Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. marraskuuta 2016

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2016

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2016 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXV    Issue XI    November 2016

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Peittelemätön mädännäisyys pahassa maailmassa!
(Overt Corruption In A Wicked World!)

”Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät; mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta. Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!" Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.”

Efesolaiskirje 5:11-16

”Kaikki on puhdasta puhtaille; mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen. He väittävät tuntevansa Jumalan, mutta teoillaan he hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja tottelemattomia ja kaikkiin hyviin tekoihin kelvottomia.”

Titus 1:15-16

”Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua, että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka, jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.”

1. Timoteuskirje 6:13-16


Tässä LTN:n numerossa tutkimme maailmaa, joka tällä hetkellä on kuormittunut synnillä, petoksella, ja korruptiolla. Ajankohtana jolloin tätä uutiskirjettä kirjoitetaan, vuoden 2016 USA:n presidentinvaalit ovat vain muutaman päivän päässä. Kun olemme katsoneet Hillary Clintonin ja Donald Trumpin kampanjoiden kehittyvän, monet amerikkalaiset ovat tulleet harhakuvitelmista vapaiksi ja hukkuneet tunteeseen, että jotakin on pahasti pielessä tässä maassa, ja että on jotain hyvinkin väärää menetelmässä, jolla johtajiamme valitaan. Me kaikki tiedämme, että poliitikot ovat epärehellisiä ja korruptoituneita, mutta tämä vaalivuosi 2016 on pakottanut meidät kohtaamaan tämän epämukavan todellisuuden suoraan nokitusten. Mädännäisyys on niin avointa, että jokaisen älyllisesti rehellisen henkilön täytyy nähdä se, ja ne, jotka eivät kykene siihen, ovat tahallaan tietämättömiä.

Marraskuun 8. päivänä 2016 on hyvin suuri mahdollisuus, että Hillary Rodham Clinton valitaan seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi. Tämä tuntuu todennäköisimmältä lopputulokselta, varsinkin kun valtamedia on jo julistamassa, että Clinton on seuraava Yhdysvaltain presidentti huolimatta siitä tosiasiasta, että vaaleja ei ole vielä järjestetty tänä vuonna. Esimerkiksi, Wall Street Journal'in julkaisema artikkeli lokakuun 18. päivänä 2016 puhuu republikaaniehdokas Donald Trumpin tappiosta kuin johtopäätöksen tekemisestä luopua kisasta. ”Ei ole liian aikaista pohtia mitä republikaanipuolue tekee hänen tappionsa vanavedessä, sillä se on kolmas peräkkäinen neljän vuoden välein osunut tappio”, artikkeli toteaa. (1) Toisessa artikkelissa, jonka julkaisi ABC News, julistetaan, että ”Donald Trumpin tie Valkoiseen Taloon on hiipumassa nopeasti.” (2) Tällaiset uutiset eivät ole yllättäviä, kun otetaan huomioon se, että valtamedia suosii selvästi Clintonia ja on tehnyt salaa yhteistyötä hänen kanssaan monta kertaa aiemminkin. Joissakin tapauksissa uutisiin jopa istutetaan median avulla yksityishenkilöitä Clintonin leiristä. Tämä seikka tuli ilmi hiljattain vuodetussa strategia-asiakirjassa Clintonin kampanjasta, joka julistaa seuraavaa: ”Meillä on ollut erittäin hyvät suhteet Politico -lehden Maggie Haberman'iin kuluneena vuonna. Meillä on ollut hänelle valmisteltuja juttuja meitä varten ennenkin, eivätkä ne ole koskaan tuottaneet pettymystä. Samalla kun meidän pitäisi saada aikaan enemmän keskustelua lähitulevaisuudessa laajemmasta strategiasta pestataksemme uudelleen ajan sykkeellä olevaa lehdistöä, joka kattaa HRC:n (Hillary Rodham Clinton), niin tätä varten uskomme, että voimme saavuttaa tavoitteemme Maggie'n kanssa ja edistyä parhaiten menemällä hänen luokse.” (3)

Tietysti tiedämme, että Clintonin vastustaja republikaanien ehdokas Donald Trump on usein kiistanalainen. Häntä on usein pilkattu lehdistön ja poliitikkojen taholta koskien hänen lausuntoja, ja häntä on viimeaikoina kritisoitu sen esittämisestä, että marraskuun vaalit saattavat olla väärennetyt. Vaikka tällainen ajatus tuntuu mielettömältä useimmille ihmisille, on ollut yksi henkilö, joka aikoinaan esitti, että vaaleja joskus manipuloidaan. Tämä henkilö ei ole kukaan muu kuin Barack Obama. Puhuessaan kampanjastopilla Kent State University -yliopistolla Ohion osavaltiossa, Obamalta kysyttiin vuonna 2008, ”Haluan vain tietää, mitä voit sanoa meidän rauhoittamiseksi, että näitä vaaleja ei väärennetä tai ryöstetä?” Vastauksessa kysymykseen, Obama sanoi yleisölleen, ”No minäpä kerron teille, Ohiossa meitä auttaa se, että me saamme demokraatteja vastuuseen vaalikoneista. Mutta katsokaa, minä tulen Chicagosta, joten haluan olla rehellinen, että se ei ole vain niin, että republikaanit ovat vehkeilleet vaalien suhteen menneisyydessä. Demokraatit ovat myöskin.” Obama jatkoi sitten sanoen, ”Joka kerta kun ihmiset pääsevät valtaan, heillä on tämä taipumus yrittää, sinä tiedät, kallistaa asioita heidän suuntaansa.” (4) Obaman lausunto vuonna 2008 on jyrkässä ristiriidassa viimeaikaisen tiedonannon kanssa, jonka hän teki koskien Donald Trumpia. ”En ole koskaan nähnyt elämäni aikana tai modernissa poliittisessa historiassa ketään presidenttiehdokasta, joka yrittää horjuttaa vaaliprosessia ennenkuin ääniä on edes annettu”, Obama sanoi lokakuussa 2016. (5) On hämmästyttävää kuinka usein Obaman sanat menneisyydestä ovat ristiriidassa nykyisiin näkökantoihin.

Amerikan Yhdysvalloissa pienille lapsille kerrotaan usein, että heistä saattaa jonakin päivänä tulla presidentti. Silti, kun tarkastelemme tosiasioita, näyttää siltä, että vain tietyt jäsenet erityisestä eliittiluokasta saavat koskaan tällaista mahdollisuutta. Tässä vaiheessa historiaa, neljäkymmentäkolme miestä on ollut Yhdysvaltain presidenttinä, ja näistä miehistä, neljälläkymmenelläkahdella on sukuperä, joka voidaan jäljittää Englannin kuningas Juhanaan (John I "Lackland"). Tämä käsittää jopa Barack Obaman, yhden poikkeuksen kanssa, joka oli Amerikan kuudes presidentti, Martin Van Buren. (6) Kiinnostavaa kyllä, kaksi pääehdokasta vuoden 2016 vaaleissa, Hillary Clinton ja Donald Trump, ovat myöskin sukulaisia. ”Heidän 19. isoisoisänsä on kuningas Edward III, joten on olemassa ennakkotapaus maan hallitsemiseksi. Se on heidän geeneissään”, sanoi A.J. Jacobs, joka työskenteli sukututkimusfirmassa nimeltä MyHeritage. (7) Onko tämä kaikki vain sattumaa vai onko olemassa näkymätön käsi, joka vaikuttaa vaaliprosessiin?

Joka tapauksessa, vuoden 2016 presidentinvaaleissa esiintyy kaksi erittäin puutteenalaista henkilöä. Hillary Clinton on roisto, joka on valehdellut, pettänyt, ja todennäköisesti tappanut ihmisiä päästäkseen sinne missä hän on tänään. Hän on ehkä pahin elossaoleva nainen ja kaikkein petollisin naispuolinen johtaja sitten Iisebelin hirmuvallan aikojen muinaisessa Israelissa. Jos hänestä tulee presidentti, voimme olla varmoja, että hän toimii käsikädessä YK:n kanssa perustaakseen maailmanhallituksen. Yksityisessä puheessa vuonna 2013, Clinton lausui seuraavat sanat: ”Unelmani on maapallon toisen puoliskon yhteismarkkinat, kera avoimen kaupan ja avointen rajojen, joskus tulevaisuudessa energiamuodon kanssa, joka on niin vihreää ja kestävää, että voimme hyötyä siitä, ollen käyttövoimana kasvulle ja mahdollisuuksille jokaista yksilöä varten pallonpuoliskollamme.” (8) Ettemme unohtaisi, valtio ilman rajoja ei oikeastaan ole valtio ollenkaan, ja näin ollen, näyttää siltä, että Clintonin unelmana on tuhota Yhdysvaltojen itsemääräämisoikeus.

