Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. elokuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Elokuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta elokuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue VIII    August 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Hämmästyttävät tapahtumat nopeasti muuttuvassa maailmassa
(Astonishing Events In A Rapidly Changing World)

”Olkaa varuillanne, valvokaa ja rukoilkaa, sillä ette tiedä, milloin se aika tulee. On niinkuin muille maille matkustaneen miehen: kun hän jätti talonsa ja antoi palvelijoilleen vallan, kullekin oman tehtävänsä, käski hän myös ovenvartijan valvoa. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, milloin talon herra tulee, iltamyöhälläkö vai yösydännä vai kukonlaulun aikaan vai varhain aamulla, ettei hän, äkkiarvaamatta tullessaan, tapaisi teitä nukkumasta. Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: valvokaa.”

Mark. 13:33-37

”Sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.”

1. Tess. 5:5-6

”Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen.”

Ilm. 3:3


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme uskomattomia aikoja, joita elämme. Se on todella tarpeellisempaa kuin koskaan, että me Jumalan lapsina valvomme ja rukoilemme näinä vaikeina aikoina. On välttämätöntä, että kiinnitämme huomiota siihen, mitä ympärillämme tapahtuu, koska maailmamme muuttuu nopeasti, ja nämä muutokset vaikuttavat jokaisen miehen, naisen, ja lapsen elämään tällä planeetalla, jota me tällä hetkellä asutamme.

Viimeisen seitsemän vuoden aikana, jolloin olen kirjoittanut tätä uutiskirjettä, olen huomannut, että valtavirran uutissykli voi olla melko samanlaisena toistuvaa. Joka vuosi, uutiskanavat, ilmeisesti työskennellen yhdessä, syytävät tarinoiden tulvaa liittyen ilmastonmuutoksen tuhoisiin seuraamuksiin. Tämä pelon lietsonta palvelee tarkoitustaan emotionaalisesti ja henkisesti takoen maailman ihmiset alistumiseen. Meille kerrotaan yhä uudestaan, että meidän kaikkien täytyy ”ryhtyä vihreiksi”, ja jos emme suostu siihen, se johtaa planeettamme ja elämämme kuolemaan sellaisena kuin me tunnemme sen. Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että kysyisimme: mitä vihreäksi ryhtyminen todella tarkoittaa?

Ympäristöradikaalien mielestä ihmisten tulisi tehdä paljon enemmän kuin kierrättää pulloja ja tölkkejä, putputtaa kaupungissa Toyota Prius'illa, ja ostaa tuulivoimaloissa tuotettua sähköä sähköyhtiöiltä. Heinäkuussa 2017 Lundin yliopisto Ruotsissa julkaisi tutkimuksen, joka vaatii jyrkkiä toimia. Osa tutkielmasta toteaa, ”Analysoimalla 148 skenaariota yksilöllisen käyttäytymisen vaikutuksesta ilmastoon kymmenessä yksittäisessä maassa (joidenkin tutkimusten ottaessa lisäksi huomioon koko Euroopan Unionin alueen), saatu 39 lähteestä, olemme havainneet kymmeniä toimia, mukaan lukien neljä suositeltavaa toimintaa, jotka omaavat huomattavan merkityksen kaikkialla kehittyneessä maailmassa: hankkia vähemmän lapsia, elää ilman autoa, välttää lentomatkustamista, ja syödä kasvipohjaista ruokavaliota.” (1) Liberaalit uutislähteet tarrautuivat välittömästi tähän tutkimukseen, jopa kehottaen The Guardian'ia julkaisemaan otsikon, jossa kehotetaan, ”Haluatko taistella ilmastonmuutosta vastaan? Omistaa vähemmän lapsia?” (2) Näin ollen näemme jälleen yhden menetelmän, jossa perinteistä perhettä ollaan tuhoamassa. Se, mitä tämä raportti todella kertoo meille, on, että suuri perhe on pahin asia jota joku voisi kannattaa. En voi muuta kuin ajatella Jeesuksen sanoja, jotka löydämme Luukkaan luvusta 23:29, joka sanoo, ”Sillä katso, päivät tulevat, jolloin sanotaan: 'Autuaita ovat hedelmättömät ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet, ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet'.” Todellakin, tässä modernissa ajassa lapsia pidetään pikemmin taakkana kuin siunauksena.

Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Yhdistyneiden Kansakuntien kaltaiset järjestöt käyttävät ilmastonmuutosta tekosyynä perustaa maailmanhallitus. Ihmisille kerrotaan, että maailman on yhdistyttävä tuhon estämiseksi ja ihmisen toimintaa tullaan suuresti rajoittamaan ja valvomaan. Mieti Pariisin ilmastosopimusta, joka allekirjoitettiin joulukuussa 2015. Tähän sopimukseen, joka kehottaa maailman kansakuntia yhdistymään pyrkimyksessä estää maailmanlaajuisten pintalämpötilojen nousu yli 1.5 celsiusasteella siitä lukemasta, jonka he sanovat olleen ennen teollista vallankumousta, on liittynyt lähes jokainen maailman valtio, mukaan lukien Pohjois-Korea. Vain Nicaragua ja Syyria kieltäytyivät allekirjoittamasta sitä. (3) Huomattavaa kyllä, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump veti Yhdysvallat pois ilmastosopimuksesta kesäkuun 1. päivänä 2017, joka sai aikaan suuttumusta ympäri maailman. (4) ”Koskien sukupolvia tästä hetkestä eteenpäin, amerikkalaiset katsovat taakse Donald Trumpin päätökseen lähteä Pariisin ilmastosopimuksesta yhtenä tietämättömimmistä ja vaarallisimmista toimista, johon kukaan presidentti on koskaan ryhtynyt”, sanoi Michael Brune, joka on Sierra Club'in toiminnanjohtaja. (5) Tunnettu astrofyysikko Stephen Hawking oli myös raivoissaan Trumpin päätöksestä. ”Trumpin toiminta voisi työntää maapallon kuilun partaalle, tullakseen Venus-planeetan kaltaiseksi, jossa lämpötila on 250 celsiusastetta ja jossa sataa rikkihappoa”, Hawking väitti. (6)

Samaan aikaan Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore on tehnyt jatko-osan elokuvalleen, joka tunnetaan nimellä ”An Inconvenient Truth (Epämiellyttävä totuus)”. Vuonna 2006 julkaistu alkuperäinen elokuva tunnetusti ilmoitti yleisölleen, että jos radikaaleihin toimenpiteisiin ei ryhdytä pysäyttämään ilmastonmuutosta välittömästi, ”Maailma saavuttaisi pisteen, josta ei ole paluuta, 10 vuoden kuluessa.” Tietenkin, yli 10 vuotta on kulunut tästä ennustuksesta ja maailma on vielä pystyssä. Yrityksessä legimitoida hänen varoituksensa, Gore'a siteerattiin sanomasta, ”Valitettavasti jotkut Maan systeemin tasot ovat ylittäneet pisteen, josta ei ole paluuta.” Uusi elokuva, joka sai nimen, ”An Inconvenient Sequel: Truth to Power (Epämiellyttävä jatko-osa: Totuus voimaan)”, aiotaan julkaista maanlaajuisesti Yhdysvalloissa 4. elokuuta 2017. (7) Elokuvan trailerin perusteella näyttää siltä, että tämä elokuva on tarkoitettu palvelemaan nuhteeksi Donald Trumpille.

On varmasti selvää, että ympäristönsuojelijat haluavat asettaa vakavia rajoituksia maailman ihmisille. Kuitenkin Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman täytyy tuntea, ettei näitä sääntöjä sovelleta häneen. Toukokuussa 2017 Obama matkusti Italian Milanoon puhumaan tapahtumassa, joka tunnetaan nimellä Seed & Chips: The Global Food Innovation Summit (Siemen & lastut: Maailmanlaajuinen elintarvike-innovaatio huippukokous). Obama ei ainoastaan matkustanut tähän tapahtumaan yksityisellä suihkukoneella, vaan hänen seurueensa käsitti 14 auton saattueen ja yläpuolella lentävän helikopterin. Tämä suunnaton fossiilisten polttoaineiden kulutus mahdollisti entisen presidentin luennoida maailmalle lihan ylisuuresta kulutuksesta. (8) ”Luulen, että ihmiset luonnollisesti ymmärtävät, että isot savupiiput tuottavat saastetta ja käsittävät näin ilman saastumisen, joten he voivat helposti muodostaa yhteyden energiantuotannon ja kasvihuonekaasujen välille. Ihmiset eivät ole yhtä tietoisia lehmien ja metaanin vaikutuksen suhteen, ellet ole maanviljelijä”, Obama sanoi. Sitten hän jatkoi sanomalla, ”Se ei tarkoita sitä, ettemme voi opettaa toisiamme syömään pienemmän pihvin oman terveytemme vuoksi. Se ei tarkoita sitä, ettemme voi edistyä kehittyneen maailman kasvattamisessa koskien tarvetta vähentää, jo ruokavalionkin vuoksi, lihan määrää, jota kulutamme joka aterialla.” Kuultuaan Obaman huomautukset, entinen Valkoisen Talon kokki ja elintarvikepolitiikan neuvonantaja Sam Kass antoi ymmärtää, että hän oli luultavasti valmistanut tuhansia pihvejä Obamalle vuosien aikana. Tähän väitteeseen Obama vastasi, ”En tiedä tuhansista, ehkä satoja.” (9) Vaikka tämä tarina saattaa tuntua hassulta, se osoittaa rehottavan tekopyhyyden elitistien, kuten Barack Obama, keskuudessa.

