Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 3. lokakuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue X    October 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Lopunaikojen tunnelma
(An End Times Ambiance)

”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

Luukas 21:25-28

”Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.”

Markus 13:7-8


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme viime viikkojen tapahtumia, jotka ovat jättäneet enteellisen vaikutelman siitä, että maailma, jossa elämme, on kohtaamassa suuren vaaran edessä olevina päivinä. Se on todella merkittävää, kuinka paljon on tapahtunut vain lyhyessä ajassa siitä lähtien kun kirjoitin tämän uutiskirjeen syyskuun numeroa. Ajatellen sitä taustaa vasten, että on ollut tuhoisia hurrikaaneja, lämpöaaltoja, massiivisia maastopaloja, voimakkaita maanjäristyksiä, ja kasvavaa mahdollisuutta sotaan Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välillä, monet ihmiset alkavat tuumailla, että voisimmeko elää lopunaikoja. Itseasiassa jopa New York Times julkaisi artikkelin syyskuun 8. päivänä 2017, otsikolla, ”Apocalyptic Thoughts Amid Nature's Chaos? You Could Be Forgiven (Apokalyptisia ajatuksia keskellä luonnon kaaosta? Sinä voisit pyytää anteeksiantoa).” (1) Artikkeli mainitsee tieteiskirjallisuuden kirjailijan John Scalzi'n, joka äskettäin kirjoitti, että ”tuntuu siltä, että lopunajat saavat muutaman pukeutumisharjoituksen juuri nyt.” (2) Richard Hecht'ia, Santa Barbarassa sijaitsevan Kalifornian yliopiston uskonnollisiin opintoihin erikoistunutta professoria, lainattiin myös New York Times'in taholta. ”Lopunaikojen fantasiat ovat olleet keskeinen osa amerikkalaista uskonnollisuutta alusta alkaen, joten sen ei pitäisi olla mikään yllätys”, Hecht totesi. Hän jatkaa sanoen: ”On yksi asia uskoa pastoreiden tai saarnaajien lopunaikojen laskelmiin. Mutta nyt sinulla on objektiivisia totuuksia: Charlottesville, auringonpimennys, hurrikaani Harvey, Meksikon maanjäristys, hurrikaani Irma. Nämä ovat tapahtumia, joita kukaan ei voi kiistää. Se ei ole sellaista, jossa saarnaaja sanoo, että syyskuun 8:ntena kello 10 aamulla tulee maailmanloppu.” (3) Vaikka artikkelin tarkoituksena on saada lukija vakuuttuneeksi siitä, että maailma ei todellakaan ole pian loppumassa, niin tosiasia on, että se ylipäätään kirjoitettiin ilmaisemaan sitä lopunaikojen tunnelmaa, joka on monien ihmisten aistittavissa nykyään.

Luukkaan luvussa 21:25-28 meitä varoitetaan Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, toimesta: ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” Meille myös kerrotaan Markuksen luvussa 13:7-8, ”Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.” Jeesus nimenomaan kehotti meitä pitämään silmällä sitä, kun ”meri ja aallot pauhaavat”, ”ihmiset menehtyvät peljätessään”, ”kansa nousee kansaa vastaan” ja ”tulee maanjäristyksiä monin paikoin” Hänen paluutaan edeltävinä päivinä. Kaikki nämä asiat ovat nyt tapahtumassa, ja vaikka emme voi varmuudella sanoa, että maailma, kuten me tunnemme sen, tulee päättymään seuraavien viiden, kymmenen, tai jopa kahdenkymmenen vuoden sisällä, niin varmasti tuntuu siltä, että se voisi hyvinkin olla näin. Jeesus kertoo meille Matteuksen luvussa 24:35-36, ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.” Sen vuoksi me edelleen valvomme, rukoilemme, ja odotamme Herran takaisintulemisen suurta ja merkittävää päivää.

Meri ja aallot pauhaavat (The Sea And The Waves Roaring)

Atlantin valtamerellä viimeisten neljän viikon aikana muodostuneiden trooppisten myrskyjen ja hirmumyrskyjen nopea peräjälkeisyys on syynä tiedemiesten suurelle huolenaiheelle. Vaikka tällaiset myrskyt ovat normaali elämän tosiasia ja niitä ilmestyy säännöllisesti joka vuosi hurrikaanikauden aikana, niin uutisraporttien mukaan nämä myrskyt näyttävät voimistuvan. Ensin oli hirmumyrsky Harvey, joka tuli erityisen aktiiviseksi elokuun 2017 loppupuolella, ja sitä seurasivat hurrikaani Irma, hurrikaani Jose, hurrikaani Katia, sekä hurrikaani Maria, kaikki syyskuun 2017 aikana. (4) Itseasiassa syyskuu oli niin aktiivinen hurrikaaneille, että Irma, Jose, ja Katia olivat kaikki vellomassa samaan aikaan. (5) Koskien viimeaikaista hurrikaaniryöppyä, meteorologi Bob Henson oli sanonut, ”Hurrikaanikausi on ollut yliaikaansaava lähes jokaisella indeksillä mitattuna. Meillä on ollut nimettyjä myrskyjä enemmän kuin vuodeksi, kun tarkastelemme pitkäaikaista keskiarvoa, ja kausi on vasta ylittänyt keskikohtansa.” Herra Henson varoitti sitten, että luultavasti tulee lisää myrskyjä. ”Olisin yllättynyt, jos emme saa vielä vähintään kahta lisämyrskyä”, hän sanoi. (6)

Hurrikaani Harvey, joka ensin rantautui Teksasiin elokuun 25. päivänä 2017 neloskategorian hurrikaanina tuulten ollessa 130 mailia tunnissa, (7) oli todella raamatullisten mittasuhteiden myrsky. Itseasiassa, myrsky kaatoi biljoonia galloneita (1 gallona = 3.8 litraa) vettä Teksasin osavaltion kaupunkiin nimeltä Cedar Bayou, joka on noin 30 mailia Houston'ista, ja sai aikaan ennätykselliset 51.88 tuumaa sadetta. (8) Ainakin 82 ihmistä sai surmansa myrskyssä (9) ja Houston'issa tuhoutui 30,000 – 40,000 kotia kokonaan. (10) Yhteensä 100,000 kotia vahingoittui myrskyssä, mikä sai Brock Long'in, Liittovaltion hätätilaviraston, tai FEMA'n, päällikön sanomaan, että ”Teksasin osavaltio joutuu käymään läpi yhden suurimmista asuntojen korjaustehtävistä, joita kansakuntamme on koskaan kokenut.” (11) Myös taloudellinen vahinko on käsittämätöntä. Accuweather -sivuston perustajan tri. Joel N. Myers'in mukaan Harvey'n aiheuttamat menetykset saattavat nousta 190 miljardiin dollariin. ”Tämä on Yhdysvaltain historian kallein ja pahin luonnonkatastrofi”, tri. Myers arveli. (12)

Syyskuun 10. päivänä 2017, hurrikaani Irma rantautui Floridan osavaltioon. Tämä myrsky on monista syistä johtuen huomattava. Kun hurrikaani Harvey oli aiemmin lyönyt Teksasia, Irman saapuminen merkitsi sitä, että ensimmäistä kertaa siitä lähtien kun tilastoja on pidetty, oli niin, että kaksi Atlantin neloskategorian hurrikaania on iskenyt Yhdysvaltain mantereelle samalla hurrikaanikaudella. (13) Ennen Yhdysvaltoihin iskeytymistään, hurrikaani Irma sai voimaa ja siitä tuli vitoskategorian hurrikaani saavutettuaan yhtämittaisen 185 mailia tunnissa olevan tuulen nopeuden. Tämä tuulen nopeus oli toiseksi suurin, joka on koskaan kirjattu Atlantin hurrikaanille, joka jää jälkeen vain vuoden 1980 Allen-hurrikaanista. (14) Pelkästään Irman tuulen nopeus 185 mailia tunnissa ei ollut merkittävää, vaan tämä nopeus oli vakio 37 peräkkäisen tunnin ajan, joka on uusi ennätys. (15) Irma oli myös kooltaan valtava. Huipussaan myrsky kattoi 800 mailin matkan. Irma kulki kymmenen eri Karibian maan lävitse ja aiheutti suurta tuhoa. Barbudan pääministerin mukaan Irma jätti saaren ”tuskin asumiskelpoiseksi” ja 95 prosenttia sen rakennuksista kärsi vahinkoja. (16) Saari on täysin evakuoitu myrskyn jättämien tuhojen jäljiltä. ”Vahinko on täydellinen. Ensimmäistä kertaa 300 vuoteen Barbudan saarella ei ole yhtäkään elävää ihmistä – sivilisaatio, joka on vallinnut saarella yli 300 vuoden ajan, on nyt tehty tyhjäksi”, valitti Ronald Sanders, joka on saaren suurlähettiläs Yhdysvalloille. (17)

Kaiken kaikkiaan tämä julma myrsky aiheutti 73 ihmisen kuoleman Karibialla ja Yhdysvaltojen Floridan, Georgian, ja Etelä-Carolinan osavaltioissa. (18) Hämmästyttävää kyllä, hurrikaani Irma heikentyi huomattavasti rantauduttuaan Floridaan. Vaikka osavaltio silti kärsi merkittävistä vahingoista, myrsky laantui ykköskategorian hurrikaaniksi sinä aikana kun se saavutti Tampan kaupungin. (19) Se olisi voinut olla paljon pahempi, ja tiedän, että monet Jumalan kansasta rukoilivat.

Syyskuun 18. päivänä 2017, hurrikaani Maria, toinen luokan 5 hurrikaani, rantautui Karibian saarelle nimeltä Dominica. (20) Tuho oli nopeaa ja vakavaa. ”Maa on lamaannuksissa – ei sähköä, ei juoksevaa vettä – maasta revittyjen putkien seurauksena useimmissa yhteisöissä, ja ehdottomasti saari on ilman lankaverkkoa ja matkapuhelinpalveluja, ja näin tulee olemaan jonkin aikaa”, sanoi Hartley Henry, joka on saaren pääministerin pääneuvonantaja. Henry jatkoi toteamalla: ”Lyhyesti sanottuna saari on tuhottu.” (21) Mariasta tuli kolmas hurrikaani, joka aiheutti tuhoa Yhdysvalloissa tänä vuonna, kun se rantautui amerikkalaiselle Puerto Ricon alueelle 20. syyskuuta 2017. (22) Vahinko oli niin laajalle ulottuvaa, että koko saari menetti sähköt. (23) Marian tuhon jälkimainingeissa Puerto Ricon asukaskomissaari, Jennifer Gonzales, oli sanonut, ”Hävitys Puerto Ricossa on vienyt meitä ajassa taaksepäin lähes 20-30 vuotta. En voi kiistää, että Puerto Rico tällä hetkellä on erilainen viikon takaiseen tilanteeseen verrattuna. Kiinteistöjen tuho, litistyneet rakenteet, ilman kotia olevat perheet, ja jätekasat näkyvät kaikkialla. Saaren vehreys on kadonnut.” (24) Hurrikaanikausi vuodelta 2017 tullaan melko varmasti muistamaan jonkun aikaa. Epäilemättä meri ja aallot ovat pauhanneet.

Kärventynyt maa (A Scorched Earth)

Niille, jotka asuvat Yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisalueella, tämän vuoden maastopalot ovat olleet armottomia. Syyskuun alussa 2017 raportoitiin, että 137 merkittävää maastopaloa, kattaen 7.8 miljoonan eekkerin (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) alueen, oli polttamassa maan läntistä osaa. (25) Nämä tulipalot peittivät koko Washingtonin osavaltion savuun, kun taas asukkaat Portland'issa, Oregonin osavaltiossa, raportoivat, että se oli ”lumituhkaa”. Hätätiloja julistettiin Kalifornian ja Washingtonin osavaltioissa johtuen vaarallisesta ilmanlaadusta, jota aiheutettiin näillä julmilla paloilla. (26) Edelleen jotta asiat pahenisivat, siellä oli 153 aktiivista maastopaloa Brittiläisessä Kolumbiassa (Kanada) syyskuusta 2017 lukien. Uskomatonta kyllä, savu, joka on peräisin Yhdysvaltojen ja Kanadan tulipaloista, on saavuttanut jopa Euroopan viime viikkoina Yhdysvaltain liittohallituksen alaisen ilmailu- ja avaruushallintoviraston, tai NASA'n, mukaan. (27)

Myös Eurooppa on kamppaillut tuhoisien maastopalojen kanssa. Nämä palot ovat menestyneet johtuen paahtavan kuumasta lämpöaallosta, jonka eurooppalaiset ovat nimenneet ”Luciferiksi”. Artikkelissa, jonka julkaisi Popular Science -aikakauslehti elokuussa 2017, meille kerrotaan, ”Jos lataat netistä Euroopan komission maastopalokartan, niin se näyttää kuin maailmanlopulta, etenkin Italiassa ja Romaniassa.” (28) Samassa artikkelissa todetaan, että maastopaloista on kärsitty myös Siperian alueella Venäjällä. (29) On mielenkiintoista, että Popular Science mainitsi raportissaan ”maailmanlopun”. Ilmestyskirjan luvussa 16 meille kerrotaan, että yksi lopunaikojen Jumalan rangaistuksista ihmiskunnalle tulee olemaan paahtava kuumuus. Ilmestyskirja 16:8-9 julistaa, ”Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.” Vaikka nämä nykyisin esiintyvät maastopalot ja kuumuusaallot eivät välttämättä ole juuri niitä, joista nämä jakeet puhuvat, niin nykyinen tulesta ja kuumuudesta aiheutuva koettelemus on esikatselua tulevista asioista. Kun tuo tuomionmalja vuodatetaan, en usko, että ihmiskunta edes tunnistaa sitä tuomioksi. Sen sijaan suuri kuumuus, jolla ihmisiä korvennetaan, pannaan ilmastonmuutoksen ja globaalin lämpenemisen ansioksi. Ehkä maapallon ihmisten pitäisi kysyä itseltään: Mitä jos ilmastonmuutokseen kytketyt tulevat katastrofit ovatkin todellisuudessa Raamatun profetian täyttymystä?

Maaplaneetta jyrisee (Planet Earth Is Rumbling)

Raamatun opiskelijat ovat aina olleet kiinnostuneita maanjäristyksistä. Se on merkki, jota Jeesus Kristus nimenomaan kehotti meitä tarkkailemaan, varoittaakseen kansaansa, että ”tulee maanjäristyksiä monin paikoin”. Maanjäristyksistä on tullut niin yleisiä tässä nykyajassa, että harvat ihmiset edes huomioivat niitä enää. Uutisraportit kattavat merkittäviä maanjäristyksiä, mutta suurta osaa päivittäin tapahtuvista seismisistä tapahtumista ei koskaan mainita. Yhdysvaltain geologisen tutkimuslaitoksen mukaan viimeisten 30 päivän aikana on ollut 1,764 maanjäristystä lukien syyskuun 25. päivästä 2017. Tämä on lähes 60 järistystä päivää kohden! (30) Jotkut maailman alueet ovat erityisen alttiita maanjäristyksille. Esimerkiksi Uusi-Seelanti koki ennätykselliset 32,828 maanjäristystä vuonna 2016. (31) Ellet satu asumaan Uudessa-Seelannissa, sinä luultavasti et ole kuullut suurimmasta osasta niistä.

Valitettavasti ihmissivilisaatioilla on taipumus rakentaa suuria kaupunkeja alueille, jotka ovat alttiita maanjäristyksille. Tämä pätee Mexico City'n kaupunkiin Meksikossa, jota alunperin kutsuttiin asteekkien taholta nimellä Tenochtitlan sen perustamisen aikoihin vuonna 1325. Paikka valittiin pohjautuen asteekkien taikauskoiseen profetiaan, joka väitti, että heidän uuden kaupunkinsa sijainti olisi merkkinä kaktuksen yläpuolella käärmettä syövästä kotkasta. (32) Kuten on käynyt ilmi, tämä on vaarallinen paikka suurelle kaupungille. Syyskuun 19. päivänä 1985 voimakas maanjäristys, joka oli voimakkuudeltaan 8.1 magnitudia, ravisteli Mexico City'a ja tappoi tuhansia ihmisiä. Kumma kyllä, tarkalleen kolmekymmentäkaksi vuotta myöhemmin, Mexico City koki toisen tuhoisan maanjäristyksen 19. syyskuuta 2017. (33) Voimakas maanjäristys, joka mitattiin 7.1 magnitudin suuruiseksi, on vaatinut ainakin 320 ihmisen hengen Mexico City'ssa ja ympäröivillä alueilla tästä kirjoittamishetkestä lukien, ja järistys jätti tuhansia ihmisiä kodittomiksi. (34) Pääkaupunki Mexico City'n järistys tuli vain muutaman päivän kuluttua siitä, kun 8.2 magnitudin maanjäristys ravisteli Meksikon eteläisiä alueita syyskuun 7:ntenä 2017. Järistyksen Etelä-Meksikossa sanottiin olleen voimakkain maanjäristys, joka maahan on iskenyt sataan vuoteen. (35) Meksikon kansallisen seismologian laitoksen mukaan alueella on ollut hämmästyttävät 4846 jälkijäristystä lukien syyskuun 25. päivästä 2017. (36) Ainakin 96 ihmistä kuoli ja 16,000 kotia tuhoutui Meksikon Chiapas'in ja Oaxaca'n osavaltioissa. (37)

Kuinka teknologia saa aikaan alistumista (How Technology Will Induce Subservience)

Tämän uutiskirjeen viimeisimmissä julkaisuissa olemme tarkastelleet perusteellisesti aihetta mikrosiru-implanteista. Minusta on edelleen hämmästyttävää, että Amerikan kansalaisia mikrosirutetaan tänäpäivänä, ja on vieläkin uskomattomampaa, että sitä tapahtuu kotiosavaltiossani Wisconsin'issa. Heinäkuussa 2017 julkaistu ilmoitus, jonka mukaan yritys River Falls'ista, Wisconsin'ista, joka tunnetaan nimellä Three Square Market, aloittaisi työntekijöidensä siruttamisen tämän vuoden elokuussa, oli iso uutinen, joka sai aikaan otsikoita kaikkialla osavaltiossamme ja lähetti shokkiaaltoja koko maahan. Elokuun 23. päivänä 2017 olin ällikällä lyöty huomatessani, että meidän paikallinen sanomalehtemme, Daily Citizen, oli uudelleenjulkaissut artikkelin joka oli alunperin Chicago Tribune'n julkaisusta, ja joka ylisti näiden uusien mikrosiru-implanttien niin sanottuja hyveitä. ”Kuvittele käveleväsi pankkiin tarvitsematta vaivata aivojasi pankkiautomaatin PIN-koodia varten. Tai et koskaan miettisi minne jätit luottokorttisi, kauttakulkuviisumisi tai henkilökorttisi. Kuvittele purjehtivasi läpi lentoaseman turvatarkastuksen tuomatta esiin ajokorttia tai passia. Tai kävelemistä työpaikallesi läpi turvaportin ilman sähläämistä tunnistuskortin kanssa, jonka jätit toiseen takkiisi”, kirjoitti artikkelin luoja James Brooks. Hän myöhemmin jatkoi kirjoittaessaan, ”Ei enää lompakoita, avaimia, luottokortteja? Kaikki saatavilla ranteen heilautuksella? Kuulostaa hienolta.” (38) Kirjoittaja väitti myös, että nämä sirut olisivat suurenmoinen turvalaite nuorille lapsille ja ihmisille, joilla on muistiongelmia, (39) ollen jotakin, josta ennustin mainittavan, kun kirjoitin tästä aiheesta elokuun 2017 LTN:n numerossa. Valitettavasti jos tämä artikkeli vain on jokin indikaattori, tässä maassa tulee olemaan monia miehiä ja naisia, jotka eivät ainoastaan hyväksy näitä mikrosiru-implantteja, vaan ovat innokkaita niiden mainostamisessa.

Tulevaisuudessa mikrosiruja ei kenties käytetä pelkästään globaalin rahattoman yhteiskunnan toteuttamiseen, vaan niitä voidaan käyttää myös maailman väestön hallinnassa. Vuonna 2014 ilmoitettiin, että Microsoftin perustaja Bill Gates rahoitti ehkäisyvälineeksi soveltuvan mikrosirun tutkimusta. Kun se istutetaan naiseen, tämä siru pystyy toimittamaan syntyvyyden sääntelyä heidän verenkiertoonsa joka päivä jopa kuudentoista vuoden ajan. Langaton kauko-ohjaus antaisi mahdollisuuden kytkeä mikrosiru päälle tai pois päältä, ihan miten haluaa (40), vaikka ei ole mitään takeita siitä, että naisilla, joilla on näitä siruja, olisi pääsy kauko-ohjauksen pariin. Tällainen tekniikka voisi helposti tulla painajaiseksi, kun Isoveli (Big Brother) päättää, kuka voi saada lapsia ja milloin he voivat saada niitä.

Juuri kun mikrosiru-implantteja ollaan antamassa Amerikan kansalaisille, viimeaikaiset uutisraportit osoittavat, että on olemassa tuoretta kiinnostusta luoda yleinen perustulo amerikkalaisille. Toisin sanoen jokaiselle amerikkalaiselle annettaisiin rahaa kuukausittain pelkästä olemassaolosta ilman vaatimusta työllistyä. Meille sanotaan, että tämä on välttämätöntä, koska niin monia työpaikkoja ollaan menettämässä automaatiolle ja ihmisille tulevina vuosikymmeninä ei jää suoritettavaa työtä. Tästä syystä johtuen, syyskuussa 2017 ilmoitettiin, että Havaijin osavaltion lainsäätäjät ovat antaneet äänensä tutkiakseen käsitettä kansalaistensa perustulosta. ”Taloutemme muuttuu paljon nopeammin kuin kukaan osasi odottaa”, sanoi kansanedustaja Chris Lee Havaijilta. Lee totesi lisäksi, että on tärkeää ”olla varma siitä, että kaikki hyötyvät teknologisesta vallankumouksesta, jota näemme tapahtuvan, varmistamalla, ettei kukaan jää jälkeen.” (41) CNBC'n julkaisema artikkeli elokuun 31. päivänä 2017 edisti myös yleisen perustulon käsitettä. Siteeraamalla Roosevelt-instituutin raporttia, artikkeli väittää, että antamalla jokaiselle aikuiselle Yhdysvalloissa tuhat dollaria joka kuukausi kasvattaisi Amerikan taloutta 2.5 biljoonalla dollarilla vuoteen 2025 mennessä. (42) Vaikka ajatus saada ilmaista rahaa todennäköisesti kuulostaa fantastiselta enemmistölle väestöstä, en voi muuta kuin aprikoida, että tullaanko niiltä, jotka saavat tämän rahallisen etuuden, vaatimaan ensin mikrosiru-implantin vastaanottamista. On helppo tapa toteuttaa tämä päällekäyvä teknologia, ja olen varma siitä, että monet ihmiset hyväksyvät sen mielellään!

Samaan aikaan Yhdysvaltojen hallitus näyttää päättäväiseltä saamaan kuskittomat autot amerikkalaisille teille. Syyskuussa 2017 Yhdysvaltain kongressin edustajainhuone hyväksyi yksimielisesti uuden aloitteen, jonka ansiosta jopa 25,000 autonomista ajoneuvoa voidaan käyttää koko maassa ilman, että se täyttäisi nykyiset turvallisuusvaatimukset. Autonomisia ajoneuvoja koskeva laki, jonka edustajainhuone juuri hyväksyi, jättää jälkeensä villin lännen ilman riittäviä turvallisuussuojauksia kuluttajille. Se tekee tyhjäksi mitkä tahansa osavaltiota koskevat turvallisuusstandardit, mutta kukaan ei ole noussut barrikaadeille. Suunnitelma edellyttää, että uudet 100,000 kappaletta näitä ajoneuvoja otetaan käyttöön Amerikan teillä joka vuosi seuraavien kolmen vuoden aikana. (43) Tämä uusi laki, joka täytyy vielä hyväksyä senaatissa, haukuttiin nopeasti ryhmän nimeltä Consumer Watchdog (kuluttajan vahtikoira) toimesta. ”Se on uhka kansallisella tasolla”, ryhmä totesi lausunnossaan. (44) Miksi äkillinen kiire tuoda kuskittomia autoja Amerikan tieliikenteeseen? Autonomiset ajoneuvot ovat jälleen yksi tapa, jolla amerikkalaiset joutuvat luopumaan itsenäisyydestään. Se on tekniikkaa, joka yhdessä mikrosirujen kanssa saisi aikaan alistumisen globaalille maailmanhallitukselle.

Onko Yhdysvallat vaarallisen lähellä sotaa? (Is The United States Dangerously Close To War?)

Viime viikkoina Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välinen retoriikka on voimistunut. Pohjois-Korea on jatkanut ballististen ohjusten testaamista samalla kun uhkaa kehittää ydinaseita ja hyökätä Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un ovat loukanneet ja uhkailleet toisiaan toistuvasti. Voimmeko olla lähellä sotaa? Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov näyttää ajattelevan niin. Puhuessaan pahasta verestä Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välillä, Lavrov oli sanonut elokuussa 2017 seuraavaa: ”Riskit ovat erittäin suuret, etenkin koskien retoriikkaa näiden kahden maan välillä. Kuulemme suoria uhkauksia voimankäytölle.” Samaan aikaan USA:n puolustusministeri Mattis toisti jälleen kerran: ”Kyllä, tämä merkitsee valtavaa kuolonuhrien määrää, ja kuitenkin puhetta ennaltaehkäisevästä iskusta Pohjois-Koreaa vastaan, puhetta Pjongjang'issa, että on välttämätöntä iskeä Guamin saarelle, jossa on useita Yhdysvaltain sotilastukikohtia, älkää pysähtykö.” (45) Kiina, joka on Pohjois-Korean vahvin liittolainen, punnitsi myös kiistaa. Elokuussa 2017 kiinalainen sanomalehti nimeltä The Global Times, joka toimii valtion ohjaamana äänitorvena Kiinan kommunistiselle hallinnolle, antoi ymmärtää, että Kiina tukisi Pohjois-Koreaa siinä tapauksessa, että Yhdysvallat suorittaisi ennaltaehkäisevän iskun Pohjois-Korean alueelle. ”Kiinan pitäisi tehdä selväksi, että jos Pohjois-Korea laukaisee ohjuksia, jotka uhkaavat Yhdysvaltain maaperää ensiksi ja Yhdysvallat kostaa, Kiina pysyy neutraalina”, sanomalehdessä sanottiin. Sitten se jatkoi sanoen, ”Jos Yhdysvallat ja Etelä-Korea tekevät iskuja ja yrittävät kaataa Pohjois-Korean hallinnon ja muuttaa Korean niemimaan poliittista kuviota, Kiina estää heitä tekemästä niin.” (46) Yksinkertaisesti sanottuna artikkeli osoittaa, että jos Pohjois-Korea hyökkää Yhdysvaltoihin, Kiina pysyy sen ulkopuolella. Varoitus kuitenkin osoittaa, että jos Yhdysvallat tai sen liittolaiset hyökkäävät Pohjois-Koreaan, niin silloin Kiina puuttuu asiaan. Tällöin sota Pohjois-Korean kanssa voisi tarkoittaa myös sotaa Kiinan kanssa.

Syyskuussa 2017 Donald Trumpin hallinto toteutti uusia taloudellisia pakotteita Pohjois-Koreaa vastaan. Molemmat johtajat jatkoivat sitten toistensa loukkaamista. ”Kim Jong-un'ia Pohjois-Koreasta, joka on ilmeisesti hullu ja joka ei välitä kansansa nälkiinnyttämisestä tai tappamisesta, tullaan testaamaan kuin koskaan ennen”, Trump kirjoitti. (47) Vastauksena YK:ssa pidettyyn puheeseen, jossa Trump kritisoi voimakkaasti Pohjois-Koreaa, Kim Jong-un antoi julkilausuman kutsuen Trumpia ”henkisesti häiriintyneeksi vanhuudenhöperöksi”. Sitten hän jatkoi sanoen, ”Varmistan, että mies, joka pitää hallussaan Yhdysvaltain ylintä käskyvaltaa, tulee maksamaan kalliisti puheestaan. Ajattelen nyt kovasti, mitä vastausta hän olisi voinut odottaa, kun hän antoi tällaisten eksentristen sanojen lähteä suustaan. Mitä tahansa Trump olisi voinut odottaakin, hän joutuu kohtaamaan odotuksiaan suuremmat seuraamukset.” (48) En voi kuvitella muuta kuin että Pohjois-Korean diktaattori opiskeli kiihkeästi merkityssanakirjaa ennen uhkauksensa antamista.

Lisäeskalaationa jännitteelle Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välillä, Pohjois-Korean hallitus on väittänyt, että Yhdysvallat on julistanut sodan, ja näin ollen, he vakuuttavat oikeuttaan ampua alas amerikkalaisia lentokoneita. ”Koko maailman pitäisi muistaa selvästi, että se oli Yhdysvallat, joka ensiksi julisti sodan maatamme vastaan, ja siten meillä on kaikki oikeus ryhtyä vastatoimiin, käsittäen oikeuden ampua alas Yhdysvaltain strategisia pommikoneita jopa silloin, kun ne eivät ole maamme ilmatilarajojen sisäpuolella.” (49)

Jos sota Pohjois-Korean kanssa puhkeaa, niin ne jotka tulevat kärsimään eniten, tulevat todennäköisesti olemaan tavallisia Pohjois-Korean kansalaisia, jotka kuolevat kun sotilaallisia hyökkäyksiä suoritetaan. Tämä on todella surullista, sillä jos uskomme raportteihin, joita olemme nähneet brutaalista Pohjois-Korean hallinnosta, useimmat pohjoiskorealaiset ovat panttivankeja omassa maassaan, jotka kärsivät niukoista elinolosuhteista, joissa on vain vähän toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Minun on pakko rukoilla pohjoiskorealaisten puolesta, jotka ovat loukussa tässä sotkussa. Ehkäpä Jumala puuttuu asioihin ja kukistaa Kim Jong-un'in hallituksen toisella tavalla.

Lopuksi, maailmasta, jossa elämme tänään, on tullut sotkuinen paikka. Tunnemme ajan, missä elämme, paineen, ja todellakin juuri nyt on lopunaikojen tunnelma. Kuitenkin profeetta Jesaja kertoo meille Jumalastamme Jesajan luvussa 25:4, ”Sillä sinä olit turvana vaivaiselle, turvana köyhälle hänen ahdingossansa, suojana rankkasateelta, varjona helteeltä; sillä väkivaltaisten kiukku on kuin rankkasade seinää vastaan.” Paras asia, jonka voimme tehdä juuri nyt, on laittaa toivomme ja luottamuksemme Jumalaan. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Jumalalle, niin kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kuten aina, olemme kiitollisia lukijoillemme ja tukijoillemme. Kiitos ystävällisyydestänne, joka mahdollistaa tämän ministeriön toiminnan. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, älä epäröi lähettää niitä meidän suuntaan. Suomme jokaiselle rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The New York Times, September 8, 2017, By Henry Fountain, http://nytimes.com.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Wikipedia, 2017 Atlantic Hurricane Season, http://wikipedia.org.
05. The Daily Caller, September 6, 2017, By Michael Bastasch, http://dailycaller.com.
06. The New York Times, September 19, 2017, By Maggie Astor, http://nytimes.com.
07. Chicago Tribune, September 3, 2017, By Tom Skilling, http://chicagotribune.com.
08. ABC News, August 30, 2017, By Michael Edison Hayden, http://abcnews.go.com.
09. The Washington Post, September 14, 2017, By Eva Ruth Moravec, http://washingtonpost.com.
10. The New York Post, August 30, 2017, By Lia Eustachewich, http://nypost.com.
11. National Public Radio, September 1, 2017, By Pam Fessler, http://npr.org.
12. Accuweather, September 1, 2017, By Accuweather, http://accuweather.com.
13. The Weather Channel, September 10, 2017, By Chris Dolce, http://weather.com.
14. NJ Advance Media, September 7, 2017, By Len Melisurgo, http://nj.com.
15. Wired UK, September 11, 2017, By Matt Burgess, http://wired.co.uk.
16. Ibid.
17. Public Radio International, September 14, 2017, By TJ Raphael, http://pri.org.
18. The Weather Channel, September 21, 2017, By Sean Breslin, http://weather.com.
19. Slate, September 11, 2017, By Daniel Politi, http://slate.com.
20. The New York Times, September 18, 2017, By Azam Ahmed and Kirk Semple, http://nytimes.com.
21. USA Today, September 20, 2017, By Trevor Hughes, http://usatoday.com.
22. Fox 6 Now, September 20, 2017, By Tribune Media Wire Service, http://fox6now.com.
23. National Public Radio, September 20, 2017, By Doreen McCallister and Amy Held, http://npr.org.
24. Associated Press, September 24, 2017, By Danica Coto, San Juan, Puerto Rico.
25. Futurism, September 21, 2017, By Claudia Geib, http://futurism.com.
26. The New York Times, September 16, 2017, By Troy Griggs, K.K. Rebecca Lai, Jeremy Ashkenas, and Jugal K. Patel, http://nytimes.com.
27. Atlas Obscura, September 15, 2017, By Atlas Obscura, http://atlasobscura.com.
28. Popular Science Magazine, August 4, 2017, By Kendra Pierre-Louis, http://popsci.com.
29. Ibid.
30. US Geological Survey, September 25, 2017, http://earthquakes.usgs.gov.
31. Stuff News, January 2, 2017, By John Kirk-Anderson, http://stuff.co.nz.
32. The New Yorker, September 22, 2017, By Marcia Bjornerud, http://newyorker.com.
33. Ibid.
34. New York Daily News, September 25, 2017, By Reuven Blau, http://nydailynews.com.
35. The New York Times, September 8, 2017, By Paulina Villegas, Elisabeth Malkin and Kirk Semple, http://nytimes.com.
36. National Seismological Service, September 25, 2017, http://twitter.com/SismologicoMX.
37. Insurance Journal, September 12, 2017, By Christopher Sherman, http://insurancejournal.com.
38. The Daily Citizen, August 23, 2017, By James Brooks, http://wiscnews.com/bdc.
39. Ibid.
40. The Washington Post, July 17, 2017, By Dominic Basulto, http://washingtonpost.com.
41. Associated Press, September 4, 2017, By Cathy Bussewitz, http://hosted.ap.org.
42. CNBC, August 31, 2017, By Catherine Clifford, http://cnbc.com.
43. Reuters News Service, September 6, 2017, By David Shepardson, http://reuters.com.
44. Ibid.
45. Sputnik International, August 11, 2017, By Sputnik International, http://sputniknews.com.
46. Reuters News Service, August 10, 2017, By Reuters Staff, http://reuters.com.
47. The Washington Post, September 22, 2017, By David Nakamura and Anne Gearan, http://washingtonpost.com.
48. Ibid.
49. The Washington Post, September 25, 2017, By Carol Morello, http://washingtonpost.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com