Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 9. helmikuuta 2018

Presidentti Trumpin rauhanehdotus vuoden 2018 alkuun viipyy ja syynä lienee Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupungiksi joulukuussa 2017, josta palestiinalaiset eivät tykänneet

Tässä tuoreessa suomentamassani Rapture Ready -sivuston artikkelissa käydään läpi ja analysoidaan paljon puhutun Lähi-idän rauhansuunnitelman tämänhetkistä tilannetta, kun presidentti Trumpin virallinen rauhansuunnitelma piti julkistaa nyt vuoden alussa, mutta se onkin viivästynyt palestiinalaishallinnon (PA) nuivan suhtautumisen johdosta Amerikan ja presidentti Trumpin johtamaan Lähi-idän rauhanprosessiin. PA:n johtaja Mahmoud Abbas ei halua enää USA:ta mukaan välittäjäksi, vaan on hakenut tukea mm. EU:sta. Siksi tilanne on aika kimurantti ja presidentti Trump on kääntynyt Arabiliiton puoleen, joka ei kiihkoile PA:n tapaan Jerusalemin tunnustamisesta Israelin pääkaupungiksi Donald Trumpin toimesta viime joulukuussa.

-------------------------

Trumpin rauhanehdotus (Trump’s Peace Proposal) :: By Daymond Duck

Published on: February 4, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

Trump Peace Proposal

Presidentti Trump lupasi rauhannehdotuksen vuoden 2018 alkupuolella. Hän antoi joillekin arabijohtajille alustavan ehdotuksen (yli 90 sivua) joulukuun alussa 2017, mutta tämän artikkelin kirjoittamishetkeen mennessä (sikäli kuin tiedän) hän ei ole antanut virallista ehdotusta.

Jotkut presidentti Trumpin alustavassa ehdotuksessa mainitut ehdot ovat vuotaneet (ei palestiinalaispakolaisten paluuoikeutta; PA:n itsehallinto osana Israelia, mutta ei minkäänlaista PA:n armeijaa; PA saa jonkin verran maata Siinain niemimaalta sen sijaan, että saa maata, jota PA haluaa Israelin sisältä, jne.). Muut ehdot on pidetty luottamuksellisina.

On raportoitu, että se, mitä jotkut johtajat sanovat julkisuudessa, poikkeaa siitä, mitä he sanovat yksityisesti. Tilanne on epävakaa ja muuttuu jatkuvasti. Mutta tämä artikkeli sisältää käsitykseni siitä, mitä olen lukemalla saanut selville tähän mennessä.

Kandidaattina Yhdysvaltain presidentin virkaan, Hra Trump lupasi siirtää Yhdysvaltain suurlähetystön Tel Aviv'ista Jerusalemiin. Jotkut sanoivat, ettei hän koskaan tekisi sitä. Jotkut sanoivat hänen aloittavan 3. maailmansodan, jos hän tekisi niin, jne.

Jossain vaiheessa presidentti Trump ymmärsi, että kaikki pyrkimykset rauhansopimuksen neuvottelemiseksi epäonnistuivat kolmesta syystä: 1) Kiista Jerusalemin omistusoikeudesta; 2) PA:n kieltävä kanta tunnustaa Israelia juutalaisena kansana; 3) YK, USA, EU, arabivaltiot ja muut ovat antaneet PA:lle satoja miljoonia dollareita vuodessa ilman, että mukaan liitetään ehtoja.

Koskien Jerusalemia, joulukuun 6. päivänä 2017, presidentti Trump päätti pitää lupauksensa siirtää Yhdysvaltojen suurlähetystö Jerusalemiin. Hän ymmärsi, että tämä aiheuttaisi sekasortoa, mutta hän uskoi, että myllerrys lopulta vähenisi ja ovi avattaisiin rauhanneuvotteluille.

Mitä tulee Israelin tunnustamiseen juutalaiseksi kansaksi, presidentti Trump päätteli, ettei PA koskaan tunnustaisi tätä Israelin olemassaoloa juutalaisena kansana; joten hän päätti hakea Arabiliiton tunnustusta sen sijaan. Israelin olemassaolon tunnustaminen Arabiliiton toimesta tekisi PA:n torjuvasta kannasta merkityksettömän.

Mitä tulee satoihin miljooniin dollareihin, joita PA:lle annetaan ilman sitoumuksia, Trump päätteli, että yksi syy siihen, että PA kieltäytyy allekirjoittamasta rauhansopimusta, johtuu siitä, että PA ei halua lopettaa rahan tulvaa maahan. Presidentti Trump päätteli, että on typerää antaa PA:lle suuria rahasummia ilman, että saadaan jotain vastineeksi. Miksi hyväksyä rauhansopimus, jos rahan siirtymistä aiotaan vähentää tai lopettaa se kokonaan?