Ilmastonmuutos on aihe, joka aiheuttaa paljon vihamielisyyttä tänäpäivänä. Tämä on ilmeistä äskettäisissä kommenteissa, jotka antoi kuuluisa tiedemies Bill Nye. Haastattelussa Los Angeles Times'in kanssa, Nye oli sanonut, ”Ilmastonmuutoksen kieltäjät, noin esimerkkinä, ovat vanhempia ihmisiä. Se on sukupolvesta riippuvaa. Joten meidän on vain odotettava, että nämä ihmiset 'vanhenevat pois (age out)', kuten he sanovat. 'Vanheta pois' on kiertoilmaus sanalle 'kuolla (die)'. Mutta se tapahtuu, takaan sinulle – se tulee tapahtumaan.” (10) Se on todella surullinen asiantila, kun maailmankuulu tiedemies ehdottaa, että kokonaisen sukupolven kuolema on välttämättömyys, joka auttaa korjaamaan ilmastonmuutoksen. Kuitenkin tämä on todennäköisesti monien liberaalien ihmisten mentaliteetti tänään, vaikka he eivät sano sitä suoraan. Nye'n huomautukset toivat mieleen televisiotähti Oprah Winfrey'n kommentit, jotka hän antoi vuonna 2013, tehden väitteen, että liian monet iäkkäämmät amerikkalaiset ovat edelleen rasisteja ja ”he joutavat vain kuolemaan”. (11)

Isälläni oli tapana sanoa: ”Ongelmana ei ole ilmaston lämpeneminen, vaan globaali synnintekeminen.” On kiistatonta, että tämä planeetta, jota asutamme, on vaikeuksissa. Kuulemme usein kuivuudesta, nälänhädästä, tulvimisesta, tornadoista, hurrikaaneista, maanjäristyksistä, ennätyksellisistä kylmistä lämpötiloista, ennätyksellisistä kuumista lämpötiloista, eläinten kuolemista, ja muista kohtalokkaista häiriöistä. Silti ihmiset ovat niin kiinnittyneet ilmastonmuutokseen, etteivät he koskaan huuda Jumalan puoleen, vaan pyrkivät pikemmin ratkaisemaan nämä ongelmat itse. Kieltäytymällä hankkimasta lapsia, auton poisjättäminen, ja kasvisruokavalion omaksuminen eivät pelasta maailmaa. Jesaja 55:6-7 kertoo meille, ”Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.”

Kortti, mikrosiru, vai älypuhelin? (A Card, A Microchip, Or A Smartphone?)

Läpikäydyllä aikakaudella, tavarataloissa ja valintamyymälöissä työskentelevillä kassoilla oli tavanomaista kysyä asiakkailta, että maksaisivatko he käteisellä, shekillä, vai maksukortilla. Maailma muuttuu kuitenkin, ja kassat voivat pian kysyä asiakkailta, että maksaisivatko he kortilla, mikrosirulla, vai älypuhelimella.

Lukuisat maat ympäri maailman ovat tulleet erittäin lähelle rahatonta yhteiskuntaa. Esimerkiksi Intia poisti yli 80 prosenttia sen kierrossa olevasta valuutasta viime vuonna yrityksessä olla alkuna rahattomalle yhteiskunnalle. (12) Kuten on käynyt ilmi, Kiina on läpikäymässä nopeaa siirtymistä käteisvapaaseen yhteiskuntaan, myöskin. Tämä on tärkeä kehitys, koska Kiina on maailman väkirikkain maa, samalla kun Intia on maailman toiseksi väkirikkain valtio. Kiinan ja Intian yhdistetty väkiluku muodostaa noin 36 prosenttia kaikista ihmisistä koko maailmassa.

Osoittaakseen ilman käteistä suoritettavien varainsiirtojen laaja-alaisuuden Kiinassa, toimittaja nimeltä Jeremy Koh lähetettiin äskettäin tekemään jokapäiväistä työtään Pekingin kaduille, ja hänen päätoimittajansa ohjeisti häntä olemaan käyttämättä minkäänlaista käteisrahaa. Kuten kävi ilmi, tämä ei ollut vaikea tehtävä Koh'ille. Käyttämällä älypuhelintaan maksujen käsittelyyn, Koh pystyi vuokraamaan polkupyörän, maksamaan kadun myyjälle aamiaisen, jakamaan lounasmaksun kollegansa kanssa, maksamaan taksimaksun, sekä ostamaan kivennäisvettä lähikaupasta. (13) Koh'in ei ainoastaan tarvinnut olla käyttämättä käteistä mihinkään näistä rahansiirroista, vaan hänen ei edes tarvinnut käyttää maksukorttia. Suurin osa mobiilimaksuista Kiinassa tehdään mahdolliseksi kahden palveluntarjoajan, WeChat'in ja Alipay'n, toimesta. WeChat'illa on kuulemma 890 miljoonaa aktiivikäyttäjää. (14) Älypuhelimella tehtyjen varainsiirtojen arvo Kiinassa vastasi hämmästyttävää 5.5 biljoonaa dollaria vuonna 2016. (15)

Edelleen kiinalaisten työntämiseksi rahattomaan yhteiskuntaan, monet kiinalaiset kaupungit osallistuvat Cashless Week -tapahtumaan, joka järjestetään 1.-8. elokuuta 2017. Tapahtumaa on mainostanut Alipay ponnahduslautana Kiinan muuttamiseksi rahattomaksi yhteiskunnaksi mahdollisimman pian seuraavien viiden vuoden aikana. Lisäksi Alipay'n tehtäväluettelo pyrkii saamaan jalansijan Pohjois-Amerikkaan. (16)

Samaan aikaan amerikkalainen Visa-luottokorttiyhtiö ilmoitti hankkeesta heinäkuussa 2017 kannustaakseen amerikkalaisia yrityksiä menemään kokonaan käteisvapaaseen ympäristöön. Ohjelma on nimeltään ”The Visa Cashless Challenge”, joka jakaa 10,000 dollarin arvoisia palkintoja 50 pienyritykselle, jotka esittävät suunnitelmia siitä, miten ne aikovat muuttua käteisvapaiksi. ”Me Visa'ssa uskomme, että voit olla missä tahansa haluat, ja että sen pitäisi olla helppoa maksaa ja saada maksu useammalla tavalla kuin koskaan ennen – tapahtuupa se puhelimen, maksukortin, puettavan tietokoneen, tai jonkun muun laitteen kautta. Kun 70 prosenttia maailmasta tai yli 5 miljardia ihmistä on kytketty mobiililaitteisiin vuoteen 2020 mennessä, meillä on uskomaton tilaisuus kouluttaa kauppiaita ja kuluttajia yhtäläisesti siitä tehokkuudesta, jota käteisvapaaksi siirtyminen luo”, totesi Jack Forestall, joka on Visa-yhtiön maailmanlaajuisia kaupparatkaisuja tutkivan osaston johtaja. (17) Jottei Visan aikeista olisi mitään epäselvyyttä, yhtiön edustaja nimeltään Andy Gerlt ilmoitti selvästi, ”Julistamme sodan käteisrahaa vastaan.” (18) Gerlt oli edelleen sanonut, ”Meillä on ollut valtava reaktio viimeisten 24 tunnin aikana muista maista ja muilta yrityksiltä, jotka sanovat, että he pitävät tätä ohjelmaa tervetulleena.” (19) Käteisen käyttö Yhdysvalloissa on laskenut jatkuvasti. Vuonna 2012, 40 prosentissa kaikissa varainsiirtotapahtumissa tässä maassa käytettiin käteistä. Vuoteen 2015 mennessä, tuo osuus oli laskenut 32 prosenttiin. (20)

