Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Väkevä eksytys nykyään pastori J.D. Faragin mukaan – Antikristus paljastuu pian ja Jesajan Damasko-profetia toteutuu rauhanponnisteluista huolimatta!

Tässä tuoreessa viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivityksessä pastori J.D. Farag keskittyy aluksi Toisen Tessalonikalaiskirjeen ilmoittamaan väkevään eksytykseen ja petokseen, joka hänen mukaansa koskee ihmismassojen harhaanjohtamista Israelin, Trumpin maahanmuuttokiellon ja islamin kohdalla. Seurauksena Raamatun Antikristus ilmestyy pian ja merkittävät Israelia koskevat raamatunprofetiat toteutuvat äkisti. Elämme siis lähellä Herran paluuta, kun 3. maailmansota kolkuttaa ovella! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update July 9th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 9.7.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-07-09.pdf

Pastori J.D. puhuu viettelevästä petoksesta ja väkevästä eksytyksestä, joka on jo nykyään käynnissä keskittyen erityisesti kolmeen monista valheista koskien Israelia, Trumpin maahanmuuttokieltoa ja islamia.


- Haluan aloittaa tämänkertaisen profetiapäivityksen sillä, että käännät Raamattusi sivut Paavalin toiseen kirjeeseen tessalonikalaisille.
- Se mistä haluan puhua tänään, on se, minkä näen viettelevänä petoksena ja sen kanssa väkevä eksytys, joka on jo käynnissä nykyään.
- Toivon, että annat minun todistaa edellämainitun petoksen merkiksi siitä kuinka lähellä olemme Herran paluuta.
2. Tessalonikalaiskirje 2:5-12 (KR 33/38)”Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on mielestäni vain muutama monista valheista, joihin ihmismassat uskovat.
- Kuitenkin ensiksi, olisin mielestäni karkeasti huolimaton, jos en mainitsisi jotakin, joka todella kiinnitti huomioni tällä menneellä viikolla.
- Se ei ainoastaan kiinnittänyt minun huomiotani, vaan se tuotiin minulle tiedoksi monien katselijoiden toimesta, jotka lähettivät sähköpostiviestejä ja muita kirjoituksia koskien tätä.
- Twitterissä ja todella kaikkialla sosiaalisessa mediassa olevana suuntauksena oli tämä eräänlainen julistus vastavalitusta Ranskan presidentistä Macron'ista.
- Nimittäin hänen ilmoituksensa mukaan hän hallitsee kuin roomalainen jumala, erityisesti viitaten muinaiseen Rooman jumalaan, Jupiteriin.
Lainaten Reuters'in twiittiä, ”Macron itse on sanonut, että hän suunnittelee 'jupiterilaista' presidenttiyttä – etäisenä, kunnioitusta herättävänä henkilönä, kuten roomalainen jumalten jumala, joka punnitsee harvinaiset lausuntonsa huolellisesti.”
- Sitten on myös tämä The Economist'in julkaisema kansikuva Macron'ista, joka viittaa siihen, että hän on Euroopan pelastaja. [Katso kuva tästä, Suom. huom.]
- Tiedättehän, etten millään tavalla vihjaa siihen suuntaan, että tämä mies on Antikristus. Kuitenkin se ilmaisee maailman valmiutta tuolle laittomuuden ihmiselle.
- Se on todellakin vain ajankysymys ennenkuin, kuten Paavali kirjoittaa tessalonikalaisille, että tämä mies, jota kutsutaan ”laittomaksi”, paljastuu.
Tämä tuo meidät ensimmäiseen petokseen ja harhaan, joka on ns. palestiinalaisten oikeutettu vaatimus maahan, joka kuuluu ainoastaan Israelille. Eilen The Times of Israel kertoi siitä, kuinka palestiinalaishallinto tervehti ilolla UNESCOn äänestystä laillistaa palestiinalaisten itsemääräämisoikeus Hebronissa. Lainaten Times'ia, ”Palestiinalaiset onnittelivat UNESCOn päätöstä perjantaina julistaa Hebronin vanha kaupunki uhanalaiseksi palestiinalaiseksi maailmanperintökohteeksi, ollen liike, joka kipinöi ärtymystä Israelista, joka tuomitsi päätöslauselman 'harhaanjohtavaksi', kuten teki myös Yhdysvallat.”

