Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 17. elokuuta 2017

Pohjois-Korea uhkaa Israelia Iranin kautta, koska mailla on sotilaallista ja taloudellista yhteistyötä

Tässä uusin pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa otetaan esille tilanne Pohjois-Korean suhteen, joka on vastikään uhannut iskeä Yhdysvaltain tärkeään sotilastukikohtaan läntisellä Tyynellämerellä. Huomattavaa on, että Pohjois-Korea kytkeytyy mahdolliseen Iranin ja Venäjän tekemään ydiniskuun Israelia vastaan, koska Iran ja Pohjois-Korea tekevät sotilaallista yhteistyötä ja Iranin ydinohjelma yhdistyy Pohjois-Korean vastaavaan. Nämä ns. roistovaltiot muodostavat siis Raamatun Ilmestyskirjassa mainitun Idän kuninkaiden uhkan Lännelle, kun mukaan lasketaan vielä Iranin kumppanit Venäjä ja Kiina. Lopuksi pastori Farag varoittaa vielä kristittyjä leikkimästä seurakuntaa, kun Jeesuksen takaisintulo on lähellä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update August 13th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 13.8.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-08-13.pdf

Pastori J.D. käsittelee hyvin vakavaa uhkaa Pohjois-Koreasta ja selittää erityisesti maan yhteyttä Iranin ja Venäjän kanssa mitä tulee ydiniskuun Israelia vastaan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan käsitellä tilannetta Pohjois-Korean suhteen ja minne tämä kaikki voisi itseasiassa johtaa.
- Varmasti meille täällä Havaijilla, sekä Guam'issa asuville ihmisille, on paljon aihetta tyrmistykseen johtuen kaikesta tästä.
- On melko selvää, että monet ottavat tämän vakavasti ja oikeutetustikin, kun otetaan huomioon hyökkäyksen profeetalliset vaikutukset.
- On tärkeä ymmärtää, että sillä mitä tapahtuu Pohjois-Korean suhteen on vakavia seurauksia Israelille, pääasiassa Iranin takia.
- Yhden lähteen mukaan, samalla kun kaikki puhuivat Pohjois-Koreasta, niin kukaan ei näyttänyt huomaavan, mitä he tekivät Iranin kanssa.
- Nimittäin, he allekirjoittivat sarjan uusia sotilaallisia sopimuksia 10 päivän vierailun Teheraniin kannoilla maanantaina Kim Jong-un'in kakkosmiehen toimesta.
- Kysymys kuuluu, mistä on kyse Pohjois-Korean kaltaisessa maassa, joka houkuttelee tykkäyksiin Iranin puolelta, joiden kohteena ovat myös Venäjä ja Kiina.
- Minulle yksi mahdollinen vastaus tähän kysymykseen tuli tapaamisen jälkeen erään uskonveljen kanssa täällä kirkossamme tämän viikon torstaina.
- Se on se, mikä tunnetaan nimellä ”Rare Earth Elements (REE, harvinaiset maametallit)”, ja kuten on ilmennyt, Pohjois-Korea omistaa kaksi kertaa sen määrän näitä metalleja, mitä koko maailmanlaajuinen varastokapasiteetti käsittää nykyään.
- Mitä ovat harvinaiset maametallit – ne ovat harvinaisia mineraaleja, joita tarvitaan pitkälle kehitettyihin teknologioihin matkapuhelimista aina ohjattuihin ohjuksiin.
- Ongelmana on, että Pohjois-Korea istuu huomattavasti korkeampien REE-varantojen kärkipaikalla, kuin aiemmin on ajateltu ja se vahingoittaa Kiinaa.
- Pohjois-Korealla on arviolta kuusinkertainen määrä verrattuna Pekingiin, ja se voisi murtaa Kiinan kuristusotteen.
- Mennäänpä Iraniin ja sen myötä Venäjään, mikä selittää sen, miksi Iran on nimenomaisesti investoinut miljardeja dollareita Pohjois-Koreaan.
- Ironia on Iranin usean miljardin dollarin investointi joka tuli vuonna 2015 solmitun Iranin ydinsopimuksen myötä, joka pitää Kim'in mukana bisneksessä.
- Tämä sen jälkeen kun on ollut uusia yrityksiä kasvattaa sanktioita Pohjois-Koreaa vastaan, joista monet uskovat, että ne tulevat olemaan merkityksettömiä.
- Jotta asiat pahentuisivat, valtavirran media täällä Yhdysvalloissa Susan Rice'n kautta tuomitsee Trumpin ja hemmottelee Kim Jong-un'ia.
- Älkää erehtykö, Iran tarkkailee tätä kaikkea Obaman ydinsopimustiedostot lantiotaskussaan ja nauraen partaansa.
- He eivät ainoastaan ikäänkuin naura partaansa, vaan he myöskin nauravat matkallaan Israelin rajalle Syyrian kautta.
Artikkelissa, joka julkaistiin alunperin Jerusalem Post'issa, Caroline Glick tarjoaa jotakin mielenkiintoista käsitystä, kun se liittyy tilanteen epävakauteen Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen välillä, sekä Israelin osalta Iranin osallisuuteen. Artikkelissa hän kirjoittaa, ”Jos Yhdysvallat ei liitä Trumpin uhkausta hyökätä Pohjois-Koreaan uskottavaan strategiaan Pohjois-Korean ydinaseiden poistamiseksi, niin Iran tulee tekemään tarvittavat johtopäätökset. ...Trumpin vastaus Pohjois-Korean ydinasekriisiin tulee suoraan kasvattamaan Iranin ydinaseuhkaa ...on olemassa vahvoja todisteita siitä, että nämä kaksi ohjelmaa ovat yhteydessä toisiinsa. Itseasiassa ne voivat olla sama ohjelma. ...CIA'n virkailijat ovat aiemmin väittäneet, että iranilaisia tarkkailijoita on ollut läsnä Pohjois-Korean ydinkokeissa. Lisäksi Iran on kuulemma rahoittanut korealaisten rakentamaa ydinreaktoria Syyriassa, jonka Israel ilmeisesti tuhosi vuonna 2007. Iranin Shahab-3 ja Shahab-4 keskipitkän kantaman ballistiset ohjukset perustuvat pohjoiskorealaisiin malleihin. Entinen USA:n YK-suurlähettiläs John Bolton paljasti hiljattain, että Pohjois-Koreaa vuosina 1999-2006 koskeneen ohjustestauskiellon aikana, Iran teki ohjuskokeita Pohjois-Koreaa varten. Jos nämä seikkaperäiset todisteet, jotka yhdistävät kaksi ydinohjelmaa toisiinsa, ovat oikeita, niin silloin mitä tahansa Pohjois-Korealla onkin niin se tulee aiheuttamaan vaivaa Iranin kautta pikatilauksena.”