Tämän uutiskirjeen viime kuun numerossa ilmoitin, että Ruotsin kansalaisilla on nyt mahdollisuus maksaa junamatkoja mikrosirulla, joka on istutettu heidän käsiinsä. Tämä on huolestuttava uutinen, ja kuten on käynyt ilmi, ihmiset Yhdysvalloissa (lukuunottamatta biohakkeroinnin harrastajia) saavat pian istutettavat sirut, myöskin. Käpertyneenä kotiosavaltioni Wisconsin'in luoteisosaan, noin 65 mailia länteen Eau Claire'sta, sijaitsee River Falls'in pikkukaupunki. Huolimatta siitä, että se on vain 15,000 ihmisen yhteisö, River Falls on Three Square Market -nimisen yhtiön kotipaikka. Tämä kioskeihin ja itse-kassa (self-checkout) -järjestelmiin erikoistunut yhtiö tarjoaa nyt työntekijöilleen mahdollisuuden vastaanottaa RFID-mikrosiru-implantti käsiinsä. Yrityksen verkkosivuilla julkaistun ilmoituksen mukaan tämä siru antaa työntekijöille mahdollisuuden ”tehdä ostoksia yrityksen tauko-olotiloissa, avata ovia, kirjautua tietokoneisiin, käyttää kopiokoneita” ja suorittaa muita määrittelemättömiä toimintoja. (21) Todd Westby, joka on Three Square Market'in pääjohtaja, on hyvin innostunut näistä mikrosiru-implanteista. ”Se on seuraava asia, joka tulee väistämättä tapahtumaan, ja haluamme olla osa siitä”, Westby vakuutti. Sitten hän selitti, miten tämä uusi maksujärjestelmä toimii. ”Lähestymme, skannaamme tuotteen. Saavumme maksamaan luottokortilla ja järjestelmä pyytää pyyhkäisemään lähimaksuni heti. Pidän kättäni ylhäällä, aivan kuten matkapuhelintani, ja siru maksaa tuotteestani.” (22) Puhuessaan istutettavista mikrosiruista NBC-televisiokanavan show'ssa nimeltä ”Today”, Westby väitti, että ”Tämä on tulevaisuus.” (23) Westby, yhdessä yrityksen noin 50 työntekijän kanssa, tulee saamaan mikrosirunsa elokuun 1. päivänä 2017. (24)

Vaikka jotkut ihmiset saattavat ajatella, että implantoitava mikrosiru on hyvä idea, ATK-professori Duke'n yliopistossa Durham'issa, Pohjois-Carolinassa, näkee sen vaarallisena kehityksenä. ”Jos useimmat työntekijät suostuvat, siitä voi tulla työpaikan odotusarvo. Sitten teknologian seuraava muunnos mahdollistaa jonkinlaisen lisäseurannan toimivuuden. Ja niin se menee, kunnes työntekijöiden odotetaan implantoivan jotakin, joka mahdollistaa heidän jatkuvan seurannan jopa työn ulkopuolella”, professori Vincent Conitzer sanoi. (25) Olen samaa mieltä hänen arvionsa kanssa. Vaikka mikrosiru on nyt vapaaehtoinen, ei ole vaikeaa kuvitella maailmaa, jossa monet ihmiset saavat sirun yksinkertaisesti siksi, että se on tullut yhteiskunnalliseksi normiksi ja odotusarvoksi. On myös todennäköistä, että yhä useammat liikelaitokset lopulta lakkaavat hyväksymästä käteisrahaa, joten vaikka käteistä ei ehkä kielletä suoraan, siitä tulee käyttökelvotonta. Lisäksi tiedämme, että eläinlääkärit ovat siruttaneet eläimiä ja lemmikkejä mikrosiruilla jo vuosien ajan. On todennäköistä, että pian ehdotetaan, että vanhempien täytyy siruttaa lapsensa turvallisuussyistä johtuen, ja vanhukset, erityisesti ne, jotka kärsivät Alzheimerin taudista, voisivat olla kohteena. On tosiasia, että maailmassa on jo tuhansia ihmisiä, jotka ovat vastaanottaneet mikrosirun käsiinsä, ja on paljon enemmän niitä, jotka ovat vastaanottavia idealle. Yhdistyneessä Kuningaskunnassa suoritetun mielipidekyselyn mukaan, ja joka julkaistiin vuonna 2016, 34 prosenttia brittiläisistä vastaajista ilmoitti olevansa valmis mikrosirutettavaksi työpaikalla. Kumma kyllä, noin neljännes vastaajista tässä samassa tutkimuksessa sanoi myös olevansa valmis deittailemaan robotin kanssa. (26) Pyhät Kirjoitukset varoittavat meitä ajasta, jolloin koko ihmiskunta ei voi ostaa tai myydä, elleivät he ole vastaanottaneet merkkiä oikeaan käteensä tai otsaansa. Ilmestyskirjan luku 13:16-17 kertoo meille, ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” Olemme hyvin lähellä sitä, että näistä jakeista tulee todellisuutta. Jos tämä on tulevaisuus, niin voin vain sanoa: ”Siinäkin tapauksessa, tule Herra Jeesus!”

