Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 8. lokakuuta 2016

Teknologia Antikristuksen maailmanlaajuiselle kontrollille on nyt lähes valmis – Internetin valvonta luovutettu kansainväliselle elimelle – Israelin viimeinen merkittävä perustajahahmo menehtyi

Tässä profeetallisesti mielenkiintoinen suomentamani viikkoraportti tunnetulta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka eilispäiväisessä puheessaan käsittelee aluksi Amerikan uuden EAS-varoitusjärjestelmän soveltuvuutta Antikristuksen tulevaan maailmanlaajuiseen kontrolliin maapallon asukkaista, jossa Internet ja älypuhelimet näyttelevät keskeistä osaa. Muukin teknologia etenee siihen tahtiin, että Antikristus voi pian ilmestyä. Sitten Uuden Maailmanjärjestyksen kannalta on olennaista, että Barack Obama on heikentänyt Yhdysvaltojen kansallista suvereniteettia TPP-vapaakauppasopimuksen kautta, joka alistaa YK:n jäsenmaat toteuttamaan Agenda 2030:n. Lopuksi pastori Lindsey puhuu juuri edesmenneestä Israelin valtion perustajahahmosta, Shimon Peres'istä, jolla Lindsey'n mukaan oli merkittävä osuus modernin Israelin kehittämisessä.

-----------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

October 7th, 2016

Syyskuun 28. päivänä, FEMA (Federal Emergency Management Agency), Yhdysvaltain telehallintovirasto (FCC) ja USA:n kansallinen sääpalvelu (National Weather Sercice) toteuttivat valtakunnallisen testin USA:n kansallisesta varoitusjärjestelmästä (Emergency Alert System (EAS)). EAS mahdollistaa liittohallituksen ottaa täyden kontrollin televisio- ja radioasemien samoin kuin kaapeliverkon sisällöstä.

Ohjelmatoiminnan harjoittajia vaaditaan sijoittamaan EAS-kytkin heidän studioittensa ja aseman lähettimen väliin. Kun hallitus aktivoi kytkimen, lähetysorganisaation oma ääni ja kuva korvataan hallituksen tiedotteilla.

Vain kerran aikaisemmin on tätä systeemiä testattu kansallisesti. Se oli marraskuussa 2011. Silloin tapahtui useita virheitä ja järjestelmä ei kyennyt suoriutumaan riittävällä tavalla.

Ilmeisesti viime viikon testi oli täydellinen menestys.

Näennäisesti EAS'ia käytetään yleisön varoittamiseksi uhkaavan luonnonkatastrofin tapauksessa, luultavasti katastrofaalisissa sää-hätätilanteissa. Ehkä jopa maanpuolustusuhassa. Kuka voisi vastustaa sitä? En ainakaan minä.

Mutta olemme kaikki nähneet elokuvia, joissa super-konna jotenkin keskeyttää kaikki lähetykset valtakunnassa (tai maailmassa) ilmoittaakseen uhkistaan tai vaatimuksistaan. Oikeassa elämässä, EAS-järjestelmä käyttää aivan liian monia ja erilaisia protokollia tuota skenaariota varten, johon on vieläpä hyvin vähäinen mahdollisuus.

Mutta EAS on nyt osa laajempaa väestön hätätila-varoitusjärjestelmää (Integrated Public Alert and Warning System (IPAWS)). Se perustuu pitkälti Internetiin. Tällä laajemmalla järjestelmällä on paitsi valtaa kaapata TV/radio -asemien ja kaapeliverkon sisältö, se voi myös tunkeutua älypuhelimiin.

Äskettäisten New Yorkin ja New Jerseyn pommi-iskujen jälkeen, hallitus lähetti varoituksen älypuhelinten käyttäjille tuolla alueella ollakseen tähystyspaikalla pääepäiltyä varten. Ensimmäistä kertaa (toisin kuin AMBER-hälytyksessä tai säästä johtuvassa hätätila-varoituksessa (Emergency Weather Alert)), he lähettivät miehen kuvan.

Mielenkiintoisesti sinun älypuhelimesi auttaa sinua kontrolloimaan erilaisia hälytyksiä tai ilmoituksia, joita saat, kuten AMBER- tai säähälytyksiä. Mutta sinulla ei ole kykyä poistaa hälytystä joka tulee Valkoisesta Talosta. Presidentin käsky ohittaa kaiken muun.

Ottaen huomioon, mitä Raamatun profetia sanoo Antikristuksen kyvystä kommunikoida koko maailman kanssa, niin tämä on minusta mielenkiintoinen kehitys.

Joku äskettäin huomautti minulle, että EAS on vanha uutinen. Se on ollut olemassa jo vuosia.

