Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 5. marraskuuta 2016

Venäjä uhittelee sotaisuudellaan Yhdysvaltoihin päin ja ehkä testaa Barack Obamaa hänen viimeisinä virkakuukausinaan

Tässä tuore eilispäiväinen suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka näkee edessäolevan Kolmannen maailmansodan vaaran, kun jännitteet Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä ovat nousseet viime aikoina etenkin Syyrian konfliktin takia. Venäjä tulee luultavasti testaamaan USA:n nykyistä presidenttiä Barack Obamaa hänen jäljelläolevalla virkakaudellaan ennen uuden presidentin valtaannousua 20.1.2017. Tästä osoituksena Venäjän huomattavat sotilaalliset siirrot Lähi-itään Syyrian hallinnon tueksi äskettäin. Tämmöistä sotilaallista liikehdintää ei ole tapahtunut Venäjän taholta sitten kylmän sodan päivien. Pastori Lindsey kertoo vielä Kuuban ohjuskriisistä v. 1962, jolloin maailma oli viimeksi samalla tavalla ydinsodan partaalla, mutta Jumalan käsi esti ydintuhon silloin kun antoi viisautta presidentti John F. Kennedylle. Nyt historian tärkeimpien USA:n presidentinvaalien alla näyttää siltä, että Venäjä ja Putin varautuvat Hillary Clintonin vaalivoittoon, mikä todennäköisesti kiristäisi entisestään suurvaltojen välejä. Raamatun lopunajan profetiat Syyriaa ja Israelia koskien (Jes. 17:1 & Hes. 38-39) saattavat olla toteutumasssa, kun Goog eli Venäjä on marssinut Lähi-itään. Veikkaanpa, että Ilmestyskirjan 2. sinetti (Ilm. 6:3-4), eli tulipunainen hevonen ja sen selässä istuva, tarkoittaa Vladimir Putinia (huom: profetian kenraaliharjoitusvaihe, jolloin 1. sinetti on Barack Obama), jolle annetaan valta ottaa rauha pois maasta ja suuri miekka (=ydinaseet). Elämme siis jännittäviä aikoja ja ruumiinlunastuksemme (ylöstempaus) on lähellä! Maranatha!

------------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

November 4th, 2016

Kiistatta Amerikan historian kaikkein tärkeimmät vaalit ovat vain päivien päässä ja meidän nykyinen presidenttimme, Barack Obama, saattaa olla testin kynnyksellä, kuten muutamat muut maailman johtajat ovat aina osanneet odottaa. Itseasiassa, se voi olla jo alkanut.

Äskettäin Venäjän presidentti Vladimir Putin järkytti maailmaa kun hän lähetti merivoimien erikoisosaston kohti Syyriaa – Englannin kanaalin kautta! Se oli selvä voiman ja sotaisuuden näyttö Länttä vastaan.

Seitsemän venäläistä sotalaivaa saattoi Venäjän ainoaa lentotukialusta suoraan läpi kuuluisan Doverinsalmen, näköetäisyydellä Doverin valkoisia kallioita.

Lähettämällä lentotukialusryhmän Syyriaan, Putin vahvistaa läsnäoloaan Lähi-idässä. Venäjän ja Yhdysvaltojen asevoimat ovat molemmat aktiivisia Syyriassa, mutta älä tee virhettä, Venäjä on vastuussa.

Venäjän erikoisosasto liittyy sotalaivoihin, jotka ovat Venäjän Mustanmeren laivastosta ollen lähetetty Välimerelle kuljettamaan ydiniskuun kykeneviä ohjuksia.

Venäjä on myöskin lähettänyt ydiniskuun kykeneviä Iskander-M ohjuksia alueelle, joka on Puolan rajalla, ja satoja laskuvarjojääkäreitä sotaharjoituksia varten Egyptiin. He ovat keskeyttäneet kolme erillistä ydinsopimusta Yhdysvaltojen kanssa.

Viime kesänä presidentti Putin varoitti toimittajia, että ”maailmaa vedetään peruuttamattomaan suuntaan”.

Venäläiset ovat myöskin juuri saaneet päätökseen ”ydinsotaharjoituksen”, jossa oli mukana 40 miljoonaa ihmistä harjoitellakseen tapoja selviytyä atomisodasta.

Onko Putin todella valmistautumassa sotaan Yhdysvaltojen kanssa? Onko hän lähettämässä viestiä presidentti Obamalle? Miten presidentti tulee käsittelemään lisääntyvää Venäjän aggressiota hänen hallintonsa viimeisinä päivinä?

Se on hänen iso testinsä.

Mutta on vielä suurempi kysymys. Miksi? Miksi Putin testaa Obamaa ja miksi juuri nyt?

Vaikka presidentti Obamaa pidetään jo ”rampa ankka” presidenttinä – koska hän ei voi palvella enää uutta kautta – tiistaina käytävien vaalien jälkeen, niin hänen siipirikkotilansa tulee yhä akuutimmaksi.

Testaako Putin Obamaa nähdäkseen repsahtaako hän ydinisku-ultimaatumin paineen alla? Ja jos Putin halutessaan päättää kokeilla, niin silloin Obama ja Yhdysvallat voivat saada ydinisku-ultimaatumin, ja luultavasti ennen tämän vuoden loppua.

Se tullaan naamioimaan joksikin muuksi, mutta se on todellinen.

Tämän nykyisen presidentin myötä, Putin voi nähdä tilaisuuden maailmaa muuttavalle hetkelle. Hän näyttää testaavan Obaman päättäväisyyttä juuri nyt. Jos hän epäonnistuu testissä, se voi yllyttää ydiniskulla kiristämiseen tai jopa Kolmanteen maailmansotaan.

Vuonna 1962, Jumala käytti rienaavaa, petollista, ja naisiin menevää presidenttiä pelastaakseen sivilisaation kuin me sen tunnemme nykyään. Hänen nimensä oli John F. Kennedy.

Tuo totuuden hetki tuli tunnetuksi ”Kuuban ohjuskriisinä”.

Tuolloin useimmat amerikkalaiset ymmärsivät, että Yhdysvallat ja Neuvostoliitto olivat ydinsodan partaalla. Tiedämme nyt, että ne olivat lähempänä kuin kukaan silloin olisi voinut tajutakaan.

Neuvostoliiton romahduksen jälkeen löydetyt tiedot paljastivat, että kentällä olevilla komentajilla Kuubassa oli jo taisteluvalmiit ydinaseet ja heille annettiin lupa käyttää niitä tarvittaessa.

Jotkut Kennedyn tärkeimmistä sotilasneuvonantajista kannustivat häntä tekemään täysimittaisen hyökkäyksen orastavia neuvostoarmeijan tukikohtia vastaan saarella. Jos hän olisi tehnyt niin, se olisi käynnistänyt näiden aseiden käytön ja ydinsodan domino-vaikutus olisi laskeutunut nopeasti koko maailmaan.

Mutta ilman Jumalan kättä kyseisessä kriisissä, niin sinä ja minä emme luultavasti olisi täällä tänään.

Tiedämme nyt, että presidentti Kennedyn valintoihin, jotka hän teki tuolla kriittisellä hetkellä, vaikutettiin kirjan nimeltä The Guns of August kautta. Se oli Barbara Tuchman'in tutkinta tapahtumista ja päätöksistä, jotka laukaisivat Ensimmäisen maailmansodan.

Myöskin tiedämme nyt, että Ms. Tuchman'in historialliset väitteet olivat suurelta osin virheellisiä tuossa kirjassa, mikä perustuu uusiin tietoihin Saksasta, jotka on löydetty viime vuosina.

Vaikka hänen historiankäsityksensä oli väärä, hänen opetuksensa sopivat täydellisesti presidentti Kennedylle vuonna 1962.

Oli suunnaton vaara osoittaa heikkoutta, joten presidentti ei voinut sallia neuvostojoukkojen perustaa ydinaseiden laukaisualustoja Kuubaan. Mutta vastustaessaan Neuvostoliittoa, hän ei voinut päästää virhettä laukaisemaan tapahtumaketjua, jolla olisi aiheutettu maailman laskeutuminen ydinsotakaaokseen.

Niinpä hän valitsi keskitien ja määräsi Kuuban merisaarron. Pitkästä tarinasta tuli lyhyt ja se toimi.

Jumala käytti epätäydellistä ihmistä ja historiankirjaa, jossa oli virheellinen tutkielma sellaisen sodan estämiseksi, joka olisi tuhonnut planeetan.

1960-luvun alussa, amerikkalaiset ymmärsivät ydinsodan uhkan ja kristityt rukoilivat Kennedyn puolesta säännöllisesti. Kun tuo kirja joutui hänen käsiinsä, se oli vastaus rukoukseen.

