Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kylmä sota Iranin ja Israelin välillä kuumenee, muslimien maahanmuutto Eurooppaan kaikkine vaikutuksineen, aikakauden lopun läheneminen nykymerkeistä päätellen

Tässä tuore suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka käsittelee aluksi kuumentuvaa tilannetta Lähi-idässä, kun Iran provosoi Israelia kokoamalla joukkojaan ja asetehtaitaan Syyriaan, josta käsin se voi uhata Israelia. Lindsey muistuttaa, että Syyria on alisteinen Venäjälle ja Iranille, mikä merkitsee sitä, että Syyria on katalyytti ns. Googin sodalle viimeisinä päivinä, joita elämme nykyään. Sitten viikkokirjeessä tartutaan Eurooppaa nakertavaan muslimimaahanmuuttoon, jonka pahat hedelmät ovat jo tiedossa. Lopuksi pastori Lindsey kehottaa uskovia nostamaan päänsä ylös, sillä aikainmerkeistä päätellen Jeesuksen toinen tulemus (salainen ylöstempaus) on lähellä!

-------------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

February 16th, 2018

Näyttää siltä, että kylmä sota Iranin ja Israelin välillä kuumenee.

Viime viikolla Iranin joukot Etelä-Libanonissa ohjasivat lennokin Pohjois-Israeliin. Israelilaiset ampuivat sen alas.

Israelin puolustusvoimat (IDF) käynnisti ilmaiskut ainakin tusinaan iranilaisia ja syyrialaisia kohteita vastaan, mukaan lukien lentotukikohta, josta lennokkia ohjattiin.

Iranilaiset ja syyrialaiset pystyivät ampumaan alas israelilaisen F-16 hävittäjän. Vaikka lentäjät pelastuivat heittoistuimen avulla, toinen lentäjistä loukkaantui vakavasti.

Se oli ensimmäinen taistelussa menetetty Israelin sotalentokone sitten vuoden 1982.

Viime syyskuussa Israel tuhosi täsmäohjuksia rakentavan asetehtaan, jota iranilaiset olivat pystyttämässä Syyriaan. He ovat nyt rakentamassa uutta Libanoniin Hizbollahin suojeluksessa – Iranin kokonaan omistama heille alisteinen terroristijärjestö.

The Weekly Standard kuvaili Hizbollahin 130,000 ohjuksen asemäärää ”hyökkäykselliseksi asearsenaaliksi, joka on isompi kuin koko Länsi-Euroopan vastaava.”

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin muutama kuukausi sitten. Hän kertoi Putinille, että Iranin ohjuslaitoksen läsnäolo Libanonissa voi aiheuttaa sodan alueelle.

Israel on myös päättänyt, että Iranin ei sallita hankkia ydinaseita eikä vahvistaa sen sotilaallista läsnäoloa Syyriassa. Netanyahu sanoi äskettäin: ”Emme tule sallimaan sitä, että Iranin hallinto juurruttaa itsensä sotilaallisesti Syyriaan, kuten se pyrkii tekemään ja nimenomaisena tarkoituksenaan hävittää valtiomme perusteellisesti.”

Lennokki-välikohtauksen ja Israelin koston jälkeen Venäjä, Iran, ja Syyria antoivat yhteisen julkilausuman, jonka mukaan tästä eteenpäin Israelin ”terrorismiin” tullaan vastaamaan ”ankarasti ja totisesti”. Kutsumalla Israelin puolustuksellisia toimia ”terrorismiksi”, he voivat oikeuttaa lähes minkä tahansa vastauksen.

Epäilen sitä, että tulisimme näkemään jonkinlaisen muutoksen nykyisestä suorasta vastakkainasettelusta. Katsos, Iran näkee röyhkeästi Syyrian ”osana” itseään. Vuonna 2013, eräs Iranin korkeimman johtajan Ali Khamenein läheisimmistä neuvonantajista selitti tämän. Mehdi Taeb sanoi: ”Syyria on meidän 35. provinssi, ja se on meille strateginen sellainen. Jos vihollinen hyökkää meitä vastaan ja pyrkii valtaamaan Syyrian tai Khūzestānin (joka on todellinen Iranin provinssi), meidän ensisijaisena prioriteettinamme olisi pitää kiinni Syyriasta. Koska jos pidämme kiinni Syyriasta, voimme ottaa Khūzestānin takaisin myöhemmin, mutta jos menetämme Syyrian, menettäisimme pääkaupunki Teheranin.”

Nyt, miksi Taeb ajattelee, että Syyria on niin tärkeä Iranille? Koska se jakaa rajan Israelin kanssa.

Iranin johtajat osoittavat järjenvastaista takertumista ja vihaa Israelia kohtaan. Heidän puheensa osoittavat raivoa juutalaisia kohtaan, jolle ei ole mitään perustavanlaatuista syytä. Se on mania ja tarttuu kaikkiin heidän ajatuksiinsa ja suunnitelmiinsa.

Siksi Iranin armeija jatkaa toimintojensa siirtämistä Syyriassa yhä lähemmäksi Israelin rajaa.

Viime viikolla Israelin armeija julkaisi lausunnon, joka varoitti, että ”Iran ja Syyria leikkivät tulella”.

Raamattu kuvaa tulevaa sotaa, jossa Venäjä, Iran ja monet muut valtiot hyökkäävät Israelia vastaan. Se ei mene hyvin hyökkääjiä ajatellen. Jumala itse puuttuu asioihin tuhotakseen heidät.

Kuten kunkin raportin alussa sanotaan, ”Yesterday's prophecies. Today's headlines (Eilisen profetiat, tämän päivän uutisotsikot)”. Kuulijat, olemme todistamassa ensi käden ”sotia ja sotahuhuja” (Matteus 24:6), joita Jeesus itse ennusti näille päiville.

Jos olet tämän ohjelman säännöllinen katselija, tiedät, että olen kertonut Euroopan kiihtyvästä tuhoamisesta. Tuo tuhoaminen tulee taloudellisten siirtolaisten ylitsevuotavan tulvan tuloksena. Maahanmuutto on lähinnä islamilaista.

Vuosina 2015 ja 2016 Saksa hyväksyi yli 1.2 miljoonaa maahanmuuttajaa, joista suurin osa tuli muslimivaltioista eli Syyriasta, Irakista ja Afganistanista. Saksan hallinnon työllisyystutkimuslaitos (Institute for Employment Research) teki laajan selvityksen ja havaitsi, että vain 34,000 1.2 miljoonasta maahanmuuttajasta oli löytänyt työpaikan vuoden 2016 loppuun mennessä. Se merkitsee 97 prosentin työttömyysastetta!

Mutta suurempi ongelma on se, että kun muslimeja maahanmuuttaa suurissa määrissä, he luovat omia yhteisöjään. Erotettuina näissä yhteisöissä he ovat epätodennäköisemmin sulautumassa koko maahan.

Hiljattainen tutkimus, jonka teki Journal of Ethnic and Migration Studies, havaitsi, että 65% muslimeista, jotka elävät joka puolella Eurooppaa, uskovat, että Sharia-laki on tärkeämpi kuin heidän isäntämaansa lainsäädäntö. Tämä on melkoinen ongelma isäntämaille.

Muista, Sharia ei ole vain henkilökohtaisen käyttäytymisen koodi. Se on joukko kansallisia lakeja. Islam ei ole vain uskonto. Se on myös poliittinen järjestelmä, jossa perustuslakina on Sharia-laki. Ja Sharia on drakoninen järjestelmä, ollen brutaali naisia, lapsia, homoseksuaaleja, luopioita, ei-uskovia ja vääräuskoisia kohtaan. Se muuttaa juutalaiset ja kristityt toisen luokan kansalaisiksi.

Ja kun muslimiperheet lisääntyvät lähes kolme kertaa nopeammin kuin köyhät eurooppalaiset, ei kestä kauan ennen kuin Eurooppa on etupäässä muslimien täyttämä.

Italialainen toimittaja Giulio Meotti kirjoittaa: ”Vuosien ajan eurooppalaiset elitistit ovat saarnanneet monikulttuurisuutta ja uskonnollista ja kulttuurista relativismia. Nyt me löydämme itsemme kokemasta ei ainoastaan lisääntyviä hyökkäyksiä yleensä ahdistettuja juutalaisia ja heidän uskoaan vastaan, vaan myös massiivisen de-kristillistymisen.”

Hän toteaa, että Euroopan kiinteistömarkkinoilla on silmiinpistävä ja merkittävä uusi elementti: entiset kristilliset kirkot ammottavat nyt tyhjyyttään.

Meotti jatkaa: ”Uskonnolliset symbolit ovat olennainen osa sivilisaatiota. Kun vanhoja symboleja katoaa, uudet – omalla identiteetillään – ottavat niiden paikan. Tänäpäivänä Euroopan julkista mielikuvitusta hukutetaan islamilaisilla symboleilla, koulujen verhoista, uima-altaisiin ja työpaikkoihin, aina minareettien lukumäärään ja korkeuteen asti.”

Kuulijat, kulttuurilla on väliä. Kulttuuri tarjoaa puitteet sivistykselle. Se sisältää kaiken ruoasta, jota syömme, aina siihen, kuinka kasvatamme lapsiamme. Sekä meidän että Euroopan kulttuurit perustuvat juutalaiskristillisiin periaatteisiin ja arvoihin. Eurooppa katsoo, kun tuota perintöä heikennetään.

Muistakaa, että puutteistaan huolimatta, amerikkalainen kulttuuri – kyllästetty kristillisellä uskolla – on tarjonnut enemmän vapautta, oikeudenmukaisuutta ja enemmän mahdollisuuksia ihmisille kuin mikään muu kansakunta tai kulttuuri maailman historiassa. Mutta jos leikkaamme itsemme irti siitä juutalaiskristillisestä perinnöstä – tai sallimme sen tulla hukutetuksi muilla uskomusjärjestelmillä – menetämme kaikki siunaukset, jotka Jumala on suonut meille.

Lopuksi, Jeesus sanoi, että lopun aikoina maailmaa synkentäisivät sodat, ruttotaudit ja nälänhätä. Olemme silminnäkijöitä siinä, että maailma kokee kaikki nämä onnettomuudet.

Periaatteessa on kaksi väärää tapaa lähestyä tällaisia uutisia.

Ensimmäinen on katsoa sitä kaikkea ja pyörtyä pelosta. Toinen väärä reagointi on se, että sallit itsesi turtua näille dramaattisille tapahtumille.

Kun Jeesus esitteli merkkejä, jotka merkitsisivät tämän aikakauden lopun lähenemistä, Hän ei vältellyt järkyttämästä ketään. Hän sanoi, että pahoja asioita tapahtuu.

Mutta hän myöskin kehotti meitä, ettemme lannistuisi. Hän sanoi: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luukas 21:28)

Et voi saada mitään parempaa kuin tämän! Jokaisen järkevän henkilön on tunnustettava, että kaikki nämä asiat ovat alkaneet tapahtua. Joten nyt on aika katsoa ylös!

Tällä viikolla aion kertoa teille ”autuaasta toivosta (Blessed Hope)”, joka odottaa kaikkia tosiuskovia. Ennustan, että monille meistä tämä autuas toivo on ainoa asia, joka vie meidät läpi edessäolevista pimeistä päivistä.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä (Lindseyn verkkosivut).

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com