Minun ajatukseni oli, että se ei ole koskaan toiminut tyydyttävästi. Tähän asti. Se ei ole koskaan ollut täysin kattava. Kunnes nyt on.

Vastasin, että jokainen järjestelmä tai työkalu, jonka Antikristus tarvitsee suorittaakseen maailmanlaajuisen haltuunottonsa, on ollut kehitteillä jo vuosia, vuosikymmeniä, jopa vuosisatoja. Se, mikä tekee siitä mielenkiintoista, on, että ne ovat kaikki tulossa täysin valmiiksi ja täyteen hyötykäyttöön juuri nyt. Juuri ajoissa Antikristuksen saapumista silmälläpitäen.

Jokin muukin näyttää tekevän nopeaa syntymistä koskien työkaluja ja mekanismeja, joita hän tarvitsee, ja se on vieläkin hämmästyttävämpää. Se on se tosiasia, että niitä ollaan sijoittamassa globaalien yksiköiden ja viranomaisten käsiin, jotka ovat yksittäisten kansakuntien ja valtioiden kontrollin ulottumattomissa.

Lokakuun 1. päivästä lähtien, Internetin valvonta on luovutettu täysin kansainväliselle elimelle. Lopullinen määräysvalta myöntää Internetin domain-osoitteita kuuluu nyt yhtiölle, joka on Yhdysvaltain hallituksen ulottumattomissa. Jää nähtäväksi, mitä suojauksia ja oikeuksia, meillä Yhdysvaltain kansalaisina, tulee nyt olemaan käytettävissämme.

Tämä kuvio toistaa itseään yhä uudestaan. Syyskuun 20. päivänä, presidentti Obama kertoi YK:lle, että Yhdysvalloilla on liikaa valtaa ja sen täytyy luopua jostakin osasta sen suvereniteettia. Tiedän, että tätä on vaikea kuvitella, mutta se on osa maailmanlaajuista suuntausta.

Tyynenmeren vapaakauppasopimus (The Trans-Pacific Partnership (TPP)) on täydellinen esimerkki. Kesti vuosia neuvotella tuo sopimus ja se on yli 5000 sivua pitkä. Vaikka johtajamme mainostavat sitä ”kauppa”-sopimuksena, niin käytännössä ”kauppa” on vain pieni osa siitä, mitä se ohjaa.

Hyväksymällä sen, Yhdysvallat luovuttaa hälyttävän paljon omasta suvereniteetistaan ja itsemääräämisoikeudestaan ryhmälle hämäriä, globalistisia byrokraatteja. Ja TPP jättää hyvin vähän turvautumiskeinoja meille, jos me havaitsemme sen olevan sortava tai haitallinen eduillemme.

Suurin osa siitä neuvoteltiin Hillary Clintonin virkakaudella, kun hän oli ulkoministeri. Vuonna 2012 hän kutsui sitä, ”...kultakannaksi kauppasopimuksissa”. Nyt kun hän pyrkii presidentiksi, hän väittää olevansa sitä vastaan. Mutta jos hänet valitaan, voit olla varma, että hän kääntää kurssinsa uudelleen ja edistää sitä voimakkaasti.

TPP velvoittaa laillisesti jäseniään toteuttamaan Yhdistyneiden Kansakuntien Agenda 2030:n. Se on ohjelma, jonka YK väittää lopettavan köyhyyden ja luonnon saastumisen vuoteen 2030 mennessä. Sen määräykset tulevat ensimmäistä kertaa voimaan vuonna 2018.

Agenda 2030 on päivitys pahamaineisesta Agenda 21:stä. Se läpäisi YK:n äänestyksen yksimielisesti viime vuonna. Ja se vaatii suuria muutoksia meidän kaikkien elämissä. Se on kirjaimellisesti hanke alistaa ihmiskunta yritysten ja kansainvälisen eliitin kengänkannan alle.

Kun Antikristus anastaa vallan, hän tarvitsee globaaleja työkaluja ja organisaatioita, samoin kuin uskomatonta teknologiaa, toteuttaakseen päämääränsä. Ja nyt näyttää siltä, kuin hänellä olisi kaikki mitä hän tarvitsee. Juuri ajallaan. Aivan kuten muinaiset profeetat ennustivat.

Viime viikolla, Israelin viimeinen merkittävä perustajahahmo menehtyi. Shimon Peres kuoli 93 vuoden ikäisenä.

Nuorena miehenä ollessaan 25 vuoden kieppeillä, Peres oli osa ryhmää, joka perusti modernin Israelin valtion. Hän liittyi tiimiin vuonna 1947, lähes tasan vuosi ennen itsenäisyyssotaa vuonna 1948. Hän oli ”modernin Israelin isän”, David Ben-Gurion'in, luotettu suojatti.

