Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 20. heinäkuuta 2017

Israelin arabien terroristi-isku Temppelivuorella voi lietsoa profeetallisen sodan Lähi-itään

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetipäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka keskittyy tässä puheessaan viime perjantaina tapahtuneeseen välikohtaukseen Jerusalemin Temppelivuorella, jossa kaksi israelilaispoliisia sai surmansa arabien toimesta. Tämä tapaus oli vakava, koska Israel on reagoinut siihen voimakkaasti sulkemalla pääsyn pyhälle Temppelivuorelle, mikä voi toimia sytykkeenä Israelin ja palestiinalaisten välisessä konfliktissa. Yhteenvetona voidaan sanoa, että isku tulenaralle Temppelivuorelle on jatkumoa viimeaikaisille juutalaisvastaisille hyökkäyksille mm. UNESCOn toimesta. Raamattu ennustaa Sakarjan kirjassa, että Jerusalemista tulee väkikivi kaikille kansoille lopun päivinä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update July 16th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 16.7.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-07-16.pdf

Pastori J.D. käsittelee Temppelivuorella tapahtuneen terroristi-iskun profeetallista merkitystä katsoen siitä kolmea näkökohtaa, joista tärkein on se, että mihin tämänkaltainen hyökkäys voi itseasiassa johtaa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksssä haluan käsitellä terrori-iskun, joka tapahtui Temppelivuorella, profeetallista merkitystä.
- Tässä hyökkäyksessä on kolme näkökohtaa, joihin haluan meidän keskittyvän, joista ensimmäinen on tämän iskun epätavallinen luonne.
- Toiseksi, uutismedian tavanomainen kattavuus, joka seurasi jälkeenpäin, ja mikä vielä ehkä tärkeämpää, niin kolmanneksi, minne tämä kaikki voi itseasiassa johtaa.
Aloitan tämän hyökkäyksen epätavallisella luonteella ja tällä Times of Israel'in raportilla siitä, kuinka perjantain hyökkäys oli jotain muuta kuin kaikki jo liian tutuksi tullut terrori vanhassakaupungissa. Lainaten Times'ia, ”Lähes jokainen näkökohta perjantain terrori-iskusta Jerusalemissa, jossa kaksi poliisia tapettiin ampumalla, erottuu epäsäännöllisenä, jopa kahden vuoden miltei viikoittaisten hyökkäysten jälkeen vanhassakaupungissa. ...Kun yksityiskohtia ilmestyi hyökkäyksestä, oli heti selvää, ettei tämä ollut normaalia ampumista. Kaikki sen sijainnista asianomaisten henkilöiden identiteettiin ja vastaukset hyökkäykseen olivat poikkeuksellisia (sui generis).” (Ainutlaatuisia luonteeltaan, toisin kuin mikään muu). ...”Ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin, Israel sulki Temppelivuoren vierailijoilta perjantaina, mikä on tavallisesti yksi suosituimmista ajankohdista muslimeille vierailla pyhällä paikalla. ...Aiemmin hyökkäysten jälkeen vanhassakaupungissa, hallitus on enimmäkseen rajoittanut pääsyä Temppelivuorelle – tyypillisesti sallien sen vain iäkkäämmille miehille ja naisille – sulkematta sitä kokonaan.”

Vaikka tämä nimenomainen hyökkäys oli hyvin epätavallinen, median kattavuus oli hyvin tavallista. Jerusalem Post'in mukaan, ”Kuten tavallista, osa maailman mediasta kertoo sen takaperin. Kolme terroristia avasi tulen poliisijoukkoa kohti Temppelivuorella Jerusalemin vanhassakaupungissa perjantaiaamuna, tappaen kaksi ja haavoittaen kolmea ennenkuin poliisi tappoi hyökkääjät”, sanoi Israelin poliisi ja ensiapumiehet. Tietenkään tämä ei aina ole se tarina joka heijastuu useimmista globaaleista tiedotusvälineistä. AFP, joka käyttää lähteenään turkkilaista Anadolu Agency'a, raportoi: ”Israelin joukot tappoivat palestiinalaisia Al Aqsan moskeijassa.” Teksti jatkuu: ”Israelin joukot suorittivat turvallisuustoimenpiteitä tapahtumapaikalla sen jälkeen kun Israelin poliisi ampui kolme palestiinalaista, joiden väitettiin kuljettaneen asetta ja avanneen tulen ennenkuin heidät tapettiin lähellä Leijonaporttia, Al Aqsan moskeijassa Jerusalemissa.” New York Times vältti heidän tavallisen kömmähdyksensä esittää hyökkääjät uhreina, kun alkuperäinen teksti meni näin: ”Asemiehet järjestivät röyhkeän hyökkäyksen Jerusalemissa lähellä Temppelivuorta.” Sittemmin he päivittivät otsikoksi: ”Kaksi Israelin poliisia tapettu hyökkäyksessä Jerusalemin vanhassakaupungissa.”

Epätavallinen hyökkäys ja tavallinen median kattavuus herättää kaikkein tärkeimmän kysymyksen koskien sitä, mihin tämä kaikki johtaa, ja ehkäpä meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kun tähän Times of Israel'in artikkeliin siitä, kuinka kolmen Temppelivuoren tappajan pyrkimyksenä oli sytyttää Lähi-itä ilmiliekkeihin. Lainaten Times'ia, ”He tiesivät, että ampuma-asein tehtävä hyökkäys Lähi-idän paloherkimmälle paikalle tulisi todennäköisesti saamaan aikaan suurta eskaloitumista. He ennakoivat, että ampumisrieha Temppelivuoren yhdistelmällä, joka myöskin päättyisi heidän kuolemaansa, saisi aikaan massiivisen tiedotusvälineiden kattavuuden – ja he tiesivät, että aiemmin tällaiset tapaukset olivat käynnistäneet vielä lisää verisiä tapahtumaketjuja. Ja todellakin, hyvin pian heidän hyökkäyksensä jälkeen, sosiaalisessa mediassa virtasi videokuvaa tapahtumapaikalta, mukaan lukien Israelin rajapoliisi ampumassa yhtä hyökkääjistä, joka ilmeisesti haavoittui, kun hän ponnahti yhtäkkiä pystyyn ja iski poliiseja veitsellä. ...Perjantainen kolmikko tuli Temppelivuorelle valmiina kuolemaan. … Ja heidän aikomuksensa olivat laajemmat: Ei omaa erillistä ampumisriehaa, kuten Israelin arabikaupungissa nimeltä Nashat Milhem tehtyä hyökkäystä tammikuun 1. päivänä 2016, jossa kolme ihmistä sai surmansa, vaan hyökkäys paloherkällä Temppelivuorella, jonka tarkoituksena oli sytyttää Lähi-itä ilmiliekkeihin.”

Minusta on melko ironista, että terroristihyökkäystä, joka oli tarkoitettu lietsomaan tulta, itseään kannustettiin, ei ainoastaan median tykkäyksillä, vaan UNESCOn yhtälailla. Varapuolustusministeri Eli Ben-Dahan'in mukaan, jota Jerusalem Post lainasi, on olemassa suora yhteys viimeaikaisten UNESCOn päätösten jättää pois israelilaiset ja juutalaiset yhteydet pyhiin alueisiin ja terrori-iskun välillä. ”Patriarkkojen hautapaikka, Temppelivuori ja Nablus ovat kolme paikkaa, jotka meidän Viisaittemme mukaan hankittiin Israelille kuuluvilla rahoilla, ja ei voida kieltää, että ne kuuluvat juutalaiselle kansalle”, … ”Näemme, että viimeviikkojen tapahtumat ovat suuri palestiinalaisten yritys poistaa näiden paikkojen yhteys juutalaisiin. Se alkoi UNESCOn päätöksellä, että Patriarkkojen hautapaikka on palestiinalaisten kulttuuriperintöä ja sitä jatketaan tänä päivänä terroristihyökkäyksellä Temppelivuorelle.” ...Knessetin valiokunta Temppelivuorta varten sanoi, että palestiinalaishallinto ja Islamilainen liike (Islamic Movement) tukivat terrori-iskua poistaakseen juutalaiset siteet paikkaan. ”Emme voi vain seistä hiljaa, kun tällaista tapahtuu”, he totesivat. ”Radikaaleilla muslimeilla, jotka rikkovat verellä Temppelivuoren pyhyyttä, juutalaisten pyhintä paikkaa, ei ole oikeutta olla siellä.” Temppelivuori-valiokunta vaati turvallisuusjoukkoja etsimään ne, jotka lähettivät terroristit, ja vastaamaan ”tuskallisella ja suhteettomalla iskulla.”

- Ehdotan, ja luulen, että olette kaikki samaa mieltä siitä, että tämä on juuri sitä, mitä meille kerrottiin tapahtuvaksi Raamatussa koskien Israelia.
- Erityisesti, kun se liittyy Jerusalemiin, josta on tulossa raskas kivi ja päihdyttävä pakkomielle koko maailmalle.
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan yhdessä Sakarjan profetian kanssa, että se on vain ajankysymys kunnes Hesekielin profetia toteutuu.
Hesekiel 38:10-13 (KR 33/38) ”Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'”
Haluan suositella erinomaista mielipidekirjoitusta, joka oli ”Jerusalem Post'issa” maanantaina Brian Schrauger'in kirjoittamana otsikolla, ”Israel ja odottamaton uusi maailmanjärjestys (Israel and the unexpected new world order)”. Vaikka se pitäisi lukea kokonaisuudessaan, haluaisin korostaa joitakin mielenkiintoisia väittämiä, joilla mielestäni on kiehtovia vaikutuksia siihen, miksi ja miten Jesaja 17/Hesekiel 38-39 laskeutuvat. Ajan kulumisen vuoksi, lainaan aluksi Schrauger'ia ja sitten mainitsen nopeasti joitakin luetelmakohtia. Ensin lainaukset: ”Uudessa ja yllättävässä maailman talousjärjestyksessä, Israel voisi saada jonkin verran vaurautta, jota ei ole nähty sitten kuningas Salomonin päivien. ...Viimeisten kahdeksan vuoden aikana monia odottamattomia diplomaattisia muutoksia on tapahtunut. Iranin islamilainen tasavalta on solminut kumppanuuden ”vääräuskoisen” valtion nimeltä Venäjä kanssa. Vähemmän kuin kaksi vuotta sitten, Venäjä siirtyi Syyriaan eikä osoita mitään merkkejä lähtemisestä. Ja Syyria, huolimatta omasta ongelmastaan radikaalin islamin suhteen, on vahvistanut siteitä Iranin fundamentalistisen hallinnon kanssa. ...Mitä tulee Israeliin, niin kuinka on mahdollista että tälle pienelle maalle, ollen pelkkä suikale maata, suodaan tällaista huomioonottoa? Maailman ainoa juutalainen valtio tekee kauppasopimuksia Turkin, Venäjän ja Kiinan kanssa, huolimatta niiden liittolaisuudesta Iranin kanssa, joka on omistautunut Israelin tuhoamiselle. Miksi Jerusalem harjoittaa tällaista kauppaa? Ja, parhaimmillaankin ristiiritaisia Israelin suhteen, miksi nämä valtiot suostuvat niihin? Uusi maailmanjärjestys, jota Lännen on vaikea tunnistaa, vastaa moniin näistä kysymyksistä.”
  1. Ensimmäinen vastaus on siinä, mikä tunnetaan Belt and Road (Vyöhyke ja tie) -aloitteena (silkkitiehanke), joka tulee viemään arviolta 7.5 biljoonaa dollaria kehittyäkseen.
  2. Tämän etuna ei ole vähempää kuin vaurauden räjähdys, ei pelkästään osallistuville maille vaan koko maailmalle.
  3. Kuitenkin, Israelin valtavat kaasu- ja öljykentät ovat kynnyksellä putkittaa öljyä suoraan Eurooppaan ollen kykeneviä supistamaan Venäjän markkinoita.
  4. Israel kuljettaa tavaroita Kiinan maa- ja meriteiden kautta, mutta voi käyttää vaihtoehtoista reittiä Egyptin kallisarvoiselle Suezin kanavalle.
  5. Lisätään tähän se tosiasia, että kaikkea kauppaa valvotaan verkossa, ja Israel on tällä hetkellä sijoitettu vartioimaan maailman Internetiä.
  6. Israel, joka on nousemassa Internetin maailman vartijaksi, tarkoittaa sitä, että se on myös sijoitettu molempien tievyöhykkeiden keskukseksi.
  7. Lisäksi monia huolestuttaa, että Kiina voisi laukaista maailmanlaajuisen valuuttaromahduksen, joka voi resetoida kansalliset valuutat.
  8. Tällä on taipumusta ohjata uuteen Internet-pohjaiseen globaaliin valuuttaan, jonka valvojana Israel todennäköisesti olisi yhtälailla.
  9. Tämä selittää Venäjän ja Kiinan halukkuuden neuvotella Israelin kanssa nykyään; mutta se voi herättää paheksuntaa huomenna.
  10. Tuon paheksunnan antaminen tulee olemaan osa Iranin päättäväisyyttä tuhota juutalaisvaltio, ollen vastustamatonta.
  11. Kaupan vuoksi Kiina ei halua tätä sotaa. Samasta syystä ei myöskään Venäjä.
Kuuntele Schrauger'in johtopäätöstä artikkelin lopussa, ”Kaupan vuoksi Kiina ei halua tätä sotaa. Samasta syystä ei myöskään Venäjä. Ehkä joku tulee mukaan ja, tiukasti liiketoiminnan vuoksi, tuo rauhan Lähi-itään. Mutta jos tällainen sopimus epäonnistuu, tai jos Israelista jostain syystä tulee taloudellinen uhka BRICSille ja One Belt One Road (Yksi vyöhyke, yksi tie) -hankkeelle, niin se on ajateltavissa oleva asia, että Venäjä saapuu sankoin joukoin, Kiina tulee marssimaan ja Teheran ryhtyy toimiin. Miksi? Louhiakseen suikaleen kokoisen maan, poistaakseen esteen kaupankäynnin virralta ja käsitelläkseen ”juutalaisen ongelman” lopullisesti.”

- Uskon, että kirjaimelliset ja digitaaliset tiet taloudellisesti voivat itseasiassa olla se juttu, joka yhdistää raamatulliset pisteet profeetallisesti.
- Juuri tästä syystä pyydän jokaista, joka ei ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuakseen, tekemään näin jo tänään.
- Jos kuuntelet minua vielä muutaman minuutin ennenkuin osallistumme yhteiseen ehtoolliseen, haluaisin selittää, miten voit pelastua.
- Teen tämän pelastuksen ABC:n kautta, joka on lapsellisen yksinkertainen esitys pelastuksen hyvästä uutisesta Jeesuksessa Kristuksessa.
A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

3 kommenttia:

  1. Juutalaiset saivat Temppelivuoren takaisin riemuvuotenaan. Hyvin profeetallista ja enteilee jotakin tapahtuvaksi pian.

    BREAKING Prophecy Alert: Major Temple Events on the Watch Days 7/16-17/2017—The Jews Got the Temple Mount Back!

    https://endtimesforecaster.blogspot.fi/2017/07/breaking-prophecy-alert-major-temple.html (19.7.2017)

    VastaaPoista
  2. sisällissodalta toi vaikuttaa, tietty amerikka mukaan, jihaaa

    VastaaPoista
  3. al-aksan, eli kalliomoskeijan alla on kuulemma kahdentuhannen hevosen talli, tietolähteenä olis tempeliherrojen tiedostot jolloin he valvoivat noin tuhatluvulla pyhää maata sieltähän pitäis tulla daniewlin kirjassakin oleva iljetys, siis täyttä kultaa koko patsas

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com