Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

USA ja Venäjä riitelevät Syyriasta vaarantaen samalla Israelin turvallisuuden – seuraavan Yhdysvaltain presidentin asenne Israelia kohtaan on ratkaisevaa Amerikan kohtalon kannalta

Tässä viikon vanha Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka on seurannut Syyria-uutisia tiiviisti ja näkee sen vaaran, että Israel vedetään mukaan konfliktiin, kun suurvallat USA ja Venäjä toimivat alueella tukien sisällissodan vastakkaisia osapuolia. USA ja Venäjä ovat vaarassa joutua törmäyskurssille ja aiheuttaa ydinsodan alueella, jolloin kuuluisa profetia Syyrian Damaskoksesta, Jesaja 17:1, saattaa toteutua. Myöskin Hesekiel 38 on toteutumisen partaalla, kun Venäjä on tullut uudeksi voimatekijäksi Lähi-idän alueella ja liittoutunut Iranin (Persia) kanssa. Pastori Farag puhuu tässä suomentamassani profetiapäivityksessä vielä sen asian merkityksellisyydestä, mikä USA:n seuraavan presidentin suhtautuminen on Israeliin, sillä se määrää pitkälti Amerikan tulevaisuuden – näin mikäli jo ennen marraskuun presidentinvaaleja ei tapahdu mitään.

----------------------

Mid-East Prophecy Update – October 2nd, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.10.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-10-02.pdf

Pastori J.D. puhuu kirjoituksesta seinällä liittyen Israeliin ja Yhdysvaltoihin, erityisesti koska se liittyy Yhdysvaltain nykyiseen presidenttiin, joka lähtee virastaan 109 päivän päästä tästä hetkestä, ellei jotain tapahdu ennen sitä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä väitän olevan kirjoituksen seinällä liittyen Israeliin ja Yhdysvaltoihin.
- Erityisesti koska se liittyy Yhdysvaltain nykyiseen presidenttiin, joka jättää virkansa 109 päivän päästä tästä hetkestä, ellei jotain tapahdu ennen sitä.
- Sulkien sen vaihtoehdon, että jotakin tapahtuu ennen marraskuuta, seuraavan presidentin asenne koskien Israelia saattaa itseasiassa sinetöidä Amerikan kohtalon.
Perustan tämän lausuman siihen, mitä Jumala sanoi Aabrahamille Genesiksen luvussa 12:2-3, jossa Hän lausuu, ”Niin minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi. Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.”
Pidän sitä aika mielenkiintoisena, että sunnuntaina, sekä Trump että Clinton tapasivat Israelin pääministerin Benjamin Netanyahu'n, ja Jerusalem Post'in mukaan, Trump kertoi Netanyahu'lle, että hän tunnustaisi Jerusalemin Israelin yhdistyneeksi pääkaupungiksi. Lainaten Post'ia, ”Tapaamisessa republikaanien presidenttiehdokkaan kanssa, Netanyahu kiitti Trump'ia hänen jatkuvasta tuestaan Israelille, hänen sitoutumisestaan jatkuvaan Iranin painostamiseen ja hänen vastustuksestaan Yhdistyneiden Kansakuntien pyrkimyksille määrätä rauhansopimuksen ehdot palestiinalaisten kanssa.”

Vielä mielenkiintoisempaa oli jyrkkä kontrasti Clintonin suhteen, jossa hän vaati ”suoria” neuvotteluja Netanyahu'n tapaamisen jälkeen. Jerusalem Post'in mukaan, Hillary Rodham Clinton uusi vaatimuksensa kahden valtion ratkaisulle Israelin ja palestiinalaisten konfliktissa sunnuntai-iltaisen tapaamisen jälkeen pääministeri Benjamin Netanyahu'n kanssa ollen huolissaan siitä, että hänen aikaisempi pomonsa, USA:n presidentti Barack Obama, voi viedä asian kansainväliseen vaiheeseen.

Sanoa, että Netanyahu'lla on oikeutettuja huolenaiheita, olisi karkeaa vähättelyä sen nojalla, mitä Obama sanoi entisen Israelin presidentin Shimon Peres'in muistotilaisuudessa. Ynet News'in mukaan, sillä aikaa kun pidettiin ylistyspuheita entiselle presidentille Shimon Peres'ille, Yhdysvaltain presidentti Obama sanoi, että ”Peres olisi lausunut, että juutalaisvaltio ei syntynyt hallitsemaan toista kansaa.”