Vaikkakin uskot presidentin – tai jonkun muun johtajan – olevan väärässä joka asiassa, Raamattu kehottaa meitä rukoilemaan tuon henkilön puolesta. On olemassa voimakkaita todisteita, sekä raamatullisia ja historiallisia, että Jumalan tarkoitus on, että me rukoilemme johtajiemme puolesta jotta saisimme viettää ”rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja arvokkaasti.” (1. Tim. 2:2)

Muutaman päivän päästä meille annetaan mahdollisuus valita meidän seuraava ryhmä kansallisia, osavaltioiden ja paikallisen tason johtajia. Meidän aikanamme, jolloin vaihtoehtoa rauhalle on niin mahdotonta ajatella, kannustimemme rukoilemaan kaksinkertaistuu.

Raamattu ei sano, että sinun täytyy hyväksyä johtajien politiikkaa. Se osoittaa yksiselitteisesti rukoilemaan heidän puolesta. Rukoile, että he näkevät valon ollessaan väärässä ja katuisivat. Rukoile, että heille annetaan viisautta ja hyvää harkintakykyä. Älä rukoile väärän menestyksen tai synnillisen politiikan puolesta, mutta rukoile miesten ja naisten puolesta, jotka johtavat meitä.

Rukoile tulevien vaalien puolesta. Rukoile, että näillä valituilla tulee olemaan tietoisuus Jumalasta; ja että he löytävät hyvät neuvonantajat jumalisen moraalin kanssa. Rukoile, että Jumala lähettää Hänen Sanansa kaikkeen heidän elämäänsä koskevaan – nyt enemmän kuin koskaan.

Olemme astuneet yhteen vaarallisimmista ajoista maailman historiassa. Joten äänestä! Ja rukoile!

Lisäksi tämän viikon ohjelmassa tulen käsittelemään hiljattaista UNESCOn päätöslauselmaa, joka kieltää Israelin historiallisen yhteyden Temppelivuoreen ja Itkumuuriin!

Uskomatonta!

Kuten pääministeri Benjamin Netanyahu havainnollisti, ”Sanoa niin, ettei Israelilla ole yhteyttä Temppelivuoreen ja Itkumuuriin, on kuin sanoisi, ettei Kiinalla ole yhteyttä Kiinan muuriin, tai että Egyptillä ei ole yhteyttä pyramideihin!”

Näyttää ilmeiseltä, että UNESCO teki tämän päätöksen rauhoitellakseen kiihkomuslimeita. Itseasiassa, UNESCOn johtoryhmän jäsenet Ranska, Kreikka, Italia, Espanja, ja Ruotsi pidättäytyivät kaikki äänestämästä.

Eikö heillä ollut rohkeutta? Ei mitään kunnioitusta historiaa ja totuutta kohtaan? Tai kristittyjen Raamattua kohtaan, jonka pohjalta heidän sivilisaatioidensa parhaimmat osat on rakennettu? Eivätkö he ymmärrä, että he eivät ainoastaan viskaa pois juutalaisperintöä, vaan kaikkien länsimaiden perintöä?

Karu totuus on, että tyhjää äänestäneillä mailla on suuri, usein väkivaltainen muslimivähemmistö ja he eivät halua järkyttää näitä.

Islamilaiset vallat Yhdistyneissä Kansakunnissa, monien maailman eliittiin kuuluvien avustuksella (ajattele George Soros'ia ja hänen kaltaisiaan), yrittävät poistaa kaikki yhteydet juutalaisten ja Pyhän Maan välillä. Vielä pahempaa, he yrittävät katkaista siteet länsimaisen sivilisaation ja sen juutalais-kristillisten juurien välillä.

Kaikki nämä tapahtumat sopivat täydellisesti näiden viimeisten päivien skenaarioon, joka on kuvailtu Raamatun muinaisten profeettojen kautta.

Lopuksi, tämän viikon ohjelmassa aion jatkaa keskusteluani seurakunnan tempauksesta. Kuten olen todennut aikaisemmin, tämä tuleva tapahtuma kuvataan Raamatussa uskovan ”autuaallisena toivona”, varsinkin kun otetaan huomioon vaarat, jotka ovat räjähtämässä kaikkialla ympärillämme.

Aion keskittyä eroihin niiden uskovien, jotka pitäytyvät ”ennen Ahdistuksen aikaa tapahtuvan tempauksen” näkökannassa, ja niiden, jotka pitäytyvät ”Ahdistuksen ajan jälkeisen tempauksen” teoriassa, välillä.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com