Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Venäjän tuomiopäivän torpedo käynnistää 3. maailmansodan ja aikakauden lopun, jonka viimeisenä merkkinä oli Super Blue Blood Moon 31. tammikuuta 2018?!

Tässä mielenkiintoinen artikkeli varsinkin niitä varten, jotka ovat tutkiskelleet Heliofantin v. 2012 julkaisemaa I, Pet Goat 2 -filmiä, jossa selvästi ennustetaan New Yorkin, suuren Babylonin (Ilm. 18), tuho vedenalaisen ydinräjähdyksen aihauttamalla valtavalla tsunamilla lähitulevaisuudessa (Huom: myös USA:n 10 ja 100 dollarin seteleihin on kätketty New Yorkin tsunami). Filmi selittää symbolisella kuvakielellä tämän katastrofin Toiseksi 9/11 -iskuksi (Second 9/11), joka aikaansaa 3. maailmansodan, jonka tuhkista nousee lopull. Raamatun Antikristus, kuin Feeniks-lintu, johtamaan Uutta Maailman Järjestystä (NWO). Saatamme olla hyvinkin lähellä tätä tilannetta, sillä tammikuussa 2018 vuodettiin Pentagonista asiakirjoja, joiden mukaan tämän valtavan tsunamin synnyttäminen on nyt mahdollista juuri vedenalaisella ydinaseella, johon I, Pet Goat 2 -filmin symboliikka viittaa. Erityinen kyseisen filmin paljastuksia tekevä tutkija on amerikkalainen YouTube-käyttäjä jkbugout, jonka videoihin kannattaa tutustua. Hän selvästi osoittaa, että tämän vuoden alkupuolisko ennen toukokuuta on kriittistä aikaa. Seuraavassa maallisen verkkolehden kirjoituksessa, jonka suomensin, mainitaan pastori Paul Begley, joka kertoo tammikuisella videollaan tästä Pentagonin vuodosta eli Venäjän kehittämästä tuomiopäivän torpedosta, joka on tarkoitettu tuhoamaan suuria rannikkokaupunkeja, kuten New York City. Voi olla mahdollista, että juuri nähty harvinainen kuunpimennys 31.1.2018, joka näkyi mm. Amerikassa, oli aikainmerkkien sarjassa viimeinen, joka ennakoi apokalypsia. Amerikan suuri auringonpimennys 21.8.2017 oli puolestaan alku tälle kaikelle eli vastaava kuin profeetta Joonan aikana tapahtunut pimennys ennen sen ajan mahtikaupunkia, Niiniveä, uhannutta tuhoa. Artikkelini elokuun auringonpimennyksestä tästä. Raamatusta Jooel 2:31, ”...aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.”

-----------------------

Super-sini-verikuu ”merkkinä ennenkuin Venäjän tuomiopäivän torbedo käynnistää 3. maailmansodan ja maailman lopun”
(Super blue blood moon a 'sign before Russian Doomsday Torpedo starts WW3 and end of world')


HARVINAINEN ensi viikolla tapahtuva kuunpimennys on ”raamatullinen merkki” ennenkuin Kolmas maailmansota syttyy johtaen ”maailmanloppuun”, sanoo shokeeraava fundamentalistiskristillinen teoria.

By JON AUSTIN
PUBLISHED: 08:12, Sat, Jan 27, 2018 | UPDATED: 08:43, Sat, Jan 27, 2018

https://www.express.co.uk/news/weird/910533/Blue-Moon-2018-super-blue-blood-Moon-WW3-end-of-the-world-Russia-US-doomsday-torpedo

Omaa linjaansa internetissä vetävät tuomiopäiväprofeetat väittävät, että super-sini-verikuu, joka esiintyy tammikuun 31. päivänä 2018, kirjoitettiin Raamattuun tuhansia vuosia sitten varoituksena ”päivien päättymisestä (end of days)” ja uskovien ylöstempauksesta (The Rapture) ja ennenkuin Kristuksen toinen tulemus tapahtuu.

Näiden väitteiden kärkihahmona toimii pastori Paul Begley, joka johtaa USA:ssa toimivaa Paul Begley Prophecy Ministries'iä (profetian palveluministeriö).

Hän varoitti YouTube-videollaan, että ”elämme viimeisiä päiviä”.

Begley sanoi, että Pentagonista vuotaneet asiakirjat osoittavat sen, että ”Venäjä työstää robottiohjattua 'Tuomiopäivän Torpedoa', jota voidaan käyttää iskemään rannikkokaupunkeihin.”

Hän sanoi: ”Venäläiset kehittelevät kaupungin listivää Doomsday -torpedoa, jota kutsutaan nimellä Kanyon, joka voi jättää maan rannikkoseudun asuinkelvottomaksi vuosikymmenten ajalle.”

”Se toimii AI -robottiteknologialla ja omaa 100 megatonnin lämpöydinaseen, eli sama räjähdysvoima kuin sadalla miljoonalla tonnilla TNT'tä.”

Pastor Paul Begley says 'get ready, get ready, get ready'
Meillä on kaikki tämä nyt, kun lähestymme super-sini-verikuuta, kuunpimennys superkuun aikana, ja ”se on sellainen superkuu, jollaista meillä ei ole esiintynyt sitten vuoden 1866.”
Pastori Paul Begley

”Se on kaksi kertaa niin voimakas kuin tehokkain tähän asti testattu ydinase.”

Pentagonin papereissa torpedo kuvataan ”uudeksi mannertenväliseksi, ydinaseella varustetuksi, merenalaiseksi autonomiseksi torpedoksi”.

NATO on antanut sille koodinimen Kanyon.

Hra Begley muistutti myös tuoreista uutisista, joiden mukaan kaapeleita, jotka kuljettavat internetiä Lähi-itään ja Eurooppaan Yhdysvalloista, ja jotka ovat meren alla, oli katkaistu, ja monet osoittivat syyttävän sormensa Venäjää kohti, ollen jotain, jonka maa kieltää jyrkästi.

Yli 95 prosenttia kaikesta, joka liikkuu globaalissa internetissä, kulkee vain 200 merenalaisen valokaapelin kautta.

Begley sanoi: ”Internet -kaapeleita on leikattu poikki, kaapeleita, jotka menevät maanalaisesti Lähi-itään.”

”Ilmeisesti niitä on katkaistu ja he ovat yrittäneet sanoa, että Venäjä teki sen.”

--------------------

BREAKING: "Pentagon Leaked Report Of "Doomsday" Russian Torpedo

https://www.youtube.com/watch?v=vxFDRo5whc4 (Paul Begley'n suoratoisto 22.1.2018)Prophecy Alert: “Super Blue Blood Moon” Quakes, High Tides, Tsunami

https://www.youtube.com/watch?v=feHRTRrjiQs (30.1.2018)Lopuksi pari blogini vieraskirjaan kirjoittamaani tuoretta viestiä koskien tätä tuomiopäivän torpedoa.


Vieraskirja


Päivämäärä: 02/02/2018, 23:45:40
Nimi: Olli
Sijoitus: 2 649

Tämä se on..Goodbye to Babylon!

Trump's leaked review of the US's nukes seems to confirm Russia has an underwater nuclear doomsday weapon

http://nordic.businessinsider.com/trump-nuclear-posture-review-russia-doomsday-weapon-2018-1?r=US&IR=T (18.1.2018)

-----------------------

Päivämäärä: 03/02/2018, 17:58:33
Nimi: Olli
Sijoitus: 2 651

Kas vain..löytyi suomalainenkin tuore uutisjuttu Venäjän tuomiopäivän torpedosta. Huh huh, kyllä tästä tiedettiin illujen taholta jo vuosia sitten. I, Pet Goat 2 ennusti tämän.

Torpedo on suunniteltu tuhoamaan kohteita vihollisen rannikoilta ja tekemään niistä sukupolvien ajan asuinkelvottomia.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/EfyUVDV8 (24.1.2018)


"Tässä kuussa Nuclear Posture Review nimesi torpedot osaksi Venäjän vedenalaista ydinasearsenaalia."

Mitä sanookaan Hesekiel "rantamaista tai saarista" Googin sodan yhteydessä.

Hes. 39:6 (KR 33/38)

6. Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.

KJV-käännös:

6 And I will send a fire on Magog, and among them that dwell carelessly in the isles (=Manhattanin saaret): and they shall know that I am the Lord.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Manhattan

ESV-käännös:

6 I will send fire on Magog and on those who dwell securely in the coastlands, and they shall know that I am the Lord.

Selvää pässinlihaa!

-----------------

Nyt siis viimeistään on aika katua syntejään ja uskoa Jeesuksen Kristuksen evankeliumi, jotta voisimme paeta tätä kaikkea!

https://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/uudestisyntyminen/20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com