Kun Mahmoud Abbas sai tietää, mitä presidentti Trumpin alustavassa ehdotuksessa on, hän tuli hyvin vihaiseksi. Hän luopui rauhanprosessista. Hän hylkäsi presidentti Trumpin oikeudenmukaisena neuvottelijana. Hän käveli ulos neuvottelupöydästä.

Hän tuhlasi osan miljoonista Yhdysvaltain dollareistaan matkustamiseen ympäri Eurooppaa ja etsi Israelin vastaisia liittolaisia. Useimmat kertoivat hänelle, että hän ei pääsisi minnekään ilman Yhdysvaltoja ja presidentti Trumpia.

Presidentti Trump sanoi, että Abbasin on palattava neuvottelupöytään ja lakattava kieltäytymästä neuvottelemaan tai hän (presidentti Trump) sulkee PA:n toimiston Washingtonissa, USA lopettaa kaiken kanssakäymisen PA:n kanssa, ja Yhdysvallat ei anna PA:lle enää amerikkalaista rahaa. Presidentti Trump jopa uhkasi yrittää katkaista PA:n tulot muilta kansakunnilta ja yhteisöiltä.

Presidentti Trumpin mielestä se vie aikaa, mutta PA lopulta muuttaa mieltään. Jos he eivät tee sitä, presidentti Trump jatkaa rauhanprosessia ilman PA:n panosta. Näyttää siltä, että hänellä saattaa olla jo Arabiliiton hyväksyntä tämän tekemiseksi.

Joka tapauksessa PA on hylännyt rauhanprosessin, mutta suurin osa Arabiliiton lopuista jäsenistä ei ole. Useimmat haluavat unohtaa Trumpin päätöksen tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi ja jatkaa rauhanprosessilla vastineeksi Yhdysvaltojen ja Israelin avusta Iranin ydinaseohjelman käsittelyssä.

On raportoitu, että Egypti on itse asiassa vähätellyt presidentti Trumpin päätöstä, ja eräs hallinnon virkamies on pyytänyt osaa tiedotusvälineistä vakuuttelemaan Egyptin kansaa, jotta he hyväksyisivät sen.

Jordania kamppailee presidentti Trumpin päätöksen suhteen Jerusalemista, mutta monet ajattelevat, että Jordania lopulta taipuu mielenmuutokseen.

Presidentti Trump sanoi, että hänen päätöksensä tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupunkina tulee maksamaan Israelille. Arabit haluavat kuulla, mitä tämä tarkoittaa.

Allekirjoittanut ei ehdota, että presidentti Trump pettäisi Israelin, mutta presidentti Trumpin on oltava hyvin varovainen tässä asiassa. Raamattu opettaa selkeästi, että se, mitä kansat tekevät Israelille lähellä Ahdistuksen aikaa, kääntyykin sellaisenaan heitä itseään vastaan (Obadja 1:15).

Mitä tulee Israeliin, pääministeri Netanjahu tietää, että Israelia pyydetään tekemään joitakin kivuliaita myönnytyksiä. Hän haluaa, että Gazan hallitus korvataan hallituksella, joka voi valvoa terroristeja ja olla luotettava rauhankumppani.

Hän haluaa vaiheittaisen sopimuksen, joka vähitellen muuttaa asioita ajan kuluessa (ei kaikkia kerralla; voisiko se olla 7 vuoden sopimus?). Hän kieltäytyy luovuttamasta Jerusalemia ja luopumaan Israelin oikeudesta puolustaa itseään.

Jumala yksin tietää tulevaisuuden. Mutta näyttää siltä, että presidentti Trump jatkaa rauhansuunnitelmansa kehittämistä; Abbas on luultavasti poistumistiellään rauhasta; vuoden 1967 rajat eivät ole enää rauhansuunnitelman osatekijä; Arabiliitto on valmis tunnustamaan Israelin olemassaolon juutalaisena kansana; Arabiliitto on valmis tekemään rauhan; se on valmis perustamaan alueellisen hallinnon Gazaan; se on valmis tekemään parhaansa Palestiinan kansan hyväksi sen sijaan, että tukisi terroristeja Fatah'issa, Hamas'issa, jne.

On ymmärrettävä, että presidentti Trumpin rauhansuunnitelma ei ole sopimus, joka aloittaa Ahdistuksen ajan. Mutta tällä ehdotuksella on potentiaalia muovautua rauhansopimukseksi, joka saa globaalin hyväksynnän ja jonka Antikristus vahvistaa. Tämä aloittaisi 7-vuotisen vaivanajan.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com