Toinen valhe on se, että jos joku puhuu islamia tai erityisesti islamilaista maahanmuuttoa vastaan, niin hän on rasistinen tai islamofobinen. Minä itseasiassa näin tämän ensimmäisen kerran Fox News'issä ja sitten löysin artikkelin The Times of Israel'ista, jota haluaisin lainata osittain koskien tätä palestiinalais-amerikkalaista aktivistia, Linda Sarsour'ia – joka muuten todella tarvitsee Jeesusta – ja hänen puhettaan Pohjois-Amerikan islamilaisen yhteisön konventissa (Islamic Society of North America convention) Chicagossa. Sen lisäksi, että hän vastustaa äänekkäästi Donald Trumpia, Israelia ja siionismia, hän on verrannut USA:n presidentin vastustamista ”jihadiin”. Muslimit, hän sanoi, ”taistelevat tyranneja ja hallitsijoita vastaan ei ainoastaan ulkomailla Lähi-idässä tai muualla maailmassa, vaan myöskin täällä Amerikan Yhdysvalloissa, jossa Valkoisessa Talossa pitävät valtaa fasistit, valkoisen ylivallan kannattajat ja islamofoobikot.” Sarsour protestoi Trumpin kuuteen muslimaahan kohdistettua matkustuskieltoa, kutsuen sitä ”muslimikielloksi” ja sanoen, että Trumpin hallinto on ”armoton”, joka haluaa nähdä ”kuinka paljon muslimiyhteisö voi kestää”. ”Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on suojella ja puolustaa yhteisöämme, ja se ei tarkoita assimilaatiota ja tehdä mieliksi muille ihmisille ja viranomaisille”, hän sanoi. ”Velvollisuutemme tähtää meidän nuoriin, meidän naisiin, varmistamaan, että naisiamme suojellaan yhteisössämme.” ”Ensisijainen ja jopa korkeampi prioriteetti kuin kaikki nuo muut prioriteetit on miellyttää Allahia ja ainoastaan Allahia”, hän lisäsi.

On tärkeää ymmärtää, että Koraani ei ainoastaan käske vaan myöskin lupaa palkinnon muslimeille, jotka maahanmuuttavat Allahin tähden. Tämä on Koraanin suurassa 4:100 (Naisten suura) – ”Se joka siirtyy pois asuinsijoiltaan Jumalan asian vuoksi, on löytävä monta turvapaikkaa ja kaikkea yllinkyllin maan päällä, ja jos sen, joka jättää kotinsa turvautuen Jumalaan ja Hänen profeettaansa, yllättääkin kuolema, on hänen palkkansa Jumalalla tallella: Jumala on armollinen ja laupias.”
Se on myöskin Pyhiinvaelluksensuurassa (Surah Al-Hadsh) – jakeissa 58-59, joissa sanotaan: ”Mutta niille, jotka jättivät kotinsa ja lähtivät Jumalan tielle ja sitten surmattiin tai muutoin kuolivat, heille Jumala suo ihanan palkinnon. Totisesti, Jumala on paras huolehtija.” ”Hän antaa heidän astua paikkaan, joka on heitä miellyttävä. Totisesti, Jumala on tietävä, hyvänsuopa.”
Kolmas ja viimeinen petos, jota tarkastelemme tänään, koskee Syyriaa. Epäilemättä olet seurannut presidentti Trumpin ensimmäista tapaamista Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa G20-huippukokouksessa Saksan Hampurissa. The Jerusalem Post'in mukaan näyttää siltä, että osittainen tulitaukosopimus saavutettiin Syyriassa. Tulitauosta, joka ajoitettiin alkavaksi keskipäivällä Damaskoksen aikaa sunnuntaina, ilmoitettiin Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin keskinäisen tapaamisen jälkeen. The Post jatkoi raportoidessaan, että ”...Venäjä ja Iran ovat Syyrian presidentin Bashar al-Assadin tärkeimmät kansainväliset tukijat kun taas Washington tukee joitakin kapinallisryhmiä, jotka taistelevat syrjäyttääkseen hänet.”

- Kun tarkastelemme kulunutta viikkoa, niin tämä on selvästi Jesajan luvun 17 profetiaa liittyen Syyriaan, joka toimii katalyyttina Hesekielin 38. luvun profetialle.
- Toisin sanoen, kun, ei jos, Syyrian Damaskos tulee rauniokasaksi ja asuinkelvottomaksi, niin Venäjä, Iran, ym. maat hyökkäävät Israeliin.
- Se on vain ajankysymys ennenkuin vielä yksi hauras tulitauko epäonnistuu, ja kun se tapahtuu, se täyttää nämä ja muutkin profetiat. [Syyrian rauhanneuvotteluissa muuten alkoi seitsemäs kierros maanantaina 10.7.2017. Ks. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707102200255722_ul.shtml, Suom. huom.]
- Juuri tästä syystä pyydän jokaista, joka ei ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuakseen, tekemään näin jo tänään.
- Jos kuuntelet minua vielä muutaman minuutin ennenkuin osallistumme yhteiseen ehtoolliseen, haluaisin selittää, miten voit pelastua.
- Teen tämän pelastuksen ABC:n kautta, joka on lapsellisen yksinkertainen esitys pelastuksen hyvästä uutisesta Jeesuksessa Kristuksessa.
A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com