Harry Potterin kestävä vaikutus (The Lasting Influence Of Harry Potter)

On kulunut kaksikymmentä vuotta siitä kun JK Rowling julkaisi hänen ensimmäisen Harry Potter -kirjansa nimeltä ”Harry Potter ja viisasten kivi”. (27) Siitä lähtien Rowling'in seitsemän romaanin sarja on nauttinut valtavaa suosiota. Kun sarjan viimeinen kirja, ”Harry Potter ja kuoleman varjelukset” julkaistiin vuonna 2007, siitä tuli nopeiten myyty kirja historiassa, kun 8.3 miljoonaa saatavissa olevaa kopiota myytiin ensimmäisten 24 tunnin aikana. (28) Harry Potter -kirjoja on jaettu yli 200 alueelle, käännetty 68 kielelle, ja niitä on myyty enemmän kuin 400 miljoonaa kappaletta. (29)

Kun Harry Potter -kirjat olivat suosionsa huipulla, minun isäni, pastori David J. Meyer, käytti usein tätä uutiskirjettä foorumina varoittaakseen lukijoita näiden kirjojen vaaroista. Häntä usein pilkattiin asenteensa vuoksi, huolimatta siitä, että Harry Potter -kirjat selvästi ylistävät noituutta, ja noituus on selvästi tuomittu Raamatussa. Galatalaiskirjeen luku 5:19-21 varoittaa meitä, ”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.” Ymmärrän, kun monet ihmiset väittävät, että noituus ei ole todellinen asia; kuitenkin, jos väittämä olisi totta, niin miksi Jumalan Sana varoittaisi meitä olemaan osallistumatta siihen? Kumma kyllä, vuonna 2016 julkaistu raportti paljastaa, että Iso-Britanniassa suoritettu tutkimus havaitsi, että kolmasosa tutkimukseen osallistuneista brittiläisistä vanhemmista uskoo, että perusteet Harry Potter -kirjoille ovat peräisin Raamatusta. (30)

Näissä kirjoissa on vain jotain. Henkilökohtaisesti tunnen lukuisia aikuisia, jotka ovat ehdottomasti pakkomielteisiä niiden suhteen, huolimatta siitä, että niiden oletetaan olevan suunnattuja lapsille ja teini-ikäisille. Se on melkein kuin loitsu olisi heitetty, ja nämä ihmiset ovat niin lumottuja ja innoissaan, että he eivät voi murtautua vapaiksi. Tämä kiintymys on johtanut uuteen trendiin, jossa Harry Potter -kirjojen teksti on korotettu ”pyhän tekstin” asemaan. Washington Post'in julkaiseman raportin mukaan kaksi Harvardin jumaluuskoulun tutkinnon suorittanutta opiskelijaa, nimiltään Casper ter Kuile ja Vanessa Zoltan, ovat lähettäneet ääniohjelmaa Internetissä nimeltä ”Harry Potter and the Sacred Text”. Näitä lähetyksiä on verrattu perusteellisiin Raamatun tutkimuksiin, joissa Rowlingin kirjojen tekstiä tutkitaan huolellisesti. Kuuntelijat ovat ylistäneet ohjelmaa. ”Minusta tuntuu, että olen syntynyt uudestaan”, yksi kuuntelija ilmoitti. Toinen show'n ihailija oli sanonut, ”Aina se antaa minulle ohjausta tavalla, jota en tiennyt tarvitsevani.” (31) Artikkelissa lainataan Zoltan'ia, joka yritti selittää omia kummallisia uskomuksiaan. ”Minulle, pyrkimys käsitellä tekstiä pyhänä on, että voimme oppia kohtelemaan toisiamme pyhinä. Jos voit oppia rakastamaan näitä roolihahmoja, rakastamaan Draco Malfoy'ta, niin sitten voit oppia rakastamaan serkkua, jolle et ole puhunut 30 vuoteen, ja sitten vielä rakastamaan pakolaista kadulla.” Zoltan sanoi myöhemmin, ”Sinun täytyy uskoa, että teksti voi antaa sinulle siunauksia. Sinun täytyy lukea sitä tiukasti, sitoutuen ja käytännöllisesti, ja tehdä sitä muiden kanssa.”

Tämän kesän aikana, Zoltan ja ter Kuile, ovat vieneet show'nsa tien päälle ja ovat täyttäneet kirkot sekä synagoogat Potter'ia palvovien seuraajien kanssa. Heidän kesäkiertueensa päättyi heinäkuussa 2017 tapahtumassa, joka järjestettiin Washington D.C:ssä. Yli 500 ihmisen ilmoitettiin olevan läsnä, joista jotkut ostivat jopa T-paitoja, joita koristaa sanoma, joka julistaa, ”Harry Potter on minun pyhä teksti.” (32) Vielä kahdenkymmenen vuoden kuluttua Harry Potter hurmaa yhä ihmisten sydämiä ja mieliä.

