Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. tammikuuta 2017

Profeetallinen vuosi katsauksessa: 2016, Osa 2 by Hal Lindsey

Tässä tuore suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka raportissaan kertaa lyhyesti tärkeimpiä profeetallisia ajanmerkkejä viime vuodelta, joilla on merkitystä Jeesuksen paluun kannalta. Tämä on toinen osa profetiakatsauksesta, jonka ensimmäisen osan Hal Lindsey pyhitti Israelille kaksi viikkoa sitten.

----------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

January 20th, 2017

Tällä viikolla jatkan kaksiosaista sarjaani tämän ”Profeetallinen vuosi katsauksessa: 2016, Osa 2” myötä. Niille teistä, jotka olette säännöllisiä ohjelman katsojia, muistanette, että jokaisen uuden vuoden alussa kertailen edellistä vuotta ja korostan kehitysaskelia ja tapahtumia, joiden uskon pitävän sisällään erityistä profeetallista merkitystä.

Kaksi viikkoa sitten, omistin Osan 1 ”Profeetallinen vuosi katsauksessa: 2016” Israelille. Nyt Osassa 2, katson joitakin suuria profeetallisia kehitysaskeleita koko muussa maailmassa.

Ehkä dramaattisin profeetallinen kehitys viime vuonna oli Venäjän nousu maailmannäyttämölle, erityisesti Lähi-idässä. Siitä on tullut hallitseva voimatekijä Lähi-idän geopolitiikassa. Barack Obaman alaisuudessa, Yhdysvallat luovutti perinteisen roolinsa siellä.

Maailmannäyttämöllä, Venäjän presidentti Vladimir Putin on äänekkäästi muistuttanut maailmaa, että Venäjä on toinen ydinaseiden suurvalta, joka hiljaisesti uhkaa käyttää aseitaan, jos Venäjä ei pääse reitilleen. Yksi merkittävä kansallisen turvallisuuden analyytikko totesi että, ”Venäjä valmistautuu suureen sotaan, jonka he olettavat menevän ydinsodaksi, jossa he laukaisevat ensi-iskut.”

Samaan aikaan, Venäjä lämmittää suhteitaan Turkkiin. Ja se tekee näin huolimatta siitä, että vuoden 2016 aikana, Turkki ampui alas yhden Venäjän sotakoneista ja Venäjän Turkin-suurlähettiläs salamurhattiin Ankarassa. Kumpikin näistä tapahtumista normaalisti saisi Venäjän jäädyttämään suhteensa Turkkiin, tai jopa kostamaan teot. Mutta isompia asioita tapahtui vuonna 2016.

Raamattu ennustaa, että viimeisinä päivinä, Venäjä on osa liittoumaa, joka käsittää Iranin ja nykypäivän Turkin, jotka yleensä ovat toistensa vihollisia. Otsikot juuri tältä kuluneelta viikolta julistavat, että Venäjä, Iran, ja Turkki ovat liittymässä yhteen kukistaakseen kapinallisjoukot, jotka vastustavat Assadin hallintoa Syyriassa.

Sattumaako vain? Ei. Raamattu ennustaa, että tämä nimenomainen koalitio tulee eräänä päivänä hyökkäämään Israelin kimppuun. Tähän mennessä tätä koalitiota ei ole ollut olemassa, eikä se edes ollut mahdollinen. Syyrian sisällissota on tuonut nämä maat yhteen, aivan kuten profeetat ennustivat.

Samaan aikaan Euroopan Unioni näyttäytyi romahduksen partaalla olevana vuonna 2016. Massiivinen maahanmuuttajien invaasio Eurooppaan Lähi-idästä on pannut alulle nationalististen liikkeiden nousun monissa EU:n jäsenvaltioissa.

Huomattavinta oli se, kun Yhdistyneen Kuningaskunnan kansalaiset järkyttivät maailmaa, kun he äänestivät Euroopan Unionista lähtemisen puolesta. Kansanäänestys tunnettiin nimellä ”Brexit”. Se on vapaasti lyhenne lauseesta, ”British Exit from the EU.”

Kiinnostavaa kyllä, he tekivät sen huolimatta siitä tosiasiasta, että Yhdysvaltain presidentti Barack Obama meni Englantiin ja yritti vaikuttaa äänestykseen kampanjoimalla ”Brexit'iä” vastaan.

Ainakin viisi muuta kansakuntaa harkitsee vetäytymistä EU:sta. Enimmäkseen siksi, että esteetön maahanmuuttajien invaasio on kiristänyt heidän resurssejaan ja EU sekä muut globalistiset vallat ovat anastaneet heidän itsemääräämisoikeutensa, joten ne tehostavat itsensä suojelua.

Mutta ei hätää, Euroopan Unioni ei ole kuollut. Itseasiassa, Lontoon The Express raportoi, että EU:n hallitsevat jäsenmaat ovat nyt paljastamassa suunnitelmaa päästäkseen eroon yksittäisistä Euroopan valtioista. Se luo ”supervaltion”, jolla tulee olemaan oma ”armeija, rikoslainsäädäntö, verotusjärjestelmä tai keskuspankki, jossa kaikki nämä valtuudet siirretään Brysseliin.”

Tämä kuulostaa pelottavasti samanlaiselta kuin on Raamatun kuvaus Antikristuksen eurooppalaisesta valtakeskittymästä!

Kaikkialla maailmassa, kristittyjen vaino jatkui keskeytyksettä vuoden 2016 aikana. Vaikka sosiaalinen häpeä olla kristitty Amerikassa on kasvanut myöhässä, monet meidän veljistämme ja siskoistamme ympäri maailmaa maksavat vakaumuksestaan heidän kotiensa ja elämiensä myötä. Älä koskaan lakkaa rukoilemasta heidän puolesta, jotta Jumalan armo, voima, ja rauha olisi heidän yllään. Meidän vuoromme ei ole pitkän ajan perässä.

Myöskin vuonna 2016, me näimme vakaata laittomuuden nousua ympäri maailman, mutta erityisesti Yhdysvalloissa. Se oli erityisen dramaattista sillä tavalla, että kunnioitus lakia ja sitä valvovia viranomaisia kohtaan saavutti uuden alhaisuustason. Huolestuttava määrä poliisiviranomaisia oli erityisenä kohteena ja heitä salamurhattiin. Ja tuki ”harvalukuiselle siniselle rivistölle (poliisivoimat)” meidän hallintomme korkeimmilta tasoilta oli silmiinpistävän niukkaa.

Jeesus varoitti, että laittomuus olisi tämän aikakauden viimeisten päivien tuntomerkki.

Toinen ennustettu näiden päivien tuntomerkki on huima tiedon ja teknisen kyvykkyyden lisääntyminen. Mutta se ei ole kaikki hyvästä. Se tuo mukanaan kasvanutta kykyä säädellä käyttäytymistämme. Kolme hallitsevaa vaikuttajaa sosiaalisessa verkostoitumisessa (räjähtävä ilmiö viime vuosina), ovat Facebook, Twitter, ja Google. Ne ovat kaikki viestittäneet, että ne alkavat sijoittaa enemmän rajoituksia ajatusten julkiseen ilmaisuun.

Heidän verukkeensa on se, että he haluavat pysäyttää terrorin ja ”valeuutiset”. Ja vaikka onkin totta, että on olemassa ”valeuutisten” tuottajia Internetissä, lopputulos tulee varmasti olemaan se, että ”valeuutis”-leimaa tullaan käyttämään kaikkia ajatuksia vastaan, jotka poikkeavat vasemmistolaisesta akateemisesta ja poliittisesta puhdasoppisuudesta.

Ja se tulee jonakin päivänä käsittämään jokaisen, joka tyrkyttää väitteitä Jeesuksesta Kristuksesta yleisellä torilla.

Oli monia muitakin kehitysaskelia menneenä vuotena, joilla on selvää profeetallista merkitystä. Niiden joukosta voisimme luetella ”superpöpö-apokalypsin”, Pohjois-Korean jatkuvan uhkan maailmalle, Kiinan kasvaneen sotaisuuden, levottomuuden, joka on nielaissut Keski- ja Etelä-Amerikan, sekä huumeiden väärinkäytön ja okkulttisten harjoitusten kasvun Amerikassa.

Jeesus itse varoitti meitä siitä, että viimeisinä päivinä, petos olisi suuri vaara. En ole koskaan elinaikanani nähnyt aikaa, joka niin täydellisesti tarvitsee tuon varoituksen. Koska saatana on tunkeutunut ihmisen ajatteluun ja kaapannut hänen mielikuvituksensa, näyttää siltä, että kaikki, minkä me kerran tunsimme ja mihin uskoimme, on kääntynyt päälaelleen. Tuntuu siltä, että emme voi luottaa mihinkään instituutioon ja johtajaan.

Raamattu sanoo myös, että koska ihminen torjuu Jumalan ja hyväksyy valheita, Hän luovuttaa heidät tuon eksytyksen valtaan ja sallii heidän uskoa sen. Vain Jumala voi kirjoittaa niinkin täydellisen kuvauksen siitä, mitä olemme näkemässä ympärillämme joka päivä.

Ystävät, se tarkoittaa sitä, että aika on lyhyt. Kristuksen paluu tempaamaan Hänen tosiuskovansa ei voi olla enää kaukana. Yksi asia on varma, se muuttuu lähemmäksi päivä päivältä. Joten ole valmiina!

Maranatha!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

1 kommentti:

  1. "...he haluavat pysäyttää terrorin ja ”valeuutiset”. Ja vaikka onkin totta, että on olemassa ”valeuutisten” tuottajia Internetissä, lopputulos tulee varmasti olemaan se, että ”valeuutis”-leimaa tullaan käyttämään kaikkia ajatuksia vastaan, jotka poikkeavat vasemmistolaisesta akateemisesta ja poliittisesta puhdasoppisuudesta.

    Ja se tulee jonakin päivänä käsittämään jokaisen, joka tyrkyttää väitteitä Jeesuksesta Kristuksesta yleisellä torilla."

    "Jeesus itse varoitti meitä siitä, että viimeisinä päivinä, petos olisi suuri vaara. En ole koskaan elinaikanani nähnyt aikaa, joka niin täydellisesti tarvitsee tuon varoituksen. Koska saatana on tunkeutunut ihmisen ajatteluun ja kaapannut hänen mielikuvituksensa, näyttää siltä, että kaikki, minkä me kerran tunsimme ja mihin uskoimme, on kääntynyt päälaelleen. Tuntuu siltä, että emme voi luottaa mihinkään instituutioon ja johtajaan.

    Raamattu sanoo myös, että koska ihminen torjuu Jumalan ja hyväksyy valheita, Hän luovuttaa heidät tuon eksytyksen valtaan ja sallii heidän uskoa sen. Vain Jumala voi kirjoittaa niinkin täydellisen kuvauksen siitä, mitä olemme näkemässä ympärillämme joka päivä."



    Niin, Hän, joka on Totuus, halutaan kokonaan siirtää syrjään ja hylätä, miksei Jumala sitten näille totuuden vihaajille lähettäisi kunnon valhetta, johon halulla uskoa, että kävisi ilmi heidän vihansa Totuutta, joka on Kristus eli Jumala itse, kohtaan.



    11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
    12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
    2. Tessalonikalaiskirje 2


    Tieten, he torjuvat luotansa Hänet ja rakastavat vääryyttä ja valhetta saaden sen palkan, minkä ansaitsevat. Katsokaa siis, sanoo Heprealaiskirjeen kirjoittaja:


    25 Katsokaa, ettette torju luotanne häntä, joka puhuu; sillä jos nuo, jotka torjuivat luotaan hänet, joka ilmoitti Jumalan tahdon maan päällä, eivät voineet päästä pakoon, niin paljoa vähemmän me, jos käännymme pois hänestä, joka ilmoittaa sen taivaista.
    26 Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin".
    27 Mutta tuo "vielä kerran" osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne, jotka eivät järky, pysyisivät.
    28 Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla;
    29 sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli.
    Heprealaiskirje 12

    Maailma tulee järkkymään ja järkyttymään ja ihminen tulee huomaamaan oman arvottomuutensa ja voimattomuutensa rakastaessaan ja palvellessaan valhetta armollisen Jumalan sijaan. Kaikki luotu tulee järkkymään Jumalan ikuisen valtakunnan ollessa tuloillaan ja vääjäämättä se tulee ja saavuttaa kaikki, tuoden toisille iankaikkiseen ilon, toisille iankaikkiseen häpeän.

    9 Ja sinä päivänä sanotaan: "Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi".
    10 Sillä Herran käsi lepää tällä vuorella. Mutta Mooab tallataan siihen paikkaansa, niinkuin oljet tallautuvat lantaveteen.
    11 Ja hän haroo siinä käsiään, niinkuin uija haroo uidessansa, mutta Herra painaa alas hänen ylpeytensä ynnä hänen kättensä rimpuilut.
    12 Sinun korkeitten muuriesi varustukset hän kukistaa, painaa alas, syöksee maahan, tomuun asti.
    Jesaja 25

    Rukoilkaamme siis kääntyen Hänen puoleensa, ettemme olisi vihan lapsia vaan tuntisimme totuuden, se on Hänet itsensä:

    Ojenna kätesi korkeudesta, tempaa ja pelasta minut suurista vesistä, muukalaisten kädestä,
    joiden suu puhuu vilppiä ja joiden oikea käsi on valheen käsi!
    Ps. 144:7,8

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com