Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Onko presidentti Obama järjiltään? – Kaikki mitä hän tekee on kiroukseksi USA:lle!

Tässä oikein hyvä artikkeli tähän ajankohtaan Rapture Ready -profetiasivustolta, jossa kirjoittaja pohtii presidentti Barack Hussein Obaman henkistä tilaa kun hän on koko ajan vetämässä omaa maataan kirouksen tilaan huonoilla päätöksillään ja suunnannäytöillään. Varsinkin Obaman kanta homokysymyksiin ja suhtautuminen Israeliin on Jumalan Sanan pohjalta tuomittavaa ja saa ajattelemaan, että Obama on täysin sokea Raamatun totuudelle tai sitten hän on aivoton marionetti, jota vedetään kuin pässiä narussa sielunvihollisen toimesta. Joka tapauksessa nykyinen USA:n valtaeliitti ja ihmiset, jotka Obamaa ovat äänestäneet ja kannattavat yhä, joutuvat maksamaan kovan hinnan, sillä Jumala ei katso läpi sormien Obaman hallinnon tekemisiä. Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------

Onko presidentti Obama järjiltään?
By Daymond Duck
June 2016

https://www.raptureready.com/featured/duck/dd231.html

Samalla kun pohdin tarkoituksenmukaisuutta kirjoittaa artikkeli otsikolla, ”Is President Obama Insane (Onko presidentti Obama järjiltään)”, presidentti Obama kutsui Donald Trump'in veroehdotuksia ”hulluiksi”. Ja suurinpiirtein noina aikoina Hillary Clinton kutsui Donald Trump'in ideoita ”vaarallisen sekaviksi”. Ja, muistin että marraskuussa 2015 YK:n tiedottaja nimeltään Rupert Colville kutsui tehoiskua maahanmuuttoa vastaan ”kovin, kovin typeräksi”.

Joten ajattelin, että jos Yhdysvaltain presidentti voi päätellä, että Donald Trump on ”hullu”, ja Hillary Clinton voi sanoa, että hän on ”vaarallisen sekava”, ja YK:n tiedottaja voi päätellä, että hän on ”tyhmä”, niin sen pitäisi olla oikeutettua profetiakirjoittajalle kysyä, ”Onko presidentti Obama järjiltään?”

Kysymys johtui siitä, että asiantuntijapaneeli kävi keskustelua presidentti Obaman julistuksesta, että koulujen tulisi pohjata WC-politiikkansa sukupuoli-identiteettiin biologisen sukupuolen sijasta.

Yksi paneelin jäsen, sunnimuslimi-oppinut nimeltään sheikki Hamza Yusuf sanoi sunnimuslimien, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella (lähes 1,5 miljardia muslimia), ajattelevan, että amerikkalaiset ovat tulleet hulluiksi.

Monet väittävät, että sheikki käytti vain sanontaa, mutta WC-ongelma tulee presidentti Obamalta, ei useimmilta amerikkalaisilta. Se on presidentti Obaman julkilausuma WC-tilojen käytöstä, joka ei ole normaalia. Monet amerikkalaiset ovat kuin sunnimuslimeja, joiden mielestä se on parhaimmillaankin outoa.

Sana ”pakkomielle” viittaa itsepintaiseen kiinnostukseen jostakin, mikä ei ole normaalia ja se varmasti sopii presidentti Obamaan.

Hän kehotti Illinoisin lainsäätäjiä laillistamaan homoavioliitot. Hän ajoi ”Älä kysy Älä kerro” -säännön kumoamista armeijassa. Hän puski gay-agendaa kaikkialle maailmaan. Hän valaisi Valkoisen Talon homosateenkaarivärein kun samaa sukupuolta olevat avioliitot laillistettiin. Hän poseerasi LGBT (seksuaalivähemmistöt) -aikakauslehden kansikuvassa.

Hän sanoi samaa sukupuolta olevien avioliittojen arvostelua vihapuheeksi (se tarkoittaisi että meillä on lähes 1,5 miljardia sunnimuslimi-vihaajaa Amerikan ulkopuolella). Hän sanoi, että haluaa perintönsä olevan maineessaan koskien homokysymyksiä yms. Joten se ei ole oikein sanoa, että hänellä on epänormaali kiinnostus homokysymyksiin?

Noin seitsemän viikkoa ennenkuin presidentti Obama antoi tämän julkilausuman, jossa lähes 1,5 miljardin muslimin samanmielisyys on hullua, Amerikan lastenlääkärien yhdistys (The American College of Pediatricians) julkaisi raportin, joka sanoo, että lasten aivopeseminen ajatuksella että he voivat valita sukupuolen merkitsee lapsen hyväksikäyttöä. He lisäsivät, että ”Ihminen, joka ajattelee että hän (he/she) on jokin, jota hän ei ole, on parhaimmillaankin merkki sekavuudesta.”

Jos presidentti Obama ei ole hullu, niin miksi hän sitten antoi julkilausuman, joka merkitsee lapsen hyväksikäyttöä? Jos hän ei ole irrationaalinen, niin miksi hän vaatii kouluja sallimaan ”sekavien” poikien mennä WC:hen tyttöjen kanssa ja sallimaan ”sekavien” tyttöjen mennä WC:hen poikien kanssa? Voisiko olla niin, että hänen henkinen tilansa on sama kuin niiden, joita Amerikan lastenlääkärien yhdistys kutsuu ”sekaviksi”?

Mutta haluan siirtyä johonkin muuhun, joka on silkkaa hulluutta.

Presidentti Obama ei selvästikään usko Raamattuun. Muutoin kuilua sen välillä mitä Raamattu sanoo homokysymyksestä ja mitä Hra. Obama sanoo siitä ei olisi olemassa.

Joka tapauksessa, kesäkuun 3. päivänä 2016 hän lähetti John Kerry'n Pariisiin liittymään Ranskaan ja 26 muuhun valtioon ja järjestöön (monenkeskinen ryhmä) yrityksessä pakottaa Israel sopuun, joka johtaisi Lähi-idän rauhansopimukseen.

Varteenotettavat raamatuntutkijat tietävät, että sopimus (monenkeskisen ryhmän kanssa) Lähi-idän seitsenvuotista rauhaa varten merkitsee Antikristuksen nousua ja Ahdistuksen ajan alkua. Se johtaa miljardien ihmisten kuolemaan, Harmagedonin taisteluun yms.

Voi olla uskomatta Raamattuun, olla hullu tai jopa pahempi – käynnistääkseen tämän suuren katastrofin, jolloin kaikki mitä tarvitaan, on jättää Israel yksin.

Varteenotettavat raamatunprofetian tutkijat tietävät myöskin, että jos kansakunta haluaa olla suuri – niin silloin tuo kansakunta siunaa Israelia. Mutta jos kansakunta päättää ryhtyä Israelia vastaan, niin jotakin pahaa tulee tapahtumaan tuolle kansalle (1. Moos. 12:3; Obadja 1:15).

Joten tapahtuiko jotakin pahaa Ranskassa tai Yhdysvalloissa äskettäin? Käyppä ajattelemaan sitä, kyllä!

Juuri sinä päivänä kun Ranska järjesti huippukokouksen Pariisissa, Seine-joki rikkoi rantavallinsa ja sai aikaan erään pahimmista tulvista, joita Pariisi ja jotkut ympäröivät pikkukaupungit ovat kokeneet vuosikymmeniin, ja lisäksi sadetta ropisi maahan, eikä se laantunut.

Ja täsmälleen samana päivänä Yhdysvalloissa, Teksasin Houston ja 31 piirikuntaa olivat keskellä viikon mittaista tulvimista, jonka odotettiin pahentuvan entisestään viikonlopun sateesta. Ainakin 16 ihmistä kuoli.

En tiedä onko presidentti Obama hullu, sekaisin, riivattu, tai onko hänellä aivovaurio johtuen huumeiden käytöstä vai onko kyse jostain muusta. Tiedän vain, että Raamattu sanoo Jumalan antavan ihmisten, jotka hylkäävät Hänet, mennä kelvottoman mielensä valtaan (Room. 1:28). Ja presidentti Obaman ajattelutapa koskien homokysymystä, lasten kasvatusta sekä rauhanprosessia on outo ja ulkopuolella Jumalan tahdon.

Tiedän myös, että nämä asiat eivät ole hyväksi USA:lle ja lopulta tulee olemaan hinta maksettavaksi.

Prophecy Plus Ministries
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Myrskyinen Ramadan -kuukausi 2016, jonka aikana useita terrori-iskuja Lähi-idässä ja Orlandon yökerhoisku

Tässä tuore viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka nyt kesäkuun puolenvälin tienoilla 2016 haluaa kertoa meneillään olevan muslimien Ramadan -kuukauden tähän asti myrskyisestä ajasta. Paastokuukausi on ollut verinen ja vaatinut useita ihmishenkiä terrori-iskuissa, joita äärimuslimit uhkasivatkin tehdä ennen muslimien juhlakauden alkamista. Nähtäväksi jää mitä vielä tapahtuu ennen Ramadanin loppumista heinäkuun alussa. Pastori Lindsey kertoo myös nousevasta Israel-vastaisuudesta kun koko maailma Sakarjan kirjan 12. luvun mukaisesti on nousemassa juutalaisvaltiota vastaan rauhan verukkeella. Lopussa upea looginen johdattelu Jeesuksen Kristuksen pelastustyöhön koko maailman syntien sovittajana. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

--------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

June 17th, 2016

Lähes kaksi viikkoa on ollut myrskyinen Ramadan.

Se on ollut sitä vääräuskoisille.

Ramadan on kuukauden mittainen juhla ollen muistona oletetusta Koraanin paljastamisesta profeetta Muhammedille.

Alhaisin taso tähän mennessä on äärimuslimin murhaava riehuminen homojen yökerhossa Orlandossa, Floridassa. 50 ihmistä kuoli ja lisäksi 53 haavoittui.

Neljä israelilaista tapettiin Ramadaniin liittyvässä hyökkäyksessä ravintolaan Tel Aviv'issa viime viikolla.

Ja on ollut useita muita terroritekoja Lähi-idässä siitä asti kun muslimien paastokuukausi alkoi kesäkuun 5. päivänä. Se kestää heinäkuun 5. päivään saakka ja olen varma, että voimme odottaa lisää traagisia tapahtumia.

Vaikka presidentti kutsui ampumista ”terroriteoksi”, hän lisäsi nopeasti, että se oli myös ”vihateko”. Luulisin, että jokainen terroriteko on vihateko. Mutta mitä tiedän?

Kuitenkin presidentin luonnehdinta jättää oven auki sille, että Orlandon ampuja, Omar Mateen, ei tehnyt sitä, mitä hän teki, johtuen hänen islamilaisesta uskosta, vaan koska hän vihasi homoja.

No, ensinnäkin, se on melko turvallista sanoa, että radikalisoituneena muslimina, Mateen vihasi homoseksuaaleja. Useimmat muslimiterroristit tekevät näin. Suurin osa islamilaisista yhteisöistä ja hallituksista tekee näin. Itseasiassa, se on laitonta olla homoseksuaali monissa muslimimaissa. Ja useimmiten, homoja syytetään ja joskus teloitetaan.

Mutta, toisin kuin presidentti, voimme olettaa Mateen'in sitoutuneen tähän julmuuteen hänen islaminuskonsa seurauksena. Ensinnäkin, koska hän sanoi niin. Itseasiassa, hän soitti hätänumeroon 911 ja vannoi uskollisuuttaan ISISille. Useat ravintolan asiakkaat, jotka pakenivat, sanoivat kuulleensa hänen huutavan, ”Allahu Akbar!” Sitten ISIS julkaisi videon, jossa he ottivat vastuun vaikutuksestaan riehunnalle.

Lopulta muutaman tunnin kuluttua ampumisesta saimme tietää, että FBI oli tutkinut Mateen'ia vuonna 2013 ja uudelleen vuonna 2014 johtuen hänen terrorismi-sympatioistaan.

Lisäksi raportteja on nyt alkanut nousta esiin, että Mateen'in vaimo on ehkä tiennyt iskusta etukäteen ja kenties jopa kuskasi hänet yökerholle tuona yönä.

Mutta poliittisesti korrekti suuri yleisö pitää edelleen kiinni mistä tahansa vihjeestä, että tätä hirvittävää tekoa on saattanut inspiroida kaikki muu paitsi Mateen'in islamilainen radikalisoituminen. Ja he sivuuttavat islamistiterrorismin vaikutuksen meidän rajojemme sisäpuolella ja pyrkivät tekemään tästä asekontrolli-kysymyksen.

Ja niin traagista kuin tämä onkin – pahin joukkoampuminen Amerikan historiassa ja pahin terrori-isku Amerikassa sitten 9/11-iskujen – se on kaikki vain osa nykyistä kehityssuuntaa. Olemme alkaneet nähdä uusia tasoja radikaalista islamilaisesta raakuudesta. Sekä väkivallan määrä että sen kauhistuttava luonne näyttävät eskaloitumista.

Afganistanista esiintulevat jutut Talebanin toimista alkavat kilpailla ISISin julmuuksien kanssa. Ja jatkuva raporttien virta muslimien välienselvittelyistä Lähi-idässä ovat alkaneet turruttaa meidän länsimaisia tuntoaisteja.

Mielestäni olemme astumassa uuteen aikakauteen mitä kutsun ”Hengelliseksi Maailmansodaksi”. Ja uskon, että yhä enemmän tulemme näkemään konfliktien keskittymistä sotaan kristinuskoa vastaan ja sotaan Israelia vastaan.

Ja vaikka Israel kärsii vakavasta sisäisen terroritoiminnan määrällisestä kasvusta, sitä vastaan ollaan liittoutumassa uudenlaisesti maailman hallitusten taholta.

Ranska isännöi äskettäin rauhankonferenssia rauhan saamiseksi Lähi-itään. Monet länsimaat osallistuivat tapahtumaan. Ne olivat siellä keskustellakseen keinoista saada aikaan ”rauha” konfliktiin Israelin ja palestiinalaisten välillä. Joskin kummallista, ettei Israelia ja palestiinalaisia kutsuttu paikalle. Ranskan hallitus lupasi, että ne kutsuttaisiin myöhempiin istuntoihin, jotka pidetään järjestelyjen keksimiseksi rauhaa varten Lähi-idässä.

Mukavaa heiltä, vai mitä sanot?

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry osallistui huippukokoukseen. Vaikka hän kehotti varovaisuuteen pakottavien Israelia koskevien rajoitusten suhteen ja vastusti aikataulun asettamista, hän kuitenkin allekirjoitti kokouksen lopputiedotteen (kommunikean).

Joidenkin tarkkailijoiden mielestä kommunikea oli varsin mieto. Mutta siihen sisältyi lausunto, joka oli melko häiritsevä. Siinä sanottiin, että osallistujien tavoitteena on ”päättää täysin miehitys joka alkoi vuonna 1967”.

Hyväksymällä tämän kommunikean, Yhdysvallat liittyi muihin kansakuntiin kutsumalla Israelia ”miehitysvallaksi”. ”Päättää täysin miehitys joka alkoi vuonna 1967” on epäsuora tapa sanoa, että Israelin pitäisi vetäytyä vuoden 1967 rajalinjoille. Nuo rajalinjat ovat mahdottomia puolustaa.

Nykyinen Yhdysvaltain hallitus ja useimmat maailman kansat pitävät kiinni harhasta. He uskovat, että jos palestiinalaisia lepytellään, he muuttavat itsensä terroristiyhteisöstä ystävällisiksi naapureiksi.

Se olisi kuin USA yrittäisi voittaa 2. maailmansodan luovuttamalla Marylandin, Virginian, ja puolet Washington D.C:stä Natsi-Saksalle.

Ja sitä paitsi, Israel tietää, että mikä tahansa palestiinalaishallinnon kanssa saavutettu sopimus pitää olla Hamasin kunnioittama kun se valtaa koko Palestiinan hallinnon ja sille kuuluvat alueet. Ja tämä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, koska Mahmoud Abbas on 81 vuoden ikäinen ja sairas.

Mutta Hamasia hallinnoidaan perustamiskirjalla joka julistaa: ”Palestiinan ongelmaan ei ole muuta ratkaisua kuin Jihad.”

Hamasin terrorismi ja viha on suoraan sidottu islaminuskoon. Joten älä odota heidän muuttavan kantaansa milloin tahansa piakkoin.

Oletko huomannut jotain viime aikoina? Lähes kaikki moderni teknologia on yhteydessä Internetiin!

Kyllä, se oli vitsi! Tietenkin olet huomannut!

Tietokoneet, älypuhelimet, videopelit, satelliitit, lentokoneet, autot, kodinkoneet, pankit, sairaalat, luottokorttisi, investointisi, sairaanhoitopalvelusi, ja luetteloa voisi jatkaa loputtomiin. Ne kaikki kuuluvat yhteen jättimäiseen planeettatietokoneeseen.

”Yhteenliitettävyys” mahdollistaa Internetin tehdä niitä uskomattomia asioita joita se tekee. Mutta ”yhteenliitettävyys” tekee siitä myös vaarallista.

Se tekee kaikista laitoksistamme ja jokaisen meistä alttiiksi hakkereille, jotka yrittävät jatkuvasti pujahtaa suojiemme ohi ja varastaa sen mitä he löytävät sieltä.

”Identiteettivarkaus” on yksi nopeimmin kasvavista rikoksista nykypäivän maailmassa. Ja, ennemmin tai myöhemmin, se vaikuttaa meihin kaikkiin. Se voi olla vähäinen haitta, tai se voi totaalisesti tuhota jonkun elämän.

Nimesi edustaa sinun määräysvaltaa, ja se on se, minkä hakkerit yrittävät varastaa. He haluavat käyttää määräysvaltaasi mennäkseen mitä salaisimpiin paikkoihin ja varastaakseen sinulta.

Sama pätee meidän hengelliseen elämään. Saatana etsii jatkuvasti tapoja varastaa sinun hengelliset siunauksesi, rauhan, ja iankaikkisen tulevaisuutesi varastamalla meidän auktoriteettimme.

Mutta Jeesus Kristus maksoi historian suurimmalle hakkerille samalla mitalla. Ottamalla päälleen koko maailman synnit, ja maksamalla rangaistuksen noista synneistä, Jeesus Kristus teki jotain täysin odottamatonta.

”Identiteettivarkaudessa” joku VARASTAA toisen henkilön nimen. Mutta Jeesus teki päinvastoin. Hän antoi meille ”identiteettilahjan”! Hän ANTAA meille Hänen hyvän nimensä, ”nimen joka on kaikkia muita nimiä ylempänä.” (Fil. 2:9)

Kun hyväksymme Hänet Herranamme ja Vapahtajanamme, Jumala antaa meille Jeesuksen Kristuksen ”luottokelpoisuuden”. Ja sen mukana, auktoriteetin, jonka Hänen nimensä saa aikaan.

Siksi Jeesus sanoi opetuslapsilleen, että heillä olisi valta tehdä jopa suurempia tekoja kuin Hän teki, koska Hän antoi heille Hänen auktoriteettinsa.

Mutta, Hän sanoi, ”Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa.” (Luuk. 10:20)

Toisen Korinttolaiskirjeen luku 5:21 selittää sen täydellisesti: ”Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.”

Ja tuo on Hänen ”identiteettilahjansa” sinulle.

Hyväksy se tänään.

Don't miss this week's Report on TBN, Daystar, CPM Network, The Word Network, various local stations, www.hallindsey.com or www.hischannel.com. Check your local listings.

Watch this week's Report before it airs! An HD quality MP4 download of each week's show will now be available for purchase from the website. Visit the store at www.hallindsey.com to get your report.

God Bless,

Hal Lindsey

torstai 16. kesäkuuta 2016

Pilkkaajat toteuttavat Raamatun profetiaa nykypäivänä – jotkut karismaattiset julistajat, kuten Beth Moore, vääristävät pilkkaajia koskevien Raamatun kohtien merkityksen

Seuraavaksi tähän maailmanaikaan sopiva Roger Oakland'in keväinen kommentaari tältä vuodelta, jossa painotetaan Raamatun profetian merkitystä nykyään, kun eletään viimeisiä päiviä ennen Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa. Tunnusmerkkinä tälle ajalle on Raamatun ennustamat pilkkaajat, jotka kieltäytyvät hyväksymästä Raamatun profeetallisia varoituksia tuomiopäivästä. Tässä Samuel Korhosen suomentamassa kommentaarissa nuhdellaan erityisesti niitä pilkkaajia, jotka tunnustautuvat Kristuksen seuraajiksi, mutta epäilevät sitä, mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä.

---------------------

Pilkkaajia tulee

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888


Raamatun profetia on toteutumassa, kun kirjoitan tätä kommentaaria. Vaikka moni tunnustava kristitty sivuuttaa yhteyden nykytapahtumien ja tuhansia vuosia sitten kirjoitettujen Raamatun kohtien välillä, niin neuvoni on, että näiden pilkkaajien olisi viisasta herätä.

Se tosiasia, että tänä päivänä on pilkkaajia, toteuttaa Raamatun profetian. Koskien viimeisiä päiviä Pietari julistaa:

Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." [1]

Pietari selventää, että hänen julistuksensa on viimeisten päivien sukupolvelle, joka päättää näytellä tietämätöntä Raamatun totuudesta. Sensijaan näihin kapinallisiin vaikuttavat pelkät ihmiset, jotka esittävät menneisyydestä ja tulevaisuudesta arvailuun perustuvia väitteitä. Pietari jatkaa:

Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. [2]

Ilmeisesti Pietari viittaa kahteen erilliseen tuomioon. Toinen on Nooan suuri vedenpaisumus, joka tapahtui menneisyydessä ja tuomitsi silloisen maailman. Toinen tuomio on vielä tulevaisuudessa – lähisellaisessa. Globaalin tulvan sijaan se tuomio on globaali tulinen katastrofi myös jumalattomia ihmisiä vastaan, aivan kuten Nooan aikana. On ilmeistä, että Pietari viittaa siihen tosiasiaan, että tämä jälkimmäinen tuomio tapahtuu aikana, jolloin ”pilkkaajat” ovat niitä, jotka kieltävät, että Raamatun profetialla olisi jotakin arvoa. Aikaisemmin 2. Pietarinkirjeen ensimmäisessä luvussa on lausunto, joka selittää Raamatun profetian tärkeyttä ja asettaa tämän näkökulmaan. Hän sanoo:

Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. [3]

Minun mielestäni tämä näyttää olevan ensimmäinen varoitus hänen myöhemmin mainitsemilleen pilkkaajille, jotka kieltäytyvät hyväksymästä Raamatun profeetallisia varoituksia. Jumalan Sana on kuin pimeässä paikassa loistava valo. On tosiasia, että pienikin määrä valoa pimeässä paikassa saa aikaan hyvin suuren muutoksen. Raamattu kuvailee Saatanan valtakuntaa pimeytenä ja Jumalan Sanaa valona.

Valitettavasti jotkut kristityt ovat vääristäneet näiden viimeisten päivien pilkkaajia koskevien raamatullisten varoitusten merkityksen. He sanovat, että todellisia pilkkaajia näinä aikoina ovat ne, jotka varoittavat hengellisestä petoksesta ja hylkäävät maailmanlaajuisen yhteyden liikkeen, joka muka sisältää suuria merkkejä ja ihmeitä. Raamattu kuitenkin sanoo, että viimeisten päivien korvamerkkejä ovat hengellinen eksytys, luopuminen ja valheelliset merkit ja ihmeet.

Katso esim. seuraava video.

Scoffers Will Come (15.3.2016)


Photo taken from a 2 second still of the YouTube video:
Used in accordance with the U.S. Fair Use Act.

Ja aivan kuten VT:n profeettojen päivinä, kun heidän varoituksistaan ei välitetty ja heitä pilkattiin, niin myös näinä päivinä on oleva varoituksia Jumalan ihmisiltä. [4]

Tämän kommentaarin tarkoitus on tavoittaa pilkkaajia – niitä, jotka hylkäävät Raamatun kokonaisuudessaan tunnustaen olevansa Kristuksen seuraajia, mutta epäilevät sitä, mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä – ja muistuttaa uskovia, että aivan kuten Jumala tuomitsi maailman menneisyydessä vedellä (kuten fossiilit todistavat), niin Hän tulee lähitulevaisuudessa tekemään sen, mitä sanoi tekevänsä. Jeesus tulee pian. Oletko valmis?


Viitteet

[1]  2. Piet. 3:3-4

[2]  2. Piet. 3: 5-7

[3]  2. Piet. 1:19

[4]  (Ks. Mt. 24:24, 2. Ts. 2:3 ja 11).

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Maailma on nyt kypsä ja valmis Uutta Maailman Järjestystä (NWO) varten, josta osoituksena useat uutisjutut viime aikoina

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän luettelee useita ”profeetallisia” kohtia uutisartikkeleista, jotka liittyvät viimeviikkoiseen Tel Aviv'in terrori-iskuun, jossa kuoli 4 israelilaista. Artikkeleista voi päätellä eräiden Raamatun profetioiden täyttymisen olevan lähellä, jotka koskettelevat Israelia lopunaikana juuri ennen tuhatvuotista valtakuntaa ja Jeesuksen toista tulemusta. Lisäksi Uuden Maailman Järjestyksen eli Antikristuksen valtakunnan muotoutuminen heijastuu tuoreista uutisista, joissa nähdään maailmanuskonnon syntymistä vähitellen. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------

Mid-East Prophecy Update – June 12th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 12.6.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-06-12.pdf

Pastori J.D. puhuu profeetallisista viittauksista koskien maailman reaktiota terrori-iskuun Tel Aviv'issa keskiviikkona 8.6.2016, jossa neljä israelilaista sai surmansa. Pastori huomauttaa tämän profetiapäivityksen YouTube-videon esittelyssä, ettei hän koskaan sano, että muslimit ja kristityt palvovat samaa Jumalaa. Se mitä maailmalla tapahtuu (mm. Tel Aviv'in ja Orlandon terrori-iskut), lisää kerrontaa, että palvomme samaa Jumalaa, ja tällainen kerronta on valhe valheen isältä, itse paholaiselta.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseemme, haluan jälleen kerran ilmaista hyvin nopeasti kiitokseni kaikille teistä jotka olette antaneet meille.
- Olemme liikkumassa eteenpäin uskossa luottaen Jumalaan, joka toimittaa varat projektin loppuunsaattamiseksi, ja se tarkoittaa teidän taloudellista tukeanne.
- Ystävällisesti sallikaa minun näyttää teille jotakin siitä lisäedistymisestä, jota olemme aikaansaaneet siitä lähtien kun ilmoitimme taloudellisesta tarpeestamme toukokuun 22. päivänä 2016.
- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin puhua terrori-iskusta Tel Aviv'issa keskiviikkona, jossa 4 israelilaista tapettiin.
- Vaikka tämä terrori-isku sinänsä ei ole kovinkaan yllättävä, niin profeetalliset implikaatiot maailman reaktiosta varmasti ovat.
- Tämä ei tarkoita, että maailman reaktio on yllättävä, mutta se kertoo sen, että sillä, mihin se osoittaa, on syvä profeetallinen sisällys.
Aloitan tällä Ynet News'in torstaisella uutisotsikolla, jossa lukee, ”Hezbollah praises 'heroic' attack in Tel Aviv (Hizbollah ylistää 'sankarillista' iskua Tel Aviv'issa)”. Jälleen, ei varmastikaan sinällään yllättävää, mutta kuitenkin, lausunto libanonilaiselta militantilta Hizbollah-ryhmältä, joka annettiin torstaina, antaa lisää vetovoimaa profeetalliseen rukoukseen Psalmissa 83 koskien Israelin pyyhkimistä kartalta, jotta sitä ei muistettaisi enää kansakuntana. Lainaten Ynet News'ia, ...Palestiinalaiset ovat vahvistaneet operaationsa kautta sitoumuksensa ”vastarinnalle” keinona vapauttaa koko Palestiinan maa Israelin miehitykseltä.

Jerusalem Post, myöskin torstaina, kertoi palestiinalaisten reaktiosta, joka, kuten olettaa saattoi, oli odotettu, mutta kuitenkin, yllättävässä ja jopa ällistyttävässä tapahtumien käänteessä, Saudi-Arabian vastaus iskuun oli ”vahva tuomitseminen”, ei Israelia, vaan palestiinalaisia kohtaan. Tässä pari hyvin kuvaavaa poimintoa Post'ilta, ...Palestiinalaiset Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa menivät kadulle juhlimaan tappavaa terroristiampumista Tel Aviv'issa keskiviikkoiltana, joka vei neljän ihmisen hengen ja haavoitti useita muita. ...Ampumisen jälkeen, Salma al-Jamal, palestiinalainen uutisankkuri, joka työskentelee Al-Jazeera TV'ssä, kirjoitti Twitter-sivulleen seuraavaa: ”Ramadanin aikainen operaatio, joka tapahtui tänään, on paras vastaus tarinoille joita olemme kuulleet 'rauhanprosessista', jota jotkut ihmiset yrittävät turhaan elvyttää.” Silmiinpistävänä vastakohtana palestiinalaisten reaktiolle, virallinen saudimedia tuomitsi ankarasti Tel Aviv'in terrori-iskun. Mitä tulee molempien reaktioiden profeetalliseen sisällykseen, niin ensiksi, palestiinalaiset itseasiassa näyttävät todelliset värinsä, aivan kuten Hizbollah, nimittäin Israelin tuhoamisaikeen, saatanallisen valheen varjossa, joka on rauha Israelin kanssa. Toiseksi, koska tässä puhutaan Saudi-Arabian reaktiosta, olisi vaikea olla yhdistämättä pisteitä Hesekielin lukuun 38:13, joka tarjoaa yksityiskohdan kun Saudi-Arabia pelkästään protestoi ja kyseenalaistaa liittoutuneiden hyökkäystä Israelia vastaan.

Tämä johtaa meidät Yhdysvaltojen vastaukseen, josta raportoitiin Ynet News'in kautta perjantaina. Tässäkään ei ole mitään uutta, siten, että Yhdysvallat puhuttelee Israelia, ei palestiinalaisia, sanomalla, että heidän täytyy välttää jännitteiden nostamista terrori-iskun seurauksena.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin uutisointi täällä Yhdysvalloissa ei tuottanut pettymystä heidän saatanallisessa Israel-vihassaan, kuten osoitetaan CNN:n selostuksessa, jossa he viittaavat Tel Aviv'in ”terroristeihin” käyttäen lainausmerkkejä, samalla kun heidän anti-Israel -vastineensa, BBC, viittasi heihin ampujina. Vain Fox News osoitti hyökkäyksen terrorismiksi.

Jotta asiat olisivat huonommin, YK meni jopa pidemmälle kuin USA kehdaten suorastaan syyttää Israelia ”kollektiivisesta rangaistuksesta” palestiinalaisia vastaan. Vaikka tämä taas ei ole mitään uutta, varsinkin kun se tulee YK:lta, niin se mikä on vähän eri lailla tällä kertaa, on, että he röyhkeästi ja julkeasti syyttävät suoraan Israelia terrori-iskusta Israelia vastaan. Syy miksi sanon näin johtuu seuraavasta lainauksesta YK:n ihmisoikeusvaltuutetulta, Zeid Ra'ad Al-Hussein'ilta. ”Olemme... syvästi huolissamme Israelin viranomaisten vastauksesta, johon sisältyy toimenpiteitä, jotka saattavat nousta kielletylle kollektiiviselle rangaistustasolle”, ...Hän varoitti, että ”Tällaiset toimet voisivat aiheuttaa lisää palestiinalaisten väkivaltaa Israelia vastaan. Tämä vain lisää vääryyden ja turhautumisen tunnetta palestiinalaisten taholta tässä hyvin jännittyneessä ajassa...” Suonette anteeksi tehdessäni tämän vertailun, mutta en vertaisi tätä ainoastaan naisen syyttämiseen hyökkäyksen ja raiskauksen kohteeksi joutumisesta, vaan uhkaamiseen lisähyökkäyksillä jos hän uskaltaa ryhtyä oikeustoimiin vastauksena siihen, että häntä vastaan hyökättiin.

Oletan että voitaisiin väittää Israelin syyllistämisen olleen vallitseva tila jo monien vuosien ajan, mutta kuitenkin, Arutz Sheva'n raportin mukaan koskien YK:ta, Israel reagoi syyttämällä heitä ”uuden kyynisyyden ja kaksoisstandardien ennätyksen rikkomisesta.” Toisin sanoen, katkeruus Israelia kohtaan on sellaista, jota emme ole koskaan ennen nähneet.

Mitä tulee syviin profeetallisiin viittauksiin koskien maailman reaktiota, ehdotan, että se pääasiassa koskee Jerusalemin jakamista, kuten profetoitiin Sakarjan kirjan luvussa 12, erityisestikin, koska se liittyy Temppelivuoreen ja profetiaan Daniel 9:27 jakeessa. Torstaina, The Times of Israel julkaisi paljastavan raportin otsikolla, ”Hamas blames Tel Aviv attack on ‘Al-Aqsa violations,’ threatens more (Hamas syyttää Tel Aviv'in hyökkäyksestä 'Al-Aqsa -rikkomuksia' uhaten lisäiskuilla).” Lainaten Times'ia, ”Hamas-terroristiryhmä ylisti torstaina tappavaa edellisillan terrori-iskua Tel Aviv'issa ja sanoi, että se tuli vastauksena määrittelemättömiin Israelin ”rikkomuksiin” leimahduspisteellä Al-Aqsan moskeijan luona Jerusalemin Temppelivuorella. Hamasin tiedottaja Sami Abu Zuhri sanoi, että Israelin ”rikkomukset” moskeijan luona olivat syypää ampumistapaukselle Sarona Market'issa Tel Aviv'in keskustassa, joka johti neljän israelilaisen kuolemaan ja lisäksi 16 ihmisen haavoittumiseen. ”Tel Aviv'in operaatio on luonnollinen vastaus Israelin Al-Aqsa -moskeijan häpäisylle ja rikoksille Palestiinan kansaa vastaan”, hän sanoi lausunnossa, täsmentämättä mitä niin sanotut rikkomukset ja rikokset olivat. Hyökkäys tuli pyhän Ramadan-kuukauden aikana, tyypilliseen aikaan lisääntyneitä uskonnollisia jännitteitä.”

Syy, miksi mainitsen tapahtumista, jotka ympäröivät Temppelivuorta, johtuu Raamatun kohdasta (Dan. 9:27), joka ennustaa juutalaisen temppelin jälleenrakentamisen 7-vuotisena Ahdistuksen aikana, ja uskon, että olemme kyseisen profetiatäyttymyksen kynnyksellä. Mieti tätä Times of Israel'in artikkelia, jossa he kertovat Israelin päärabbista, joka kehottaa jälleenrakentamaan Jerusalemin temppelin. Minusta se on aika mielenkiintoista että häntä oli siteerattu näin: ...hän haluaisi nähdä juutalaisen temppelin uudelleenrakennettuna Jerusalemin Temppelivuorella. ”Sen rakentamiseksi, ei ole mitään tarvetta poistaa yhtään muslimien pyhäkköä Temppelivuorelta, jossa olisi runsaasti tilaa 'juutalaisille, kristityille, muslimeille ja jokaiselle'”, hän kertoi Knesset Channel'issa tiistaina.”

Voisi ajatella, että evankelikaaleilla Amerikassa olisi kovin oppositioääni islamia kohtaan Israelin puolustamiseksi. Kuitenkin se on valitettavasti juuri päinvastoin. Käsien liittämisen Israelin kanssa sijaan, jotkut ovat liittämässä käsiään islamin kanssa, ja jopa demonisoivat kristittyjä, jotka eivät tee samoin. Keskiviikkona, The Christian Post julkaisi artikkelin, jota mielelläni lainaisin lyhyesti ennenkuin tarjoan kommentin siihen. ...Tri. Bob Roberts, Northwood Church'in johtava pastori Teksasissa, kertoi The Christian Post'in haastattelussa, että hän on ”hyvin huolissaan” kristittyjen ja muslimien suhteista Amerikassa. ...Roberts viittaa LifeWay Research'in tutkimukseen, joka osoittaa, että Amerikassa, ihmiset, jotka kielteisimmin suhtautuvat muslimeihin, ovat evankelikaaleja, jossa hänen mukaansa on ristiriita sen suhteen mitä merkitsee olla evankelikaali. – Kaikella kohtuudella, on tärkeää lukea artikkeli kokonaisuudessaan kontekstin vuoksi, mutta kuitenkin, väittäisin lujasti, että seuraavat lainaukset ovat ongelmallisia ajatellen niiden raamatullisuutta, hänen lähestymistavassaan. ...”Mielestäni muslimijohtajat ovat hyvin huolissaan siitä, että nämä ihmiset, jotka puhuvat Islamilaisesta Valtiosta, pitävät enemmän ääntä islamista kuin he haluavat omistaa sitä ääriainesten suuntaan. He ovat huolissaan tästä. He sanovat, että he [ISIS] eivät edusta islamia, mutta ihmiset eivät tiedä sitä, erityisesti Lännessä ja maissa, joissa on ei-muslimi -enemmistö. Joten heidän pyrkimyksenä on nousta ylös ja sanoa, etteivät tämänkaltaiset ole todellisia muslimeja”, hän lisäsi. ...Roberts jakoi asian niin, että kun tulee kyse kristittyjen ja muslimien yhdessä elämisestä, kristittyjen tulisi osoittaa Kristuksen rakkautta näille ihmisille, ilman että välttämättä yrittää käännyttää heitä. ”En pidä sanasta 'käännytys', koska sillä on monia erilaisia sivumerkityksiä. ...Hän väitti, että aika yrittää käännyttää ihmisiä sanelemalla heille on mennyt ohi, ja kristittyjen on aika ”mennä takaisin alkuseurakunnan tilaan ja todella rakastaa ihmisiä.”

Lisää tähän artikkeli, joka ilmestyi Baptist News Global'issa torstaina, toukokuun 26. päivänä, siitä kuinka baptistit yhdistävät erilaisia ryhmiä tukeakseen moskeijan rakentamisyritystä. Lainaten artikkelia, ...oikeusriita muslimiyhteisön ja New Jersey'n kaupunkikunnan välillä on näyttämässä erilaisen puolen kristittyjen keskinäisistä suhteista. Baptistit ja muut kristilliset järjestöt, jotka ovat tottuneet kulttuuriseen ja oikeudelliseen kinasteluun, ovat liittyneet taisteluun uuden moskeijan rakentamiseksi. ”On hyvä, kun voimme lyöttäytyä yhteen väen kanssa, joka on joskus toisella puolen aitaa”, sanoi Brent Walker, Uskonnonvapautta edistävän baptistien yhteiskomitean (Baptist Joint Committee for Religious Liberty) toiminnanjohtaja. ...Lähes 20 uskoon perustuvaa järjestöä jätti amicus -kirjelmän, vaatien, että moskeijaprojekti hyväksytään. Heihin kuuluu harekrishnalaisia, sikhiläisiä, juutalaisia, islamilaisia ja kristillisiä ryhmiä. Walker sanoi, että se on rohkaisevaa nähdä kristillisiä järjestöjä puolustamassa New Jersey'n muslimiyhteisön uskonnollisia oikeuksia. ...”Meistä todella tuntui siltä, että on tärkeää kulkea rinta rinnan meidän muslimiveljiemme ja -sisartemme kanssa”, Walker sanoi.

- Yhteinen nimittäjä kaikelle sille, mitä olemme katsoneet tänään, on se, että maailma on nyt kypsä ja valmis Uutta Maailman Järjestystä (NWO) varten.
- Tarkemmin sanottuna, maailmanuskontoa, maailmanhallitusta, ja yhden-maailman taloutta varten, jotka kaikki ovat Antikristuksen valvonnassa.
- Lopetan yksinkertaisesti sanomalla, että Herran paluu lähestyy sen nojalla, kuinka Raamatun profetia on täyttymässä silmiemme edessä.
- Jos et tunne Jeesusta Kristusta Vapahtajanasi, minä kehotan sinua kutsumaan Häntä tänään, ja ollen lykkäämättä sitä enää. Tässä ohjeet:
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Roomalaiskatolisuus ja Hillsong tuomitsevat kristillisen uskon väärän yhteyden luomiseksi, joka pitää sisällään islamin uskon hyväksymisen

Tässä paljastusta nykyisin maailmalla varsin suositusta australialaisesta Hillsong -seurakuntaliikkeestä, joka on levittänyt lonkeronsa kaikkialle maailmaan ”ylistysmusiikkinsa” ja konferenssiensa kautta, ja on nyt roomalaiskatolinen. Kyse on suuresta eksytyksestä, jossa protestantismi yritetään yhdistää roomalaiskatoliseen kirkkoon, joka taasen puolipakanallisena kulttina, Babylonin porttona, palvoo epäjumalaa ja ajaa Antikristuksen Uutta Maailman Järjestystä (NWO), johon kuuluu uskontojen synkretismi eli maailmanuskonto roomalaiskatolisen paavin johdolla. Kuten Martti Luther aikoinaan sanoi, niin RKK on ihmistekoinen uskonto, jossa Jumalan Sana sivuutetaan ihmisten perinnäissäännöillä ja pelastus ei olisikaan yksin armosta yksin uskon kautta Kristukseen, niinkuin apostoli Paavali opettaa UT:n kirjeissään. Valaisevan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------

Hillsong paljastaa krislamilaisen roomalaiskatolisen ohjelmansa

Älä sano meille, että Hillsong palvoo Jeesusta. Älä sano meille että Hillsong on kristillinen.

Tosiasia on tämä: Hillsong on roomalaiskatolinen.

Totuus on niin selvästi nähtävissä, kun katsoo alla olevaa Terry Crist'in videota, joka selittää Hillsong'in roolia heidän ”ylistysmusiikissaan” ja paljastaa agendan Hillsong'in vuosittaisen musiikkikonferenssin takana heidän yrityksessään yhdistää protestantismi roomalaiskatoliseen kirkkoon.

Hillsong on valinnut puolensa ja harkitusti toimii kristinuskoa vastaan rohkaisten kansaa palvomaan roomalaiskatolisuuden jumalaa. Tämä on kiistämätöntä ja käy täysin selväksi, jos vain luet kaikki lähteet ja linkit tässä artikkelissa.

Roomalaiskatolinen kirkko (RKK) opettaa, että uskova ei pelastu eikä tule vanhurskaaksi Jumalan edessä yksin armosta yksin uskon kautta Kristukseen. RKK:n magisterium kiroaa helvettiin jokaisen, joka uskoo, että tämä on evankeliumi. Pelastus tulee RKK:n kautta.


ROOMALAISKATOLISUUS TUOMITSEE KRISTILLISEN USKON

RKK tuomitsi protestanttisen uskonpuhdistuksen Trent'in kirkolliskokouksessa marraskuussa 1544. RKK reagoi Martin Luther'in pelastuksen evankeliumia koskevia kirjoituksia vastaan. Luther ja monet muut yrittivät uudistaa kirkkonsa Jumalan Sanan mukaan.

Se oli roomalaiskatolinen kirkko, joka anatematisoi (ikuisesti kirosi / tuomitsi) Lutherin ja uskonpuhdistajat helvettiin RKK:n ”erehtymättömän magisteriumin” ”apostolisella” ja ”jumalallisella” arvovallalla. Tämä on syy, miksi RKK on toinen uskonto – ei kristillinen. Heidän arvovaltansa on ihmisessä – ei Jumalan Sanassa.

Trent'in kirkolliskokouksessa he ikuisesti kirosivat jokaisen, joka pitäytyi pelastuksen evankeliumiin, tai joka vastusti heidän ihmistekoista uskontoaan. Lue tästä lisää:


Olemme jopa varoittaneet lukijoitamme siitä tosiasiasta, että roomalaiskatolisuus edelleen pitäytyy näihin erehdyksiin, jotka tuomitsevat ihmisiä ikuiseen helvettiin.

”Jotkut ihmiset edistävät erityisen houkuttelevaa ideaa: Kaikilla tosi kristityillä, riippumatta kuinka elävät, on ehdoton varmuus pelastuksesta, kun vastaanottavat Jeesuksen sydämeensä ”henkilökohtaisena Herranaan ja Vapahtajanaan”. Ongelma on, että tämä käsitys on vastoin Raamattua ja vakiokristillistä opetusta. Raamattu tekee selväksi, että kristityillä on moraalinen pelastusvarmuus... mutta Raamattu ei opeta, että kristityillä olisi takuu taivaasta. Ei voi olla mitään ehdotonta pelastusvarmuutta. – Pillar of FIRE, Pillar of TRUTH, WYDSYD08, Published by Catholic Answers, Inc. 2008. [Source]

Tämä on väärää oppia, jonka protestanttiset isät helposti torjuivat. Tämän opin vastustamisesta RKK poltti protestantteja roviolla. Tämä oppi sai RKK:n julistamaan, että protestantit eivät ole kristittyjä.

Jumalan Sana opettaa, että taivaan ja ikuisen elämän takuu ja varmuus on Pyhän Hengen voima, joka asuu siinä ihmisessä, joka luottaa Jeesuksen työhön Golgatan ristillä. Protestanttinen liike seisoo Raamatun päällä. RKK luottaa lopullisena auktoriteettina edelleen paavin erehtymättömyyteen ja ”ihmisten perinteisiin”, ei Raamattuun.

Tämä on syy, että RKK on kultti – eikä kristillinen järjestö: se ei ole vastuussa kenellekään. Se nostaa johtajiensa julistukset Jumalan sanan yläpuolelle ja väittää olevansa erehtymätön. Tänä päivänä he jopa opettavat sinulle tätä:

”Opettaessaan virallisesti magisterium on erehtymätön, koska Jeesus lupasi lähettää Pyhän Hengen ohjaamaan apostolit ja seuraajat ”kaikkeen totuuteen” (Joh. 16:12-13).” [Source]


HILLSONG KÄÄNTYY ROOMALAISKATOLISUUTEEN

Huomasit, että lähdelinkki yllä (Hillsong: This is war!) vei sinut aikaisempaan artikkeliin, jossa Hillsong osallistuu roomalaiskatoliseen maailman nuorten päivän (World Youth Day) tapahtumaan Sydney'ssä vuonna 2008.

Heidän bändinsä Hillsong 'UNITED' veti ylistystä viimeisenä iltana roomalaiskatolisten osallistuessa pakanalliseen eukaristian käytäntöönsä. Sen jälkeen, kun saimme todistaa Hillsong'in osallistuvan tähän pakanalliseen tapahtumaan, olemme pohtineet pitkään, milloin Hillsong lopullisesti tekisi päätäksen ”palata kotiin” Babylonin porton tykö.

Emme tiedä tarkalleen, milloin Hillsong kääntyi roomalaiskatolisuuteen. Terry Crist antaa meille kuitenkin arvokasta tietoa siitä, kuinka hän näki Hillsong'in roolin roomalaiskatolisten, evankelikaalien ja Hillsong'in uskovien yhdistämisessä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Videolla Crist antaa tärkeän tiedon osana Hillsong -perhettä. Nyt hän ja hänen seurakuntansa ovat ylpeästi osa Hillsong -liikettä.

Kun on kuunnellut allaolevasta linkistä ladattavan videon, niin on kiistämätöntä, että:

Hillsong on roomalaiskatolinen.


Kuten Terry Crist meitä valistaa, niin Hillsong näyttää toimineen RKK:n kanssa kulissien takana pettääkseen kristittyjä olemaan ”yhdistettyjä” pakanallisen RKK:n kanssa. Ja kuinka he sitten tekivät sen?

Hillsong -musiikkinsa ja konferenssiensa kautta.

Miksi heidän suositulle bändillensä muuten olisi annettu nimi UNITED?*





VIDEON TRANSSKRIPTIO

”Olen Terry Crist, City of Grace -seurakunnan pastori ja järjestön, Governor’s Council of Faith and Community partnerships, puheenjohtaja. Haluan onnitella tri Gary Kinnaman'ia, Joe Tersini'a, piispa Olmsted'ia ja piispa Navaras'ia heidän erinomaisesta työstään katolisten ja evankelikaalien yhteen tuomisessa. Jotakin väkevää tapahtuu, kun kokoonnumme Jeesuksen persoonan ympärille.

Seurakuntamme on globaalin seurakuntaperheen nimeltä Hillsong jäsen. Ensimmäinen seurakuntamme sijaitsee Australian Sydney'ssä, jossa saarnaan tänä viikonloppuna, muuten olisin kanssanne. On ollut ihanaa nähdä muutaman viime vuoden aikana, kuinka katoliset ympäri maailman ovat ottaneet seurakuntamme laulut ja alkaneet laulaa niitä yleisesti, sellaisia lauluja kuin: ‘Shout to the Lord’ ja ‘Mighty to save’.

Itseasiassa kysyntä meidän lajimme palvonnalle on tullut niin suureksi karismaattisissa katolisissa seurakunnissa, että olemme Hillsong -konferenssissa muutaman viime vuoden aikana tarjonneet kanavan karismaattisille, katolisille ja evankelikaaleille tulla yhteen ylistämään. Ja on kaunista nähdä, mitä tapahtuu, kun kokoonnumme Jeesuksen persoonan ympärille.

Jesaja 52 jae 8 sanoo: ”kun vartija laulaa yhdessä, hän näkee silmästä silmään.” Niin monesti meillä on taipumus keskittyä siihen, mikä erottaa meitä, sen sijaan, että keskittyisimme mieheen, joka yhdistää meitä. Jeesus on tuo Jumalihminen, joka kutsuu meitä kaikkia tykönsä ja kun vastaamme siihen, niin jotakin tuonpuoleista tapahtuu, jotakin, joka yhdistää meidät paikassa, joka on niin paljon syvempi kuin vain pelkkä sopimus. Ja tuosta yhteydestä tulee yhteinen tehtävä, siitä tulee yhteinen muutos ja se on todella sydämeni syvimmässä. Sydämeni ikävöi sitä päivää, jolloin toimimme yhdessä ja palvomme yhdessä ja sen kautta me muutamme kaupunkimme yhdessä Jumalan kunniaksi.

On kunnia olla tällä matkalla kanssanne ja minä odotan sitä kaikkea, mitä Jeesus on valmistanut meille, kun nojaamme Häneen ja ylistämme Häntä ja tunnustelemme kumppanuuksiamme yhdessä ja minä uskon, että siitä se paras vielä Phoenix'ille tulee.”

Source: Terry Crist, Terry Crist Greeting for “Celebration of Christian Unity”, Vimeo, https://vimeo.com/128450270, Published 21/05/2015 12:47AM EST. (Accessed 02/05/2016.)


HILLSONG AJAA KRISLAMIA JÄLLEEN

On tärkeää panna merkille, että roomalaiskatolisuus on vuosisatojen ajan hyväksynyt islamin sallittuna kristillisenä uskona. Tämä tieto on Vatikaanin omalta verkkosivustolta:

Kirkon suhde muslimeihin. ”Pelastuksen suunnitelma käsittää myös ne, jotka tunnustavat Luojan, joiden joukossa ensikädessä ovat muslimit; nämä tunnustavat pitäytyvänsä Aabrahamin uskoon ja yhdessä meidän kanssamme palvovat yhtä armollista Jumalaa, joka viimeisenä päivänä tuomitsee ihmiskunnan.” [Source]

Haluat varmaan tietää, miksi ”apostoli” Terry Crist on niin innokas liittymään ekumeeniseen roomalaiskatoliseen / Hillsong -liikkeeseen? Tässä toinen syy, miksi:

Vietin juuri puolitoista päivää pienen evankelikaalisten pastorien ja 15 muslimi-imaamin / sheikin ryhmän (Egyptistä, Afganistanista ja Somaliasta) kanssa keskustellen uskonkäsityksistämme, uskonnollisista eroistamme, yhteisestä ihmisyydestämme ja tarpeesta suojella uskonnollisia ja etnisiä vähemmistöjä eri puolilla maailmaa. Esitettiin tiukkoja kysymyksiä ja rehellinen vuoropuhelu alkoi. Toivon voivani jatkaa tuota keskustelua paikallisten imaamien kanssa lähimmäistemme rakastamisen tähden, jakaen uskoani, edistäen yhteisömme yhteistä hyvää ja suojellen uskonnonvapautta täällä ja ulkomailla. Suunnittelen kertoa tästä vähän enemmän saarnassani sunnuntaina. Toivottavasti näen teidät siellä.

Kuvavahvistus ja erityiset kiitokset Ps@BobRobertsjrs'lle ja Ps @TylerJPHX'lle keskustelujen helpottamisesta.

Source: Terry Crist, Instagram, https://www.instagram.com/p/BD3PwW6s0fR/?hl=en, Published 07/2015/2016. (Accessed 06/05/2015.)


Olemme nähneet tällaista ”yhteistä” vuoropuhelua ennenkin. (See the ‘A Common Word’ document.)

Muista – Brian Houston on henkilökohtaisesti mentoroinut ja hyväksynyt Terry Crist'in ja hän on jopa puhunut Hillsong'in päämajassa Sydney'ssä. Crist vain ajaa Brian Houston'in ekumeenista ohjelmaa paikallisessa yhteisössä Hillsong'in musiikin käyttöoikeuksien laajentamiseksi.

Ja Crist ajaa julkisesti Hillsong'in Krislam-ohjelmaa, jonka Brian Houston vahingossa paljasti vuonna 2014:



HILLSONG EI OLE KRISTILLINEN SEURAKUNTA

Kristittyjen on tärkeää ymmärtää, että Hillsong ei ole kristillinen seurakunta. He ovat mukautuneet RKK:n linjoille. Hillsong'in jumala ei mitenkään eroa siitä jumalasta, jota Baabelin kuningas pakotti Sadrakin, Meesakin ja Abednegon palvomaan.

Baabelin ja Hillsong'in jumalan ero on, että Hillsong vain lätkäisee 'Jeesuksen' ”kultaiseen kuvaansa” ja on päivittänyt musiikki-instrumenttinsa palvontaan.

”Silloin astui heti kaldealaisia miehiä esiin syyttämään juutalaisia. He lausuivat ja sanoivat kuningas Nebukadnessarille: "Kuningas eläköön iankaikkisesti! Sinä, kuningas, olet antanut käskyn, että jokainen, joka kuulee torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, langetkoon maahan ja kumartaen rukoilkoon kultaista kuvapatsasta, ja että joka ei lankea maahan ja kumarra, se heitetään tuliseen pätsiin. On juutalaisia miehiä, joiden hoitoon sinä olet antanut Baabelin maakunnan hallinnon, Sadrak, Meesak ja Abednego: nämä miehet eivät välitä sinun käskystäsi, kuningas; he eivät palvele sinun jumaliasi eivätkä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt.” Daniel 3:8-12

Jos et ole YHDISTYNYT (UNITED) Hillsongin kanssa ylistyksessä ja uskonkäsityksissä niin monien mielestä sinua ei voi pitää edes todellisena tai oikeana kristittynä. Sinä olet nyt vähemmistöä. Tuki suusi – ja palaa kuolleeseen uskonnolliseen seurakuntaasi. Kuulet Hillsong'in jäsenten suoltavan tyypillisiä kultinomaisia NAR-lausuntoja: ”Jumala tekee uuden asian... Katso, mikä määrä ihmisiä on mukana siinä, mitä Jumala tekee... Mikä sinä olet tuomitsemaan... Miksi repiä maahan sitä, mitä Jumala rakentaa... Jumala on siunannut Hillsong'ia...”

 
Brian Houston

Juuri niin Hillsong'in auktoriteetti (magisterium) toimii. Heidän auktoriteettinsa ei mitenkään eroa RKK:n auktoriteetista (magisterium).

Jos olet Hillsong'in arvostelija, olet pelastuksen ulkopuolella. Jos arvostelet Hillsong'in paavikuningasta ja paljastat, mitä jumaluutta he palvovat, niin siitä seuraa, että sinut demonisoidaan, syytetään, ettet ole Kristuksen kaltainen, vaan kateellinen ja ”uskonnollinen”. Ja olemme nähneet, kuinka Hillsong henkilökohtaisesti pyydystää ihmisiä, parjaa heitä ja heittää heidät (kuvaannollisesti) ”pätsiinsä”.

Ajatteletko, että nyt menee liian pitkälle? Tosiasia on, että Australiassa ihmiset elävät Hillsong'in mafiaverkoston pelossa. Katso vain, kuinka he kohtelevat Tanya Levin'in kaltaisia ihmisiä, tai puhuvat seurakunnista, jotka kyseenalaistavat heidät, tai paljastavat heitä tunnustamattomista synneistä. Hillsong'in mukaan Tanya Levin'in kaltaiset ihmiset ovat lunastuksen ulkopuolella. He ovat notkistaneet polvensa rakentamalleen kultaiselle kuvalle, kutsuvat kaikkia yhteen väärässä yhteydessä ja ovat kironneet kristityn Babylonin liekkeihin.

 
Kehotamme lukijoitamme: pitäkää kiinni virsistä. Pitäkää kiinni Sanasta. Uskoanne parjaavat pahat luopuneet ihmiset, jotka pakottavat teitä väärän ylistyksen kautta notkistamaan polvenne epäjumalalle ja väärälle jumalalle oman profiilinsa nostamiseksi. Seisokaa Lutherin ja kumppanien kanssa, jotka vastustivat oman aikansa uskonnollisia eläimiä, ennemmin kuin notkistivat polvensa heidän ”kultaiselle kuvallensa”.

”Tässä seison enkä muuta voi.”

On aika, että elvytämme tämän suositun uskonpuhdistusta luonnehtivan sanonnan, jotta kristityt voivat seisoa yhdistettyinä Totuudessa ja paljastaa katolisen Hillsong'in vaarat.

”Sola Fide, Sola Scriptura, Solus Christus, Sola Gratia, Soli Deo Gloria…”

RKK ja Hillsong tuomitsevat ylläolevat solat. Näin meidän kuitenkin täytyy seisoa heitä vastaan ja näin meidän tulee uskollisesti saarnata sisäpuolella oleville:

Pelastus on yksin uskosta Kristukseen yksin armon kautta, kuten on ilmoitettu yksin Raamatussa yksin Jumalan kunniaksi.”



UNITED – Myöhäissateen Uuden Järjestyksen liike (NOLR) ja Uuden Apostolisen Uskonpuhdistuksen (NAR) oppi ylistyksestä opettavat, että puhdas ylistys rakentuu, kun seurakunta on YHDISTETTY. He käyttävät sellaisia jakeita kuin Ps. 133:1; Joh. 17:21; Ps. 22:3 ym. Siksi Hillsong ja muut NAR-seurakunnat, kuten C3 Church, pitävät vuosittaisia konferensseja, jotka keskittyvät kirkkokuntien YHDISTÄMISEEN. He uskovat, että tässä Jumala ennallistaa ja yhdistää seurakunnan ja tuo lopunajan herätyksen.

NOLR ja NAR onnistuivat tässä petoksessa rakentamalla tarkoituksella karismaattisen uudistuksen / liikkeen, joka yksinkertaisti sekä roomalaiskatolisen että protestanttisen teologian väärän yhteyden luomiseksi. Se, mikä paavilla ja NARismaattisella liikkeellä on yhteistä, on heidän mystiset / gnostilaiset käytäntönsä, erehtymätön apostolinen auktoriteetti ja kirkkauden (glory) teologian oppi (menestysevankeliumi).

The NOLR and NAR achieved this deception by deliberately constructing the Charismatic Renewal/Movement which dumbed down both Roman Catholic theology and Protestant theology to create a false unity. What the pope and the NARismatic movement have in common are their mystical/gnostic practices, infallible apostolic authorities and the doctrine of the theology of glory (prosperity theology).

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com