Perjantaina Jerusalem Post julkaisi artikkelin, jossa kysytään, ”Voiko Israel tuntea lämmön Trumpin P-Koreaan kohdistamasta 'tuli ja raivo' -retoriikasta?” Tässä jotakin siitä, mitä artikkelilla oli sanottavaa: ”Iran ei ole kaukana ydinaseista ja monet ovat spekuloineet, että jotkut sen harppauksista kohti ydinaseen hankkimista voidaan lukea Pohjois-Korean ansioksi. Jos P-Koreaa vastaan hyökätään ydinaseilla tai se tuntee olevansa lähellä hyökkäystä, se voi yrittää Iranin jouduttamista lähelle maaliviivaa. Iranin ydinasekynnyksen ylittäminen ja aseiden käyttäminen Israelia vastaan olisi silloin paljon todennäköisempää. Iran voi myös nähdä vähemmän hyötyä vuoden 2015 ydinsopimuksesta heti kun ydinaseita ollaan jälleen käyttämässä. Seuraavaksi laajempi Lähi-idän ydinase-varustelukilpailu, jota Israel on pelännyt, olisi paljon todennäköisempää, jos maat uskovat, että ne kaikki olisivat nyt suuremmassa vaarassa ydinaseiskulle, koska tabu on rikottu. Aivan toisenlainen, mutta vaarallinen mahdollisuus on se, että Trump jatkaa sotaisia uhkailujaan, mutta ei toteutakaan niitä. Tämä voisi kannustaa Pohjois-Koreaa, Irania (joka sivuuttaisi ydinsopimuksen) ja muita menemään aggressiivisemmin eteenpäin, jos ne näkevät Trumpin pelkkänä ilmaan huitojana. Mikään tästä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Trumpin suuret pelipanokset vetää vertoja P-Korean kiivaaseen retoriikkaan ei toimisi. Itseasiassa suurin osa niistä, jotka vastustavat Trumpin retoriikkaa, ainoastaan ehdottavat vaihtoehtoisia toimintatapoja, jotka ovat enemmänkin niitä samoja ideoita, jotka eivät ole hidastaneet Pohjois-Koreaa tähän asti. Mutta oikein tai väärin, ja vieläpä kun ydinase-tabu ei ole vielä rikkoontunut, Trump on rikkonut tabun koskien ydinaseretoriikkaa.”

- Riittää kun sanon, että tämä on täsmälleen sitä, mitä Raamattu sanoo tapahtuvaksi nimenomaan täysimittaiseen sotaan liittyen Lähi-idässä.
- Kuitenkin ihmiset ovat täysin epätietoisia, lukuunottamatta pientä joukkoa kristittyjä, jotka ymmärtävät ajan, jossa elämme.
- Valitettavasti, jopa kristittyjen keskuudessa, on tämä mielenkiinnon puute parhaimmillaan, ja pahimmillaan täydellinen tietämättömyys profetian suhteen.
- Haluan olla hyvin realistinen ja olen hyvin tietoinen siitä, että se voi olla joillekin jonkin verran epämieluisaa, kun saarnaan profetiasta ja sen vuoksi en pyytele anteeksi.
- Näin siksi, että tällä kuluneella viikolla minuun iski tämä tunne Herralta, että ei vain ole enää aikaa tyytyä tähän status quoon.
- Tällä tarkoitan sitä, että sen valossa mitä uskon olevan tulossa, ei niin kaukana tulevaisuudessa, me kristityt emme voi teeskennellä ja leikkiä seurakuntaa.
- Raamatun profetia alkaa toteutua reaaliajassa, kun Herran paluu morsiantaan varten lähestyy, ja me leikimme seurakuntaa.
- Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin samalla kun kristityt leikkivät kirkkoa, ei-kristityt pelaavat lottoa. Ainakin Newsweek'in mukaan.
Newsweek julkaisi keskiviikkona artikkelin otsikolla, ”Millä tavoin pelata lottoa, kun Powerball'in jättipotti on 300 miljoonaa dollaria ja Pohjois-Korean kanssa voit pelata yhtälailla”Powerball'in pelaaminen on suurimmalle osalle ihmisistä turha harrastus. Huolimatta siitä miten hyvältä se saattaakin tuntua arvanostohetkellä, joka voisi tuoda sinulle talon Havaijilta tai yksityisen suihkukoneen, se on lähes mahdotonta selviytyä voitokkaana: Pääpalkinnon voittamisen todennäköisyys on karkeasti noin yksi 292 miljoonasta, tarkoittaen sitä, että sinusta tulee todennäköisemmin pyhimys, voitat Academy Award -palkinnon tai tulet tapetuksi asteroidin kautta. Normaalissa maailmassa ei kannata edes kiihottua siitä tosiasiasta, että Powerball'in jättipotti on 307 miljoonaa dollaria ja Mega Millions -jättipotti on 382 miljoonaa dollaria. Mutta emme eläkään normaalissa maailmassa. Kaikki tuntuu hajoavan. ...Pohjois-Korea valmistaa ohjuksia, jotka voivat kuljettaa ydinaseita ja maa uhkaa iskeä Guam'iin, ...joten miksi et kääntäisi ajatuksia pois/valmistautuisi apokalypsiin tuhlaamalla muutaman taalan lottoon?

- Tässä on kysymys meidän jokaisen eteen tänäpäivänä: Olemmeko niiden joukossa, jotka kääntävät huomionsa tämän maailman asioihin?
- Veljet ja sisaret, näin ei pitäisi olla, vaan pikemmin, kun me näemme Herran päivän lähestyvän nopeasti, meidän pitäisi elää jumalallista elämää.
2. Pietarinkirje 3:10-12 (KR 33/38)”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!”
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
- Sen sijaan, että toimimme maailman tavoin, meidän on saatava sana maailmaan, koska meillä on vastaus tuosta toivosta sisällämme.
1. Pietarinkirje 3:15-16 (KR 33/38)”Vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla, pitäen hyvän omantunnon, että ne, jotka parjaavat teidän hyvää vaellustanne Kristuksessa, joutuisivat häpeään siinä, mistä he teitä panettelevat.”
- Viime viikolla kuulin mitä järkyttävimmän tilastoluvun, jonka mukaan 72 prosenttia amerikkalaisista uskoo, että jos olet hyvä ihminen, sinä pääset taivaaseen.
- Tämä on yksi syy siihen, että olen esitellyt ja tulen edelleenkin esittelemään evankeliumin viikoittaisten profetiapäivitysten päätteeksi.
- Teen sen jälleen tänään lapsenkaltaisella yksinkertaisuudella pelastuksen ABC:stä, jota monet käyttävät ja jakavat evankeliumin samalla tavalla.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com