Kaiken kukkuraksi, eräs webbisivusto julkaisi kopion Obaman sanomisista Peres'in hautajaisissa Jerusalemissa, osoittaen, että kommentit oli annettu muodossa ”Jerusalem, Israel”. Mutta myöhemmin perjantai-iltapäivänä, Valkoisen Talon lehdistötoimisto lähetti oikaisun edelliseen sähköpostiin, viivaten yli ”Israelin” transkriptin otsikosta.

Tämä ”Israelin” yliviivaus jäljennöksen otsikosta kalpenee verrattuna niihin vaaroihin, jotka uhkaavat Israelia maailmannäyttämöllä johtuen suureksi osaksi kasvavista Venäjän ja USA:n välisistä jännitteistä Syyrian suhteen. Jerusalem Post julkaisi artikkelin, jossa he siteeraavat entistä Israelin YK-suurlähettilästä, Ron Prosor'ia, jonka jotkut teistä kohtasivat kun hän oli täällä Havaijilla vuonna 2014. Prosor'in mukaan, ”Retoriikan kiihtyminen Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä koskien Syyrian sisällissotaa on luomassa vaarallisen tilanteen Israelin kannalta. ...Meillä on täällä vaarallinen tilanne. Se on vaarallista, muuten myös Israelille, koska joudumme aivan keskelle riitaa”, Prosor sanoi. ”Koordinoimme Venäjän kanssa, ja amerikkalaiset ovat tärkeä strateginen voimavara meille.” Prosor sanoi, että konflikti amerikkalaisten ja venäläisten välillä voisi luoda ”hyvin epämukavan todellisuuden” Israelille. Entinen YK-lähettiläs sanoi, että retoriikan taso viime päivinä suurvaltojen kesken on ennennäkemätöntä Syyrian sisällissodassa, ...”On olemassa paine yhteenotolle suurvaltojen välillä, jotka molemmat tällä hetkellä ylläpitävät läsnäoloaan areenalla, eivätkä vain edustajiensa kautta”, hän totesi. ”Sikäli kuin olemme huolissamme, maana, joka on alueella näiden suurvaltojen kanssa, jotka ovat keskellä kärjistyvää konfliktia, niin areena on mutkikas.” Yhdysvallat syytti Venäjää ”barbariasta” Syyriassa sunnuntaina kun sotakoneet, jotka tukevat Syyrian hallinnon joukkoja, moukaroivat Aleppo'a ja Moskova sanoi, että sisällissodan päättäminen on lähes ”mahdotonta”. Diplomaattinen ratkaisu taisteluihin näytti epätodennäköiseltä kun Yhdysvaltojen ja Venäjän diplomaatit olivat eri mieltä YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa, joka kutsuttiin koolle keskustelemaan väkivallasta, joka on eskaloitunut siitä saakka kun tulitauko romahti viime viikolla.

Oletan, ettei tämä Times of Israel'in raportti tule minään yllätyksenä. Näyttää siltä, että Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry on varoittamassa, että Washington on kynnyksellä lopettaa neuvottelunsa Venäjän kanssa Syyrian konfliktista Aleppo'on kohdistuvan hyökkäyksen takia. ”Mielestäni olemme keskustelun keskeyttämisen partaalla, koska, te tiedätte, se on järjetöntä sellaisen pommituksen yhteydessä jota tapahtuu, olla istumassa siellä ja yrittää ottaa asiat vakavasti”, Kerry sanoi. ”Ei ole mitään käsitystä tai viitettä sen aikomuksen vakavuudesta mitä on tapahtumassa juuri nyt”, hän kertoi lehdistötilaisuudessa Yhdysvaltain pääkaupungissa, päivä sen jälkeen, kun hän varoitti venäläistä kollegaansa Sergei Lavrov'ia, että hän lopettaisi neuvottelut ellei Moskova keskeytä hyökkäystä Aleppo'on.

Samalla kun USA varoittaa ja syyttää Venäjää, Venäjä myöskin varoittaa ja syyttää USA:ta. Torstaina, Ynet News julkaisi artikkelin, jonka otsikossa lukee, ”Russia accuses US of threatening support for nuclear attack (Venäjä syyttää Yhdysvaltoja uhkauksesta tuen antamiselle ydinhyökkäystä varten).” – Venäjän ulkoministeriö syyttää Pentagon'ia verhotun uhkauksen tekemisestä tukeakseen liittolaisiaan hyökkäyksellä Venäjää vastaan ydinasein. Yhdysvaltain puolustusministeri Ash Carter syytti maanantaina Venäjää ”sapelinkalistelusta ydinaseilla” ja väitti, että vaikka kylmä sota on ollut jo pitkään ohitse, ydinaseita tarvitaan yhä estämään Venäjää ja muita potentiaalisia hyökkääjiä ajattelemasta, että ne voisivat selviytyä kuin koira veräjästä ydiniskun suhteen. Moskova vastasi torstaina sanomalla, että Carter'in lausunto nousi siihen mittaan, jossa Yhdysvallat uhkaa käyttää ydinaseitaan hyökkäyksen tukemisessa Venäjää vastaan liittolaistensa kautta. Se lisäsi, että Venäjän on ryhdyttävä vastatoimenpiteisiin turvallisuutensa suojaamiseksi.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin keskiviikkona, The Jerusalem Post julkaisi raportin siitä, miten Iranilla on ohjuksia, jotka voivat iskeä Israeliin. Lainaten Post'ia: ”Johtava komentaja Iranin vallankumouskaartissa sanoi tiistaina, että Iranilla on hallussaan ohjuksia, jotka voivat iskeä Israeliin. Iranin Press TV siteerasi komentajaa, joka kertoi toimittajille, että ”me emme tarvitse ohjuksia, joilla on yli 2000 kilometrin kantama. Pisin kantama, joka vaaditaan Iranin ohjuksille, on Israelin miehittämät maa-alueet.” Komentaja varoitti, että ”siionistihallinto on meidän tärkein kohteemme.” Hän totesi, että Iranin Zolfaqar -nimiset taktiset ballistiset ohjukset on määrä ottaa käyttöön maaliskuussa 2017, joka on Iranin kuluvan kalenterivuoden päätös. ...Ohjus voi suorittaa täsmäiskuja lentokenttien kiitoratoja ja maaperällä olevia kohteita vastaan.”

Näkee, että hivuttaudumme jokaisena ohikiitävänä päivänä lähemmäksi Jesajan luvussa 17 mainitun profetian, joka koskee Syyriaa, täyttymystä, erityisesti tämän Ynet News'in raportin valossa, joka kertoo siitä, miten Syyrian kansallinen oppositiokoalitio (The opposition Syrian National Coalition) sanoo, että poliittinen ratkaisu ”ei ole enää varteenotettava vaihtoehto” Syyrian konfliktille.

- Viime viikon päivityksessä tarkastelimme syitä, miksi Jesajan luvun 17 ja Hesekielin luvun 38 täyttymys olisi toteutumisen partaalla.
- Näin ollen, haluaisin päättää tämän viikon profetiapäivityksen syyllä, miksi sillä on väliä meille kristittyinä, että se on niin lähellä.
- Vaikka ymmärrän, että olen vaarassa tarjota liiallisen yksinkertaistamisen vastauksellani, yritän selittää syyn niin hyvin kuin pystyn.
- Yhdessä lauseessa, se syy, miksi kaikki tämä koskettaa minua, on se, että seurakunnan tempaus tapahtuu aivan lähellä tätä.
- Itseasiassa, yksi kysymyksistä, jota minulta usein kysytään, on se, että milloin tempaus tapahtuu Hesekielin luvun 38 ajoituksen suhteen.
- Vastaus on, että emme voi todellakaan tietää varmasti. Voimme kuitenkin tehdä joitakin johtopäätöksiä molempien profetioiden yksityiskohdista.
- Tästä syystä johtuen jotkut ehdottavat, että tempaus tapahtuu ensin; toisten mielestä se on pian sen jälkeen, tai sitten ne molemmat toteutuvat samanaikaisesti.
- Yhteinen nimittäjä kaikissa niissä on se, että tempaus tapahtuu hyvin lähellä Jesajan luvun 17 ja Hesekielin luvun 38 täyttymystä.
- Näin ollen, se velvoittaisi jokaista meistä ottamaan vaarin kun näemme tämänkaltaisten profetioiden alkavan toteutua.
- Toisin sanoen, jos olemme näin lähellä näiden molempien profetioiden täyttymystä, niin silloin sen pitäisi osoittaa, että olemme lähellä tempausta.
Luukas 21:28”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluaisin kertoa evankeliumista ennenkuin nautimme ehtoollista.
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker