Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Kolmas maailmansota on purkautumassa kahdella alueella: 1) Israel ja sen arabinaapurit, 2) Ydinaseyhteenotto Koreassa

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä yksi tärkeä osio, jossa David Bay tarkastelee viimeisimpiä uutisia, jotka antavat ymmärtää Eliitin suunnitteleman 3. maailmansodan olevan lähempänä kuin koskaan. Varsinkin Jerusalemin Temppelivuorella tapahtunut viimeaikainen kehitys johtuen arabien terroristi-iskusta ja Israelin reagoinnista siihen on nostanut uuden Lähi-idän sodan todennäköisyyttä huomattavasti, koska nyt juutalaiset väittävät omaavansa itsemääräämisoikeuden Temppelivuoresta, joka pitkään oli muslimien valvonnassa. Eräänlainen siirtymä on tapahtunut ja voi vain arvailla mitä seuraavaksi, sillä Temppelivuorella sijaitsee muslimeille tärkeä Kalliomoskeija, joka Eliitin suunnitelman mukaan pitää tuhota ennen juutalaisten 3. temppelin rakentamista kyseiselle alueelle, jota kaikki kolme monoteistista uskontoa pitävät erittäin pyhänä. Toiseksi David Bay ottaa esille jännittyneen tilanteen Korean niemimaalla, joka voi pahimmillaan puhjeta ydinaseselkkaukseksi Pohjois-Korean ja USA:n välillä, kun molemminpuolinen nokittelu on lisääntynyt P-Korean ohjus- ja ydinkokeiden vuoksi, joista varsinkin Etelä-Korea ja Japani Yhdysvaltain liittolaisina ovat huolissaan. Nämä kaksi kriisipesäkettä, Lähi-itä ja Korean niemimaa, voivat hyvinkin sytyttää tulevan 3. maailmansodan, jonka tuhkista Antikristus nousee maailmannäyttämölle. Tietenkin kaikki tämä on profetoitu Raamatussa tapahtuvaksi kun aikakauden loppu lähestyy ja Jeesus Kristus palaa maan päälle. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 19.7.2017

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Eliitin suunnitelma panna alulle tuleva 3. maailmansota, joka synnyttää Antikristuksen maailmannäyttämölle, kuvasi sodan purkautumista kahdella alueella:

A. Israel ja sen arabinaapurit

B. Ydinaseyhteenotto Koreassa

Katsotaanpa, kuinka suursodan kipinöinti on kehittymässä näillä kummallakin osa-alueella.

A. Israel ja sen arabinaapurit

UUTISKATSAUS: Hamas ja islamilainen Jihad vaativat 'intifadan' laajentamista Temppelivuoren takia, Israel National News, 18.7.2017

”Terroristiryhmät Hamas ja islamilainen Jihad varoittivat maanantaina 'Israelin miehitystä' jatkamasta aggressiotaan Al-Aqsan moskeijaa vastaan … Al-Aqsan moskeija on punainen viiva, ja on mahdotonta pysyä hiljaa siihen kohdistuvan hyökkäyksen edessä”, sanoivat Hamas ja islamilainen Jihad lausunnossaan, jossa vaadittiin Al-Aqsan moskeijan suvereniteetin palauttamista islamilaiselle Waqf'ille...”

Al-Aqsa on todellakin viiva palestiinalaisten hiekalla, mutta tämän linjan rikkomista esiintyy jatkuvasti, koska palestiinalaiset hyökkäävät israelilaisia vastaan ja sitten kääntyvät syyttämään juutalaisvaltiota konfliktin käynnistämisestä.

Tässä tapauksessa väkivallan kipinä esiintyi, kun kolme muslimiterroristia kykeni yllättämään israelilaiset vartijat ja tappoivat heistä kaksi ennenkuin tulivat ammutuiksi israelilaisten vahvistusten toimesta.

Vastauksena Netanyahun hallitus määräsi uusia turvallisuustoimenpiteitä, mukaan lukien metallinpaljastuslaitteiden asentamisen Kalliomoskeijan sisäänkäynnille. Kun arabijohtajat protestoivat ja sitten kehottivat arabikansalaisia olemaan menemättä näiden ilmaisimien lävitse, Jordanian Waqf-vartijat kieltäytyivät menemästä virantoimitukseen.

Tämä toiminta pelasi suoraan radikaalien juutalaisten pussiin, sillä se antoi Israelille täydellisen itsemääräämisoikeuden Temppelivuoren suhteen ensimmäistä kertaa 2000 vuoteen! Ja juutalaiset käyttivät välittömästi hyväkseen tätä äkillistä pääsyä Temppelivuorelle.

UUTISKATSAUS: Juutalaiset rukoilevat avoimesti Temppelivuoren huipulla ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin, Israel Today, 19. heinäkuuta 2017

”Juutalaiset vierailijat Temppelivuorella tekivät maanantaina jotakin, mitä monet kutsuvat profeetalliseksi läpimurroksi – he rukoilivat avoimesti ja ilman häirintää. Tyypillisesti ei-muslimi-vierailijoita juutalaisuuden pyhimmälle paikalle saatetaan Islamic Trust'in (Waqf) virkailijoilla varmistamaan, etteivät he harjoita kristillisen tai juutalaisen palvonnan toimia, joka muslimeiden silmissä häpäisisi pyhää aluetta (compound), jota nykyään miehittävät useat moskeijat.”

”Mutta tällä viikolla Waqf boikotoi Temppelivuorta Israelin päätöksen vuoksi asentaa metallinpaljastimia sen sisäänkäynteihin … Ja juutalaiset syöksyivät Temppelivuorelle esteettömästi ensimmäistä kertaa moniin vuosiin.”

Välittömästi, ikäänkuin lukien vihjekorteista, israelilaiset poliitikot alkoivat puhua avoimesti Israelista, joka säilyttää pysyvän kansallisen itsemääräämisoikeuden koko Temppelivuoren alueesta. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: Israel toimii nyt luodakseen uudelleen juutalaisen itsemääräämisoikeuden Temppelivuoren suhteen, Breaking Israel News, 19. heinäkuuta 2017

”Islamilaisen Waqfin lainkäyttövalta Temppelivuoresta on päättynyt ja Israel aikoo nyt pyrkiä palauttamaan juutalaisen suvereniteetin pyhälle paikalle, sanoi Knessetin jäsen Avi Dichter (Likud) tiistaina.”

Kun tämäntyyppinen lausunto annetaan merkittävältä Knessetin jäseneltä, se kantaa paljon enemmän kuin jos se tulisi tavalliselta kansalaiselta tai toimittajalta. Avi Dichter voi puhua tietämyksensä turvin pääministeri Netanyahun hallituksesta!

” 'Israel on suvereeni Temppelivuorella, piste. Tosiasia, että Waqfista tuli suvereeni Temppelivuorella, päättyi viime perjantaina', Dichter julisti Israelin yleisradiossa, ollen Knessetin ulkoasiain- ja puolustuskomitean puheenjohtaja ja entinen Israelin turvallisuusviraston (Shin Bet) johtaja. 'Kysymys politiikastamme Temppelivuorella ei välttämättä ole palestiinalaisille selkeä, mutta meille se on hyvin selvää... Temppelivuori pysyy Israelin poliisin valvonnassa'.”

Jos Israel ottaa itselleen lopullisen suvereenin määräysvallan Temppelivuoresta, taisteluhansikas heitetään maahan palestiinalaishallinnon, Hamasin, Hizbollahin, ja Jordanian hallituksen jalkojen eteen.

”Jos Israel käyttää odottamatonta tilaisuutta hyväkseen ottaakseen takaisin hallinnan Temppelivuoresta, merkitys ja vaikutukset olisivat yli mielikuvituksen. Temppelivuori ei ole ollut kestävän juutalaisen määräysvallan alla tuhansiin vuosiin. Jos Israel onnistuu palauttamaan suvereniteetin vuoresta, se tulee olemaan riemuvoitto, josta lankeaa ansio juutalaisten kahden vuosituhannen rukoukselle ja kaipuulle, puhumattakaan ennennäkemättömästä tilaisuudesta aloittaa vuoren ja temppelin jälleenrakennus sellaisina kuin ne olivat Raamatun päivinä.”

Jos tämä skenaario ottaa pysyvän jalansijan Temppelivuorta koskien, palestiinalaiset ja muut arabit joutuvat sotimaan Israelia vastaan, olivatpa he siihen valmiita tai eivät.

Arabeilla on täysi syy pelätä heidän ”Al-Aqsan moskeijansa”, tai Kalliomoskeijan, kuten sitä myös kutsutaan, tuhoutumista. Illuministiset vapaamuurarit kaikkialla maailmassa – tunnetaan myös nimellä Illuminati – aikoo tuhota Kalliomoskeijan, koska heidän uusi Messiaansa lavastaa ilmestymisensä Jerusalemissa, marssien Kalliomoskeijan alueelle.

”... Uuden Daavidin voi olla mahdollista ratsastaa Jerusalemiin kaikessa loistavassa majesteettisuudessaan … Etenemisreitti tietenkin sijaitsee suoraan poikki Kidronin laakson, mahdollisimman lähellä Temppelivuorta ...hänet täytyy asettaa virkaan asianmukaisesti ja voideltava öljyllä … keskellä Kalliomoskeijan raunioita.” [Lemesurier, The Armageddon Script, p. 233-5]

”Uusi Daavid” on vapaamuurarien Messias – Antikristus. Hän aikoo marssia ”suoraan poikki Kidronin laakson, mahdollisimman lähellä Temppelivuorta”, jossa hänet kruunataan juutalaisten Messiaaksi!

Ja hänen jalkansa seisovat ”Kalliomoskeijan raunioilla”!

Yhtäkkiä entinen puolustusministeri laajentaa tulevan sodan konseptia.

UUTISKATSAUS: 'Jos sota tulee, me tuhoamme Libanonin infrastruktuurin': Entinen Israelin puolustusministeri Ya'alon”, Israel National News, 17.7.2017

”Entinen Israelin puolustusministeri Moshe Ya'alon ilmoitti sunnuntaina saudiarabialaisella uutissivustolla, että Libanonissa tehdyt päätökset eivät ole Hizbollahin päällikön Hassan Nasrallahin tekemiä, vaan Iranin ylimmän johtajan Ali Khamenein.”

” 'Ei ole Libanonin kaltaista maata', Ya'alon sanoi. 'Kaikki päätökset tekee Iran, ei Libanonin pääministeri Saad Hariri eikä Hizbollahin päällikkö Hassan Nasrallah. Jos Khamenei haluaa sotaa, niin sitten Libanon käy sotaan, ja jokainen Libanonin kansalainen kärsii sodasta, koska tuhoamme heidän koko infrastruktuurinsa'.”

Jännitteet tällä hetkellä nousevat nopeasti Temppelivuoren suhteen.

Onko tämä se hetki, jolloin Israel jälleen kerran kaappaa pysyvän suvereniteetin Temppelivuoresta, täyttäen näin monia Raamatun profetioita, jotka koskevat lopunaikojen Israelia?

Tämä välikohtaus saattaisi juurikin antaa tällaisen kipinän. Ja, se on suunnitelma!

Lähi-idän alueellisesta sodasta tulee nopeasti 3. maailmansota, ollen sota, joka suunniteltiin vuonna 1870 Antikristuksen tuottamiseksi. Tämä sota laajenee Korean niemimaalle ja Kiinaan, kun kyseinen valtio hyökkää Taiwaniin. Pitkin tätä aikaspektriä tapahtuu terrori-iskuja jokaisen valtion kaupungeissa, jotka nyt valitsevat vaaleilla johtajia. Nämä suunnitellut terrori-iskut antavat nykyisille johtajille tekosyyn purkaa vaaliin perustuva hallitus, peruuttaa kansalaisvapaudet ja henkilökohtaiset suojausmekanismit, kunnes epäjärjestyksen aika on päättynyt.

Tämän kolmannen maailmansodan savusta ja hävityksestä ilmestyy vapaamuurarikristus.

Antikristuksen ilmestyminen johtaa pian siihen, että hän ”vahvistaa liiton” Israelin johtajien kanssa, ja TÄMÄ teko aloittaa 7-vuotisen Ahdistuksen ajan (Daniel 9:27 ja Ilm. 6).

B. Ydinaseyhteenotto Koreassa

Neljän tähden ilmavoimien kenraali asettaa näyttämöä amerikkalaisille, jotta he pelästyisivät Pohjois-Korean ohjuskyvyn suhteen.

UUTISKATSAUS: Pohjois-Korealla 'selvästi' on ohjuksia, jotka voivat yltää USA:han, kenraali sanoo, ABC News, 18. heinäkuuta 2017

”Yhdysvaltojen toiseksi korkein sotilashenkilö totesi Kongressille tiistaina, että vaikka Pohjois-Korealla ”selvästi” on ohjuksia, joilla on kyky yltää Yhdysvaltoihin, sillä kuitenkaan ei ole kykyä iskeä tarkasti ja onnistuneesti … 'En ole lainkaan varma siitä, että testi heinäkuun 4:ntenä osoittaisi sen, että heillä on kyky iskeä Yhdysvaltoihin millä tahansa tarkkuudella tai kohtuullisella luottamuksella onnistumisesta', kenraal Paul Selva, yhteisesikuntapäälliköiden varapuheenjohtaja, kertoi senaatin asevoimien komitealle.”

”Pohjois-Korea voi kuitenkin ehdottomasti laukaista ballistisia ohjuksia, joilla on kantamaa iskeä Yhdysvaltain länsirannikolle”, tämä kenraali totesi.

Siksi katastrofin odotukset sodan sattuessa on istutettu mieleemme. Ja se voi johtaa nopeasti kansalliseen/maailmanlaajuiseen paniikkiin, joka on tärkein käsikirjoitettu tavoite koskien tätä Pohjois-Korean ydinasekonfliktia.

DVD

Jälleen kerran tarkastelemme Eliitin suunnitelman tämän osan alkuperäistä sanamuotoa.

”Käsikirjoitus on nyt kirjoitettu … Hiuksia nostattava ydinaseselkkaus Koreassa voi uhata ihmisen koko olemassaoloa.” (Peter Lemesurier, 'The Armageddon Script", p. 223, 1981)

Japanin hallitus reagoi taatusti valmistautuakseen kuumaan ammuntasotaan.

UUTISKATSAUS: Japani antaa evakuointihälytyksiä koreaksi, The Korea Times, 18. heinäkuuta 2017

”Japanin hallitus tulee lisäämään korean ja muita kieliä käytettäväksi evakuointihälytyksissä … Koreankielinen evakuointihälytys aktivoituu maanjäristyksen, tsunamin, tulivuorenpurkauksen tai muiden luonnonkatastrofien tapahtuessa, lähettäen teksti- ja ääniviestejä matkapuhelimiin, televisioasemille ja tärkeille webbisivustoille.”

Japanilaiset ymmärtävät, että he ovat selvästi Pohjois-Korean keskipitkän matkan ohjusten kantaman sisäpuolella.

Nämä molemmat sodan keskukset ovat ilmeisesti tulleet huipentumaan juuri samaan aikaan – NYT! ”Konvergoitumista (aikainmerkkien lähentymistä Jeesuksen toiseen tulemukseen)” tapahtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com