Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Spekulointia USA:n presidentinvaaleista syksyllä 2016 by Gary Kah

Tässä amerikkalaisen Gary Kah'in puntarointia eri vaihtoehdoista USA:n presidentinvaalien 2016 suhteen ennen kuin nämä vaalit käytiin marraskuun alussa. Kah ottaa esille neljä eri skenaarioita, miten asiat voivat edetä valinnan ja sitä seuraavien tapahtumien suhteen. Nyt kun tiedämme jo tuloksen, niin skenaariot 2-4 ovat ajankohtaisia. Mahdollista on mm. jonkin kriisin luominen globaalin sisäpiirin toimesta ennen Obaman virkakauden päätöstä, joka saisi aikaan sotatilalain (Martial Law). Tällöin Obama jatkaisi presidenttinä. Itse en kyllä usko tähän, vaan mielestäni Donald Trump on Amerikan viimeinen johtaja ja kenties Raamatun Antikristus. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

Kuka presidentiksi?
By Gary Kah
Written on October 12, 2016

Onko hän Donald Trump, Hillary Clinton, vai Barack Obama – sotatilalailla?

Viime viikkojen aikana matkustellessani kotimaassa ja ulkomailla olen yllättynyt niiden ihmisten määrästä (ainakin muutamia kymmeniä), jotka ovat kysyneet minulta koskien mahdollisuutta, että USA:ssa julistettaisiin sotatilalaki joko ennen vaaleja tai kohta niiden jälkeen. Ihmiset sekä täällä että ulkomailla jännittävät tulevaa äänestystä enemmän kuin mitään presidentinvaaleja, joita olen seurannut eläessäni. Panokset ovat korkeat ja mahdolliset skenaariot aika vaihtelevia, jotkut hyvin huolestuttavia.

Käykäämme läpi vaihtoehdot.

Skenaario 1: Hillary Clinton valitaan. Hän astuu virkaan tammikuussa 2017 ja lähes välittömästi alkaa toteuttaa liberaalia yhden maailman agendaansa – käyttäen täytäntöönpanomääräyksiä ja tarvittaessa presidentin päätösdirektiivejä (PDD) siirtämään meitä kohti globaalia hallintoa niin nopeasti kuin mahdollista. Se olisi käytännössä jatkoa Obaman politiikalle -- vain entistä enemmän korruptiota ja vallan väärinkäyttöä.

Clinton'in koneiston vaikutusvaltaa ja päättäväisyyttä ei pidä aliarvioida. Clinton'in hallinto olisi yläpäästään ylipainoinen pahantekemisen ammattilaisista. Kuten Iisebel ja Ahab myös Hillary ja Bill ovat asiantuntijoita siinä, miten paha saadaan menestymään ja he ovat ympäröineet itsensä samanmielisillä tovereilla. Mitä sitten tekevätkin, niin jotenkin he näyttävät selviävän siitä kuin koira veräjästä! He osaavat todella hyvin olla todella pahoja!

Toisin kuin jotkut konservatiiviset viisaat sanovat hänen henkisestä kapasiteetistaan ja hallinnollisista kyvyistään, Hillary on kaikkea muuta kuin epäpätevä. Itseasiassa hän on äärimmäisen pätevä – pätevä olemaan tehokkaasti petollinen ja manipuloiva tahtonsa läpi saamisessa. Yksi asia on varma: Hänen johdossaan perustuslaillisen tasavaltamme systemaattinen purkaminen jatkuisi.

Mahdollinen käänne: Entä, jos hänen terveytensä heikkenee siinä määrin, että hänen olisi erottava? Siinä tapauksessa hänen kumppaninsa Tim Kaine tulisi presidentiksi. Kaine on jesuiitta. Itse asiassa hän palveli jesuiittalähetyssaarnaajana Keski-Amerikassa, ennenkuin lopulta meni politiikkaan. Kuvittele, että yhtä aikaa virassa olisivat USA:n jesuiittapresidentti ja Vatikaanin jesuiittapaavi Fransiskus – uuden maailmanjärjestyksen ”unelmatiimi”.



Clinton/Kaine vastaan Trump/Pence – Marraskuun 8. päivänä sinä päätät.

Skenaario 2: Vastoin kaikkia odotuksia ja huolimatta kirjavasta menneisyydestään ja monista tahdittomuuksistaan ja trumpismeistaan Donald Trump voittaakin vaalit. Vaikka ei olekaan kaikista moraalisin henkilö pyrkimään presidentiksi, hän näyttää olevan patriootti, joka aidosti rakastaa maatansa. Jos näin todella on, niin globaalilla sisäpiirillä on äärimmäisen suuri kiusaus luoda kriisi ennenkuin Obama jättää viran tammikuussa. Onpa se luonnonmullistus, taloudellinen myllerrys, massiivinen terrori-isku (sotilaallinen tai cyber), tai sisäinen rotumellakka, niin tilannetta voitaisiin ruokkia medialla ja yhden maailman rahalla siihen pisteeseen, että se ymmärrettäisiin kansalliseksi hätätilaksi, joka ansaitsee sotatilalain julistamisen. Obama perustelisi, että hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa sellaisissa olosuhteissa kuin pysyä virassa ”kunnes” maa rauhoittuu. Se ”kunnes” ei toteudu milloinkaan. Sensijaan Obama tarttuu tilaisuuteen luovasti pakottaa Amerikka uuden maailmanhallituksen systeemiin.

Kansalaispiirit Teksasissa ja muissa osissa maata tarttuvat aseisiin vastustaen tätä perustuslain vastaista vallankaappausta, samalla kun ulkomaiset joukot (jo Amerikan maaperällä) ja hallinnolle uskolliset kotimaiset joukot kokoavat kristittyjä ja konservatiivisia juutalaisia yhteen. Puhkeaa sisällissota ja valtava kaaos. Yksin Jumala tietää mihin se johtaisi.

Skenaario 3: Trump tulee valituksi. Yhden maailman valtameklarit päättävät olla keikuttamatta venettä; he todella sallivat hänen ottaa viran, mutta yhdellä tarkoituksella – tulla ”syntipukiksi (fall guy)”. Kuten Herbert Hoover, joka oli ollut virassa vasta muutaman kuukauden, kun osakemarkkinat romahtivat vuonna 1929 ja silti sai syyn romahduksesta, vaikka suurimmat vahingot oli tehty ennen hänen tuloaan presidentiksi, niin myös Trump tehdään syntipukiksi, jota syytetään kaikesta pahasta, mitä yhtäkkiä ilmenee USA:ssa. Rotumellakointia, talouskatastrofia tai laajamittaisia terrori- / sotilaallisia hyökkäyksiä käytetään luomaan kaaosta Amerikan saamiseksi polvilleen. Mitä seuraavaksi tapahtuu, sitä voi itsekukin arvailla.

Skenaario 4: Trump tulee presidentiksi. Jumalan armosta ja Hänen jumalallisesta väliintulostaan johtuen pahan vahvat voimat, jotka pyrkivät tuhoamaan maamme, eivät pysty onnistumaan suunnitelmissaan – ainakaan tällä hetkellä. Varapresidenttinsä Mike Pence'n avulla Trump ympäröi itsensä viisailla, älykkäillä neuvonantajilla, jotka auttavat häntä tekemään oikeita päätöksiä. Hän nimittää konservatiivisia kristittyjä tuomareita korkeimpaan oikeuteen. Amerikka pysyy vapaana kansakuntana ja alkaa kaivautua ulos siitä sotkusta, jossa se on. Vaikka Trump saa kovaa vastustusta ja kritiikkiä äärivasemmalta, hän pystyy navigoimaan läpi vaarallisten vesien ylhäältä tulevalla avulla – koska ihmiset tekivät parannusta ja huusivat Jumalan puoleen ja anoivat Häntä puuttumaan asioihin ja Hän teki sen.

On lukemattomia muita mahdollisuuksia aina salamurhayrityksistä vaatimuksiin uudesta äänestyksestä tietyissä osavaltioissa johtuen luonnonkatastrofeista (kuten hurrikaaneista ja maanjäristyksistä), jotka vaikeuttavat joidenkin kansalaisten äänestämistä. Tai jommankumman puolueen johtajat voisivat väittää, että valinta varastettiin heidän ehdokkaaltaan hakkeroidun systeemin kautta; silloin tämä melko varmasti aiheuttaisi vakavaa levottomuutta. Viime kädessä vain Herra tietää tarkalleen, kuinka asiat kehittyvät.

Useistakin syistä uskon, että tämän hetken ja huhtikuun lopun välinen aika on hyvin kriittinen. Jos joskus on ollut aika amerikkalaisten huutaa Jumalan puoleen katuvin sydämin ja kääntyä pois pahoilta teiltään Niiniven malliin, niin se on nyt! Jumala on ollut kärsivällinen Amerikalle monia vuosia – kosien ja kutsuen sen kansaa katumaan. Mutta sensijaan, että olisimme kääntyneet synneistämme me kansakuntana olemme rynnänneet päätäpahkaa entistä suurempaan moraalittomuuteen hyljäten Jumalan tiet ja tavoitelleet itsekkäitä ja perverssejä nautintoja. Kuinka kauan Hän odottaa, ennenkuin kokonaan nostaa suojaavan kätensä maamme yltä?

2 kommenttia:

  1. Ehdotanta vaihtoehto viittä, tämän muunnelma: 12. "Mene ja puhu Daavidille: Näin sanoo Herra: Kolme ehtoa minä asetan sinun eteesi; valitse yksi niistä, niin minä teen sen sinulle." 13. Niin Gaad meni Daavidin tykö, ilmoitti ja sanoi hänelle: "Tuleeko nälkä seitsemäksi vuodeksi sinun maahasi, vai pakenetko sinä kolme kuukautta vihollisiasi, jotka ajavat sinua takaa, vai tuleeko rutto sinun maahasi kolmeksi päiväksi? Mieti nyt ja katso, mitä minä vastaan hänelle, joka minut lähetti."

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli taas mielenkiintoista luettavaa. Nokialaisen blogi on yksi niistä harvoista blogeista, joita seuraan.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com