Mitä tulee Donald Trumpiin, hän on sanonut ja tehnyt asioita menneisyydessä, joita ei kenenkään olisi pitänyt koskaan sanoa tai tehdä. En pysty edes lainaamaan hänen sanojaan joissakin tapauksissa, koska ne ovat erittäin sopimattomia. Yksinkertaisesti, mies tarvitsee parannnuksentekoa. Hän on myöskin sanonut asioita, jotka saavat minut kyseenalaistamaan hänen tuomionsa. Esimerkiksi, Trump kirjoitti vuonna 2008, ”Hillary Clinton sanoi haluavansa harkita Barack Obaman nimeämistä hänen varapresidentikseen, kun hän saa nimityksen, mutta hän ei ole läheskään varma asiasta. Obama puolestaan sanoi, että hän vain keskittyy voittamaan nimityksen, vaikka ainakin yksi jäsen hänen tiimistään sanoi, että Clinton olisi hyvä varapresidentti. Tunnen Hillaryn ja uskon, että hän olisi hyvä presidentti tai varapresidentti.” (9)

Sanomattakin on selvää, että vuoden 2016 vaalit ovat aiheuttaneet paljon ahdistusta amerikkalaisille. On vaikeaa hyväksyä sitä mahdollisuutta, että joku niin paha ja korruptoitunut kuin Hillary Clinton voisi todella olla presidentti, ja näin ollen, monet ihmiset ovat huolissaan Yhdysvaltojen tulevaisuudesta. Silti tiedän, että kenet tahansa he kuuluttavatkin presidentiksi, Jeesus Kristus on edelleen minun Kuninkaani. Mikään ei koskaan muuta tätä tosiasiaa. Psalmista 145:10-13 luemme seuraavaa, ”Kaikki sinun tekosi ylistävät sinua, Herra, ja sinun hurskaasi kiittävät sinua. He puhuvat sinun valtakuntasi kunniasta ja kertovat sinun voimastasi. Niin he ilmoittavat ihmislapsille hänen voimalliset työnsä ja hänen valtakuntansa kirkkauden ja kunnian. Sinun valtakuntasi on iankaikkinen valtakunta, ja sinun herrautesi pysyy polvesta polveen.” Jumalan lapsina, voimme rohkeasti palvella Kuningastamme, ja meidän ei tarvitse pelätä. Toisen Timoteuskirjeen luvussa 1:7 meitä kehotetaan apostoli Paavalin toimesta, ”Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.”

Planned Parenthood – 100 vuotta petosta! (Planned Parenthood - 100 Years Of Treachery!)

Elämme nykyään maailmassa, jossa synnistä on tullut normaalia. Näin ollen, Yhdysvalloissa on miljoonia ihmisiä tänäpäivänä, jotka näyttävät olevan kyvyttömiä erottamaan oikean väärästä. Itseasiassa, barbaarista aborttikäytäntöä mainostetaan hyvänä ja hyveellisenä asiana, ja jopa niin sanotut kristilliset instituutiot tukevat sitä. Esimerkiksi syyskuussa 2016 kerrottiin, että Teksasin kristillinen yliopisto (Texas Christian University) Fort Worth'issa, Teksasissa, on nyt yhteistyössä kuuluisan aborttien tarjoajan nimeltä Planned Parenthood kanssa. Tämä kumppanuus mahdollistaa yliopiston opiskelijoiden ansaita koulukrediittejä toimimalla harjoittelijoina Planned Parenthood'in laitoksissa. Kuten oli odotettavissa, tämä kehitys on herättänyt suuttumusta Teksasissa. ”Opiskelijoiden kouluttamisen ja varustamisen sijaan kuinka keskustella suostuttelevasti pro-elämän näkökulmasta ja auttaa naisia kriisissä, he sen sijaan palkitsevat opiskelijoita arvokkaan ajan viettämisestä vapaaehtoistyössä järjestölle, joka lopettaa yli 325,000 viattoman ihmisen elämän vuosittain. Ja ajattele pelkästään vanhempia, jotka luulivat, että heidän lapsensa saisivat arvokasta kristillisperusteista koulutusta yksityisessä koulussa”, sanoi Kristan Hawkins, Students for Life of America -yhdistyksen johtaja. (10) Jopa jotkut seurakunnatkin tarjoavat tukeaan Planned Parenthood'ille tässä pahassa ajassa. Puhuessaan tilaisuudessa New Yorkissa, nainen nimeltään Neichelle Guidry Jones, joka väittää olevansa pastori Chicagon United Church of Christ -seurakunnassa, Illinoisin osavaltiossa, oli sanonut, ”Juhlimme tänään sitä, että lokakuun 16. päivänä 1916 Margaret Sanger aukaisi ovet ensimmäiselle Planned Parenthood -klinikalle juuri täällä New Yorkissa. Ja tällä rohkeuden ja vastarinnan teolla, ovet avattiin naisille pääsemään yli hiljaisuudesta ja häpeästä ja stigmasta, jota aiheutettiin meidän seksuaalisuudelle.” On ironista, että Guidry Jones, joka on värillinen nainen, vetosi Margaret Sanger'in nimeen, ottaen huomioon sen tosiasian, että Sanger oli halveksittava rasisti, joka kerran piti puheen Ku Klux Klan'in avustamiseksi. Guidry Jones jatkoi sitten tarjotakseen rukousta Planned Parenthood'in tueksi. ”Emme voi tehdä tätä yksin. Meitä voi olla monta, mutta Sinun kanssasi olemme mahtavia. Joten tule kokoukseemme Sinun läsnäolosi, oivalluksesi, rauhasi ja voimasi kanssa. Tule ykseytesi kanssa, että voisimme olla valmiita, kun Sinä kutsut meitä. Pyydä meitä seisomaan, pyydä meitä puristamaan ja taistelemaan, puhumaan, liikkumaan ja marssimaan Planned Parenthood'in puolesta seuraavan sadan vuoden ajaksi”, Guidry Jones sanoi rukouksessaan. (11) Kun pohdin tämän naisen sanoja, joita hän tarjosi rukouksessaan, en voi olla ajattelematta Kirjoituksia, jotka löydämme Tituksen luvusta 1:16, joka kertoo meille, ”He väittävät tuntevansa Jumalan, mutta teoillaan he hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja tottelemattomia ja kaikkiin hyviin tekoihin kelvottomia.”

Planned Parenthood'illa on myös julkkiskannattajia. Tämä luettelo sisältää vastenmieliset komediennet Sarah Silverman'in ja Amy Schumer'in ja monia muita näyttelijöitä Hollywoodista. (12) Jopa miehiä Hollywoodista on tullut Planned Parenthood'in tukijoiksi viime päivinä. Näihin sisältyy mies nimeltään Andy Richter, joka on myöhäisillan talk show -isännän Conan O'Brien'in apuri. Syyskuussa 2016, Richter puhui hyväntekeväisyystilaisuudessa Planned Parenthood'ille, jossa hän ilmoitti, että hän oli ”ikuisesti kiitollinen” ryhmälle, joka oli auttanut häntä ja naista, jonka kanssa hän seurusteli tuolloin, saadakseen abortin heidän lapselleen. ”Onneksemme Planned Parenthood oli olemassa. Tyttöystäväni tiesi, ettei hän ollut valmis äitiyteen, ja minä tiesin, etten ollut mitenkään valmis ollakseni isä. Ajoin Chicagosta vanhalla kolhiintuneella Toyota'lla noutaakseni hänet ja ollakseni hänen kanssaan kun hän lähti Planned Parenthood'in klinikalle keskeyttämään raskautensa. Hänen valintansa ryhtyä aborttiin oli valinta, jonka hän teki itsevarmuudella. Hän tiesi, että hän teki oikein kaikkien osallisten kannalta.” Myöhemmin hän jatkoi ilmaistakseen halveksuntaansa aborttivastaisia ihmisiä kohtaan ja käytti samalla mauttomia voimasanoja tehdäkseen kantansa selväksi. (13)

Lokakuun 14. päivänä 2016, Time -aikakauslehti julkaisi artikkelin, jonka oli kirjoittanut Planned Parenthood'in johtaja Cecile Richards. Tässä artikkelissa, Richards juhlisti hänen järjestönsä vuosisadan petosta. ”Planned Parenthood on kasvanut yhdestä myymälästä lähes 650 terveyskeskukseen maanlaajuisesti. Nuo terveyskeskukset näkevät 2.5 miljoonaa potilasta vuosittain. Abortin laillistamisesta vuonna 1973 lähtien, Planned Parenthood on ylpeästi tarjonnut aborttipalveluja ja taistellut kaikin voimin oikeuksiemme torjumista vastaan”, Richards kirjoitti. Vaikka Richards on ylpeä järjestönsä saavutuksista, hän (she) väittää, että heillä on yhä lisää työtä tehtävänä. ”Vuonna 2016, liian monet ihmiset kulkevat yhä ilman pääsyä turvalliseen ja lailliseen aborttiin ja muuhun perus-ennaltaehkäisevaan hoitoon”, Richards valitti. (14) Surullista kyllä, tämä saastainen organisaatio on teurastanut enemmän kuin yli 7 miljoonaa vauvaa vuodesta 1973 lähtien. (15) Tämä lukema viattomia teurastettuja ihmisiä ylittää Chicagon, Illinoisin osavaltiossa, ja Los Angelesin, Kalifornian osavaltiossa, yhdistetyn väkimäärän!

