Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 1. elokuuta 2017

Pastori J.D. Farag pohdiskelee kristittyjen lisääntyneitä riitoja ei-pelastusta koskevissa kysymyksissä nykyään sekä omaa kutsumustaan Kristuksen ruumiissa

Tässä tavallisesta poikkeava Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka tällä kertaa ei lainaile lehtien uutisotsikoita lainkaan, vaan tarttuu polttaviin asioihin Kristuksen seurakuntaruumista koskien, kun erimielisyyttä vallitsee monista kysymyksistä, jotka eivät liity pelastukseen. Pastori Farag ottaa esille neljä esimerkkiä, jotka jakavat seurakuntaa nykyään ja varoittaa lihallisesta riitelystä Raamatun jakeita avuksi käyttäen. Oman kutsumuksensa esilleotto lopussa pastorilta ja selittäen päivitystensä merkitystä kruunaa tämänkertaisen profetiapäivityksen, jonka suomensin.

------------------------

Mid-East Prophecy Update July 30th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 30.7.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-07-30.pdf

Pastori J.D. kertoo Herran toimimisesta voimakkaalla ja syvällisellä tavalla liittyen sydämen raskauteen hänen puolelta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan tehdä jotakin hieman erilaista kuin tavallista tarkastelua viikoittaisiin ajankohtaistapahtumiin.
- Etsittyäni Herraa rukouksessa liittyen sydämen raskauteen omalta osalta, Jumala toimi voimakkaasti ja syvällisesti.
- Syvällisesti siinä mielessä, että mitä tapahtuu paraikaa, ja mitä on tulossa johtuen siitä, mitä on tapahtumassa Hänen täydellisen suunnitelmansa mukaisesti.
- Ymmärrän, että tämä käsitys kaikesta siitä mitä tapahtuu Jumalan täydellisen suunnitelman mukaisesti voi kuulostaa itsestään selvältä käsitykseltä.
- Kuitenkin olen havainnut, että Kristuksen ruumiissa tuntuu olevan paljon ahdistusta erikoisesti sitä kohtaan mikä liittyy Raamatun profetiaan.
- Vien sen askeleen pitemmälle ja ehdotan, ettei se ole vain ahdistusta, vaan vielä pahempaa, vihaa joissakin kristityissä, jotka kuuluvat Kristuksen ruumiiseen.
- Yksi esimerkki tästä on ahdistus ja viha kristittyjen keskuudessa liittyen tuleviin merkkeihin auringossa, kuussa ja tähdissä.
- Nimittäin, auringonpimennys elokuussa ja taivaankappaleiden ryhmittyminen syyskuussa, sekä myrkyllinen erimielisyys ja jakautuminen, joka on seurannut.
- Tämän ja monien muidenkin tämänkaltaisten syiden takia löydän itseni murehtimasta, koska tiedän, että paholainen on kaiken takana.
- Toinen esimerkki tästä ovat Temppelivuoren ympärillä olleet viimeaikaiset tapahtumat, ja ne, jotka sättivät muita poikkeavista näkemyksistä.
- Yksi asia on uskoa, ettei Temppelivuori ole juutalaisen temppelin todellinen sijaintipaikka; toinen asia on hylätä se suoralta kädeltä.
- En millään lailla vihjaa siihen suuntaan, ettei meidän pitäisi kannustaa kohteliaaseen keskusteluun, vaan sen ei pidä koskaan mennä lihalliseen nahisteluun.
1. Kor. 3:4 (KR 33/38) – ”Kun toinen sanoo: "Minä olen Paavalin puolta", ja toinen: "Minä olen Apolloksen", ettekö silloin ole niinkuin ihmiset ainakin?”
- Tässä on toinen esimerkki edellämainitusta lihallisesta nahistelusta seurakunnan sisällä, ja se on kenties kaikkein huolestuttavin kaikista, ainakin tällä hetkellä.
- Se on jako kristittyjen keskuudessa, kun on kyse Amerikan Yhdysvaltojen nykyisestä presidentistä, Donald J. Trumpista.
- Suonet anteeksi, mutta yli 35 vuoden aikana, jolloin olen kulkenut Jeesuksen kanssa, en ole koskaan nähnyt mitään sen kaltaista, kuin on erimielisyys tämän miehen suhteen.
- Vaikka en todellakaan halua antaa piiskaa tässä kohtaa, uskon, että velvollisuutenani on antaa vain yksi lisäesimerkki tästä kristittyjen jakautumisesta.
- Se on oma henkilökohtainen vakaumukseni, että tämä erityinen esimerkki on poikkeuksetta aiheuttanut suurimman jaon kristillisen kirkon sisällä nykypäivänä.
- Tietenkin, se mistä puhun, on terve oppi seurakunnan tempauksesta, joka tapahtuu ennen 7-vuotista Ahdistuksen aikaa (tribulation).
- Yhteinen nimittäjä kaikkien näiden neljän esimerkin suhteen on se, että kaikella tällä edelläolevalla ei ehdottomasti ole mitään tekemistä pelastuksen kanssa.
- Tässä me olemme, ja mukaan sisällytän myös itseni, kiistelemässä epämääräisistä asioista samalla kun yli 120,000 ihmistä kuolee joka päivä, 365 päivänä vuodessa.
- Tämä tarkoittaa sitä, että tämän päivityksen lopussa yli 6,000 ihmistä on vetänyt viimeisen henkäyksensä tällä maapallolla ja astunut ikuisuuteen.
- Kun Herra vaikutti minuun alkamaan tehdä näitä profetiapäivityksiä 11 vuotta sitten, ei ollut tarkoitusta luoda tällaista lihallista keskustelua.
- Pikemminkin se johtui siitä, että olimme astumassa sen kaltaiseen jaksoon ihmiskunnan historiassa, jollaista emme ole koskaan nähneet tai tulisi uudestaan näkemään.
- Vaikuttaa siltä, että vihollinen on saavuttanut menestystä, kun hän ovelasti saa kristityt tekemään likaisen työnsä puolestaan.
2. Tim. 2:23-26 (KR 33/38)”Mutta vältä tyhmiä ja taitamattomia väittelyjä, sillä tiedäthän, että ne synnyttävät riitoja. Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään; hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.”
Johannes 10:10 (KR 33/38)”Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.”
- Ettet ajattelisi, että kyyristelen tai änkytän tämän edessä, niin salli minun kiirehtiä sanomaan, että minulla on vahvistunut määrätietoisuus tämän vuoksi.
- Yksinkertaisesti sanottuna, minulla ei ole lupaa Herralta lopettaa sen tekemistä, mitä Hän on selvästi kutsunut minua tekemään näiden profetiapäivitysten myötä.
- Ehkä tämä on yhtä hyvä ajankohta kuin mikä tahansa muukin toistaa sitoumukseni teille seurakuntana, että aion juosta tämän kilpailun loppuun asti.
- Näiden profetiapäivitysten tarkoituksena on saada kristityt valmiiksi Jeesusta varten ja että ei-kristityt pääsevät oikeaan suhteeseen Jeesuksen kanssa.
- Pidetään esillä tärkeintä asiaa ja tärkein asia on Jeesus, ainoa nimi taivaan alla, jonka avulla meidän on pelastuttava!
- Tästä syystä olen päättänyt profetiapäivitykset sillä, minkä toivon olevan lapsellisen yksinkertainen esitys evankeliumista.
- Teen tämän jälleen tänään pelastuksen ABC:n kautta ja selitän yksinkertaisesti, kuinka pelastutaan ja tullaan uudestisyntyneeksi kristityksi.
A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com