Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. marraskuuta 2016

C. Peter Wagner kuollut – oli kristikunnan vaarallisin ja vaikutusvaltaisin hereetikko

Seuraavassa australialaisen Churchwatchcentral'in kommentti C. Peter Wagner'in, epäraamatullisen NAR-liikkeen johtajan, kuolemasta äskettäin (21.10.2016). Wagner oli väärä apostoli ja profeetta, joka eksytti massoittain arvostelukyvyttömiä ihmisiä harhaoppisella julistuksellaan. Hän tulee vielä vastaamaan Jumalan edessä kadotettuna sieluna, jos ei todistettavasti katunut vääriä opetuksiaan. Häpeä niille, jotka puhuvat kunnioittavasti hereetikko C. Peter Wagner'in elämäntyöstä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------

C. Peter Wagner: Kristikunnan vaarallisin ja vaikutusvaltaisin hereetikko – kuollut


By churchwatcher / October 22, 2016

 

Kun tänä päivänä katsot sekasortoa ja epävakautta nykyajan evankelikalismissa, kun näet omaehtoisten apostolien hengellisesti hyväksikäyttävän miehiä ja naisia kaikkialla maailmassa, niin voit yhdistää tämän hengellisen korruption lähteen yhteen mieheen:

C. PETER WAGNER
 
Hereetikko, joka luuli olevansa apostoli.
Luste, joka luuli kylvävänsä vehnää
.
Piikkipensas, joka luuli tuottavansa hedelmää
.
Vuohi, joka luuli rakentavansa seurakuntaa
.
Rienaaja, joka luuli pääsevänsä taivaaseen
.
Harhaileva tähti, joka luuli olevansa suunnan näyttäjä
.
Suolavesilähde, joka luuli tarjoavansa makeaa vettä
.
Kadotettu sielu, joka luuli johtaneensa seurakuntaa Jumalan Valtakunnan porteista...

Ettemme unohtaisi Wagner'ia – jotta kukaan ei milloinkaan unohtaisi harhaoppisten vaaraa
Kristuksen seurakunnassa, niin hänen hautakivensä olkoon myllynkivi.


Jos C. Peter Wagner'in ansioksi voidaan lukea jotakin merkittävää, niin hän auttoi tunnistamaan karismaattisessa liikkeessä Myöhäissateen Uuden Järjestyksen (NOLR) kultin agendan, eli näiden omaehtoisten apostolien ja profeettojen ja heidän ”uuden viinileilin” seurakuntiensa nousun.

”Ellen ole erehtynyt, niin radikaalein kaikista muutoksista siirryttäessä vanhasta viinileilistä uuteen on tämä: Pyhän Hengen yksilöille delegoima hengellisen auktoriteetin määrä. Kaksi operatiivista sanaa ovat auktoriteetti ja yksilöille.”

Lähde: C. Peter Wagner, Charisma Magazine, http://www.charismamag.com/spirit/church-ministry/15676-where-are-the-apostles-and-prophets, Published 25/06/2014. (Accessed 18/11/2015.)

Kuitenkin sen sijaan, että olisi kutsunut ulos tätä harhaoppista kulttiliikettä piilosta karismaattisen uudistuksen naamion alta, hän yritti olla sen johtaja antaen sille nimen Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus (New Apostolic Reformation = NAR).

”Tarvitsin nimen … Parin vuoden ajan kokeilin nimellä ‘Post denominationalism (Jälkikirkollisuus)'. (Liikkeen nimi jonka kannalle asetuin, on New Apostolic Reformation (Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus).”

Lähde: C. Peter Wagner, The New Apostolic Churches, Ventura CA; Regal, 1998, p. 18.

Voittiko tämä mies koko maailman, mutta valitettavasti kadotti sielunsa? Kunnes joku voi todistaa, että tämä väärä apostoli ja profeetta katui vääriä opetuksiaan, niin on surullista, että voi kysyä vain tätä – seisooko hän nyt Jumalan edessä vastaamassa tähän:

Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.' (Matteus 7:22-23)

Tämä mies haaksirikkoutti niin monen arvostelukyvyttömän sielun uskon ja on nyt mennyt saamaan palkkansa.

Kaikesta huolimatta Charisma News ja heidän kannattajansa osoittavat, että heidän selvästikin poltinraudalla merkityt omattuntonsa tekevät lujasti töitä edistäen valheita ja propagandaa koskien C. Peter Wagner'ia.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuka antaa tukensa, kuka suosittelee ja mainostaa C. Peter Wagner'in elämää ja palvelutyötä. Pyydämme lukijoitamme pitämään meitä posteissa koskien suosittuja evankelikaalisia johtajia, jotka puhuvat kunnioittavasti hänen kuolemastaan. Ne, jotka tunnustavat hänet, ovat hyvin todennäköisesti Apostoleja.

Jennifer LeClaire kirjoittaa:


Apostolinen pioneeri C. Peter Wagner menee kirkkauteen

Peter Wagner, apostolisen palvelutyön pioneeri, on mennyt Herran tykö. Hän oli 86-vuotta vanha ja meni pois perjantaina klo 14.30.

Wagner kärsi vajaatoiminnasta osassa sydäntään. Kesäkuussa hänet leikattiin kahdesti. Ensimmäisellä leikkauksella poistettiin ylimääräistä nestettä hänen vatsaontelostaan. Tämän toisen leikkauksen piti korjata keuhkoja kaatamalla talcum-pulveria keuhkoihin, mikä korjaa vuotavat keuhkot.

Wagner’in ystävä, apostoli Chuck Pierce, vahvisti Wagner'in kuoleman facebook -sivullaan perjantaina, kutsuen Wagner'ia ”uuden ajan yhdeksi suurimmista kirkkohistorian muotoilijoista.”

Wagner tunnustetaan johtavaksi auktoriteetiksi seurakuntakasvun ja hengellisen sodankäynnin alueilla. Wagner on yksi Maailman rukouskeskuksen (World Prayer Center) perustajista ja Wagner -instituutin kansleri Colorado Springs'issä Colorado'ssa. Wagner'illa on tutkinnot teologiassa, missiologiassa ja uskonnossa Fuller'in teologisesta seminaarista, Princeton'in teologisesta seminaarista ja Etelä-Kalifornian yliopistosta.

Wagner palveli 16 vuotta kenttälähetyssaarnaajana Boliviassa ja hän opetti 30 vuotta kulttuurienvälisten opintojen koulun tiedekunnassa Fullerin seminaarissa. Wagner palveli laajasti kansallisesti ja kansainvälisesti kotipesästään Colorado'sta käsin. Hän kirjoitti 70 kirjaa mm. Prayer Shield, Territorial Spirits ja Apostles and Prophets.

Häneltä jäi vaimo Doris.

Edesmennyt apostolinen johtaja otettiin sairaalan syyskuun 23. päivänä syystä, jota hänen vaimonsa Doris sanoi ”heikentyneeksi tilaksi”.

Charisma News tuo sinulle tarkempaa tietoa ja reaktioita Wagner'in kuolemaan palvelutyöjohtajien keskuudessa kunhan niitä on saatavana.


Lähde: By Jennifer LeClaire, Apostolic Pioneer C. Peter Wagner Goes on to Glory, Charisma News, http://www.charismanews.com/us/60747-apostolic-pioneer-c-peter-wagner-goes-on-to-glory, Published 21/10/2016. (Accessed 21/10/2016.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com