Alusta alkaen, Ben-Gurion uskoi nuorelle Peres'ille monia tärkeitä tehtäviä ja virkoja. Koko hänen pitkän palveluskautensa aikana kansakunnalleen, Peres toimi Israelin puolustusministeriön pääjohtajana, talousministerinä, ulkoministerinä, sisäasiainministerinä, sekä muissa korkeissa viroissa.

Hän johti Israelin armeijan luomista. 1950-luvulla, hän vakuutti Ben-Gurion'in aloittamaan Israelin ydinaseohjelman. Tämä ohjelma yksinään on mahdollisesti ollut tärkeä tekijä Israelin pelotevaikutuksessa hyökkäyksille Israelia paljon suurempien vihollisten taholta.

Myöhempinä vuosina, Peres oli kahdesti Israelin pääministerinä. Myöhemmin hän toimi seitsemän vuotta pitkälti seremoniallisessa Israelin presidentin virassa. Itseasiassa, hän on ainoa henkilö Israelin historiassa, joka on ollut sekä pääministeri että presidentti.

Mutta 1990-luvulla, mies, joka työskenteli niin pitkään ja hartaasti Israelin turvallisuuden puolesta, teki hirvittävän virheen.

Israelin ulkoministerinä, Peres oli tärkeimpänä voimana Oslon sopimuksen takana. Vaikka hän jakoi Nobelin rauhanpalkinnon Jasser Arafat'in ja Yitzhak Rabin'in kanssa ponnisteluidensa vuoksi, Oslon sopimusta on kutsuttu ”Israelin Müncheniksi”. [Viittaa Münchenin rauhansopimukseen v. 1938. Suom. huom.]

Se oli ensimmäisen luokan katastrofi. Oslo johti merkittäviin intifadoihin (lähes välittömästi), bussipommituksiin, sotiin, ja yleiseen tunteeseen kaaoksesta kaikkialla maassa.

Oslon sopimus ei koskaan tuottanut rauhaa.

Vaikka hän oli väärässä tässä tapauksessa, uskon, että voimme sanoa sen, että Shimon Peres yritti kaikin voimin saada aikaan rauhan maallensa.

Puheessaan Valkoisen Talon nurmikolla päivänä, jolloin rauhansopimus allekirjoitettiin, Peres sanoi: ”Lausukaamme kertakaikkiset jäähyväiset sodille, uhille, ihmisten kärsimyksille. Lausukaamme jäähyväiset vihamielisyydelle, ja saakoon olla niin, ettei kummallakaan puolella esiinny enää uhreja.” [Ihan kuin olisi ollut joku (vale)tuhatvuotisen rauhanvaltakunnan perustaminen v. 1993 syksyllä, kun ”Rooman keisari” alias antikristus Bill Clinton vahvisti Lähi-idän rauhansopimuksen seitsemäksi vuodeksi (1993-2000) eli yhdeksi vuosiviikoksi (Dan. 9:27). Suom. huom.]

Uskon, että hän todella kaipasi noiden sanojen olevan totta. Voitteko kuvitella, miten pettynyt hänen on täytynyt olla, kun päinvastainen tapahtui?

Tapasin herra Peres'in vain kerran. Olen aina lukenut sen etuoikeudeksi viettää aikaa yhden Israelin tärkeimmistä perustajahahmoista kanssa. [Lindsey erehtyy pahemman kerran. Peres oli valejuutalainen, kuten Rothschild. Lue esim.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/juutalaiset_kirjailijat_vahvistavat_cutting_edgen_analyysin_mustan_magian_vapaamuurareiden_hallitsemasta_sionismista_israelista_seka_lahi-idan_tamanhetkisista_tapahtumista.pdf 

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Messias-odotukset_korkealla_nyt_Israelissa_Shimon_Peres_kuoli_93-vuotiaana.pdf. Suom. huom.]

Nyt, kun viimeinen henkilö rohkeiden johtajien sukupolvesta, jotka perustivat Israelin (Jumalan profeetallinen ajankello), on kuollut, se muistuttaa minua siitä, että joka päivä olemme siirtymässä lähemmäksi tämän armotalouskauden huipentumaa.

Siitä puheenollen, tällä viikolla haluan kertoa teille eron ylösnousemuksen ja ylösoton (tempaus) välillä.

Annan vihjeen. Joas luet tätä, et tarvitse ylösnousemusta, tarvitset ylösoton!

Mutta voit valmistaa itseäsi molempiin, täsmälleen samalla tavalla!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker