Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 30. elokuuta 2017

Maailman nykyinen tila ei voi jatkua enää samanlaisena kovin kauaa, koska Raamatun profetia kertoo sen!

Tässä oikein hyvä pastori J.D. Farag'in tuore Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän huomauttaa, että maailmassa tapahtuvien asioiden vakavuus nykypäivänä väistämättä lopettaa sen, mikä tunnetaan ns. valerauhana eli status quo'na, jota eräällä tavalla on vietetty vuodesta 1967 lähtien, jolloin käytiin ns. kuuden päivän sota Lähi-idässä. Israel on jälleen keskipisteenä, kuten pastori osoittaa uutislainauksillaan. Sitten hän esittää kolme tärkeää Raamatun lopunajan profetiaa, jotka ovat toteutumaisillaan nykytapahtumien perusteella. On vain ajan kysymys kunnes kuminauha katkeaa. Siksi kristittyjen on syytä olla valmiita Herran paluuta varten kun kaikki tämä tapahtuu, sillä elämme viimeisiä päiviä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update August 27th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 27.8.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-08-27.pdf

Pastori J.D. kertoo, kuinka kaikki se vakavuudessaan, mitä tapahtuu maailmassa tänäpäivänä, ei voi jatkua nykyisessä tilassaan enää kovin kauaa, sillä jonkin on annettava periksi.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua sen, mitä tapahtuu maailmassa tänäpäivänä, vakavuudesta, erityisesti Yhdysvalloissa.
- Minusta tuntuu, että jonkin on annettava periksi siinä mielessä, että asiat eivät voi jatkua nykyisen kaltaisessa tilassaan enää kovin kauaa.
- Havainnollisesti, sinä voit vain venyttää ja kuormittaa kuminauhaa niin pitkälle kunnes se napsahtaa poikki, ja se on sitä mitä näen olevan tapahtumassa.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in artikkelilla koskien Jared Kushner'in ja Benjamin Netanyahu'n tapaamista. Post'in mukaan, presidentti Trumpin vävy ja korkea neuvonantaja sanoi torstaina Tel Aviv'issa pääministeri Benjamin Netanyahu'n kanssa pidetyn tapaamisen kohokohdassa, että Yhdysvaltojen ja Israelin välinen suhde on ”vahvempi kuin koskaan”. ...Netanyahu sanoi, että hänellä on ”paljon asioita, joista on puhuttava” valtuuskunnan kanssa, käsittäen sen, kuinka edistää rauhaa, vakautta, turvallisuutta ja hyvinvointia alueella.

Tämä oli torstaina, mutta päivää ennen sitä Breitbart julkaisi raportin siitä, miten palestiinalaishallinto kuulemma aikoi antaa Jared Kushner'ille ultimaatumin, kun hän vierailee Ramallah'issa torstaina: toimita Israel myönnytyksiin 45 päivässä tai me räjäytämme rauhanprosessin ja menemme YK:hon. Lainaten raporttia: ”Ultimaatumi merkitsee ällistyttävää muutosta neuvotteluasenteissa siitä lähtien kun Kushner virallisesti otti tehtäväkseen neuvotella israelilaisten ja palestiinalaisten välisen sopimuksen appiukkonsa, presidentti Donald Trumpin, hyväksi.” Breitbart jatkaa mainiten syitä tälle, joista tärkein oli se, että Trump syrjäytti kahden valtion mallin hyväksymällä olemassaolevat siirtokunnat Juudeassa ja Samariassa, ja asettamalla alueellisen liiton arabivaltioiden kanssa korkeammaksi prioriteetiksi kuin palestiinalaisten tyydyttämisen. Se oli kuitenkin Yhdysvaltojen Israelin-suurlähetystön aiottu siirtäminen, joka todella herätti vihaa niin nk. palestiinalaisissa. Jälleen lainaten Breitbart'ia: ”Jos Yhdysvaltojen suurlähetystö Israelissa olisi siirretty heti Jerusalemiin, se olisi lujittanut Israelin suvereniteettia sen historialliseen pääkaupunkiinsa ja pakottanut palestiinalaiset tarjoamaan myönnytyksiä välttääkseen menettämästä kokonaan joitakin jalansijoja kaupunkiin. Suurlähetystön siirto voi yhä tapahtua. Mutta sitä väliaikaisesti lykättiin palestiinalaisten rauhoittamiseksi, jotka eivät tarjonneet mitään vastineeksi Trumpin lykkäyksestä, paitsi että he jatkavat USA:n veronmaksajien rahojen käyttämistä maksaakseen terroristeille ja heidän perheilleen. Trump asetti rauhansopimuksen ensisijaiseksi tavoitteeksi, kuten jokainen hallinto ennen häntä oli tehnyt, viestittäen palestiinalaisille, että he voisivat jälleen kerran esittää vaatimuksia vastineeksi pelkästä osallistumisestaan rauhanneuvotteluihin. Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas ilmaisi uuden äänensävyn, joka hyökkäsi Trumpin hallintoa vastaan aiemmin tällä viikolla Kushner'in vierailun edellä. Hän on myös selvästi rohkaistunut amerikkalaisen median presidenttiin kohdistuvan kohtelun kautta, ja demokraattien ja joidenkin republikaanien keskuudessa olevan laajan uskomuksen myötä, ettei Trump ole virassaan enää kauan.”

Viimeinen artikkeli, jota haluan tarkastella tänään, oli The Times of Israel'ista, ja se koskee Netanyahu'n ja Putin'in välistä tapaamista, jossa hän kertoi Venäjän presidentille, että Israel olisi valmis toimimaan estääkseen alituisen Iranin armeijan läsnäolon Syyriassa. Tämä oli kahden johtajan kolmen tunnin tapaamisen aikana Mustanmeren lomakohteessa, Sotshissa. ...Puhuessaan israelilaisille toimittajille konferenssipuhelussa tapaamisen jälkeen, Netanyahu sanoi kertoneensa Putin'ille, että Israel ryhtyisi toimiin jos sen ”punaiset viivat” ylittyvät. ”Toimimme kun on tarpeellista meidän punaisten viivojen mukaisesti”, Netanyahu sanoi. ”Aiemmin olemme tehneet tällaista kysymättä lupaa, mutta olemme toimittaneet päivityksen sille, mikä on meidän menettelytapamme.”

- Yhteinen nimittäjä näissä kolmessa raportissa on se, että ne kaikki näyttävät osoittavan väistämättömään, joka on vain ajan kysymys.
- Joten tullaan siihen kysymykseen, miksi voimme olla niin varmoja siitä, että jonkin on annettava periksi, ja vastaus on se, että Raamattu kertoo näin.
- Erityisesti kolme profetiaa, joista yksi on Uudessa Testamentissa ja muut kaksi Israeliin liittyvää ovat Vanhassa Testamentissa.
1. Tessalonikalaiskirje 5:3 (KR 33/38)”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
Jesaja 17:1 (KR 33/38)”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.”
Hesekiel 38:1-6 (KR 33/38)”Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.”
- Tässä tärkein asia lopuksi: Jos edellämainittu kuminauha on aikeissa napsahtaa poikki, niin yllättääkö se sinut vartiopaikaltasi?
- Toinen kysymys kuuluu, että jos oletamme Herran palaavan kuin varkaan yöllä, niin oletko täysin varma, että olisit valmis Häntä varten?
- Jos et ole, niin pyytäisin sinua jo tänään tekemään elämäsi tärkeimmän päätöksen ikuista elämää varten.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com