Liberaalit nauravat abortille (The Liberals Laugh At Abortion)

Ennen liberaalit esittivät abortin valitettavana, mutta tarpeellisena palveluna naisille. Jopa Hillary Clinton, joka on puolustanut käytäntöä monien vuosien ajan, kertoi presidentinvaalikampanjansa aikana, että abortin pitäisi olla ”turvallista, laillista ja harvinaista”. (33) Kuitenkin hiljattain on noussut esiin suuntaus, jossa vasemmistolaiset ja liberaalit ajattelevat, että se on ihan okei nauraa inhottavalle aborttikäytännölle. Toukokuun 2017 Last Trumpetin numerossa kerroin, että ns. koomikko Louis CK oli nostanut aborttiaiheen esille viimeisimmässä komediaesityksessään, jopa mennen niin pitkälle kuin sanoen, ”Mielestäni naisille olisi sallittava vauvojen tappaminen.” (34) Hämmästyttävää kyllä, tämä vastenmielinen produktio on nimetty ehdokkaaksi vuoden 2017 Emmy-palkintogaalaan. (35)

Jotta asiat voisivat pahentua, uusi näytelmä, jota kuvaillaan ”musikaali-komediaksi” nimeltä ”Choice: The Musical”, esitettiin ensimmäistä kertaa MCL-teatterissa Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa, kesäkuun 23. päivänä 2017. Näytelmän virallinen kuvaus kuvailee sitä ”hilpeänä kannanottona aiheeseen, jota monet eivät pidä minkäänlaisena naurunasiana – eli abortti!” Kuvaus jatkuu sanoen, ”Valinta seuraa Ellie'n seikkailuja, nuoren pro-life (elämän puolesta) protestoijan, joka kohtaa pro-choice (valinnanvapauden puolesta) kannattajia kasvokkain ensimmäistä kertaa. Sielujen pelastamisen sijaan, Ellie on järkyttynyt huomatessaan, että hän on pelastuksen tarpeessa villistä elämän reissustaan. Matkan varrella tapaamme kummallisen henkilökokoelman, mukaan lukien trion naisten terveysklinikan työntekijöistä, paikallisen seurakunnan kokoontumisen, ja harmaantuneen cowboy'n pitäen hattunsa päällä sikiötä, joka kertoo tämän pitkän tarinan apunaan höpsö laulu ja tanssi.” (36) Näytelmän tuottaja Sheri Flanders selitti perustelujaan tällaisen vastenmielisen tuotannon kehittelemiselle. ”Abortti on asia, joka ei kärsi puutetta vakavasta keskustelusta. Huomasimme varhain, että emme halunneet pelkästään toistaa keskusteluja tai saada yleisöä jättämään teatteria tuntien, että heille on saarnattu. Haluamme, että ihmiset viihtyvät ja tuntevat kohonnutta mielialaa. Rehellisesti, komedia on ainoa jäljellä oleva väylä tuoretta kannanottoa varten tätä asiaa koskien”, Flanders totesi. (37) Lisäksi samanlaista näytelmää kehitellään Philadelphia'ssa, Pennsylvanian osavaltiossa. Tämä näytelmä, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, kuulemma esittelee roolihahmon, jota kuvataan ”raivostuneeksi asetta kantavaksi sikiöksi, joka juoksee ympäriinsä ja huutaa, kuinka se tappaa jokaisen, joka yrittää vahingoittaa sitä.” (38) Nähtävästi, näiden murhaamista rakastavien liberaalien kieroutuneissa mielissä abortti on vain suuri vitsi. Olen todella hämmästynyt meidän Jumalamme pitkämielisyydestä ja kärsivällisyydestä. Silti tuomio tulee.

Lopuksi kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa etsimään Jumalaa. On äärimmäisen tärkeää, että valvomme ja rukoilemme jatkuvasti, vaikka hämmästyttäviä tapahtumia esiintyy kaikkialla ympärillämme. Markuksen evankeliumin luvussa 13:33-37 meitä kehotetaan Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, taholta, ”Olkaa varuillanne, valvokaa ja rukoilkaa, sillä ette tiedä, milloin se aika tulee. On niinkuin muille maille matkustaneen miehen: kun hän jätti talonsa ja antoi palvelijoilleen vallan, kullekin oman tehtävänsä, käski hän myös ovenvartijan valvoa. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, milloin talon herra tulee, iltamyöhälläkö vai yösydännä vai kukonlaulun aikaan vai varhain aamulla, ettei hän, äkkiarvaamatta tullessaan, tapaisi teitä nukkumasta. Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: valvokaa.” Myöskin tekisimme hyvin ottaessamme huomioon Jumalan varoituksen Sardeen seurakunnalle Ilmestyskirjassa, luvussa 3. Ilm. 3:3 jakeesta luemme, ”Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen.” Aikainmerkit ovat kaikkialla ympärillämme. Jos et ole katunut syntejäsi ja luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitos teille kaikille tämän ministeriön tukemisesta. Vaikka tämän uutiskirjeen julkaiseminen on valtava haaste, niin me Last Trumpet -ministeriössä tiedämme, että se on etuoikeus tehdä niin. Jos arvostat tätä uutiskirjettä, voit jakaa sen ystäviesi, perheesi, ja tuttaviesi kanssa. Jos haluat tilata ylimääräisiä kopioita postitse, niin kirjoita, soita, tai lähetä sähköpostia meille. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, olemme täällä rukoilemassa sinun ja tarpeittesi puolesta, olivatpa ne suuria tai pieniä. Jokaiselle rukouspyynnölle suodaan aina yksilöllistä huomiota, ja me tiedämme, että Jumala kuulee kansansa rukoukset. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. IOP Science, July 12, 2017, By Seth Wynes and Kimberly A. Nicholas, http://iopscience.iop.org.
02. The Guardian, July 12, 2017, By Damian Carrington, http://theguardian.com.
03. Business Insider, June 1, 2017, By Rebecca Harrington and Skye Gould, http://businessinsider.com.
04. NBC News, June 1, 2017, By Ali Vitali, http://nbcnews.com.
05. Ibid.
06. National Review, July 14, 2017, By Jonah Goldberg, http://nationalreview.com.
07. PJ Media, July 20, 2017, By Nicholas Ballasy, http://pjmedia.com.
08. Townhall, May 10, 2017, By Justin Holcomb, http://townhall.com.
09. Quartz, May 10, 2017, By Chase Purdy, http://qz.com.
10. Los Angeles Times, July 19, 2017, By Patt Morrison, http://latimes.com.
11. MSNBC, November 15, 2013, By Morgan Whitaker, http://msnbc.com.
12. BBC News, November 14, 2016, By Justin Rowlatt, http://bbc.com.
13. Channel News Asia, July 24, 2017, By Jeremy Koh, http://channelnewsasia.com.
14. Ibid.
15. PYMNTS, July 24, 2017, By PYMNTS, http://pymnts.com.
16. Ibid.
17. Visa, Official Press Release, July 12, 2017, By Visa, http://visa.com.
18. CNBC, July 14, 2017, By Karen Gilchrist, http://cnbc.com.
19. Pittsburgh Post-Gazette, July 24, 2017, By Patricia Sabatini, http://post-gazette.com.
20. Ibid.
21. Three Square Market, Official Website, July 25, 2017, By Three Square Market, http://32market.com.
22. KSTP News, July 22, 2017, By Josh Rosenthal, http://kstp.com.
23. NBC News, July 25, 2017, By Erik Ortiz, http://nbcnews.com.
24. Ibid.
25. Ibid.
26. Nesta, April 26, 2016, By Nesta, http://nesta.org.uk.
27. Bloomsbury, Harry Potter 20, http://harrypotter.bloomsbury.com/uk/harrypotter20/.
28. Scholastic, http://harrypotter.scholastic.com.
29. Ibid.
30. Fox News, February 10, 2016, By Jeremiah J. Johnston, http://foxnews.com.
31. The Washington Post, July 19, 2017, By Julie Zauzmer and Michelle Boorstein, http://washingtonpost.com.
32. Ibid.
33. Los Angeles Times, February 9, 2017, By Michael McGough, http://latimes.com.
34. Last Trumpet Newsletter, May 2017, By Samuel David Meyer, http://lasttrumpetnewsletter.org.
35. USA Today, July 13, 2017, By Jayme Deerwester, http://usatoday.com.
36. Chicago Land Musical Theatre, May 30, 2017, http://chicagolandmusicaltheatre.com.
37. Life News, June 29, 2017, By Micaiah Bilger, http://lifenews.com.
38. Philadelphia Magazine, July 6, 2017, By Victor Fiorillo, http://phillymag.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com