Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 15. helmikuuta 2018

Israelin pohjoisrajalla kiehuu kun Iran pystyttää sotilasasemiaan sinne Syyrian myötävaikutuksella

Viime viikolla Israelin Syyrian vastaisella pohjoisrajalla tapahtui välikohtaus, jossa Syyrian ilmapuolustus tiputti israelilaisen hävittäjän sen jälkeen kun Israelin ilmavoimat oli pommittanut Iranin sotilasasemia Syyrian puolella. Tämän teeman ympärille rakentuukin seuraava suomentamani tuore Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka uutisraportteja siteeraten analysoi tulenarkaa tilannetta Israelin ja Syyrian+Iranin välillä. Tärkeät Raamatun Israelia koskevat lopunajan profetiat alkavat toteutua.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 11th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 11.2.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-02-11.pdf

Pastori J.D. käsittelee Iranin Syyriasta käsin suorittaman israelilaisen F-16 hävittäjälentokoneen alasampumisen vakavia seurauksia.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä käsittelen sitä, minkä väittäisin olevan hyvin vakava sotilaallinen eskaloituminen koskien Israelia ja Syyriaa.
- Epäilemättä olette kuulleet tuoreita uutisia siitä kuinka israelilainen F-16 hävittäjälentokone ammuttiin alas Syyrian ilmapuolustuksen toimesta Israelin ilmatilassa.
- Lähettelimme Israelissa olevan Amir Tsarfat'in kanssa edestakaisin tekstiviestejä varhain lauantaiaamuna nopeuttaaksemme tiedon saamista sille mitä tapahtuu.
- Se, mitä toivon meidän toteuttavan yhteisellä ajallamme tänään, on ikäänkuin yhdistää profeetalliset pisteet Raamatun profetian kannalta.
- Toivon myös, että yhteisen aikamme lopussa kommunikoimme selkeästi ja yksinkertaisesti liittyen siihen, mitä tämä tarkoittaa jokaiselle meistä tänään.
- Tarkemmin sanottuna, niille meistä, jotka olemme uskovia ja Jeesuksen Kristuksen seuraajia, ja kenties vielä tärkeämmin, niille, jotka eivät ole.
Aloitan tällä Haaretz'in raportilla sen vakavuudesta, joka Israelin armeijan mukaan on vakava Iranin hyökkäys Israelin alueelle. ”Israelin armeijan tiedottaja prikaatinkenraali Ronen Manelis sanoi ...että Iran on suorittanut ”vaarallisen hyökkäyksen Israelin alueella” sen jälkeen kun iranilainen lennokki ammuttiin alas Israelin ilmatilan yllä. Manelis'in mukaan Israel iski syvälle Syyrian alueelle, tähdäten perävaunuun, josta lennokki laukaistiin. Israelin armeijan mukaan, Syyrian ilmatorjuntaohjukset ottivat kohteekseen israelilaisen F-16 lentokoneen, saaden lentäjät poistumaan heittoistuimen kautta. Kone putosi alas Pohjois-Israelissa. Kaksi lentäjää vietiin sairaalaan vakaassa tilassa. ...Syyrian armeija ja kapinalliset Syyrian Golanin kukkuloilla tulittavat tällä hetkellä toisiaan raskaalla tulella.”

Kai meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että Syyrian uutisraportit omaavat täysin erilaisen käsityksen siitä, mitä tapahtui. Ynet News'in mukaan, Syyrian valtion uutistoimisto SANA sanoi lauantaina, että Syyrian ilmapuolustus vastasi ”uuteen Israelin aggressioon” ja sotilaslähde sanoi, että ilmapuolustus oli estänyt iskuja sotilasasemiin maan eteläosassa. ...”Israelilainen vihollinen on jatkanut aggressiotaan eräillä eteläisen alueen sotilasasemilla ja ilmapuolustuksemme on vastannut niihin ja torjunut aggression”, sanoi syyrialainen sotilaslähde lausunnossaan.

