Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 2. helmikuuta 2018

Tuoreita kehityskulkuja liittyen Raamatun profetiaan by Daymond Duck

Tässä profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta suomentamani artikkeli, jossa kirjoittaja luettelee neljä aikainmerkki-kehitystä, jotka tuovat Jeesuksen toista tulemusta yhä lähemmäksi.

----------------------

Uutta kehitystä (New Developments) :: By Daymond Duck

Published on: January 28, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

Bible Prophecy 2018

On joitakin uusia kehityskulkuja liittyen Raamatun profetiaan, joiden pitäisi kiinnittää huomiomme.

Ensinnäkin jokainen, joka tutkii Raamatun profetiaa, tietää, että elämme vaarallisia aikoja (2. Tim. 3:1).

Tämä oli varsin ilmeistä 13. tammikuuta 2018, kun Havaijin hallitus antoi hätätilanneilmoituksen: ”Ballistinen ohjusvaara, joka saapuu Havaijille. Etsi välittömästi suojaa. Tämä ei ole harjoitus.”

Tämän jälkeen Havaijilla oli 38 minuuttia kauhua. Ihmiset panikoivat, rukoilivat, itkivät, huusivat, soittelivat rakkailleen, jne.

Ylistys Jumalalle, hätätilahälytys oli väärä, mutta entäpä jos se ei olisikaan ollut erehdys?

Facebook -postauksessaan tohtori Franklin Graham kysyi: ”Mitä tekisit, jos sinulla olisi vain 20 minuuttia elinaikaa jäljellä? Kutsuisitko Jumalan nimeä? Pyytäisitkö anteeksi syntejäsi? Ottaisitko yhteyttä rakkaimpiisi?”

Tämän artikkelin tarkoitus ei ole antaa lukijalle neuvoja (syntien tunnustaminen, parannuksen tekeminen, Jeesuksen hyväksyminen, joditablettien ostaminen, ruoan ja veden varastoiminen, perhekokouspaikan luominen, todistaminen lapsille ja lastenlapsille, jne.).

Nämä ovat tärkeitä asioita tehtäviksi, mutta tämän artikkelin tarkoituksena on muistuttaa kaikkia siitä, että aika ajatella, mitä voisit tehdä, on nyt.

Aivan selvästi, hengellinen valmistautuminen on tärkeämpää kuin fyysinen valmistautuminen. Mutta odottaminen siihen asti kunnes ollaan paniikkitilassa ehkäpä vain 20 minuutin ajan, jotta jotain tehtäisiin sitten, ei ole viisasta.

Toiseksi kaikki, jotka tutkivat Raamatun profetiaa, tietävät, että juutalainen temppeli rakennetaan uudelleen (Dan. 9:26, Matt. 24:15, 2. Tess. 2:4).

Vuonna 2001 Israel päätti rakentaa maanalaisen huippunopean rautatien Ben Gurion'in kansainväliseltä lentokentältä Jerusalemin keskustaan.

Vuonna 2016 Israel tuli siihen tulokseen, että monet matkalaiset haluavat vierailla Temppelivuorella, kun Temppeli rakennetaan uudelleen. Siksi Israel teki suunnitelmia laajentaa rautatietä Temppelivuorelle, rakentaa sinne aseman, rakentaa 27 000 uutta hotellihuonetta vuoteen 2026 mennessä ja paljon muuta.

Kun on kaksi ihmistä huonetta kohden, niin 27 000 uutta hotellihuonetta käsittelee yli 50 000 ihmistä päivässä, mikä on yli sen ihmismäärän, joka nykyään käy siellä.

Toukokuussa 2017 presidentti Trumpista tuli ensimmäinen istuva Yhdysvaltain presidentti, joka vieraili Jerusalemin itkumuurilla.

Joulukuun 6. päivänä 2017, presidentti Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Joulukuun 26. päivänä 2017, Israelin liikenneministeri sanoi, että rautatietä kutsutaan nimellä King David Railroad (Kuningas Daavidin rautatie), koska kuningas Daavid oli ensimmäinen, joka vakiinnutti Jerusalemin Israelin pääkaupunkina. Lisäksi ilmoitettiin, että rautatieaseman nimeksi tulee Donald J. Trump Station.

Tammikuun 15. päivänä 2018 ilmoitettiin, että Israelin huippunopean junan ja Donald J. Trump -aseman odotetaan olevan valmiita juuri ajoissa Pääsiäistä varten (30.3.-7.4.2018).

Yhdistyneen temppeliliikkeen (United Temple Movement) tiedottaja ehdotti, että on tarpeen lisätä toinenkin juna ainakin jonkun määrän karja-autoja kanssa kuljettamaan eläimiä eläinuhrauksiin.

Ainoastaan Jumala tietää, milloin temppeli rakennetaan uudelleen, mutta on jännittävää lukea näistä asioista uutisissa.

Kolmanneksi kaikki, jotka tutkivat Raamatun profetiaa, tietävät, että sota, jota kutsutaan Googin ja Maagogin taisteluksi, puhkeaa viimeisten vuosien viimeisinä päivinä (Hes. 38-39).

Venäjän, Iranin, Turkin ja muiden kansakuntien joukot kuolevat Israelin vuorilla yrityksessä pyyhkiä pois juutalainen kansa.

Huolimatta Israelin varoituksista Iran jatkaa voimakkaiden aseiden toimittamista Syyrialle ja kokoaa sinne sotajoukkojaan.

Tilanteesta on tullut niin vaarallinen, että presidentti Trump on muuttanut kantaansa koskien yhdysvaltalaisten joukkojen poisvetämistä Syyriasta sen jälkeen kun ISIS on vihdoin kukistettu. Hra Trump aikoo nyt pitää Yhdysvaltain tukikohdat ja joukkonsa Syyriassa.

Vaikuttaa myös merkittävältä, että presidentti Trump on nyt sanonut, että hän on uudelleenvahvistanut Iranin ydinsopimuksen viimeistä kertaa. Hän on varoittanut, että sitä on muutettava tai hän antaa sen raueta, kun tullaan seuraavaan uusimisvaiheeseen ensi toukokuussa.

Se, miten amerikkalaisten joukkojen ja tukikohtien läsnäolo Syyriassa ja Iranin ydinsopimuksen päättyminen vaikuttavat Googin ja Maagogin taisteluun, on vielä nähtävissä.

Neljänneksi kaikki, jotka tutkivat Raamatun profetiaa, tietävät, että lopulta tulee Israelin ja palestiinalaisten (PA) välinen rauhansopimus. Mutta PA kieltäytyy työskentelemästä presidentti Trumpin kanssa.

Tammikuun puolivälissä, presidentti Trump leikkasi USA:n avustuksia YK:n pakolaisjärjestölle (UNRWA) 65 miljoonalla dollarilla, jotka oli tarkoitettu PA:lle. Muutamaa päiväa myöhemmin hän vähensi elintarvikeapua UNRWA:lle 40 miljoonalla dollarilla.

Tammikuun 20.-21. päivinä 2018, presidentti Trump pyysi egyptiläisiä ja jordanialaisia antamaan vahvan varoituksen PA:lle, jotta he ryhtyisivät yhteistyöhön rauhanneuvotteluissa tai hän todella tekee heidän asioistaan vaikeita.

Lopuksi tiedä, että Jumala asettaa johtajia virkoihin toteuttamaan Hänen tahtoaan. Lähi-idän profeetallinen tilanne muuttuu ja se muuttuu täsmälleen sillä tavalla, kuin Jumalan sana sanoo.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com