Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 22. elokuuta 2017

Barcelonan terroristihyökkäys ja islamin vähäinen maininta valtamediassa puhututtaa pastori Farag'ia, joka näkee Jumalan tuomioiden alkavan Herran huoneesta!

Seuraavassa suomentamani pastori J.D. Farag'in tuore ajankohtainen Lähi-idän profetiapäivitys hyvine pointteineen, vaikkakin on kallellaan trumpismiin. Pastori kuitenkin puhuu totta islamista ja historian uudelleenkirjoittamisesta, joka koskee myös kristillistä kirkkoa ja Israelia. Lopuksi meitä kristittyjä kehotetaan tutkimaan itseämme, josko olemme oikealla tiellä vaelluksessamme Kristuksen kanssa.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update August 20th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 20.8.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-08-20.pdf

Pastori J.D. puhuu islamilaisesta terroristihyökkäyksestä Barcelonassa ja käsittelee yhtä vakavimmista uhkista, jonka kristillinen kirkko joutuu kohtaamaan tänäpäivänä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion käsitella islamilaista terroristihyökkäystä, joka tapahtui torstaina Espanjan Barcelonassa.
- Kun katselin uutiskertomuksia, se iski minuun, että islamia ei mainittu alussa, ja silloinkin kun siitä oli mainintaa, he vähättelivät sitä.
- Oli kuitenkin olemassa viittauksia ISISiin; islamin nimi naamioidaan tämän lyhenteen alle islamistien suojelemiseksi.
- Se vei noin 3-4 tuntia hyökkäyksestä kun lopulta kuulin sanan islamilainen (Islamic), mutta Fox News'in Shepherd Smith virnuili sille.
- Hän lainasi presidentti Trumpin twiittiä vain sivuuttaakseen sen ”Snopes'in” julisteen alle, joka on paljastunut vääräksi.
- Vaihdettuani nopeasti kanavaa, menin Twitter-tiliini ja löysin presidentin twiitin, jossa hän mainitsee radikaalin islamin.
Tässä presidentti Trumpin twiitti: ”Tutki mitä yhdysvaltalainen armeijakenraali Pershing teki terroristeille, jotka saatiin kiinni. Ei ollut enää radikaalia islamilaista terroria 35 vuoteen.”
- Koska päätin olla tarkka, tein vähän tutkimusta kenraali Pershing'istä liittyen Trumpin väitteeseen.
- Muuten, älä ole yllättynyt jos ja kun teet Google-hakuja, koska kaikki mitä nostat esiin, on Trumpin torjuntaa niiden kumoamiseksi.
- Sama pätee valitettavasti Twitteriin, ja näyttää siltä, että kaikki minkä he osoittavat trendikkääksi, on myöskin Trumpin torjuntaa ja jopa virkasyytteen antamista Trumpille.
- Torstaina muutaman tunnin kuluttua Barcelonan islamilaisesta terroristi-iskusta oli 166,000 twiittausta hashtagilla ”Impeach Trump (Syytä Trumpia virkavirheestä)”.
- Sitten jos tämä ei ollut tarpeeksi pahaa, siellä oli jopa 1,454 twiittiä, jotka sanoivat seuraavaa: ”I Hope Trump Is Assassinated (Toivottavasti Trump salamurhataan).”
- Verrattuna Barcelonan hyökkäykseen, huomaa, ettei missään hashtagissa mainita islamia, ja tällä tapauksella oli kaikkiaan 282,000 twiittiä.
- Oli miten oli, aloin kaivaa läpi kaikenlaista poliittisesti korrektia propagandaa löytääkseni mitä kenraali Pershing väitetysti teki.
- Ajan kulumisen vuoksi ja koska minulla ei todellakaan ole minkäänlaista kiinnostusta olla havainnollinen, on kerrottu, että hän käytti sikoja pysäyttääkseen terrorismin.
- Syynä on se, että jos muslimit koskettavat sikaa, he eivät koskaan tule pääsemään paratiisiin, koska se on saastainen teko.
- Joten nyt tulee kysymys: Onko näin todella tapahtunut, ja valitettavasti kaikessa tutkimuksessani en todellakaan voi sanoa, että tiedän varmasti.
- Näyttää siltä, että tämä selonteko on saattanut joutua uhriksi sille, mikä tunnetaan ”revisionismina”, mikä on nyt Amerikan historiakirjoituksen vitsaus.
- Oikeastaan tämä on se, minne olen menossa kaiken tämän kanssa, elikkä se ei ole vain yleistä historiaa, jota on korjattu, vaan se on lisäksi kirkon historiaa.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että kristinuskon lisäksi sama pätee Israeliin ja erityisesti Jerusalemista on tullut yhtälailla uhri.
- Menen vielä eteenpäin ja väitän, että yhteinen nimittäjä edellämainitussa revisionismissa ei ole mikään muu kuin paholainen itse islamin kautta.
- Vaikka ymmärrän, ettei vihollinen käytä yksin islamia, niin se on jossakin mittakaavassa onnistunut tämän hengellisen väärennöksen suhteen.
- Minun on tunnustettava, että olen aivan yhtä altis kuin kuka tahansa muukin osoittamaan syyttävällä sormella sitä, mitä hallinnosta ja kouluista tulee esiin.
- Pastori Jim Cymbala sanoo, että ongelma ei synny siitä, koska kouluissa ei ole rukousta, vaan koska seurakunnissa ei rukoilla.
- Tosiasia on tämä: Tuomio ei ala Valkoisesta Talosta tai koulurakennuksesta; se alkaa Jumalan huoneesta.
1. Pietarinkirje 4:17 (KR 33/38)”Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?”
Ilmstyskirja 2:1-7 (KR 33/38) ”Efeson seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, joka pitää niitä seitsemää tähteä oikeassa kädessään, hän, joka käyskelee niiden seitsemän kultaisen lampunjalan keskellä: Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi; ja sinulla on kärsivällisyyttä, ja paljon sinä olet saanut kantaa minun nimeni tähden, etkä ole uupunut. Mutta se minulla on sinua vastaan, että olet hyljännyt ensimmäisen rakkautesi. Muista siis, mistä olet langennut, ja tee parannus, ja tee niitä ensimmäisiä tekoja; mutta jos et, niin minä tulen sinun tykösi ja työnnän sinun lampunjalkasi pois paikaltaan, ellet tee parannusta. Mutta se sinulla on, että sinä vihaat nikolaiittain tekoja, joita myös minä vihaan. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sen, joka voittaa, minä annan syödä elämän puusta, joka on Jumalan paratiisissa.'”
- Tässä tärkein asia lopuksi: Mielestäni se on meidän velvollisuutemme tutkia itseämme, että jos olemme uskossa, niin missä olemme uskonpolullamme tällä hetkellä.
- Tällä tarkoitan, että jos olet Kristuksessa, missä olet meidän vaelluksessamme Kristuksen kanssa, ajatellen sitä, että oletko hyljännyt ensimmäisen rakkautesi.
- Jos et ole Kristuksessa, silloin pyytäisin sinua jo tänään tekemään kaikkein tärkeimmän päätöksen, jonka tulet koskaan tekemään iankaikkista elämää silmälläpitäen.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com