Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 14. marraskuuta 2016

Israelia ollaan jakamassa YK:ssa ennen Obaman virkakauden päättymistä?!

Tässä varoittava ajankohtaisartikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja otaksuu YK:n turvallisuusneuvoston äänestävän Israelia koskevasta päätöslauselmasta USA:n presidentinvaalien jälkeen ja ennen Barack Obaman virkakauden päättymistä 20.1.2017. Se voi olla sikäli vaarallista, että päätöslauselma jakaa Israelin ja Jerusalemin Raamatun vastaisesti. Nyt ennakoidaan, että Obama ohjeistaa USA:ta äänestämään päätöslauselman puolesta. Siksi ajan tarkkailemisen pitäisi olla tärkeää tällä hetkellä ja Kristuksen seurakunnan oltava valmiina Herran päivää varten. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------

Globaali itsemurha

By Daymond Duck
October 2, 2016

On liian aikaista sanoa, mitä tulee tapahtumaan, mutta on paljon spekulaatiota, joka, jos pitää paikkansa, ennustaa kasvavaa vaaraa maailmalle (ja USA:lle).

Ranska on ilmeisesti laatinut esitettäväksi YK:n turvallisuusneuvostolle päätöslauselman, josta tullaan äänestämään USA:n vaalien jälkeen, ennenkuin presidentti Obama jättää viran. Ranska ja muut toivovat, että presidentti Obama ohjeistaa Samantha Power'in, USA:n YK-lähettilään, äänestämään sen puolesta, tai ainakin jättämään käyttämättä veto-oikeuttaan.

Tämä Raamatun vastainen päätöslauselma jakaa Israelin ja Jerusalemin ja antaa Temppelivuoren palestiinalaisille.

Se on vastoin Jumalan varoitusta Raamatussa (Joel 3:2) ja ne, jotka ajavat sitä, tietävät sen hyvin, mutta eivät välitä. Heidän mielestään se, mitä Raamattu sanoo, Israelin vaatimukset, aiemmat sopimukset ja tuon kaltaiset asiat ovat merkityksettömiä.

Syyskuun 15. päivänä 2016 YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon puhui YK:n turvallisuusneuvostolle ja sanoi: ”Haluan tehdä täysin selväksi, että asutukset ovat kansainvälisen lain mukaan laittomia. Miehityksen, tukehduttamisen ja sorron täytyy loppua.”

Israel ei hyväksy pääsihteeri Ban Ki-moon'in lausuntoa. Israel uskoo, että Itä-Jerusalem, Temppelivuori ja Länsiranta kuuluvat kansainvälisen lain mukaan Israelille, koska Israel valtasi ne puolustussodassa viholliselta, joka hyökkäsi heitä vastaan.

Lopulta kuitenkin Jumalan laki vallitsee kansainvälistä lakia ja Raamattu sanoo, että Jumala lupasi valalla antaa koko Luvatun Maan Israelille ikuiseksi omaisuudeksi. Ranska, palestiinalaiset, YK, USA ja muut ovat valitsemassa olla välittämättä tästä, mutta Jumala ei sivuuta sitä, eivätkä he selviä siitä (Joel 3:2).

Syyskuun 2016 YK:n kokouksissa Mahmoud Abbas seisoi YK:n yleiskokouksen edessä ja vaati, että Israel palaa vuotta 1948 edeltäville rajoille (se jakaisi Israelin maan, Jerusalemin kaupungin ja antaisi pois Temppelivuoren).

Presidentti Obama seisoi ryhmän edessä ja sanoi: ”Israel ei voi jatkuvasti miehittää ja asuttaa palestiinalaista maata.” Se tosiasia, että hän syytti Israelia palestiinalaisen maan miehittämisestä ja asuttamisesta, osoittaa, että hänkään ei välitä siitä, mitä Raamattu sanoo.

Kaiken tämän ollessa käynnissä 88 Yhdysvaltojen senaattoria (republikaaneja ja demokraatteja) huolestuivat niin raporteista, kun Obama voi kavaltaa Israelin tulevan presidentinvaalin jälkeen, että he lähettivät hänelle kirjeen. Heidän kirjeensä kehotti häntä ohjeistamaan Samantha Power'ia käyttämään veto-oikeutta kaikkiin yksipuolisiin päätöslauselmiin, jotka suosivat palestiinalaisia ja ovat Israelia vastaan.

Miksi tämä on vaarallista maailmalle? Tämä on vaarallista maailmalle, koska YK ja sen turvallisuusneuvosto edustavat maailmaa. He tietävät, että Raamattu sanoo, että Jumala teki ikuisen liiton ja lupasi antaa koko Luvatun Maan Israelille ikuiseksi omaisuudeksi (1. Moos. 17:7-8), mutta he eivät välitä.

Miksi tämä on globaali itsemurha? Tämä on globaali itsemurha, koska nämä epäuskoiset tietoisesti valitsevat olla välittämättä Jumalan Sanasta ja Hän sanoo, että mitä kansakunnat tekevät Israelille lopunaikana, se tulee takaisin heidän päällensä (Obadja 1:15).

Seuraava USA:n presidentinvaali tapahtuu siis marraskuun 8. päivänä 2016 ja se voi hyvinkin olla tärkein presidentinvaali, mitä USA:ssa on koskaan ollut. Se ei kuitenkaan voi olla läheskään yhtä tärkeää, kuin se, mitä YK:n turvallisuusneuvosto tekee marraskuun 8. päivän ja ensi vuoden tammikuun 20. päivän välillä.

Tämän kirjoittaja ei osaa ennustaa, mitä he tekevät, mutta se panee tarkkailemaan ja suurten joukkojen pitäisi rukoilla Israelin puolesta.

------------------------

TIEDOKSI: Kirjoitin hiljattain kaksi artikkelia siitä kuinka mustien elämällä on merkitystä. Totesin, että presidentti Obama käyttää hyväksi mustien asiaa ottaakseen hallintaansa poliisilaitokset ja laittaakseen ne oikeusministeriön alaisuuteen. Olen sitä mieltä, että tämä tehdään määräysvallan hankkimiseksi paikallispoliisista ja heidän käyttämiseksi Amerikan kansalaisten aseista riisumiseen.

Charlotte'n mellakoiden aikana, tiedottaja televisiossa sanoi, että oikeusministeriöllä on nyt määräysvalta 26:een poliisilaitokseen. Kun mellakka puhkeaa, monia samoja ulkopuolisia kuljetetaan tai ajetaan bussilla paikalle ja levottomuudet näyttävät jatkuvan kunnes oikeusministeriöllä on kontrolli poliisista.

Jotkut näistä ulkopuolisista (palkattuja ammattimaisia mielenosoittajia), jotka näyttävät aina ilmestyvän paikalle, valittavat siitä, että uutismedia kuvaa videoita heidän protestoinnistaan. Pariin toimittajaan on käyty kiinni. Se tosiasia, että kuvat samoista ihmisistä näkyvät videoleikkeissä, jotka on otettu eri kaupungeista, on ongelma.


Prophecy Plus Ministries
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker