemusta ufoista ja ulkoavaruuden kohtaamisista erityistä seulontaa varten Steven Spielberg'in elokuvaan ”E.T.”. London pani merkille seuraavat ryhmän reaktiot elokuvalle:

'Tämä on todellinen elokuva, ei romantiikkaa. Se on osa VALMENNUSPROSESSIA VALMISTAMAAN YHDYSVALTOJA AVARUUSOLENTOJEN SAAPUMISELLE.'

'Elokuva on ilmaisuväline...Se pyytää yleisöä olemaan vähemmän peloissaan ns. paranormaalista. Ja mikä olisikaan parempi paikka aloittaa kuin lasten kanssa?'...Kaikki tehdään lasten kautta...”

MIKSI ALIENIT JA UFOT OVAT TÄRKEITÄ ANTIKRISTUKSEN ILMESTYMISELLE?

KUN ANTIKRISTUS LAVASTAA ILMESTYMISENSÄ, HÄN VÄITTÄÄ OLEVANSA YLÖSNOUSSUT MESTARI TOISESTA ULOTTUVUUDESTA, TS. MUUKALAISOLENTO. HÄN ON AIVAN YHTÄ YSTÄVÄLLINEN KUIN NUO MUUKALAISET, JOITA OLET NÄHNYT TELEVISIOSSA JA ELOKUVISSA. HÄNELLÄ ON VAIN MEIDÄN ETUMME MIELESSÄÄN JA HÄN HALUAA JOHDATTAA MAAILMAN UUTEEN, RAUHALLISEEN OLEMASSAOLOON.

New Age -johtajat uskovat ihmisten olevan paljon valmiimpia hyväksymään Antikristuksen väitteet, jos heitä on ensin valmennettu uskomaan ystävällisten avaruusolentojen olemassaoloon.

Nyt tiedät TOTUUDEN alien -elokuvista ja -kirjoista ja -tietokonepeleistä. Mitä enemmän näemme alieneiden mainostamista, sitä lähempänä Antikristuksen ilmestyminen on.

Tämä leffa, Arrival, debytoi amerikkalaisissa elokuvateattereissa marraskuun 11. päivänä, mikä antaa siten elokuvan alkamispäivämääräksi '11.11'.

Muista, luku '11' on Antikristuksen saatanallinen luku!

------------------------------------

Suomentajan kommentti:

Myös suomalainen illu-MTV3-kanava tunnetun saastaisen Salatut elämät -saippuasarjansa välityksellä iskostaa ihmisten mieliin lukua 11 piiloviestinnällään. Viime viikolla 11.10.2016 (siis 11. päivä) esitettiin jakso (osa 3061: Mariannan elämä tikkuaa ja takkuaa), jonka lopussa teeskentelevän ja valehtelevan roolihahmon, Mariannan, käskettiin tehdä raskaustesti. Seuraavassa jaksossa (osa 3062 (3+0+6+2=11): Elias kuulee kummia) tehtaillun raskaustestin tulokseksi tuli kaksi viivaa muodostaen näin luvun 11! Katso kolme pysäytyskuvaa videosta, jotka leikkasin kohdista 7:57, 19:32 ja 20:21. Aika irvokasta ja todistaa vain kenen asialla Salkkarit-ohjelma on (Eliitin pelinappula).

http://aijaa.com/Fv7RLG (Marianna teki raskaustestin ja näkee yhden viivan)

http://aijaa.com/eUHR10 (Marianna huijaa ja piirtää toisen viivan todistaakseen olevansa raskaana)

http://aijaa.com/koNZxR (Sebastian ja Sergei näkevät valheellisesti kaksi viivaa raskaustestissä eli luvun 11)

Lopuksi linkki yhteen Salkkarit-juttuun blogissani, jonka julkaisin maaliskuussa 2014. Siinä näytetään näyttelijän T-paidassa okkulttinen kaikkinäkevä silmä kolmion (pyramidin huippukivi) sisällä.

http://nokialainen.blogspot.fi/2014/03/suomen-moraalinen-luopumus-ja-lahestyva.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker