Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. heinäkuuta 2017

Herran paluu on kuin varkaan tulo yöllä ja se on lähellä! – Näin vahvistaa pastori Farag äskettäisen kokemuksensa myötä

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka kertoo silmiä avaavasta kokemuksesta hiljattaisella New Yorkin matkallaan, joka vahvisti hänen käsitystään tietyistä Raamatun profetioista liittyen Jeesuksen takaisintuloon. Sitten pastori Farag antaa muutamia merkkejä uutisartikkelien muodossa, jotka kertovat miten lähellä olemme tuota historiallista tapahtumaa, jolloin seurakunta temmataan taivaallisiin. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update July 2nd, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.7.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-07-02.pdf

Pastori J.D. kertoo silmiä avaavasta kokemuksesta, joka tuo uutta valoa siihen, kuinka Herran paluu tulee olemaan kuin varkaan tulo yöllä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin kertoa teille, mitä Herra on puhunut minulle viimeisten kahden viikon aikana.
- Kuten teistä monet tiedätte, otin perheeni mukaan New Yorkiin 10-vuotiaan tyttäreni, Sabia'n, vuoksi tekemään koe-esiintymisensä USA:n avoimia tenniskisoja varten.
- Se oli tyttäreni ensimmäinen matka saarelle siitä hetkestä lähtien kun hän syntyi ja minulle ensimmäinen kerta kahteen vuoteen siitä lukien kun palasin Israelista vuonna 2015.
- Siellä kävimme Brooklynin tabernaakkelissa, joka oli unelmieni toteuttamislistassa, kun Jumala on käyttänyt Jim Cymbalaa voimakkaasti elämässäni.
- Ei ainoastaan minun kohdallani, vaan myös minun 19-vuotiaan poikani Eliaksen kohdalla, joka tapasi pastori Cymbalan, joka vietti hetkisen laskeakseen kätensä hänen ylleen ja rukoillen hänen puolestaan.
- Tämän jälkeen hän tapasi Sabian ja pyysi häntä laulamaan heidän tiistai-illan rukouskokouksessa, jossa hän lauloi havaijilaisen laulun ”Kanaka Wai Wai”. [Katso tästä, kun Sabia laulaa. Suom. huom.]
- Syy miksi halusin aloittaa profetiapäivityksen kertomalla tämän teille, johtuu siitä, että tällä erityisellä matkalla oli minulle voimakas ja syvällinen merkitys.
- New Yorkin muslimien kanssa käydyistä keskusteluista yhteydenpitoon Brooklynin uskovien kanssa ja kaikkeen siltä väliltä.
- Minun on sanottava, että se oli aikalailla silmiä avaava reissu siinä mielessä, että minulla on nyt paljon parempi käsitys Raamatun profetian suhteen.
- Toivon, että ystävällisesti kestätte minua meidän jäljelläolevan yhteisen aikamme verran tänään, kun selitän tätä silmiä avaavaa kokemusta.
- Kun tarkkailin tuhansia ihmisiä Times Square'lla, olin hämmentynyt siitä, miten heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä on tulossa.
- Tämä todella tuo uutta valoa sille, kuinka Herran paluu tulee olemaan kuin varkaan tulo yöllä, kun Jeesus tulee hetkellä jota he eivät odota.
Luukas 12:39-40 (KR 33/38)”Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”
Matteus 16:2-3 (KR 33/38)”Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.”
- Tässä tulee se mihin pyrin tällä kaikella: Nuo massiiviset valaistut kyltit, jotka peittävät rakennuksia, olivat siellä, jotta ihmiset menisivät niihin.
- Mutta jos katsotte kaikkien kylttien ohitse, niin se mitä näette, on, että ne osoittavat Jeesuksen Kristuksen paluuseen, joka kaiken muun sijasta on tulossa hakemaan meidät.
- Seuraavassa erityisiä merkkejä, joiden väittäisin viittaavan niihin Raamatun profetioihin, jotka kaikki osoittavat kuinka lähellä olemme.
Aloitan sillä, minkä toivon olevan teille tunnettu profetia Jesajan luvusta 17 koskien Syyrian Damaskosta, josta tulee niin suuri rauniokasa, että siellä ei voi asua, ja teen sen kiinnittämällä huomionne muutamiin artikkeleihin, joista ensimmäinen on tämä Ynet News'in juttu. Näyttää siltä, että Venäjä syyttää ja jopa uhkailee Yhdysvaltoja ”valmistautumisesta provokaatioon Syyriassa.” Venäjän ulkoministeriön tiedottaja sanoi, että Moskova on saanut tietoa, että Syyrian kapinalliset ovat jo valmistaneet videomateriaalia syyttääkseen Damaskosta kemiallisesta hyökkäyksestä. Hän ei mennyt yksityiskohtiin. Valkoinen Talo on sanonut, että Assad valmistelee uutta kemiallisten aseiden hyökkäystä ja on varoittanut, että Syyrian hallitsija ”maksaa raskaan hinnan” jos hän päästää sen irti.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4982562,00.html
Riittää kun sanon, että tämä viimeaikainen kehitys saa Israelin äärimmäisen hermostuneeksi, kuten tämä Jerusalem Post'in artikkeli osoittaa, jossa Israel kertoi Venäjälle, ”Olemme huolissamme siitä, että jännitteenne Yhdysvaltain kanssa saattavat vaarantaa meidän raja-alueemme.” Jerusalem Post'in haastattelussa liittyen siihen kuinka Israel ylläpitää lämpimiä suhteita Venäjän kanssa huolimatta erimielisyyksistä Syyriaan nähden, Knessetin puhemies Yuli Edelstein puhuessaan Venäjän ulkoministerin kanssa sanoi, ”Israelilla on omat punaiset viivansa, eikä se ole salaisuus, ettemme voi sietää Syyrian puolelta tulevaa ampumista Israelin alueelle, emmekä ehdottomasti voi suvaita Hizbollahin tai Iranin läsnäoloa rajoillamme.”

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=498286
Israelin varoituksen Venäjälle ohella, myös Syyria varoittaa Israelia siitä, että lisähyökkäyksillä tulee olemaan vakavia seurauksia. Jerusalem Post'in mukaan, Syyrian armeija uhkasi Israelia, että jos se käynnistää yhdenkin uuden hyökkäyksen Syyrian armeijan kohteisiin, Israelin on otettava vastuu seurauksista, joita voi aiheutua... Tämä uhkaus tulee sen jälkeen, kun IDF iski kohteisiin, jotka kuuluivat Syyrian presidentti Bashar al-Assadin hallintoa tukeville joukoille vastauksena harhateille joutuneeseen tulitukseen, joku osui Pohjois-Israeliin aiemmin päivällä. ...Viime sunnuntai oli toinen päivä peräkkäin, kun Israelin ja Syyrian välinen raja on läikkynyt yli käynnissä olevasta konfliktista Syyriassa.

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=497912
Oi muuten, juuri samana päivänä, Jerusalem Post julkaisi toisen raportin, jossa Netanyahu varoitti Irania sekaantumisesta Syyrian sotaan edellämainitun Golanin laukausten vaihdon jälkeen. Päivä Syyrian aiheuttaman yliläikkymisen jälkeen, mikä sai aikaan IDF:n kostoiskun, pääministeri Netanyahu korosti, että Israel ei salli Iranin islamilaisen tasavallan luoda pysyvää läsnäoloa Golanin rajalle.

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=497840
Jälleen tämä tapahtui sitten kolmea päivää myöhemmin viime sunnuntaina, kun Jerusalem Post julkaisi uuden artikkelin Iranin lipusta Israelin rajalla, joka lähetti viestin: 'Me olemme tulossa.' Siellä on nyt näkyvä Iranin läsnäolo vain kivenheiton päässä Israelista. Se ei ole ainoa iranilainen symboli tässä kohtaa. Kukkulalla, joka kohoaa Metullaan rakennettavien talojen yläpuolelle, on toinen valtava juliste, jossa on kuva Kalliomoskeijasta. Ajatollah Khomeinin kasvot tuijottavat vihaisesti kupolin yltä ja Hizbollah on kirjoittanut: ”Me olemme tulossa” hepreaksi ja arabiaksi. He ovat laittaneet jättiläismäisen Palestiinan lipun tämän julisteen viereen. Viesti on selkeä ja hämmentävä.

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=498122
- Tämä vahvistaa entisestään uskoani siihen, että Jesajan luvun 17 profetia koskien Syyriaa tulee olemaan katalyytti Hesekielin 38. luvun profetialle.
- Toisin sanoen, kun, ei jos, Damaskoksesta tulee asumaton rauniokasa, niin Venäjä, Iran ym. maat hyökkäävät Israeliin.
- Esittäisin, että käynnissä olevien sotien ja sodanuhkien johdosta, näiden profetioiden täyttyminen voi tapahtua milloin tahansa.
- Tästä syystä johtuen pyydän jokaista, joka ei ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuakseen, tekemään sen jo tänään.
- Jos kuuntelet minua vielä muutaman minuutin ennenkuin osallistumme yhteiselle ehtoolliselle, haluaisin selittää, miten voit pelastua.
- Teen niin kertomalla pelastuksen ABC:stä, joka on lapsellisen yksinkertainen esitys pelastuksen hyvästä uutisesta Jeesuksessa Kristuksessa.
A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com