Yksi asia on varma, eli jos Hillary Clintonista tulee Yhdysvaltain presidentti tammikuun 20. päivä 2017, hän tekee kaikkensa valtuuksiensa nojalla varmistaakseen, että abortit jatkuvat Yhdysvalloissa. Clinton on työskennellyt tiiviisti Planned Parenthood'in kanssa, ja Cecile Richards on kampanjoinut ahkerasti Clintonin hyväksi. ”Olen nyt ollut yli 20 osavaltiossa Hillaryn puolesta, ja jännitys ja innostus on hämmästyttävää, mutta ei ole mitään parempaa kuin olla kotikaupungissasi. Monet ihmiset, joille olen puhunut täällä, ovat olleet hänen tukijoitaan jo vuosia. Heistä tämä on valtavaa. Se on päivä, jota he eivät koskaan tienneet tulevaksi”, Richards sanoi tilaisuudessa Austin'issa, Teksasin osavaltiossa, syyskuussa 2016. (16) Richards myös rehenteli, että Hillary Clintonin säätiön avustuksella, he ovat voineet kohdentaa ja tavoittaa enemmän nuoria ympäri maailmaa heidän sanomallaan. ”Osana Planned Parenthood'in CGI'n (Clinton Global Initiative) sitoutumista toimintaan (Commitment to Action), Planned Parenthood Global on tukenut kumppaneita (muissa maissa) tavoittaakseen yli kaksi miljoonaa kasvuikäistä nuorta seksuaali- ja lisääntymisterveyden tiedoilla ja palveluilla vuodesta 2012 lähtien, joka on yli kaksi kertaa alkuperäisen tavoitteen”, Richards kehui. (17) Hillary Clintonilla on sellainen piittaamattomuus syntymättömiä kohtaan, että hän on jopa väittänyt, että syntymättömillä lapsilla ei ole perustuslaillisia oikeuksia ennen syntymää. (18) Näin ollen, hän uskoo, ettei pitäisi olla mitään rajoituksia koskien sitä, milloin vauva voidaan tappaa kun se on vielä kohdussa, ja hän tukee jopa myöhäisen vaiheen abortteja, joita esiintyy kolmannella raskauskolmanneksella. Noin 18000 tällaista aborttia toteutuu joka vuosi Yhdysvalloissa, (19), ollen luku, joka ylittää kotikaupunkini Beaver Dam'in, Wisconsinin osavaltiossa, koko asukasluvun.

Kylmän sodan paluu! (The Return Of The Cold War!)

Sota alkoi Syyriassa 15. maaliskuuta 2011. Tämä brutaali sota, joka on jatkunut tähän päivään saakka, on johtanut satojen tuhansien ihmisten kuolemaan. Itseasiassa, uutisraportti PBS'ltä arvioi, että 470,000 ihmistä oli kuollut helmikuuhun 2016 mennessä. (20) Tämä sota, jolla on ollut tuhoisia vaikutuksia Syyrian kansalle, on aiheuttanut liudan muita ongelmia yhtälailla. Esimerkiksi maahanmuuttokriisi Euroopassa liittyy suoraan Syyrian sotaan, koska monet pakolaisista, jotka ovat matkustaneet Eurooppaan, ovat tulleet Syyriasta. Tämä sota on myös tarjonnut tilaisuuden Islamilaiselle Valtiolle, joka on tehnyt tuhojaan Irakissa ja Syyriassa. Vielä yksi seuraus tästä konfliktista on katkeroituneet suhteet Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä.

Ei ole mikään salaisuus, että Venäjän hallitus tukee Syyrian Bashar al-Assadin hallintoa. Jos se ei olisi saanut tukea Venäjältä ja Iranilta, tämä sota olisi saattanut jo loppua. Yhdysvallat on toiminut aktiivisesti kaataakseen Syyrian hallinnon, mikä on pannut Yhdysvaltain hallituksen riitoihin Venäjän kanssa. Lokakuun 19. päivänä 2016, the Guardian raportoi, että Venäjän asevoimat suunnittelee merkittävää sotilaallista operaatiota Syyrian Aleppo'ssa, Amerikan presidentinvaalien aattona. ”He ovat ottamassa käyttöön koko pohjoisen laivaston ja suuren osan Itämeren laivastosta suurimmassa merenpäällisessä sotakaluston sijoittamisessa sitten kylmän sodan lopun. Tämä ei ole ystävällinen satamassakäynti. Kahdessa viikossa tulemme näkemään ilmaiskujen huipentuman Aleppo'a vastaan osana Venäjän strategiaa julistaa voitto siellä”, sanoi nimetön vanhempi NATO-diplomaatti. (21)

Nykyinen vihamielisyys Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä on kiistaton. Julkilausumassa lokakuussa 2016, Venäjän ulkoministeriön tiedottaja, Maria Zakharova, varoitti Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä Assadin armeijaa vastaan Syyriassa, lausuen, että tämän tekeminen ”tulee johtamaan kauheisiin, tektonisiin (maankuorellisiin) seurauksiin ei vain tämän maan alueella, vaan myöskin alueilla joka puolella.” (22) Pian sen jälkeen Amerikan Valkoisen Talon tiedottaja Josh Earnest sanoi seuraavaa, ”Jokaisen kärsivällisyys Venäjän suhteen on loppunut.” Syytettyään Venäjää sekaantumisesta Assadin hallintoon Syyriassa, Earnest jatkoi sanoen, ”Ei ole mitään, josta Yhdysvallat ja Venäjä voisivat keskustella.” (23) Mitä tulee nykyiseen konfliktiin Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä, Sir John Sawers, joka toimi aiemmin Britannian salaisen tiedustelupalvelun johtajana, varoitti, ”Olemme siirtymässä aikakauteen, joka on yhtä vaarallinen, ellei jopa vaarallisempi, kuin kylmä sota, koska emme ole keskittyneet strategiseen suhteeseen Moskovan ja Washingtonin välillä.” (24)

Hämmästyttävää kyllä, Venäjän hallitus on tuonut takaisin henkiinjäämisharjoitukset Moskovassa, Venäjällä, tavoitteenaan valmistaa kansalaisiaan selviytymään ydinhyökkäyksestä. ”Inventaarioon ryhdyttiin Moskovassa kaupungin maanalaisissa tiloissa, jotta voimme suunnitella suojaa sadalle prosentille kaupungin väestöstä”, sanoi Venäjän hallituksen virkamies Andrey Mishchenko. (25) Wall Street Journal'in raportin mukaan, Venäjällä odotetaan, että sota voisi puhjeta hyvinkin pian. ”Useimmat ihmiset uskovat, että Kolmas maailmansota on jo alkanut, mutta juuri nyt olemme edelleen sodan kylmässä vaiheessa, joka voi, tai sitten ei voi, muuttua kuumaksi sodaksi. Ja sodan aikana, sinun täytyy tukea maan viranomaisia”, sanoi Lev Gudkov venäläisestä tutkimusyhtiöstä nimeltä Levada-Center. (26) On myöskin huomionarvoista, että Venäjä on kehittänyt uuden ydinohjuksen, jonka he väittävät pystyvän tuhoamaan Teksasin tai Ranskan kokoisen alueen. Pommin, joka on saanut lempinimen ”Saatana 2”, odotetaan olevan valmis käyttöön vuonna 2018. (27)

Juuri kun Venäjä jatkaa valmistautumistaan sotaan, jännitteet ovat lisääntyneet myöskin Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Lokakuun 21. päivänä 2016, Yhdysvaltain laivaston alus nimeltä USS Decatur tuli tarkoituksella kiistanalaiselle Etelä-Kiinan meren alueelle. Tämä teko sai nuhteet Kiinan hallitukselta, joka ilmoitti, että tämä Yhdysvaltain laivaston toiminta oli ”laiton” ja ”provokatiivinen”. Yhdysvallat väittää lujasti, että Kiinalla ei ole mitään oikeutta rajoittaa liikennettä tällä alueella maailmassa. ”Tämä operaatio osoitti, että rantavaltiot eivät saa laittomasti rajoittaa navigoinnin oikeuksia, vapauksia ja laillista meren käyttöä, jota Yhdysvallat ja kaikki valtiot ovat oikeutettuja käyttämään kansainvälisen oikeuden nojalla”, sanoi Valkoisen Talon tiedottaja Josh Earnest. Yhdysvaltain armeijan virkamiehet ovat luvanneet, että tällaiset operaatiot tulevat jatkumaan huolimatta Kiinan hallituksen vastalauseista. ”Yhdysvaltain laivasto suorittaa edelleen rutiinimaista ja laillista toimintaa ympäri maailman, kuten Etelä-Kiinan merellä, suojellakseen oikeuksia, vapauksia, ja meren sekä ilmatilan laillista käyttöä, joka on taattava kaikille. Tämä ei tule muuttumaan”, sanoi Amiraali John Richardson, joka on Yhdysvaltain laivaston merellisten operaatioiden päällikkö. (28)

Anti-amerikkalainen ilmapiiri on nousussa myöskin Filippiineillä. Lokakuun 21. päivänä 2016, arviolta 1000 ihmistä protestoi presidentin palatsin ulkopuolella tämän Aasian valtion pääkaupungissa, Manilassa, pitäen käsissään kylttejä, joissa luki, ”U.S. troops out now (USA:n joukot ulos nyt).” (29) Sen jälkeen raportoitiin 24. lokakuuta 2016, että Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte oli matkustanut Pekingiin, Kiinaan, ja antoi hätkähdyttävän ilmoituksen Kiinan hallitukselle. ”Teitä kunnioittaen, tällä areenalla, ilmoitan erottautumisestani Yhdysvalloista. Näin sotilaallisesti, ei ehkä sosiaalisesti, mutta taloudessa myös.” (30)

Kybersodankäynnin uhka nykyaikana! (The Threat Of Cyber Warfare In This Modern Age!)

Paljon on muuttunut sitten Toisen maailmansodan päättymisen vuonna 1945. Globaali sota käydään nyt todennäköisesti hyvin eri tavalla kuin sodat aiemmin. Tässä modernissa aikakaudessa, Yhdysvallat turvautuu vahvasti teknologiaan ja Internetiin, mikä voisi johtaa ennennäkemättömiin ongelmiin sodan aikana. Koko Yhdysvaltojen ja läntisen maailman infrastruktuuri on kytketty maailmanlaajuiseen verkkoon (World Wide Web), ja kuten olemme nähneet viime päivinä, tämä foorumi on erittäin altis hyökkäyksille. Itseasiassa, hiljattainen tietoverkkohyökkäys tuntemattomasta lähteestä vammautti paljon Internetistä. Tämän hyökkäyksen aikana, joka tapahtui lokakuun 21. päivä 2016, monet amerikkalaiset huomasivat, että he eivät pystyneet käyttämään suosikkisivustojaan, kuten Amazon.com'ia, Twitter'iä, Spotify'a, Netflix'iä, ja PayPal'ia. Raporttien mukaan tämä epätavallinen hyökkäys ei ainoastaan koskenut tietokoneita, vaan syylliset ottivat hallintaansa myöskin Internetiin kytketyt laitteet, kuten digitaaliset videonauhurit, tulostimet, ja kodinkoneet. (31) Peräti 100,000 laitetta mahdollisesti kaapattiin ja käytettiin hyväksi tässä hyökkäyksessä. ”Tämä hyökkäys on avannut tärkeän keskustelun Internetin turvallisuudesta ja volatiliteetista. Se ei pelkästään ole korostanut haavoittuvuuksia 'Esineiden Internetiä' (IOT) soveltavien laitteiden turvallisuudessa, joka on ratkaistava, vaan se on myöskin herättänyt lisää vuoropuhelua Internet-infrastruktuuria käyttävässä yhteisössä Internetin tulevaisuudesta”, sanoi Scott Hilton, joka on Dynamic Network Services -yhtiön varajohtaja. (32)

Vaikka se ei todellakaan ole maailman loppu, kun amerikkalaiset eivät pysty käyttämään heidän Netflix-tilejään, niin tietoverkkohyökkäyksen kohdistaminen sähköverkkoon, rahoituslaitoksiin, viestintäverkkoihin, lennonjohtoon, tai kuljetusjärjestelmiin olisi paljon haitallisempaa. En voi muuta kuin pohtia, josko tämä äskettäinen hyökkäys oli koeajo. Sekä Venäjän että Kiinan tiedetään omaavan korkeasti koulutettuja tietokonehakkereiden ryhmittymiä. (33)

Lopuksi, ymmärrän, että elämme ajassa, joka on erilainen kuin mikään toinen. Amerikan tämänvuotiset presidentinvaalit, jotka tulevat hyvin pian, voisivat muuttaa radikaalisti ihmiskunnan historian kulkua. Kuten aina, maailmassa on paljon ongelmia, ja kuulemme jatkuvasti sodista ja sotien sanomista. Kuitenkin saan lohtua siitä tosiasiasta, että meillä on Jumala, joka tuntee lopun alusta lähtien, ja Häntä ei rajoiteta tai hillitä ihmisen pyrkimyksillä. Kautta historian, valtakunnat ovat nousseet ja valtakunnat ovat romahtaneet. Presidenttejä on tullut ja mennyt. Huolimatta siitä mitä ihminen voi yrittää tehdä, Jeesus on, ja Jeesus tulee aina olemaan kuningasten Kuningas, ja herrain Herra. Sillä kuten meille kerrotaan Filippiläiskirjeen luvussa 2:9-11, ”Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.” Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja luovuttanut elämääsi Jumalalle, kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille tämän ministeriön tukemisesta. Muistakaa meitä rukouksissanne kun me pyrimme tekemään Jumalan tahdon parhaan kykymme mukaan. Jos teillä on mitä tahansa esirukouspyyntöjä, olemme valmiita ja halukkaita viemään anomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Palvelemme armollista Jumalaa, ja minä tiedän, että Hän kuulee ja vastaa rukouksiin. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Wall Street Journal, October 12, 2016, By William A. Galston, http://wsj.com.
02. ABC News, October 21, 2016, By Ryan Struyk, http://abcnews.go.com.
03. The Intercept, October 9, 2016, By Glenn Greenwald and Lee Fang, http://theintercept.com.
04. The Daily Caller, October 22, 2016, By Derek Hunter, http://dailycaller.com.
05. Ibid.
06. New York Daily News, August 15, 2012, By Christine Roberts, http://nydailynews.com.
07. The Washington Times, August 25, 2016, By Victor Morton, http://washingtontimes.com.
08. The Chicago Tribune, October 11, 2016, By John Kass, http://chicagotribune.com.
09. Politico, June 10, 2016, By Nick Gass, http://politico.com.
10. The Star-Telegram, September 2, 2016, By Anna M. Tinsley, http://star-telegram.com.
11. LifeNews, October 24, 2016, By Micaiah Bilger, http://lifenews.org.
12. National Right to Life News, October 13, 2016, By Callista Ring, http://nationalrighttolifenews.org.
13. The Federalist, September 26, 2016, By Holly Sheer, http://thefederalist.com.
14. Time Magazine, October 14, 2016, By Cecile Richards, http://time.com.
15. LifeNews, October 16, 2016, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
16. LifeNews, September 21, 2016, By Steven Ertelt and Micaiah Bilger, http://lifenews.com.
17. Ibid.
18. CNS News, April 3, 2016, By CNS News, http://cnsnews.com.
19. LifeNews, October 25, 2016, By Micaiah Bilger, http://lifenews.com.
20. PBS, February 11, 2016, By Priyanka Boghani, http://pbs.org.
21. The Telegraph, October 19, 2016, By Ben Farmer, http://telegraph.co.uk.
22. Associated Press, October 1, 2016, By Bassem Mroue, Beirut, Lebanon.
23. Bloomberg News, October 3, 2016, By Toluse Olorunnipa and Kambiz Foroohar, http://bloomberg.com.
24. The Guardian, October 24, 2016, By Patrick Wintour, Luke Harding, and Julian Borger, http://theguardian.com.
25. The Wall Street Journal, October 24, 2016, By Thomas Grove, http://wsj.com.
26. Ibid.
27. The Telegraph, October 25, 2016, By David Lawler, http://telegraph.co.uk.
28. Reuters News Service, October 22, 2016, By Idrees Ali and Matt Spetalnick, http://reuters.com.
29. Associated Press, October 21, 2016, By Associated Press, Manila, Philippines.
30. National Public Radio, October 24, 2016, By Michael Sullivan, http://npr.org.
31. CNBC, October 21, 2016, By Berkeley Lovelace Jr. and Antonio Jose Vielma, http://cnbc.com.
32. Phys.org, October 26, 2016, By Phys.org, http://phys.org.
33. NBC News, October 12, 2016, By Ken Dilanian, http://nbcnews.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker