Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 29. elokuuta 2017

Merkkejä Googin sodasta, Damaskoksen profetoidusta tuhosta (Jes. 17:1) ja Israelin tulevasta suvereniteetista Temppelivuoren suhteen!

Tässä yksi suomentamani osio tuoreesta Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (News Alert), jossa David Bay keskittyy Israelia koskeviin uutistapahtumiin, jotka ennakoivat profeetallista muutosta Lähi-idässä ja samalla suursotaa, jonka myötä Raamatun Antikristus nousee juutalaisten (vale)messiaaksi (Joh. 5:43). Nykyinen status quo tulee varmuudella murtumaan lähiaikoina, kun Jumala toteuttaa profetioitaan.

-------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Critical News Analysis

Monday, August 28, 2017


DVD Set

I. Täysimittaisen sodan uhka Jerusalemin yllä terästyi kun:

A. Pääministeri Netanyahu antoi määräyksen, jonka mukaan Knessetin jäsenet voivat nousta Temppelivuorelle yhden päivän ajaksi rukoilemaan.

UUTISKATSAUS: Knessetin jäsenet voivat nousta ylös Temppelivuorelle – yhden päivän ajaksi, sanoo pääministeri Netanyahu”, Israel News, 27. elokuuta 2017

”Ensimmäisen kerran lähes kahteen vuoteen, Knessetin jäsenten sallitaan nousta Temppelivuorelle – mutta vain yhden päivän ajaksi … Pääministeri Benjamin Netanyahu alunperin asetti kiellon lainsäätäjille käydä kiistanalaisella paikalla lokakuussa 2015, kun Israel sai kokea terroriaallon, jota näennäisesti motivoitiin arabien kiihotuksella kuvitellusta juutalaisten valvonnasta Temppelivuoren suhteen.”

Huomaatko tämän lainauksen viimeisen osan edellä? ”Israel sai kokea terroriaallon, jota näennäisesti motivoitiin arabien kiihotuksella kuvitellusta juutalaisten valvonnasta Temppelivuoren suhteen.”

Koska arabit eivät voi koskaan saada hallintaansa Temppelivuorta, he voivat ainoastaan ”kuvitella” tällaista itsemääräämisoikeutta. Ja he tekevät sitä säännöllisesti jopa siihen pisteeseen, että julistavat pahamaineisen ”Raivon päivän”, jolloin he mellakoivat, polttavat autoja ja ryöstelevät niin paljon kuin Israelin poliisi sallii.

Asia on yksinkertainen: Arabit ovat niin voimattomia pienen Israelin edessä, että he ovat erityisen herkkiä jokaiseen havaittuun uhkaan heidän väärennetylle suvereniteetilleen! Tämä periaate oli taustalla oleva voima palestiinalaisten kieltäytymiselle antaa kenenkään kulkea läpi Israelin aseiden-tunnistamis-laitteiden Temppelivuorella, vaikka he sallivat samanlaisten laitteiden skannata pyhiinvaeltajia kaikenlaisten pyhiinvaellusmatkojen aikana Saudi-Arabiassa!

Nämä palestiinalaiset tunnustivat saudi-poliisien suvereniteetin, mutta kieltäytyivät tunnustamasta Israelin poliisia.

Pääministeri Netanyahu aikoo pöllyttää joitakin palestiinalaisten sulkia tällä asetuksella.

”Pääministerin virkahuoneesta sanottiin, että tällä viikolla, kun otetaan huomioon 'parantunut' turvallisuustilanne temppelivuorialueella, järjestetään yhden päivän kokeilu tiistaina, jotta voidaan nähdä sekä arabi- että juutalaiskansanedustajien pääsy Temppelivuorelle. Mutta Knessetin jäsen Yehudah Glick (Likud), ollen Temppelivuori -oikeusaktivisti, kritisoi liikettä sanoessaan, ettei hän 'aio olla koekaniini pääministerin kokeille'.”

Kun Israelin hallitus oli tyhmästi päättänyt myöntää Temppelivuoren operatiivisen valvonnan Jordanian poliisille, vaikka Israel säilytti virallisen itsemääräämisoikeuden alueesta, he lavastivat tarpeetonta jatkuvaa konfliktia. Ja olen aina uskonut, että lyhyellä aikavälillä tämä strategia oli välttämätöntä ehkäistä arabivaltioiden koko ryhmää julistamasta täysimittaista sotaa ja hyökkäämästä Israeliin sen joka puolelta.

Mutta lokakuun alussa 2001, kun presidentti Bush hyökkäsi Afganistaniin, Yhdysvaltojen johtama länsimaiden liittouma on tuhonnut järjestelmällisesti kaikkien Israelin vihollisten kansalliset armeijat. Mitä Israel pelkää?

Vain Hizbollah, jolla on yli 100,000 ohjusta Libanonissa, voi olla todellinen uhka.

Mielestäni on tullut aika, että Israel yksinkertaisesti julistaa kansallisen itsemääräämisoikeutensa Temppelivuoren suhteen, saattaa Jordanian poliisin kotiin, ja sallii juutalaisten vapaan pääsyn rukoilemaan Temppelivuorella.

Jopa Globaali Eliitti tunnustaa suunnitelman tuhota islamilainen Kalliomoskeija, jotta heidän Kristuksensa voidaan kruunata ”Uudeksi Daavidiksi” Temppelivuorella. Kuuntele:

"Jos Messiaan on määrä ilmestyä, niin hänet täytyy tuottaa ja Messiaan tuottaminen ... on aivan yhtä paljon ihmiskunnan kuin Jumaluudenkin toimintaa ... On epäilemättä monia juutalaisia ... jotka tulevat olemaan halukkaita pitämään häntä kauan kaivattuna Messiaanaan. Joillakin muslimeilla voi olla sama kanta ... Uudelle Daavidille voi olla mahdollista ratsastaa Jerusalemiin kaikessa loistavassa majesteettiudessaan. Huomaa sana 'ratsastaa' ... aasilla, kuten on ennustettu Sakarjan kirjan luvussa 9:9 ... näyttäisi toivottavalta, että Messias toistaisi sen, aasin ja kaikki ... Kulkureitti tietenkin menisi suoraan Kidronin laakson poikki niin läheltä Temppelivuorta kuin mahdollista ... hänet täytyy asianmukaisesti asettaa valtaistuimelle ja voidella öljyllä (Psalmin 45:6-7 mukaisesti) Kalliomoskeijan rauniomurskan keskellä..." ["The Armageddon Script" , s. 233-35]

Käsititkö sen? Suunnitelma Antikristuksen (Uuden Daavidin) tuottamiseksi ennakoi, että siihen aikaan, kun hän ilmestyy Jerusalemin itäpuolelle ratsastaen aasilla, aivan kuten Jeesus teki päivänä, jota juhlimme Palmusunnuntaina, hän on kohtaava "Kalliomoskeijan rauniomurskan"!

Tuo ajankohta on lähellä!

B. Sisäasiainministeri Erdan julisti, että Israelin kansallinen suvereniteetti ALKAA Itä-Jerusalemissa, jota tavallisesti pidetään palestiinalaisalueena.

UUTISKATSAUS: 'Meidän suvereniteettimme alkaa Itä-Jerusalemissa': Sisäinen turvallisuusministeri Gilad Erdan”, Israel's National News, 27. elokuuta 2017

”Sisäisen turvallisuuden ministeri Gilad Erdan (Likud), ja Jerusalemin piirin poliisipäällikkö Yoram Halevy kiertelivät Itä-Jerusalemissa sunnuntaina, joka käsitti joukon alueen juutalaisia kaupunginosia, kuten Maaleh Zeitim, Kidmat Tzion, ja Kfar Shiloach (Silwan), joka aiemmin tunnettiin nimellä Yemenite Village.”

”Kiertueen aikana, Erdan tapasi paikallisia juutalaisasukkaita ja keskusteli turvallisuushaasteista, joita juutalaisyhteisöt Itä-Jerusalemissa joutuvat kohtaamaan … ”Juutalainen asutus Itä-Jerusalemissa tapahtuu raamatullisen Jerusalemin sydämessä, josta on näkymä Temppelivuorelle, juutalaisten pyhimmälle paikalle”, sanoi Erdan kiertueen lopussa.”

”'Innostun joka kerta, kun näen juutalaisia perheitä, jotka ymmärtävät sen, minkä meidän kaikkien täytyy ymmärtää – että meidän suvereniteettimme Israelin valtiossa ja maassa alkaa täällä'.”

Ainoastaan se tosiasia, että Israelin hallituksen virkamies saa tehdä tällaisen julkisen lausunnon, on ennennäkemätöntä lähtien toukokuusta 1948!

Tilanne maassa on muuttumassa ja pian; Israel tulee kiistattomasti hallitsemaan koko Israelia, mukaan lukien kaikkea sitä maa-aluetta, jonka Jumala lupasi Aabrahamille (Suur-Israel)!

C. Israel uhkasi iskeä Syyrian presidentin palatsiin, jos Iran pyrkisi jatkamaan kontrollin saamista Syyrian suhteen.

UUTISKATSAUS: ”Israel: Tulemme pommittamaan Assadin palatsia, jos Iran laajentuu Syyriassa”, CBN News, 28.8.2017

”JERUSALEM, Israel – Vanhempi israelilainen virkamies on antanut Venäjälle varoituksen siitä, että Israelin armeija pommittaa presidentti Bashar al-Assadin palatsia Damaskoksessa, jos Venäjä sallii Iranin tehdä sotilaallisia lähestymisyrityksiä Syyriassa.”

”Virkamies lisäsi toisen varoituksen Al-Hayat al-Jadida -sanomalehdessä, että jos alueellisia muutoksia ei tapahdu Iranin nykyisessä etenemisessä, Israel ryhtyy toimiin romuttaakseen Syyrian tulitaukosopimuksen, joka hiljattain viimeisteltiin Yhdysvaltain ja Venäjän hallitusten toimesta Kazakstanissa.”

Venäjä tunkeutuu yhä lähemmäksi Israelin rajoja Syyriassa ja aloittaa pian Hesekielin luvuissa 38-39 mainitun invaasion, myöskin tunnettu ”Googin ja Maagogin” sotana. Iran (muinainen Persia) on lisäämässä vaikutusvaltaansa ja poliittista valtaansa sijaisvoimien avulla ja onnistuu riittävän hyvin, jotta Israel voisi reagoida protestilla Venäjälle ja tämän äärimmäisen ukaasin kanssa.

Iran ei aio hyökätä suoraan Israelia vastaan, koska se menestyy niin hyvin epäsuorasti yhteistyössä Syyrian ja Venäjän kanssa. Jumala tulee ihan kohta tuhoamaan Iranin, kuten Hän profetoi Hesekielin luvuissa 38-39!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com