Jerusalem Post kertoi myös Syyrian väitteistä, lisäten, että se oli yksi vakavimmista tapauksista, joissa Israel, Iran ja Syyria ovat olleet mukana Syyrian sisällissodan alettua lähes kahdeksan vuotta sitten. Toinen uutistoimisto totesi, että ”lauantain tapahtuma merkitsi sitä, että se oli ensimmäinen kerta kun israelilainen lentokone on ammuttu alas Syyrian toimesta sitten Libanonin sisällissodan vuonna 1982.”

On selvää, että tämä on riittävän vakavaa, että se nousee tasolle, jolla on syviä vaikutuksia tulevina päivinä ja viikoina. Times of Israel kuvailee tätä ”suurimittaisena” hyökkäyksenä, jossa armeija kutsuu lennokin tunkeutumista ”vakavaksi ja poikkeavaksi rikkomukseksi Israelin suvereniteettia vastaan” ja sanoi, että Irania pidettäisiin vastuullisena sen seurauksesta, mikä merkitsee dramaattista nousua jännitteissä pitkin Israelin pohjoisrajaa. Times kertoo vielä, että ...diplomaattilähteiden mukaan Israel on vedonnut Venäjään, jotta se puuttuisi asioihin ja estäisi tilanteen kärjistymisen. Vastaavia rauhoittelevia viestejä lähetettiin Washingtoniin. ...Jännitteet ovat nousseet pohjoisrajalla viime aikoina, kun Israel on varoittanut toistuvasti iranilaisia yrityksestä pystyttää aseiden tuotantolaitoksia Libanoniin ja luoda läsnäolo lähelle Israelin rajaa Syyrian kanssa. Netanyahu on sanonut, että jos Iran yrittää edelleen juurruttaa itseään Syyriassa, Israel tulee ”lopettamaan sen”.

Vietin jonkin aikaa Twitterissä lukemalla joitain tviittejä ja erityisesti Israel-vastaisilta arabeilta, ja silmiini sattui mielenkiintoinen postaus, jossa sanottiin seuraavaa: ”Varmastikaan päätös hyökätä F-16 hävittäjää vastaan ei ollut Syyrian päätös millään lailla, sillä Syyria ei toimi omin päin taikka tee itsenäisiä päätöksiä. Maa on täysin Venäjän holhouksessa.” Sitten hän antaa linkin Facebook -sivulleen, jossa hän sanoo vielä: ”Joten hyökkäykselle israelilaista lentokonetta vastaan oli Venäjältä vihreä valo, ellei jopa Venäjän ohjeistukset. Tämä tulee aikana ...jolloin Libanon on saamassa täydet oikeudet öljyyn, joka on upotettuna mereen ...Libanon ei ainoastaan tule olemaan suvereeni valtio, vaan myös öljyä omistava maa...”
- On tärkeää ymmärtää, että Venäjä ja Iran valvovat Syyriaa ja sen myötä, heidän nukkepresidenttiään, muuatta Bashar al-Assadia.
- Syy, miksi tämä on tärkeää johtuu kahdesta Raamatun profetiasta, joista puhumme usein, eli Jesajan luvusta 17 ja Hesekielin luvusta 38.
- Jotta voisimme yhdistää edellämainitut profeetalliset pisteet, ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin näiden profetioiden merkittävyyteen.
- Riittää kun sanon, että tällä välikohtauksella on syvällisiä seurauksia meille kaikille, ja se on näin kahdella hyvin erilaisella tavalla uskovia ja ei-uskovia ajatellen.
Luukas 21:28 (KR 33/38)”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
Johannes 14:29 (KR 33/38)”Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.”
- Viime viikolla mainitsin lainauksen, että ”saarnaaminen kertoo sinulle, mitä tehdä, kun taas opetus kertoo sinulle, miten se tehdään.”
- Mainitsen sen jälleen tällä viikolla, koska evankeliumin saarnaamisen lisäksi haluan opettaa sinulle, kuinka reagoida evankeliumiin.
1. Kor. 15:1-4 (KR 33/38)”Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan...”
Pelastuksen ABC – A on sen myöntämistä, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com