Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Elämmekö nyt Nooan päiviä vuonna 2017?

Seuraavassa Samuel Korhosen suomentama presidentti Trumpia myötäilevä amerikkalaisen Rapture Ready -sivuston artikkeli, joka kuitenkin kertoo nykymaailman tilan verrannollisuudesta Nooan päiviin, jotka Jeesuksen mukaan vallitsevat maapallolla, kun Hän tulee takaisin tempaamaan seurakuntansa taivaallisiin. Maranatha!

---------------------

Elämmekö nyt Nooan päiviä?

By Jonathan Brentner, June 15, 2017



En tarkoita tällä otsikolla, että alkaisimme rakentaa laivoja, tai että ryntäisimme Ark Encounter -näyttelyyn Kentucky'iin toivoen, että uudelleen rakennettu Nooan arkki todella kelluu. Tarkoitan Jeesuksen sanoja Matteuksen luvussa 24, jossa Hän sanoo näin: ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.”

Mikä luonnehti ”Nooan päiviä?” Genesiksen luvussa 6 Jumala valittaa ainakin kahta asiaa, koskien tuon ajan ihmisiä. 1. Moos. 6:5 sanoo: ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat.” Tuon ajan äärimmäisen pahuuden lisäksi, seuraava ilmaus esiintyy kahdesti: ”… maa tuli täyteen väkivaltaa.” (jakeet 6:11, 13).

Viimeiset pari viikkoa olen miettinyt postia maailmamme väkivallasta, mutta hiljattainen Steve Scalise'n ampuminen työnsi tämän etualalle ajattelussani.

Väkivalta täyttää maan

Pelkästään vuonna 2016 oli 2476 islamilaista terrorihyökkäystä 59 maassa, joissa tapettiin 21 237 ihmistä ja 26 680 loukkaantui. Vain 30 viime päivän aikana on ollut 174 islamilaisten jihadistien hyökkäystä, joissa tapettiin 1659 ihmistä 29 eri maassa (lähde: www.thereligionofpeace.com, joka kertoo jokaisen sellaisen hyökkäyksen).

Viimeisten näkemieni tietojen mukaan verisessä Syyrian sisällissodassa on tapettu yli 500 000 ihmistä ja verenvuodatus ja tappaminen jatkuvat laantumattomina tässä kammottavassa konfliktissa.

Tappavan väkivallan tärkein lähde maailmassamme on edelleen abortti. Yksin meidän maassamme on murhattu 50 miljoonaa vauvaa vuodesta 1973 ja maailmanlaajuisesti luku on paljon suurempi. Eikö Jumala ole ihan yhtä murheellinen tästä järjettömästä verenvuodatuksesta, kuin Hän on maailmassamme vallitsevista pommituksista ja tappamisista? Uskon, että Hän on.

Wikipedia luettelee 14 nykyistä ja jatkuvaa sotaa maailmassamme, mukaanlukien Syyrian sisällissota, joissa kussakin kuolee yli 1000 ihmistä vuodessa. Meksikon huumesota on vaatinut yli 138 000 ihmishenkeä vuodesta 2006 ja yksin vuonna 2016 kuoli yli 12 000 ihmistä.

Onko maa tällä hetkellä täynnä väkivaltaa? Ehdottomasti! Emme tunne väkivaltatilastoja Nooan päiviltä, mutta minun on uskottava, että se, mitä näemme ympärillämme, pärjää vertailussa.

Väkivallan hyväksyminen

Se, mikä myös huolestuttaa minua kulttuurissamme, on väkivallan lisääntyvä hyväksyminen. Menneiden kuukausien aikana olemme nähneet julkkisten suosittelevan presidenttimme tappamista. Madonna suositteli Valkoisen talon räjäyttämistä ja Kathy Griffin’in esitys myös ihannoi väkivaltaa inhottavasti. Presidentti Trump'in tultua valituksi Twitter'issä on ollut 12 000 viestiä, jotka vaativat hänen murhaamistaan.

Vieläkin iljettävämpi on New York'issa parhaillaan pyörivä näytelmä, joka kuvailee presidentti Trump'in murhaa, jota ihmiset pitävät todennäköisenä ja taputtavat hyväksymistään. Tätä eivät sponsoroi, kuten voisi epäillä, jokin hullu ääriryhmä, vaan New York Times ynnä muita tunnettuja yrityksiä. Tämä suosion osoittaminen presidenttimme tappamiselle on saatanallista ja inhottavaa. Mitenkään muuten sitä ei voi kuvailla.

Steve Scalise'n ampuminen ei ollut jokin satunnainen tapaus; se tuli vasemmiston vimmatusta vihasta presidentti Trump'ia kohtaan niiltä, jotka kannattavat tappamista keinona taistella häntä vastaan.

Myönnettäköön, etteivät kaikki presidentti Trump'in vastustajat kannata väkivaltaa, mutta on käymässä yhä selvemmäksi, että huomattava määrä vasemmistossa kannattaa sitä, enkä ole vielä kuullut, että kukaan Scalise'n ampumisen tuomitsijoistakaan olisi vaatinut presidentti Trump'in murhaa kuvailevan näytelmän lopettamista.

Kuin mikä tahansa muu päivä

Verratessaan tulemukseensa johtavia päiviä Nooan päiviin Herra antoi myös tämän mielenkiintoisen lausunnon: ”Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin” (Matt. 24:38). Ihmiset maan päällä Nooan aikana jatkoivat elämäänsä täysin tietämättöminä tulevasta vedenpaisumuksesta, kunnes oli myöhäistä. Vedenpaisumus tuli päivänä, joka alkoi heille aivan kuin mikä tahansa muu päivä.

Aina siihen hetkeen saakka, kun Jeesus palaa seurakunnalleen, elämä jatkuu täällä melko tavanomaisena; meidän ei pidä odottaa mitään suurta merkkiä eikä maailmanlaajuista onnettomuutta, joka ilmoittaisi Hänen ilmestymistään viemään meitä kotiin. Aivan kuten Nooan päivinä elämä näyttää tavanomaiselta. Se on oleva kuin mikä tahansa muu päivä, s.o. kunnes Jeesus tulee. [Olen vähän eri mieltä kirjoittajan kanssa tässä merkki-kysymyksessä. Varmasti on merkkejä taivaissa, kuten Jeesus sanoi (Luuk. 21:25). ”Nokialainen” huom.]

Siitä päivästä tulee sitten päivä, joka ihanuudellaan ylittää kaiken, mitä koskaan olemme kokeneet aiemmassa elämässämme. Jäljelle jääneille se tulee olemaan erilainen tarina.

Mikä myös murehduttaa minua Steve Scalise'n ampumisessa, on, että mitä se merkitsee koskien kansakuntamme tulevaisuutta. Entisen presidentti Bill Clinton'in ja entisen ulkoministeri Hillary Clinton'in alaisuudessa taistelusta ideoista, jotka tekivät kansakuntamme suureksi, tuli henkilökohtainen tuhon politiikka Nyt se kuitenkin on kehittynyt vielä pahemmaksi, kuin mitä Clinton'it alunperin kannattivat. Vasemmisto on nyt ottanut yhtälöön väkivallan saaden, mitä haluaa.

Rukoile presidenttimme ja varapresidenttimme puolesta. Uskon, että on tärkeää rukoilla heidän turvallisuutensa puolesta sekä kaikkien hänen ympärillään Valkoisessa Talossa ja Kongressin johdossa olevien puolesta. Presidentti Trump'ia vastaan hyökätään yötäpäivää sekä vasemmiston, että valtavirran median taholta, joka on ihan yhtä omistautunut hänen tuholleen, kuin kuka tahansa vasemmistosta.

Eikö se johtunutkin rukouksistamme, että monien henki säästyi, kun pyssymies avasi tulen kohti republikaanien lainsäätäjiä? Rukouksillamme on valtava vaikutus aina siihen päivään saakka, jolloin Jeesus kutsuu meidät kotiin.

Jonathan C. Brentner

Jonathanbrentner@yahoo.com
Eternity Versus the Moment

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com